GOTT NYTT ÅR!

Såhär ser jag ut idag! Och nu ska vi åka! Gott nytt år på er <3<3<3


Godmorgon och gott nytt!

Jag och Lisa har precis vaknat och snart ska jag knalla iväg till Willys och hon ska hem till sig och hämta hit sina kläder och sitt smink. Anledningen till att jag ska till willys är för att jag färgade mitt hår rött igår. Men först blonderade jag det. Och igår när jag och Lisa flummade runt så såg hon en jättestor blond fläck i håret. Och det är inte okej. Så det blir en till omgång med färg idag haha.. Sen ska vi förfesta och sminka och göra iordning oss. Yehaa!

Nååja.. sätt igång med mig!

G'day

Jag fick uttråksflipp så jag ringde Lisa och hon ska hit och övernatta. Men först ska vi ut på en snö promenad. Så jag har bunkrat upp med mina nya benvärmare och min gosiga kofta så ska vi gå upp på berget vid kallebäck. Jejee.. Nu ska jag på med raggsockisar bara :)

Kiss

Hårfärg

Så här ser jag ut just nu.. Lite galen och ganska rödhårig.. Ska ner och skölja ur om 20 minuter!


tjoho!

Imorse damp det ner ett härligt paket på golvet nedanför brevlådan. Min beställning från chique var framme! De supersnygga benvärmarna jag beställde om ni minns? Nåväl. Dom var så söta och hade tejpat på en liten chokladkaka på fraktspecifikationen. Då vet jag att chique.se är snabba och pålitliga och trevliga!

Tjoho!..

Idag ska jag färga håret. Alltså först blondera sedan i med rött. Så nu blir jag röd i hela skallen igen.. Sen ska jag packa och förbereda för imorgon. Eftersom jag ska upp till Lisa vid 1 tiden och börja göra iordning!.

Imorgon är det Nyårsafton gott folk!

Snö

Det snöar i Göteborg. Gott folk. Snön är här.. Lagom till nyår.. Hoppas man inte halkar runt i fyllesnåret :)

Nää.. snön är säkert borta tills imorgon haha..


Disaster Movie

Gillar ni parodier måste ni helt enkelt se denna filmen. Det är Parodi på bl.a Alvin and The chipmunks, Doomsday, Indiana jones, KungFu Panda, Highschool Musical, Hanna Montana, Juno, Beowolf, Batman, Hulken, Ironman, Hellboy, Night at the museum, Beowulf. De gör även parodi på Amy Winehouse och Michael Jacksson.
Jag skrattade röven av mig.. Det är jättedåligt sammanhang i filmen och den är rätt budget.. Men fybövölen vad man skratta hahahah

Jobba i sushibar!

När jag värmde min mat så hände allt på samma gång. Dörren ringde och mitt paket att skicka datorn i kom. Direkt när jag stängde dörren så ringde telefonen. Då var jag fast i en intervju i 1½ timma. Att jobba på en sushibar skulle passa mig utmärkt. Personerna verkar helt underbara och chefen verkade vara en go person. Jag ska dit den 5 januari för att prata lite mer. Det ska bli jätteroligt. Dessutom ligger det en 10 minuters promenad hemifrån mig.

Nu hoppas jag verkligen på detta. Eftersom jag inte fick jobbet på Subway så önskar jag detta i nyårspresent eller nått.. :)

Nu ska jag dricka mitt nypon thé och hålla mina tummar. Ni får gärna göra det åt mig med.

Vet ni förresten att Sushi är min favoritmaträtt så detta jobber passar mig verkligen!

Rensning

Nu har jag rensat hela bokhyllan, sminkbordet (som nu bara är en byrå med lite duk och lampa på (se bild) ) Och smycke skrinet. Sen har jag städat i köket och gjort en fin dukning med en ljusslinga och lite grejs :)  Nu väntar jag bara att paketet från Ellos ska komma med gardiner och ljus och lite sånt :)
Se så fint det blev!







RENSA

En dålig sak.. jag hittade varken en billig råsaftscentrifug eller min sminkväska.. En bra sak.. jag kan beställa billigare på nätet :)

Nu jävlar ska jag slå på massa musik på högsta och fram med sopsäckar och rensa hjärnet..Min beställning på Ellos kommer snart och då ska jag omdekorera hela lägenheten! Kommer bli så fint och fräscht och mysigt..

Det blev inte så mkt juice grejer inhandlat då jag inte har någon press än. Men jag köpte linfrön, linser, nötter, torkad frukt, ört thé, råris osv. mycket ekologiskt(klicka på bilden).

Jeii.. Samt system inhandling.. Det blir dubbelmoral med min nya diet för självklart ska man inte dricka sprit.. Men nyår alltså.. så jag har köpt en liten söt låda med småflaskor med Absolut Vodka i olika smaker. Två cube alkoläsk Två bacardi Breezer, Två kopparbergs, Två Aqua Tini, och en liten champangeflaska :)

Nu jävlar ska här röjas :D..




Oh btw. Jag lovade min vän Lizzy att göra reklam för hennes blogg. Hon råkade ta bort min snygga bloggdesigon som jag gjrode till henne men Det löser jag nästa år åt henne :) men klicka här för att besöka hennes blogg och läsa om hennes liv!


Handla

Jepp. Nyss vaknat.. rätt illa. Så snart ska jag iväg för att handla på system. Sedan köpa min älskade juicepress.. Möjligtvis köpa sminkväskan jag skrev om för 2 dagar sedan. Sedan storhandla mat på ICA Maxi.
Ikväll kommer det gubbar hit som ska lämna embalage så jag kan skicka in min traaasiga daaator.

Nu är det fasiken bara 2 dagar kvar på det nya året :)




Juicepress

Imorgon blir det en smygstart på nyårslöftet om helt nya matvanor. Jag ska börja äta organisk mat. Ekologisk mat. Och näringsrik mat. Ska det vara ris ska det vara råris. Ska det vara kolhydrater ska det kombineras med sallad. Ska det vara proteiner ska det kombineras med sallad. Imorgon ska jag storhandla på Maxi i sisjön. Och så ska jag till Mediamarkt i sisjön för att köpa mig en juice centrifug/press.

Varje morgon inleds med ett glas varmt vatten med en gnutta pressad citron i för att rensa ut.
Sedan en linfrö-shot. '
For att sedan dricka en stadig juice.
Därefter bär det av till gym eller på en frisk promenad.
Sedan hem för en lunch som kommer vara med linser böner eller liknande (hellst vegetariskt)
Många Thé pauser men endast för ört thëer såsom nyponthe eller kamomillthe.
Lite småsnask med nötter och frön.
Middag med protein och grönsaker.
Man får inte dricka vatten under maten utan helst innan eller efter.
Sedan någon smaskig juice. lite nötter eller frön.
Och sist kanske en knäckemacka och sedan sängdags med ett glas varmt vatten.

Det kommer bli många torrborstningar av kroppen för att rensa ut slagg. Och andra saker för att behandla min kropp med största varsamhet

Det låter som jag kommer äta hela tiden.. och.. jaa nästan haha....

Men nu jävlar i fan.. Fixar jag inte detta kommer jag bli så besviken på mig själv.. jag kommer verkligen det..

Men jag fixar det.. jag har gått igenom svårare saker.. detta fixar jag!!

Gratis MakeUp.Se



Välkommna till min blogg alla nykomlingar! Jag vill ta mig ära att tipsa om en helt superbra sida som heter Gratis makeup.se
Denna sidan går ut på att du registrerar dig helt gratis!  Sedan bekräftar du din registrering och loggar in på sidan.

Efter detta skall du sätta igång med att samla poäng. När du har samlat tillräckligt många så kan du byta in dessa poäng mot en massa olika presentkort!

