Packat och Klart.

Imorgon kl 20.00 rullar vi iväg till Borås. Jag och Lisa :) På våran resa som vi nte planerat ett dugg. Den ska bli som den blir hade jag tänkt.Tältet sovsäcken och liggunderlaget är packat. Kläderna handdukarna är packade.Trangiaköket och t-röden är packad.  Spriten och maten är packad. Jag kommer att bli packad :)

Det ska bli jätteroligt. verkligen!

Och snart ska jag nana mig för att samla så mycket energi som möjligt. En lång och förebyggande dusch inför helgens skabbigheter kommer att inträffa imorgon :)
Nåväl. Nu ska jag se färdigt på en fånig film med massa Lordi gubbar i nån skräckfilm typ,.. men den suger.. men jag måste se färdigt den iallfall :) Sen sova somsagt :)

Natti Nattiiii

Hets.

Har haft en smått hetsig natt med Fanzy hon är ju så lekfull. Och det är först nu jag har fått henne att dricka och kissa men hon vägrar äta :( vilket bekymrar mig. Ska iväg till djuraffären idag och se om jag hittar bättre mat. Just nu blandar jag en ny med hennes gamla mat dvs den hon fick i sitt förra hem. Men jag får nog köpa en påse med bara hennes gamla mat.

Sen köpa lite nya leksaker och en extra tunna till deras vatten fontän så det håller längre.
Sen ska vi gå på Världskulturmuséer ser det ut som idag. Och imorgon så blir det att åka ut och tälta med Lisa :) tjoho :D

Men men. Nu ska jag bätta i ordning och plocka fram lite frukost :)
Ha en bra dag!

Välkommen till familjen.

Vi välkomnar lilla Fanzy till vår familj. Vår lilla speciella tjej. Så nu hoppas vi bara att Fanzy och Foxi blir bästa kompisar :)  :)
Hon är så liten och så näpen :) Men ligger redan och sover så gott på sängen :)



Kissekatt

Om två timmar ska jag åka iväg och hälsa på och eventuellt hämta med mig denna lilla katttjejen hem :) Vi insåg att Foxi behöver nog en kompis :) Och när vi var hos micke igår så blev vi så sugna när vi fick träffa hans lilla doris :) (kattunge)
Så det ska bli jättespännande :D Tjoho :D

Cdon.com

Imorgon kommer nog min beställning från Ellos med diverse saker som sängkläder,pläd Bh. m.m
Men även min senaste beställning från CDON.COM tjoho.. 3 böcker och 2 filmer. Nu ska vi åka till kba. Och arbetskompisen men först köpa någon efterätt på vägen :)

 

Här är beställningslistan från CDON.COM

  • Gudarna måste vara Tokiga (film)
  • Fight Club (film)
  • Vingklippt ängel (bok)
  • Det ska bli ett sannt nöje att döda dig (bok)
  • The Dirt, Mötley Crues bekännelser (bok)

Lisebergo!

Nu är jag hemkommen från Liseberg. Och är helt slut. Ska ju dock iväg på middag senare hos en jobbarkompis så det blir att borsta håret och se pigg och glad ut.. kanske ta en kaffe :) Men jag hinner vila lite så jag sätter nog på något simpsonsavsnitt. Idag vann jag inget trotts att jag spelade upp 150 kr :( Dumma lyckohjul dom borde heta olyckohjul haha.
Nåväl. Tack steph för fribiljetterna it was SUPER!

Igår såg jag och steph en film som hette Trade och handlade om trafficking. Den var superbra verkligen. Så jag ska söka efter fler filmer om trafficking. Vi har ju ett projekt arbete nu när jag börjar trean (igen) Så kanske man skulle ta och annordna något i välgörenhet till trafficking eller något... får ta och spåna på det...