Det finns tre sätt att tjäna poäng på:
  • Värva medlemmar: Du får en direktlänk eller en kod att sätta in på din blogg, bilddagbok eller liknande för att få dina kompisar eller läsare att registrera sig genom din länk Om du värvar två personer som samlar 600 poäng var, får du ett presentkort på 100 kr. Om någon blir medlem genom länken, utan att personen samlar poäng får du 5 poäng och även 10 tävlingspoäng.
  • Gör erbjudande:  Med detta sättet att tjäna poäng på så ska du svara Ja eller Nej på om du vill ha ett erbjudande. Tillexempel registrera dig på nyhetsbrev eller få naturprodukter för 1:- osv. Mitt egna tips är att finns det något jag behöver webbhandla eller beställa så brukar jag alltid komma Gratismakeup.se för att se om jag kan tjäna några poäng på det också.
  • Vara aktiv på andra sidor: Det sista sättet att tjäna pengar på är att besöka andra hemsidor. Klicka in dig på en hemsida gratismakeup.se tipsar om och klicka runt lite och se vad hemsidan har för roligt just för dig. Där är mitt egna tips liknande igen. Är det något jag letar efter så går jag in på gratismakeup.se och ser om de har något för då tjänar man ju ett extrapoäng också :)

Jag kan ju säga er direkt att det är hur enkelt som hellst att tjäna ihop poäng till presentkort. Med alla erbjudanden och olika sätt att samla ihop poäng.

Och som om inte det räkte. Gratismakeup.se annordnar även tävlingar titt som tätt där man kan vinna presentkorten.

Hör ni inte hur fantastiskt det är? Så var nu så goda och klicka HÄR och registrera er med det samma!

Kram på er!




Matlagning

Nu står jag här och stojjar i köket. Kokar äggsås tosk och potatis. Nu väntar jag bara på potatisen sen är det klart och då ska jag mumsa på det framför tv:n tittandes på Björn Gustavsons film! Yes!.. Mums vad det ska bli gott...


Godmorgon!

Nu ska jag göra mig lite frukost sedan ska vi åka till mamma för att fika och toppa mitt hår. Hoppas ni alla får en bra dag!

På jakt.

Jag har en sak kvar som jag faktiskt behöver.
Då min fläckiga stora H&M necessär börjar gå på sina sista visor. Så är jag på jakt efter en makeup box. Vet att det finns en HÄR Men den var lite för dyr för min plånbok. Så jag försöker hitta billigare men liknande. Hittar ni eller vet ni något så får ni gärna skirva en kommentar eller på något sätt höra av er!

Kram

Heminredning och diverse.

Nu har jag precis gjort två beställningar. En på Ellos.se där jag beställde lite utreade saker som krukor, dekoration, sängkläder och överkast. Och en beställning på chique.se där jag beställde dessa supersnygga benvärmarna!!

Tjoho vad jag gillar mellandagsrea. Jaja. Men nu räcker det på ett tag. Jag är sugen på att dekorera om här hemma. Städa ut julen och köra lite glittertema i köket med dukning. Och blått tema i vardagsrummet, samt beige tema i hallen och ljust/vitt tema i sovrummet. Och somvanligt blått i badrummet. Men jag vill få upp lite mer på väggarna och sånt....

Kräver en tankeställare :)

-----
Drog just iväg ett sms till min kära mor med en fråga och jag fick ett bra svar.
Hon ska hjälpa mig att toppa håret imorgon. Det är nämligen kaotiskt slitet just nu. Jag kan liksom se kluvningarna i hårstråna.

Nää.. nu blire säng!

Hoppas ni haft en bra dag!!

Morgonrocksmys

Nu ligger jag här i min stora goa säng i min nya morgonrock som jag fick i julklapp av Älsklingens mamma, En jättehärlig velourmorgonrock som är beige och vit randig. Idag har jag ätit en låda sushi till mat och det var goare än på länge. Men jag längtar till morgondagens mat. Torsk i Äggsås med potatis ( i mitt fall torks i äggsås med grönsaker) Det är verkligen en av favoriterna. jag Älskar Sushi, Spaghetti och Köttfärssås, Torsk i Äggsås, Tacos och en god tonfisksallad med en vitlöksspäckad guacamole till.  Mina fem favvisar :)

Imorgon på förmiddagen blir det en fika hos min mamma. Tydligen väntar där ett pengakuvär från morfar till mig. Jag blir sur på mamma för hon sa att jag inte skulle få några julklappar iår,  (är tydligen för gamal) Så jag köpte inget till dem, Och ändå fick jag både från mamma, mormor och morfar.... jaja..

Nu ska jag fortsätta se på House och ta mig en kopp Thé av det nya Théet jag fick i julklapp av Pappa och Tove.


Godmorgon...

Det är rätt illa att stiga upp kl halv 1.. Men det är även rätt illa att komma i säng vid 5 på morgonen. jag hade jätteskoj igår men kvällen blev lite för lång för mig,

Vi började med en kort förfest här hos mig med lite doodleys och så dansade vi på min nya dansmatta. Sedan åkte vi in till stan och drog på The Queens. jag köpte inget utan pröjsade Lisas garderobavgift så köpte hon en cider till mig. Vi satt där i någon timma sedan ringde Linda och vi gick ner till hagakyrkan för att ta spårvagn och buss till Radiotorget på en fest hos Essiji, Kom dit drack ett glas vin och en öl och gick sedan 20 meter bort för att gå upp till Rockys lägenhet.
Han bor i en mycket liten etta som är inrökt (mina kläder stinker) och ingen dörr till toaletten och inget lyse på toaletten. Man fick ta med sig en kompis att vakta varje gång man skulle uträtta lite behov. Klockan blev tre och Rocky blev trött och grannarna också för den delen.
 Är ju lagomskojj att bo brevid rockys lägenhet som det sitter 10 gowlande pojkar i... och fyra tjejer som bara rullar med ögonen. Hahaha..

Sen vankades det promenad för att följa Lisa och sedan ner till mig för att sova. Allt som allt en trevlig men lite för lång kväll :). Snart kommer Eddie förbi och plockar upp mig så ska vi åka till en till minijul hos hans mamma denna gång.
Hoppas jag blir lite piggare bara.

Ha en bra dag!

Party

Har precis kommit hem ifrån den mysiga minijulen hos Ingemar. nu är Lisa och Michelle påväg hit och vi ska ut på krogen.. tjohoo!!

Mellandagsrea

Idag har jag spenderat så mycket som 1500kr. Och på rätt saker. Ett par supersnygga stövlar för 499. En silvrig handväska för 200kr eftersom man måste ha något silvrigt(eller guldigt) på nyårsfesten. En supersnygg svart nyårsklädning för 300kr och en jättefin jacka för 580 kr. Allt jättevärt priset! Tjoho nu har jag allt jag behöver för en kall vinter och ett gott nytt år :)

Här kommer bilder på köpet




najs va? Snart ska vi åka till Ingemar och fira minijul!

Tjiho

Ingen vila ingen ro nu ska jag ut på staden och ... sno... nääee.. inge bra rimm. men.. jag ska faktiskt ut på staden och shoppa loss då jag har tillgång till 1500kr att köpa jacka,skor och nyårsklädning till :) Sedan blir det minijul hos älsklingens pappa. Trevligt värre.

Jag har hittat en jättebra affär där jag troligen kommer hitta min nyårsblåsa den heter Missÿ om jag inte minns fel. Och ligger bredvid cassels och Siba i Nordstan. Dom har massa snygga klädningar till ett superbra pris :)

Jaja ha en fin dag nu!

Pust!

Skönt att få vara hemma.. nu ska jag betala räkningar sen ska jag bara njuta och njuta och njuta av friden.
Imorgon blir det dock ränn på stan!

Godmorgon

Idag har jag ätit julfrukost och myst med de 4 katterna här. nu är det promenad och sedan ska vi köra hem pappa och Tove till Malmö och sedan åker vi hem till Göteborg. Mysigt. Imorgon ska vi fira minijul hos Älsklingens pappa och på Lördags hos Älsklingens mamma. Så är det.. Nu ville älsklingen låna datorn.




God jul!

Nu är vi framme i Hjularöd (hette det så?)

Nu ska jag umgås

24:e December!

Godjul allihopa!
Nu kommer sista luckan i kalendern. Hoppas ni har gillat min kalender. Får se om det kommer något roligare nästa år. Kanske tävlingskalender :)

Nåväl..  Godjul på er alla <3


Julklappar

Eftersom vi ska upp tidigt imorgon och åka till hjularöd(tror jag det hette) Så bestämde vi oss för att köra julklappsutdelningen nu här på kvällskvisten. Det var supermysigt och jag/vi fick massa skoj. Till pappa och Tove gav jag en bok som heter "åklagare är en som lagar bildar" och två ljuslyktor samt värmeljus. Till Älsklingen gav jag ett kuponghäfte med diverse erbjudanden om middagar och massager osv. vad jag och älsklingen fick var:

Varsin morgonrock
En bok om katter (som jag redan hade hehe)
En fin mortel från thailand
Pengar
Choklad
En signerad skiva med Miss Li
En dansmatta till mitt playstation
En kalender
Mitt älskade älskade "not for sale halsband" (LÄS MER HÄR)
Ett mumsigt Thé

Jag tror jag fick med allt nu.. orkar inte gå upp och kolla.

Nåväl... Nu ska jag titta på en Miyazaki film som jag inte sett innan.

Natti <3 Imorgon är det julafton!

Tp

Vi har spelat Trivial Pursuit. Och fikat på lussebullar och pepparkakor och julmust. Snart vankas det lutfisk till middag.
När jag precis hade börjat detta inlägg skulle jag ut och hämta min telefon för att lägga in dessa bilder som kommer här nedan och då kröp det en söt liten nyckelpiga på min telefon. (se bild) Jag längtar som attan till imorgon. Det ligger massa paket här som väntar på mig *hihi*




23:e December

Bakom lucka nr 23 har vi en bild på polstjärnan och hur tydligt den lyste igår :)




Shoppingen gick mindre bra. Är man kräsen så är man.. jag får vel vänta med skor. Nu ska vi fika.
Hoppla!

Godmorgon

Nu ska vi ut och gå på Malmö stad och hitta skor till mig och lite annat mojs!


Malmö

Då var man i Malmö då. Vi har idag ätit en kycklingkebab fikat med pepparkkor och gott thé. Mums. Sedan plockade i fram leran från panduro och började göra saker i lera såsom julprydnader och annat skojj! Sedan tog vi det lugnt och nu sitter ja och Älsklingen och tittar på "Over the Edge" och ska snart nana.

När vi satt i bilen såg jag polstjärnan hela vägen den lyste jättestarkt.(se bild)





Den senaste har min älskling gjort. Trodde inte han kunde sånt kreativt men men. :)



Om en kvart

Om en kvart så rullar vår silvriga mitsubitsi bort mot Malmö. Nu ska jag bara slå ihop datorn och packa ner den med kylklamparna som jag har för att kyla min dator eftersom den är bajstrasig. Nu ska jag bara skriva en lapp åt mamma och Ingemar som ska mata katterna och tömma lådan här nu i två dagar..

En annan dum och lustig grej är att min lilla kisse Fanzy har lärt sig att öppna dörrar.. Så när dom väsnas för mycket på nätterna så måste jag stänga köksdörren och ställa en stol i vägen.

Igår hände det farliga. Jag var ute på focus och handlade och kom hem så ligger Fanzy i trappuppgången och har världens busigaste ögon. Hon har öppnat ytterdörren. Och samma sak hände imorse när jag handlade bröd. Då låg hon vid vindstrappan och jamade. Så numera måste vi ha dörren låst hela tiden!.. suck... Hemskt jobbigt faktiskt... Nåja..

Nu ska jag fixa det sista sen rullar vi iväg.


Kram på er!

Och förressten nu kan ni ju faktiskt berätta vad ni tycker om min nya design!.

KÄRA VÄNNER!

Nu kan ni kommentera igen!!

tjoho!!

tack blogg.se!!

22:e December

Bakom lucka nr 22 har vi en bild på det juliga Goteborg som jag lämnar idag för att fira jul i juliga Malmö :)


Dan före dan före dopparedan

Det är idag det.
Nu har jag packat ihop allt vi ska ha med oss till Malmö och sitter och bränner en skiva att lyssna på när vi är på vägen :)  Ska alldeles strax ner till Star Café och beställa mig en sallad. Mumsans :)

Jag vill nog till Triangeln eller något i Malmö imorgon och leta efter ett par skor.

Jaau..

Ha en fin dag!

Design

För alla er som försökt tävla i min bloggdesigntävling så medelar jag att jag avbryter denna tävling eftersom ingen kan kommentera. Hoppas ni har överseende med detta. Ni som redan har kommenterat och är med i tävlingen kommer såklart  automatiskt med i tävlingen när jag startar den igen och allt har löst sig på bloggen med kommentarproblemen.

Och för er som inte ser min nya bloggdesign kan trycka på F5 eller uppdatera sidan och så får ni då se min nya design. Jag kan ju inte fråga vad ni tycker eftersom ni inte kan svara. Men jag är i allafall nöjd. Änsålänge :)



Day-o

Ja. Det vart ju julfika hos svärföräldrar sedan åkte jag hem. Bytte om och tog några timmar på stan. Försökte hitta ett par skor. Men det gick inte lika bra det. Dock hittade jag en till julklapp att ge pappa och Tove. Nu har jag packat lite saker att ha med till Malmö eftesom vi åker imorgon. Och så har jag två tvättmaskiner igång. Tänkte jag skulle ta mig en kik i Malmö imorgon på några bra och snygga stövlar. Sedan har jag också packat julklapparna. Och det blev två st stora ullareds papperskassar med julklappar. Älsklingen ville att vi skulle ha med oss julklappar vi fått av andra dit också.. Jag tyckte det kunde vi ta innan för det känns dumt att öppna massa julklappar vi fått av andra framför pappa och tove. Jaaajaa.. Vill han så får han vel det dårå.... Nu ska jag ner och stoppa tvätten i torktumlaren och förbereda lite till.

Jag har försökt kika på varför man inte kan kommentera men jag lyckas inte alls. Jag hoppas Blogg.se svarar på mitt mail så snart som möjligt..

Wiee.. snart är det julafton!

Problem

När jag skriver detta nu publiceras inte det eftersom det är något fel på min blogg.. Först kunde man inte kommentera nu kan man inte få sina inlägg publicerade så dessa inläggen kommer nog komma försent..:( Tråkigt värre.
Nåja det är den 21:e och vi ska köra en minijul hos min Älsklings kära mor. Ska bli mysigt! Och sen tvätta och greja inför resan till Malmö. Och imorgon ska jag ut på stan och hitta ett par skor eftersom jag fick sålt stövlarna igår :)

Nåväl.. Nu blir det att borsta tänderna sen åker jag!
Kram Kram!

(UPDATE NU PUBLICERADES ALLT JAG SKRIVIT SENASTE 2 DAGARNA :)

21 December

Då öppnar vi lucka 21 i kalendern!


Och då kör vi en bild på en tidig julklapp jag fick av min moster.

20 December

Bakom dagens lucka har vi en bild på dagens pepparkaksbak hos mamma. En pepparkaka smälte ihop med en annan. Dvs en bil smälte ihop med en gubbe. Så det ser ut som en traffikolycka det var mycket lustigt tyckte jag och var framme med kameran i högsta hugg :)




Sen tänkte jag be er om ursäkt för att ni inte kan kommentera och jag har själv undrat varför tills en tjej mailade mig oh berättade att det inte går. Så jag har skickat iväg ett mail till blogg.se och bett dom ta en titt på det :)

Kram

Dålig uppdatering.

Phew vilken dag och natt!
Jag hade jättekul igår både hemma här med tjejerna och sedan på Diamond Dogs. Fan va najs det var. Superroligt. Och sedan en kebabsallad och så bar det hemåt för att sova.