Jaja.. Ska köpa med lite jordgubbar och glass att ha till efterätt hos arbetskompisen :) Jaja

Simpsonsdags!  (på bild jag och Lisa i Flumride)

Fribiljetter

Nu ska jag och min babe Lisa på Liseberg :) Fick en massa fribiljetter av Steph :) Hon står och jobbar på Hus & Hem hjulet idag.. min favorit.. så det är bäst för henne att jag vinner idag :D
Senare ikväll ska vi iväg på en middag hos en jobbarkompis. Ska bli jättetrevligt. Fast vi skulle ha med oss efterätt och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ordna. Jaja.. kommer la på något :) Nu ska jag ner och möta Lisa på min gård.
Hoppas ni har en superbra dag. (superhet) jag ska åka kollorado och flumride..

MEN INTE RAINBOW ( de har ersatt den med en jävla dalahäst som står där hahaha )


<3

Spontanitet

Steph föreslod att komma hem till mig med en bytta med glass. Det lät bra tyckte jag. Efter en skräckfilm så ville steph inte sova själv hemma så jag lät henne sova här. Men hon var tvungen att åka hem och hämta lunchlåda till jobbet för morgondagen. Så iväg åkte vi. På vägen så kom vi helt plötsligt på att gå till Liseberg. Steph har ju en jädra massa fribiljetter. Så vi nästan sprang till henne och till Liseberg och hann åka Balder en gång innan de stängde. Lyckat! :D Svettiga som satan så var det väldigt svalkande och skönt. Men man kände sig som en tant när man satt där längst bak och skrattgapade hela turen :D Och bilderna ska vi inte ens tala om. hahahaha..

Jaja.. nu sitter vi här med fläktarna på högsta nivå och det är nog dags för en annan skräckfilm.  ^_^

OCH GLASS FÖRSTÅSS!!

Natti natti gott folk!

Hoppsan

Ledsen att jag inte skrev igår men det blev så sent och idag åkte jag direkt in på stan. Ikväll ska vi åka och hämta en snygg hatthylla från en annons på blocket.

På stan handlade jag.
1 lila väska
1 rosa mobilväska
1 bettyboop mobilsmycke
1 rouge
1 läppbalsam
1 raklödder till sambon
1 plånbok
1 svart volangtröja
1 brun klädning
1 par randiga baggy byxor
1 vit bh
1 naglack
1 anteckningsbok
1 nagelacksborttagning
1 nyckeling

och igår beställde jag på Ellos.se
2 bäddsett till sängen
+ 4 örngott som passar (jepp vi har MASSOR av kuddar i sängen :)
1 pläd att ha på sängen
1 silicon BH (en sån som inte ha några band utan bara sitter på brösten som man kan ha om man har något rygglöst eller så..
samt tre förvaringskorgar :)

Nu ska jag rensa lite bland kläder och smycken och se om jag ska göra mig av med något..

Förresten Revyn vi var på igår var superrolig.. synd bara att det var så himlans varmt.. jaja :) Det var bara att hälla i sig massa vatten så man inte fick solsting :)

<3

Bajs

Jag måste vända tillbaka mitt dygn. På något sätt. Så jag gick upp tidigare idag fast jag somnade kl 3 inatt. Fast jag kommer nog vara lite grinig idag. Eftersom jag sov sammanlagt 5 timmar igår... Men men.. jag ska på revy och få se dagotto på riktigt. Det är VIKTIGT :D

Jaja nu ska jag knalla ner och ta tåget in till Kungsbacka

Ha en solig dag!!