Sedan vakna och inte vara bakis alls. Var jag inte förra helgen. Tur har jag.

Så en dusch och sedan åka ut till mamma för att baka med hela familjen och mormor också. Var jättemysigt. Gick ut på en lång härlig promenad med mammas Dvärgschnauzer, Sickan, också med Sarah min syster.  Sedan handla och äta Gi - tacos. dvs. inget bröd eller skal utan bara tacoköttfärs och grönsakerna då.

Nu ska jag sätta mig med bilder och fixa dagens lucka i kalendern. :)
Kram på er!

Lyckad fotosession

Eller vad tycker ni?


Ett godmorgon!

Det är inte ofta jag är uppe såhär tidigt. Kläderna är på och håret är lagt. Och en mild makeup vilar på ansiktet. Nu fattas bara något i magen. Frågan är bara vad. Jag vet att musiken måste på. Och valet denna morgon är.... Maeryl som jag tipsade om. Lite trist att man måste streama ifrån Myspace. Jag ska se till att få tag på kopior att ha på datorn.

Igår hittade jag min lagom stora Versace påse att ha mina pumps i (som jag vägrar gå runt i stan flera timmar med idag) Samt en borste och lite spray. Och ett äpple :) Mellanmål is teh shiet!:)

Nä nu blir det kylrotning: )

Ha en superfin dag!

19 December

Bakom lucka nr 19 har vi en bild på min kära kisse Foxi. Som äntligen bestämde sig för att posera lite för mamma när hon var i högsta hugg med kameran :)



Nu ska jag lsa ett kapitel ur min bok sedan ska jag nana. Big day tomorrow!

Nighty night!

Veckans musiktips

Då kör vi en ny kategori. Veckans musiktips! Min bekant Mille Lindfors har ett band som heter Maeryl. Som jag inte hört förräns nu. Och dom var så jävla grymma att jag ryser. Dom spelar funk-rock-jazz aktig musik. Fyjävlulen.. Och Milles röst är något av det härligaste.. Påminner rätt mycket om Guano Apes sångerska. KLICKA HÄR för att lyssna på dem och komma till deras myspace sida.

Och tro mig ni kommer inte ångra om ni lyssnar på deras låtar

Smock!

Jepp då har man varit flitig. Jag var inte på arbetsforum särskillt länge då alla datorer krånglade osv. Så jag åkte hem och började städa och stå i. Med damvippan dammsugaren och moppen. Det är ruskigt rent här hemma nu.
Sedan gick jag ner och tog mig en riktigt lång och varm dusch där jag skrubbade rent hela kroppen och rakade mig och hade i hårinpackning osv. Kom upp och smörjde in mig i lotion över hela kroppen och fönade håret och sedan satte jag mig och plattade det nogrannt och varsammt.
Sedan började jag en självplågning på högsta grad. och det inne bär att jag plockade mina ögonbryn.. Phew alltså!

När jag var 14 år byggde jag upp ett fruktandsvärt komplex mot mina ögonbryn. Jag rakade av dom och i 5 år målade jag mina ögonbryn. Det var en jobbig process som ja dock blev skicklig på. Först var det tunna och  overkliga ögonbryn "fjortsbryn" Sedan började det bli mer naturligt. Som ni kan se i bilden (klicka) här brevid så syntes det inte så mycket att det var fake. Men för några månader sedan bestämmde jag mig att jag var redo att ge det en chans. Efter två månaders utväxningstid(andledningen att jag hade lång lugg som i bilden på headern) så vart jag inte helt missnöjd. Och nu trivs jag nästan med dom.
Jag är nyfiken hur det kommer se ut på fotosessionen imorgon. Lite trist att jag bara får välja EN bild bara. Annars kostar dom 500kr st..:(

Nåväl sedan satte jag mig och gjorde en lång playlist på 73 låtar att ha imorgon när tjejerna kommer över och festar. Med massa blandad musik som, Jävlaranamma, Volbeat, Van Halen, Paramore, Phats & Small, Miss Li, Madness, Tool, Ozzy, Billy Idol, Vengaboys och Haddaway blandannat. Kommer nog att uppskattas.

Ser hemskt mycket fram emot imorgon. Ska bli speciellt kul att dra till Diamond Dogs och få dansa sedan!

Men såhär ser planerna ut för morgondagen:
08:00: Vakna och äta frukost
09:30: Åka till Arbetsförmedlingen
10:00: Intervjun för jobbet på Subway börjar
12:00: Lunch på något fil
12:30: Ringa Lisa och träffa henne
13:00: Hämta alkohol
16:15: Börja bli sminkad av professionell sminkare
16:45: Fotosessionen börjar
19:00: Är vi nog hemma och tjejerna börjar droppa in
22:00: Typ någongång då tar vi vagnen in till Avenyn och går in på Diamond Dogs.
23:00: PARTY ALL NIGHT LONG.

Och kom inte med löjliga kommentarer som "jag skiter fan i om hur din dag ser ut" Osv. LÄS INTE MIN BLOGG DÅ..

Här kommer en bild på mig helt utan smink och med mina egna riktiga ögonbryn(klickbar bild). Tjoho kommentera snällt


Segoddag!

Om 5 minuter ska jag ta mig en promelurare bort till Arbetforum och jobba lite med ett "personligt brev" som ska vara ihop med mitt CV.
Hemskt tråkigt med andra ord. Sedan vettifasiken. Handla lite mat till kylskåpet. Ta det lugnt..?.. Rensa garderoben kanske... Eller egentligen borde jag köra ett svep över lägenheten med damvippa, damsugare och mopp.. Det lutar åt den sysslan denna eftermiddag efter Arbetsforum.
Jajaa...

Simma lugnt.

18 December

Bakom lucka nr 18 har vi en bild på en ros i mammas trädgård som står i full blom. Lite frostig bara.
Annars visar bilden hur lite vinterväder vi har här i Göteborg. Suck..


Bilder

Senaste timman har jag stått och klistrat upp min nya väggdekoration i vardagsrummet. Visst blev det fint?.. Här kommer lite fler bilder. sen ska jag börja med maten. Idag blir det biffar.



En tio månader försenad födelsedags present jag fick av min bror igår. :) Jättefin lampa, Tack Dennis!
Och till sist titta på denna bilden! Ett träd som står på en gård nära mitt hus som fortfarande har äpplen i sig!




Goddag allihopa!

Vad jag har gjort idag?
Jo jag har vaknat gått till gymmet kört massa spinning löpning trappmaskin osv. Samt simmat massor. Sedan har jag kommit hem och ätit sallad. Planerat lite mer inför julen sen är det vel inte så mycket mer. Nu ska jag lägga mig och ta det lungnt och värma mig lite för det spöregnade påvägen hit så jag blev dyblöt och frusen.

Kram på er!

17:e December.

Idag är det den 17onde december. Julen närmar sig med stormsteg. Eftersom jag varit hemma och röjt hela dagen så har det inte kunna bli något fotande. Så det fick bli en stulen bild bakom lucka 17. En bild på grönsaker och andra nyttigheter. Bara för att jag ska tänka på vad jag äter, maten är farlig såhär års.(bilden är inte ett dugg julig)
Imorgon blir det gym igen.. Men no styrketräning utan jag kör bara löpband och spinning och liknande cardio maskiner :)



En annan ny sak idag jag fick se hos mamma. Hon hade beställt en bok som var en nykomling som chockade mig något så ofantligt. "Sanningen om Gömda" Hette den. Och den handlade då om en reporter som har fastställt att alla "Mia eriksson" böckerna är lögn och hubbug. Jag vet inte vad jag ska tro men har hon rätt blir jag ledsen för det första för att Gömda var den boken som fick mig att minnas igen att jag blivit utsatt för övergrepp och liknande som småbarn. Innan jag läste den boken hade min hjärna stängt av det minnet. Och sedan blir jag ledsen för att Mia i sådanafall smutskastar oss kvinnliga brottsoffer. Ljuger hon kommer inte folk att ta oss på allvar lika mycket. Suck (klicka här för att läsa om boken)


Nu säng Natti" (och till er som har tråkigt när jag sovet kan spana in denna roliga saken. Försök se hans snopp jag lyckas inte, har han ingen?  KLICKA HÄR)

Ny gratissida!