Revy

Imorgon skall vi till Falkenberg och se på Revy vi ska se "Solsting och Snedsprång"
Tänka sig att jag för äntligen ska få se Dag-Otto på riktigt för första gången.
Mitt livs kärlek..
"To deeee"

längtar. Men ni blir det mer rysarfilmer :D

Rysare


Jag somnade till en film bara slocknade av och vaknade av att det ringde vid 5 någongång. Så nu har jag sett några filmer och ska fortsätta med min egna lilla filmkväll här hemma :) ska nog göra lite morotsstavar och dip :) Just nu laddar jag ner typ 8 rysarfilmer ;) det blir skräcktema ikväll :)



Sent publicerat

såg nu att jag hade glömt och publicera ett inlägg igår

Det var om Blondinbella. Och jag skrev ju om henne och andra liknande bloggerskor härom dagen. Att de hade left på silverfat et.c  Nu tar jag tillbaka det, Nu har Blondinbella tagit ett kliv in i våran hjärtlösa och fruktandsvärda värld.  Hon är nu en av oss alla på listan som sexuellt utnyttjade brottsoffer.  Och det är fruktandsvärt. Vi blir jagade om och om igen varje natt. Det är ju inte så att vi är hela och glada. Vi kommer få uppleva detta scenario i huvudet om och om igen hela livet. Det har jag iallafall gjort.. I mitt fall så var jag ju så ung när det hände att min hjärna självförsvarade mig och raderade bort en del av händelsena i minnet. så nu måste jag varje dag hos min psykolog leta för att kunna bearbeta. och det kommer 1 ny sak tillbaka varannan månad ungefär.
Det är ett helvette att inte veta.

Men det enda som jag stör mig på. det är varför ska hon ha uppmärksammheten och credden.  när vi sitter ca 500.000kvinnor och säkert män till och har gått igenom samma sak. Inte får vi nån lyx och tyckasyndom artikel.
Det är där jag tycker att saker går och spårar ur bland dessa überkända bloggerskor. Snart kommer det vel en hel artikel. om att blondinbella köpte dessa byxor för att bearbeta och det ska ni med göra nu! eller något sådant. nä usch ta bort propagandan och släng fram lite välgörenhet eller något om du är smart, bella.

Men av allt du lever för så ska du tänka på bara dig själv nu och gå hos psykolog vad alla än säger så kan man aldrig gå igenom en sånhär grej i ett normalt psykist tillstånd utan att gå hos psykolog.

Jag väntade 8 år innan jag gjorde det och det var vid det läget där jag stod och skar upp mina armar som jag någonstans förstod. Vadfan, nu. Detta är inte normalt. Sök hjälp.
Och det är inte bara till Blondinbella jag säger detta utan det är till er alla andra i den långa listan av brottsoffer. Träffa en psykolog med jämna mellanrum! Och se till att dina vänner och närmsta vet om att detta har hänt dig. För de är de som kan rädda dig när du ramlar ner i deppresionshålan.. för det kommer att hända... tyvärr kommer det hända flera gånger. Jag har haft många som har hjälpt mig upp ur hålan men lik förbannat ramlar man ner igen och igen och igen. Det är bara att acceptera och försöka bearbeta. Jag vet att det inte kan vara så lätt att prata med polisen i alla fallen. I mitt fall kan jag inte det. För då rikserar jag liv för folk i min omgivning. Jag tänker sitta snällt och försöka le och glädja mig åt andra saker i mitt liv som gynnar mig. Han är ju iallafall inte i min omgivning längre. Iallafall nästan inte. (du vet att jag hatar det, det är inte rätt det kommer skada honom för  livet om du fortsätter låta honom träffa han. du vet att det är dig jag pratar om, jag nämner inga namn)

Gladeligen finns det ett ljus där ute. Och det är att se framåt. I en av mina fall i hålan så skrek jag rakt ut jag vill inte behöva se framåt jag vill leva i nuet, Men det är att acceptera att ska man klara av att gå vidare så måste man se framåt efter en sånhär sak. Det är tyvärr inget val.

Se framåt och sätt upp mål!
Jag älskar er!

Usch

Kvällen blev bra men inte natten inte som man planerat.
bussarna gick inte så vi fick gå värsta långt. Sen Väl på spårvagnen så stannar den och ska invänta en ambulans för en kille har knivskurits i armhålan ovanför armbågen.. Han är typ full av blod och lyssnar inte på någon... Allt galnar sig och sen så kommer vi tillslut iväg Hem till Lisa så visar det sig att hennes styvpappa är hemma och han är galen så vi flippar och drar hem till mig istället.. oplanerat så nu sitter jag och väntar på att jag ska kunna sova .... suck...