En ny gratissida som passar perfekt för alla oss som har flyttat hemifrån! GRATIS MAT klicka här för att bli medlemar!

Fantastiskt

Hittade denna bilden när jag rotade runt i datorn som jag snart ska lämna in. Det är galet hur snygg kropp man hade.. Jag vet bilden är lite utmanande (det var en galen kväll).... Men oj... vad bra man hade det haha..


Planer

Ringde precis min pappa för att kolla om han hade märkt av jordskalvet eftersom han bor i Malmö. Men han var tydligen och jobbade i Stockholm så det hade han inte. Så började vi prata och planera julen. Så kvällen den 23:e åker vi ner till Malmö och nanar där. Vaknar och öppnar någon morgonjulklapp.
Ska jag ha med mig min julstrumpa, Pappa? Den hänger på väggen i vardagsrummet(erat gamla sovrum)
Och äter julfrukost och sedan ska vi åka ut till landet till Nassim och Anna-Karin och fira julafton där. Det ska bli supermysigt.
Jag får inte glömma att köpa med mig julvörthönökaka och inte glömma att ta med mig kryddan jag köpt åt pappa på beställning.

Här kommer bild på vad jag ska ha på mig på fotosessionen på fredag!




Och slutligen kommer här min absoluta favoritlåt just nu. Paramore med Misery Business. Tjejrock på hög nivå!



Idag

Idag har jag tagit det lugnt,.. Småstädat lite. Pillat med papper och förberett fotosessionen som kommer på fredag. Det blir en lång skjorta, leggings, benvärmare och pumps.
Om en timma ska jag åka och hälsa på mamma en stund. Sen blir det kyckling och sallad.

Rätt intressant det där med jordskalvet i skåne. Hmm.. Har ni missat det kan ni läsa här!

Hoppas ni haft en fin dag!

16:e December

Bakom lucka nr 16 har vi en bild på två små julklappsbrev jag ska lägg på lådan imorgon! Som åker till Farmor i Rörö och Farfar i Kumla!. Med en liten julklapp i och några foton :)



Annars tänkte jag berätta för er om några uppdateringar här på bloggen. Den ena är min profilbild här till höger-->
Det är en mouseover bild alltså håller du musen över den så blir det en annan bild. Och det andra är att klickar du på den kommer det upp en liten popupruta med info om mig. (som kommer bli snyggare med tiden :)

Natti natti på er!! Och tack för alla kommentarer!

Vinn en Kamera!

Jag är med och tävlar om en digital systemkamera! Det är ju något jag har önskat mig väldigt länge nu! Var med och tävla du med! Klicka HÄR!

Kram

Roligt

Justdet ja! Jag har faktiskt en annan rolig nyhet. Jag fick ett samtal ifrån Arbetsförmedlingen häromdagen då de har bokat upp mig på en intervju för att jobba på Subway. 20 st personer är uppbokade 4-5 personer av dem får jobb. Så nu hoppas jag verkligen!.. Intervjun är på fredag!

Jag är bjuden på bloggmiddag!

Den 23:e januari är jag bjuden på en bloggmiddag som hostas utav Linda. Så den 24:e bär det av till Uddevalla för en bloggmiddag med goodiebags och hela härligheten. Ska bli kul att träffa massa andra bloggerskor!


15:e December

Bakom lucka nr 15 är en bild jag tog på Liseberg förra veckan. Som jag med hjälp av lite redigering fick att bli läskig istället för julig. Jaja.. Det får bli den :)


14:e December

Bakom lucka 14 har vi en kärleksbild på mig och älsklingen! Hoppas den duger :)





Och idag kära bloggare har jag ett tips till er! Alla bloggare kan lätt få hem ett par gratis färgade linser utan styrka. ifrån www.fargadelinser.com. Jag valde självklart dessa snygga blåa! Klicka Här för att komma till sidan!

Jisses

Vilken kväll/natt. Först förfesten hos Karl där Karl deckade redan innan huvudfesten. Sedan festen med massa galet folk och galna aktiviteter och sedan drog jag vidare och träffade Lisa som var på fest hos Andreas i munkebäck. Sedan drog vi till Diamond Dogs där vi träffade massa annat härligt folk! Allt resulterade i en superkväll men med mindre bra slut där jag fick reda på att min pojkvän var försvunnen.
 Han var inte hemma hos sig han var inte hos sin pappa han var inte på efterfesten han var helt borta. Hade ringt Larry helt onykter och bett honom hämta honom i hovås. Larry åkte runt som en dåre i två timmar nästan och fan inte honom. Vi oroade oss som fan och kunde inte sova Sedan kl 7 på morgonen kommer ett sms(pojkvännens telefon har varit av tills dess) där han säger att han är hemma hos Larry.
Han hade åkt buss till Kungsbacka och promenerat till Onsala därifrån. Galningen där. Nåväl jag är glad att inget hände med honom!. Phews!..


1. Karl som fullast


2.Födelsedagsbarnet


3. Jag och Lisa sjunger eye of the tiger!

Nu blir det pizza och tv och cola!

Redo

Jepp jag är färdig och påklädd och redo för bal!.
Dock glömde min pojkvän sina skor så han fick åka och hämta dom så vi kanske blir lite sena :(.. Hoppas vi hinner innan systemet stänger iallafall.. Nåväl..
Ha en fin dag allihopa! Och så ville jag säga grattis till Eva Blixman (en blogg jag följt i två år) som fyller år idag! Grattis!


13:e December

Bakom lucka 13 har vi mina apelsiner jag prydde med nejlikor och hängde i köksfönstret.
Dock håller inte apelsiner så länge så jag fick slänga dom häromdagen då det började komma bananflugor.
Trist.


Nu se färdig dubbelavsnittet med House för att sedan sova. Imorgon är en stor dag! Måste se perfekt ut! :)


Tjoho.

Var najs på gymmet körde hård spinning i 15 minuter sedan simmade jag i 30 minuter.. Men sedan blev jag distraherad av en hopp/vattenballet show som hölls på valhalla. Najs..

Imorgon ska jag gå på bal! Det ska bli superskojsigt. Blir upp tidigt och lägga håret. Och stryka balkjolen och snöra korsetten :) Jepp jag ska vara the queen!! :)

Dock blir det en tråkig förfest som älsklingen hade planerat utan mig. Med 3 killar som från 2 på dagen ska spela Fifa på Xbox och så jag och en annan tjej jag inte känner får göra.... vad? Det är ungefär lika schysst som att jag skulle ta med mig min dator eller nått.. Bajs på det... Jaja.. får la roa mig me nått spel på mobilen eller något i 4 timmar.. hmm...
Jaja..
Innan det ska vi till systemet och köpa nån fin flaska bubbel i födelsedags present. då Värdinnan fyller 25 år.

Jaja nu ska jag ta det lugnt!
Ha en fin fredagskväll!!

Varsegod Linda!

Nu är jag precis färdig med Lindas blogg. Av någon andledning gick den superfort. haha.. Snart ska jag ta mig iväg till gymmet och köra på.. Men först bild på Lindas blogg.. Vill ni besöka den så får ni klicka här!


Godmorgon *gäsp*

Eller ja jag har ju varit vaken ett tag. Har varit borta på socialkontoret och sökt inför nästa månad.Nu ska jag sätta på ett avsnitt House.  Inte sätta på ordagrannt utan titta på kan man vel säga istället!


Jag har fått en utmärkelse! Jag fick den utav Anna Jenny Katarina.



Jag utmärker här med
1. Blixman
2. MammaBecka
3.Egoina
4.Nevnarien
5.Linda
6.Annah
7.Junitjejen


12:e December

Bakom dagens lucka har vi en bild på min älskade kisse Fanzy..
Hon är en riktigt linslus.. Lite trist att min andra kisse Foxi inte är lika glad i kameran


Varsågod!

Jag fick förfrågningar av mina tvä bästa vänner att designa deras nya bloggar då dom är nya här ute i bloggvärlden! Här kommer den första. Lisas nya blogg! Jag fick tillochmed äran att vara med på hennes design :) I det vänstra hörnet.. Hittar ni mig? ^_^


Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!



11:e December

Bakom dagens lucka gömmer sig gårdagens snö:) Hurra!



Fullt ös!

Det har varit fullt ös hela dagen lång!
Först arbetsforum sedan till haga med Lisa och köpa en krydda på curry house, sedan till myrorna och spana och sedan hem till mig och spela och sedan laga mina grekiska spett med sallad och en farlig aioli. :) Nu först nu får jag ta det lugnt framför datorn. phew...
Nu kommer dagens lucka.....

Tindralen vill lära känna er!

Eftersom ni är ett antal som läser tycker jag det vore kul att veta vilka ni är..

Skicka en kommentar med Ålder och Stad och namn (frivilligt) och Bloggadress (frivilligt) Så kan jag få ett humm om vilka som läser min blogg! För ni är ju några stycken!.. Och ni är ju inte jätteduktiga på att kommentera...

Puss och kram på er!

Mums

Dessa två mumsingar ska jag laga imorgon innan gymmet på eftermiddagen!

Två stycken gi-favoriter!
Klicka här för att få recept till Aiolin med mynta och lime
Och klicka här för att få recept till Grekiska färsspett

Det enda jag ändrar på är att jag ska göra aiolin med apelsinskal istället och färsspetten med sallad till istället.

Låter det inte mumsigt?

Miss

Jag har missat en gratissida!
Gratismode.se
Klicka bara på bilden för att komma dit och prova på att lätt tjäna ihop pengar till ett presentkort!



Gi

Nu kör jag Gi metoden från och med nu.. min våg hatar mig.. eller är det tvärtom..
Köpte massa sallad och grönsaker idag... inge mera pasta eller potatis eller ris för mig.. NEJ NEJ NEJ!

Och bra.. =
Måndag: Pilates
Tisdag: Gym
Onsdag: Gym
Torsdag Pilates & Gym
Fredag: Gym

Dear Santa!

I would like this for christmas!


Gym och snö

Kom nyligen hem från gymmet med Steph. Det var härligt!.. När vi gick ut genom dörren på gymmet så såg vi snöö!.. Ty'värr bara små flingor så det lägger sig inte på marken.. Men det var ju mysigt såklart :) Sedan fick jag ett samtal nyss ifrån Model House i Göteborg där jag sökt jobb som recetionist.. fick tyvärr inte jobbet men jag var med i en tävling där jag vann en makeover och ett foto. (värt 1500:-) och jag får ta med en kompis.. så det ska bli kul :) Dom skulle ringa igen så skulle jag ha hittat en kompis att ta med :) Här kommer lite bilder! En söt bild där fanzy sitter på mitt bröst och hör något spännande utanför fönstret :P'





 Något mysko pågick på uppskjutet på Liseberg. Jag har bett Steph som jobbar där fråga vad det var dom gjorde...

Nu ska jag fundera på mat... vad ska jag äta idag....?

10:e December

Bakom dagens lucka har vi en bild på ett träd från Liseberg där jag var igår :)
Idag kommer en nyhet. Det kommer inte bara bilder varje dag utan nu kommer det ett skämt varje dag också :)



Det var ett par som hade varit gifta i över tjogo år. Varje gång de sklle älska insisterade mannen på att de skulla ha lampan släckt. Men efter så många år började kvinnan tycka att det var löjligt, så hon funderade på hur hon skulle få honom att sluta med denna tokiga vana. Så en natt, när de skrikandes var mitt i en vild session tände hon ljuset.
När hon tittade ner såg hon att henens man höll i en batteridriven vibrator. Mjuk, underbar och större än en riktigt apparat. Hon gick i taket och skrek:
- Din impotenta idiot! Hur har du kunna lara mig och ljuga under alla dessa år. Nu är det bäst att du förklarar dig!
Mannen tittar henen rakt i ögonen och säger lugnt:
- Jag förklarar leksaken.....Du förklarar barnen.


Nu blire dags att gymma tjingeling!

Liseberg

Jaa då var jag hemma från Liseberg med älsklingen. Det var supermysigt. Jag och Älsklingen brukar ha en deal att inte spela på chokladhjulen. Men min kompis Steph jobbade på daim och då fick han för sig att han skulle spela ändå.. Självklart vann han stjärnvinnst.. så fick jag 30 st daimbitar.. det gäller att ha pli på dem nu... Jag har ätit en... det räcker gott och väl för idag.. Träffade även Malin på knäckäpplet där jag köpte ett gott knäckäpple med kockos på.. Tyvärr var dom inte färska som dom brukade vara för några år sedan på liseberg.. Jaja det var gott ändå :)  Här kommer lite bilder!

'






baföatt

Jag har röda ögon för jag simmade massor idag... Klor + ögon = bad combination...Men snygg i håret är man iallafall

Snart ska jag och Älsklingen mötas och gå på Lisebeeerg.. tjohoo!

Ska hälsa på både Steph och Malin som jobbar där också..


Till salu!

Jag köpte dessa godingar för exakt en vecka sedan. (klicka på bilden för att se större)

Jag använde dom 2 gånger och fick hemska skoskav av dem eftersom jag råkade köpa dem i en storlek för litet.
Utöver det är skorna fruktansvärt bekväma och mysiga då dom är fodrade i hela stöveln.

Skorna når till precis under knät och får att snöra hela vägen upp. Dom är inte bara mysiga utan riktigt snygga på också!

Skorna är i storlek 39 och är köpta för 320:- Då jag använt dom två gånger säljer jag dom för 250:-

Godmorgon

Nu ska jag promenera bort till gymmet. Simma idag också..
Jag glömde berätta för er var man köper smyckena som det står "not for sale" på. klicka HÄR så kan du köpa dem!

Senare idag ska jag träffa älsklingen så ska vi gå till Liseberg. Pengapungen är kolosalt tom så det blir inge spel. Utan de blir att titta på dom fina lamporna och sånt :)  Sedan ska jag meka med min dator. För den är överhettad så jag ska försöka mig på att öppna den och rensa runt kylaren och fläkten för det kan tydligen samlas rätt mycket katthår och damm där.. Sen ska jag städa under tagenterna också som börjar bli rätt sega. CAPS tagenten fungerar knappt.

Och att tänka att man köpte denna datorn för inte alls så längesedan.. Bajs!

Jaja nu gym!

Not For Sale

Jag MÅSTE köpa detta smycke direkt efter eventuella julklappspengar!. jag MÅSTE ha de.
60 kr går till alla brottsoffer.Som behöver hjälp. Jag som själv är ett brottsoffer bidrar självklart till detta så fort jag har råd. Och så får man ju ett supersnyggt smycke!


9:e December

Bakom lucka nr 9 har vi en liten tomte som står i min hall och hälsar på alla mina gäster!



Snö

Jaa ser ni gott folk. Det snöar här på bloggen :)

Glöm inte av min tävling --------------->


Jag är precis färdig med Älsklingens julklapp den blev superlyckad..jag tror verkligen att den kan uppskattas :)


KLICKA HÄR FÖR ATT TÄVLA!

Pyssel

Just nu sitter jag här här och pysslar med Älsklingens julklapp. Eftersom han läser här ibland tänker jag inte skriva vad det är.. haha.. Men det är mysigt med lite pyssel kan jag ju säga :P

Ja...

Då var det ju kris över allt. Allt blir bara värre och värre. Nu är det samanlagt 36 st som får gå ifrån jobbet på mitt gamla företag där jag jobbade. Min älskling blir antagligen varslad i februari. Mycket tråkigt att höra men det är tur att han har sökt en utbildning som börjar där någonstans vid den tiden.
tur i oturen om man säger så.