Jag gillar inte att dygna blir så jävla cranky och "Sjuk" då...

Black

Jag sparade lite för lite av det röda håret. Men det blev snyggt ändå.. Man ser liksom bara lite att det är rött kvar.
Så nu är jag sminkad och klar för party :) Ikväll ska jag ha på mig mitt seconhand fynd ifrån myrorna. Och min väska i från myrorna :) Vad säger ni ? Ser det bra ut?

Så det är 1 timmar kvar  tills jag ska ta spårvagnen ner till centralen och möta Lisa och Sara så rular vi vidare mot Angered och sedan Rannebergen :)
Dricka ikväll är Diverse cider och lite sprit. Samt sambuca :)

Mumselimums :)

Jaja nu ska jag packa ner alkoholen och sedan surfa runt lite och lyssna på peppmusik :)

Ha en bästans kväll

Hårfärgningstime!

Nu ska jag färga håret rött och svart :) Min traditionella övergång från rött till svart sker oftast vid denna tid av året. Så det brukar vara både röd och svart en gång sen helsvart :) yeah yeah.. undrar va det ska vara för mönster på det nu....
hmmm

jaja pusspuss

Idag

Om 20 minuter ska vi åka och storhandla. Innan rusningen :) Sedan kl 8 ikväll så ska jag antagligen oå ett Party i rannebergen. Ska bli kul.. Passar mig bra som har typ 8 cider och en doodleys flaska och en jäfla massa sprit :)
Men nu ska jag sminkelinka och så...
Pööözz

Pengar


YES
plus 7000 i sparpengar på sparkontot. Plus sparbössan -^
Plus 5000 som rullar in från skatteåtebäringen :)
Me like!
Jag ska nog klara mig

Provocering(?)

Jaha okej tydligen är den en viss person som provoceras och anser att jag "Härmas" (Oj nejj  du har också 3 bilder på din blogg, jag måste visst vara en jävla härmis.) Vad sägs om den gången du bestämmde dig för att göra hela din blogg rosa. inte långt efter min blogg blev rosa?.. hmm...(?) Fuck it jag bryr mig inte! Men för att visa att jag inte är en jävla härmis så byggde jag och pysslade lite och woalla :) Nu är det helt plötsligt 5 bilder igen. Lite snyggare denna gången :) Eller vad tycker ni?
Jag vet väldigt mycket bloggändringar idag. Men.... får man kritik så får man.. inte mycket att göra. Nä nu ska jag vel ta och bädda ner mig så sött. Ingen idé att vänta hem min sambo. Jag sover min skönhetssömn så ska vi se vem som är snyggast imorgon.  Den som sovit 9 timmar eller den som sovit... 3?.. haha..
Jaja
Natti natti på er.

(åter igen ser ni inte den nya headern så får ni klicka på sötknappen "Uppdatera")

Orkidé

Här är en bild på min fina orkidé jag köpte idag :) den är benvit och har kula pulpor :) Jag är kär :)
Vad säger ni? Är inte Orkidéer helt undebara?

Music time!

N
ää nu är det dags för lite musik. Det är så tyst här på bloggen :) / Här hemma i lägenheten.
Så jag bjuder på tre ständiga favoriter (ja jag har typ 10000 favoriter men. de pendlar i perioder)






Statistik

Upp i skyn. Fast det kanske beror på lite småreklam också :) Men jag får vel hoppas att det inte dalar mer utan ljämnar ut sig på denna nivån :o)
Man kan ju alltid önska :)


Bloggdesign

Då var det fixat, en ny design. Får hoppas att det lockar er tillbaka nu då :) (För er som inte ser den nya designen tryck bara på eran söta lilla knapp som heter "Uppdatera" där uppe vid adressfältet)
                            Vad tycker ni om den nya designen?