Nu ska jag köra ett pilatespass sedan ska jag börja fundera på mat idag.

Ha en fin måndag allihopa!

8:e December

Bakom lucka nr 8 har vi en bild på mitt fina och söta glöggset som Äntligen fick komma till användning igår :)



Missa inte tävlingen jag har här på bloggen. Klicka HÄR för att tävla!



Tävling!

Då var det dags för första tävlingen på denna bloggen. Det är på tiden! :) Och vad som sker i utlottningen är en bloggdesign. En välarbetad design jag har pillat på i några veckor nu. I denna designen kan ni välja vad det ska stå och välja in en bild att ha med! klicka HÄR för att se hela designen


OBS Denna bloggdesign kan endast installeras på bloggar som är skapade i BLOGG.SE!

För att vara med att tävla gör ni såhär:
1. Bli medlem på GratisGenerationen genom min länk och gör ett erbjudande för att jag ska kunna se att ni är med.
Gratis
Klicka på bannern för att komma till sidan.
2. Gå sedan in på eran blogg och skriv ett inlägg om att ni är med och tävlar om en bloggdesign på min sida. (Ni får gärna låna bild) Och såklart ska ni länka till min blogg.

3. Skicka sedan en kommentar till mig här där ni berättar vilket användarnamn och vilken mail ni har registrerat er i på Gratisgenerationen.se Och sedan en länk till inlägget där ni skrivit om min blogg. Så enkelt är det!

Tävlingen avslutas dagen innan julafton och den som vinner får sin design innan nyår.
Tävlingen avslutas alltså den 23/12 - 08

Lycka till nu allihopa!

TÄVLINGEN AVBRUTEN pg.a strul med kommentarer i denna bloggen!

Glögg och tävling!

Idag har jag haft massa besök och druckit glögg och firad Älsklingens födelsedag i efterskott. Det har som alltid varit gott med glögg och apelsiner och någon pepparkaka :) Här kommer lite bilder. Men först vill jag uppmärksamma er om att det kommer en tävling hit inom kort. En bloggdesign som jag tänker tävla ut. Ni får se :) *tissel tassel*




Ha en fortsatt fin 2:a advent!

Lusse

Nu ska jag åka till Maxi för vi ska ha kalas här hemma hos mig för Älsklingens födelsedag förra veckan. Så vi ska ha glögg och lussebullar och pepparkakor att bjuda på. Fast det komiska är att det är bara en från Älsklingens familj som kommer. Resten kunde inte. Så min moster och mamma och lite fler från min sida kommer haha. Men familj som familj :)

Nu handla!


7:e December

Bakom lucka nr 7 döljer sig en bild på en julgranskula i min gran. Om man bara hade en bättre kamera...

Dear Stanta.....


Dagen

Jag har haft en supertrevlig dag med salladsbuffé hälsning på Ingemar och sedan en jättemysig släktfest för en Älsklingens kusin Fredrik som fyllde 30. Så det var en överaskning att Alla, verkligen alla var där :) Hade görtrevligt.

Bilder:
Bild no 1: Min vackra älsklinge
Bild no 2.: En visa om födelsedagsbarnet.
Bild no 3: Vi hade bordsplaceringar.



6:e December

Bakom lucka nr 6 döljer sig en bild på mitt fina ljusharem här i min lägenhet!



Godmorgon!

Igår var en jätterolig kväll. Larry, Koop och Jessica var här i och spelade till natten. Sedan nanade jag så gott i mina nytvättade sängkläder. Nu ska jag träffa Älsklingen och vi ska åka och hälsa på Eddies pappa på sjukhuset. Sedan ska vi på någon släktgrej. Någon av Älsklingen alla kusiner fyller jämnt så vi ska ha typ överaskningskalajs eller nått. Med buffe så är jag nöjd :) Men nu ska jag köpa mig en salad. Sen åka :)
Ha en finfin dag!

Dagens mys!

18 levade ljus, 3 adventsljusstakar och en fin julgran. Det är mysstämmning det!
Har precis slitit med två överfulla tvättmaskiner har bäddat om sängen med nytvättade sängkläder och vikt alla andra kläder. Får troligen besök av Larry och två till om en stund för att spela lite Guitar Hero 4 World Tour. Yeah :)


Deluxe

Jag skulle egentligen till gymmet idag men jag kör 40 min pilates på min yogamatta här hemma istället. Idag blir det en madde+sushi+gurkstavar+dip+deluxedag! :) Alla ska iväg och hitta på saker så.. jag får lite tid för mig själv. Kan behövas :) Öva på att vara ensam :) Fortsätta med mina levande ljus orgier här hemma. :)

5:e December

Bakom lucka no. 5 döljer sig en bild på priset jag vann på Sannas myshörna som kom hem till mig idag med en söt liten lapp :)

Tack så mycket sanna


Aargh...

Jag mår inte alls bra nu. Jag kan inte placera eller förklara det men det känns som att jag har fått en sån jobbig ångestattack. Jävla skit... Jag är arg... jag är ledsen och jag bara känner att jag inte orkar mer. Jag vill också ha ett såntdär normalt liv utan hyperventilering och mardrömmar varje natt. Jag vill kunna klara mig själv.. Jag vill verkligen... AAAH....
Jag är så arg jag är så ledsen jag orkar inte mer...
SNÄLLA HJÄLP?!?!?!?!?!

Jag får allt att verka så bra.. Och jag vill inte visa för jag har förlorat vänner för att jag varit deppig.
Jag vågar inte visa mina känslor. Jag kommer bli schitzo.

Nu ska jag titta på någon tjejfilm. Det kanske kan hjälpa...

Läget med sjuklingen.

Fick nyligen höra om Ingemar:
Dom höll ju kvar honom över natten för att ta massa prover bla arbetstest och diverse blodprover och annat. Dom fan att hans mjälte var nedsatt för många vita blodkroppar och fler fel. Så tyvärr verkar det som han får stanna kvar. Så nu är tydligen Älsklingen påväg hem till honom för att packa ihop en väska och åka till honom och vara där hela dagen med honom. Hämta upp Jennie på vägen också. Jag valde att stanna hemma eftersom jag kanske inte hinner vara med på husmötet idag annars hade jag följt med.
Just nu spelar mina grannar jääääätte hög blues. Det är störande att bara höra samma jävla basgång hela tiden... :(

Jaja.. Hoppla.. Jag tror jag ska köra ett pilates pass sedan.. Ett låångt!.. Det blir nog bra.. Ska börja med dom igen.. :) Och öppna min yogamatta jag köpte på ullared för 1 år seda nu :P.

Och.. Min lilla katt tjej Fanzy börjar sin löptid nu har jag hört.. Suck.. då blir det gap och skrik hela tiden då... :(

Godmorgon

En pulserande huvudvärk plågar mitt huvud just nu. Trotts att jag har hinkat vatten. Huvudvärkstabletterna är slut också tyvärr...Jag tror jag sjukanmäler mig på "arbetsforum" nu och sparar min energi till husmötet ikväll, som är årets sista.

Jag vill passa på att tipsa att knappen här nedanför så kan ni prenumera på min blogg med "Bloglovin" som det heter nu. Och nu fick jag se att man kan göra en "bloggmix" såsom man gör ett blandband. Så jag har satt ihop en egen bloggmix med alla dom bloggar som jag följer. Är du en av dom? Klicka HÄR och se.


Nu blir det mest att ta det lugnt för mig.. Tror inte det blir så mycket framför datorn om denna huvudvärken ska släppa..

4:e December.

Den 4:e luckan i Tindralens julkalender får bli en bild på mitt hår för det är faktiskt lagom juligt :)



Ambulans och sjukhus.

Jag och älsklingen hade precis gymmat klart så ringer min telefon. Jag svarar och hör min moster säga Hej. Och ni vet det dära ordet Hej har många innebörder. Denna innebörden var hemsk jag visste det redan innan hon fortsatte. Jag föreställde mig Hej. Din mamma har åkt in igen. eller Hej! Hunden har gått bort eller något annat. Men det blev Hej! Ingemar (Älsklingens pappa) har fått en hjärtinfarkt och är påväg med ambulansen till Varbergssjukhus. Ett samtal blev kort och vi skulle höras sedan.
Den tuffa matchen var att berätta detta för Älsklingen.
Min mamma har ju åkt in och ut på sjukhus hela mitt liv. Jag har fått det berättat för mig men aldrig själv varit den som fått berätta själv.
-"Älskling,...?"
-"Mmmmh?"
-"Din pappa är påväg med ambulansen till Varbergs sjukhus, han har fått en hjärtinfarkt"
-".......?!?!?!"


Jag tror Älsklingens hjärta stannade där med. Sedan ett plötsligt "VI ÅKER NU!".

Jag vi sprang bort till bilen och jag ringde moster och sa att vi var påväg.
(För er som inte förstått varför min moster ringer och berättar om min älskliings pappa så är det för att dom är ett par, obs jag och älsklingen är inte kusiner i alla fall inte per blod )
Jag trodde aldrig man kunde åka från Göteborg till Varberg så snabbt. 150 låg vi i hela vägen. tog la 25 min ungefär.. Illa. Jag vågade inte säga till  fast jag var skraj hela tiden ville jag inte gnälla på Älsklingen. Jag vet ju precis så väl hur han kände sig och tyvärr gick det ut på fel sätt.

När vi var framme hade vi tillochmed åkt om mamma och moster på motorvägen som åkte långt innan oss. och bor dessutom närmre.

Väl inne på rummet tog dom fortfarande prover och sånt. Men han verkade ändå må mycket bättre. Dom tog ett EKG som visade förändringar som påvisade att han haft en infarkt. Men en tyst sådan. Det var bara ett sammanträffande att han var och gjorde tester hos husläkarn ute på landet som dom såg detta och skicka efter ambulansen direkt.

Sedan var det rätt lugnt och vi satt mest å pratade om tidigare sjukhusupplevelser. Och annat. Älsklingen har tagit ledigt från jobbet imorgon så ska vi åka upp imorgon igen. Vi var förbi och matade Ingemars gosiga katt Izza också.

Nu berättade jag detta idag ändå. Men det är svårt att hålla inne på sånt.

Hemskt

Något hemskt har hänt idag. Jag är för psykiskt trött för att berätta nu. Jag tar det imorgon.. Lovar..

Jei

Om en stund kommer min kära pojkvän förbi och så ska vi ta en promenix till gymmet!

NÖJD!

Jag är SUPERNÖJD med mitt nya hår. Eller vad tycker ni??







Projekt

Då sätter jag igång med mitt projekt.
Eftersom jag har fått min kära pojkvän att skaffa gymkort på mitt gym så blir det gym på eftermiddagar hädanefter. Så idag ska förmiddagen ägnas åt mitt hår. Jag ska nog behålla luggen och färga den helt röd och resten svart. Eller ja nog och nog jag ska göra det. Jag ska börja med blonderingen i luggen redan nu. Jag ska tillochmed ha lite röda walls över öronen. Först måste jag nog ha något att äta. Jag måste handla idag också. Kattmaten är slut och det börjar tömmas i kylen redan. Hmm.... Kattmat får inhandlas på Netto.

Nåja.. sätt igång med mig :)


3:e December.

Dagens lucka ur Tindralens Julkalender är en bild på min fina julgran.
Det är tillochmed klappar under. Men dom syns inte jättebra på bilden tyvärr :)


Jeii

Nu är golvet under granen fylld. Jag handlade massor på Ullared. Det blev hela 5 påsar. Julklappar och mojs till mig och lägenheten. Sen har jag varit upptagen med att slå in alla julklapparna.. Tyvärr blev en av dem vält och gick i kras. Får skaffa ny. Mweeh..Har köpt
massa ljus en
bordslampa och
en fin duk med tabletter till.
Kläder
underkläder
ett par supersnygga skor
En jättefin vas
Träningskläder och sportbh.
Ett superfint smyckeskrin
Plus massa hemliga julklappar
Sorry Lizzy hittade inga dödskalleskor =/..

Men det var kul.. Men jag är heeeelt slut nu.. Ska jobba med morgondagens lucka i min julkalender. Först kommer lite bilder!!







Jag är bäst

Jag sitter här och spelar Guitarhero 4 och jag bara känner hur bra jag är.. haha.. vad ego.. !!.. Jag har precis brännt en härlig skiva till den långa resan till ullared tjohoo!.. Jag längtar..  om 1 timma ska jag klä på mig och åka till Hede station och bli uppplockad där.. :)





Tjohoo!

Ullared here I come!
Det är inte många som förstår min kärlek till Ullared.
Men tänk er. Jag är en shoppaholic. Det är ju som en hel värld av discounts haha..

Nu ska jag spela lite Guitar Hero och sedan ska jag äta frukost. Ska vara på Hede Station kl 3. '

Kisselomyso

2:a December

Dagens lucka pryds med en bild av Gekås i Ullared eftersom det är dit jag ska åka idag och shoppa järnet! Det är värt den långa resan! Och bensinkostnaden! Köpa julklappar, kläder, prydnader, ljus och maaassa kul! Skor också.. Och träningskläder och sportBH VIKTIGT!. Men jag är smart och har gjort en fin fin lista! :)




Pheews

Det verkar redan bli bättre.. Phew... Då blir det ullared imorgon.
Jag har gjort en jättefin lista med plats för pris och "Check" rutor :)
Tjoho Idag har jag spelat Guitarhero 4 som jag har fått låna av Älsklingen.
Det var görskojj!

Ett tips är en tävling HÄR där du kan vinna saker V>A>R>J>E  D>A>G!

Fan

Jag har blivit matförgiftad... fan fan fan... Hoppas jag är frisk tills imorgon.. Ska sova nu.. Och ställa en hink brevid mig..

Frys

Gymmet gick bra.. men det blev en kvart kortare för jag ville spara energi på handling. Så jag tog mig till maxi och köpte diverse mat och stuffs för 300spänn. Sedan tog jag mig hem med stånk och stön för ajjsh vad tungt det var.. Väl hemma började jag förbereda maten och så började jag med en ny glass. Med Yoghurt ägg och socker som standard. Sedan liiiiiiiite grädde.. marschmallows och mörkchokladsås samt apelsinskal och några få apelsinbitar.

Det kommer bli mumsigt.. och det SER mumsigt ut.. eller hur?

Nu ska jag fortsätta med maten och idag blir det lövbiff med grönsaker och pasta och sås. Mumsfillibabba!




Planer

Godmorgon allihopa!
Jag vaknade runt 10 och sedan dess har jag jobbat lite på mitt CV. Jag är rastlös och ville dra till gymmet. Men min iPod är urladdad och det är mycket tråkigare på gymmet utan den. Med tanke på vad det spelar för tråkigt på mitt gym. Så nu är iPoden på laddning och jag sitter sålänge och söker massa jobb. Så är det! Sen blir det gym sen ska jag handla något att ha till kvällens lövbiff.

Jag längtar tokigt efter att få åka till Ullared imorgon!.. Det ska bli såååå rolig.. Idag ska jag skriva en fiiin inköpslista med rutor att bocka i och sånt :)

Ha en fin dag!!

Jag vann!

Jag var ju med i en tävling på Sannas myshörna. Och jag vann! Jag fick precis ett mail där jag fick skicka min andress och så om ett tag får jag mig en härlig ansiktsskrubb hemskickad! Tjohoo!!


1:a december

Okej dags att öppna lucka nr.1 såhär på nattkvisten.

Denna bilden tillägnas åt min vän Angelica som fyller år IDAG!.
Därför var det ju en väldans tur att hon hade tagit en såndär stämmningsfull och julig bild.

Grattis gumman. Älskar och saknar dig massvis!



RSS 2.0