   Och ett litet tips för er som lätt glömmer av att läsa eller spana in min eller andras blogg så finns bloggkoll.com
En suparbra sida som uppdateras när folk uppdaterar sina bloggar. Jag som bevakar ca 20 bloggar slipper gå fram och tillbaka mellan deras sidor för att se OM de har uppdaterat. Så istället går jag bara in på bloggkoll så länkar den direkt till alla nya inlägg. Så... alla ni som vill prenumerera på min blogg skall trycka på den lilla knappen här nedanför
             

Gratis Bio

Jag brukar inte vara så mycket för reklam och propaganda. men, den här sidan är faktiskt riktigt bra. Det är som ett litet extrajobb för att kunna shoppa och gå på bio. Du samlar ihop 400 poäng och du kan gå på bio. Du samlar ihop 1000 poäng och du kan shoppa för 300 kr. Och poängen är busenkla att samla, Antingen värvar du medlemmar, eller så tar du del av deras erbjudanden. Eller tävlar och får poäng. Det är inte ens jobbigt. Så. Om ni klickar på min länk så får ni 75 extra poäng. Och såklart får jag poäng också.  Så Klicka HÄR och bli medlem och ta vara på dessa underbara erbjudanden!

Intervju

Arbetsintervjun gick jättebra på GP.. tror jag :)  Förutom att jag glömde slå av telefonen. Och ett annat jobb ringde haha. Men jag får veta om jag får jobbet nästa veckan :) Ikväll kanske jag ska över till steph och kolla på gamla filmer :) Men nu ska jag ja en Skräckfilm (tror jag det är ) "PromNight" heter den. Jaja.. Funderar fortfarande på Tema till ny bloggdesign. Det är svårt. Jag har slut på Idéer. Verkligen..

Å påväg hem från Intervjun belönade jag mig själv med en 12bitars sushi :) Och en fin vit orkidé med tre grenar och många knoppar så den håller länge :) Älskar Orkidéer :D Visar bild den.(denna bilden är inte min). nu är det filmtajm

Pussar

Besökare

Jag har tappat endel besökare nu bara för att jag var ute och husvagnade. Vill gärna att ni börjar läsa igen för nu kommer jag uppdatera lika ofta som jag brukar. So Kom tillbakaaa! :)
Nu är min vän Lisa påväg hit och vi ska titta på lite filmklipp och sånt. Sen ska jag snart åka in till stan och gå på min Arbetsintervju på GP. Ska bli riktigt spännande. Sen kanske jag ska tilll Steph ikväll och titta på gamla filmer från när vi var små :) Eller små och små. Det är vel Mellanstadiet och Högstadiet då...
Jag funderar på att skapa något nytt på min blogg. Jag vet inte vad men något nytt som lockar lite fler och nya läsare.
Kanske bara en ny design. Men kanske också något annat. Får se. Ska iallafall börja med att spåna på någon ny design.
Tjolahopphej

Namnsdag


Jag hade namnsdag förresten för 2 dagar sedan :) Jag har ju aldrig riktigt tänkt så mycket på det... Men.. när jag bodde hos far fick jag tillochmed tårta ibland på min namnsdag. Det var mysigt.. det fick jag inte i förrgår.
Men... Ja.. mitt namn. Det är fint. Jag hade en period när jag var 13-14år då jag inte gillade Madeleine och Speciellt inte Madde. Då ville jag byta till Ebba?!?!.. (inte lika fint)  Men nu vill jag inte byta. Men jag är så inne på ett namn. Så det får nog bli namnet på min dotter :) Indra!  Det är något av de finast namnen jag vet. Lika så Alva,  Marian och Lova skulle jag få en pojke så skulle han heta Leo, Nathaniel,  Zacharias eller Oliver.
Det finns så många namn :)

Godmorgon.

Nu har Rötmånaden börjat. Min farliga månad. Där jag alltid lyckas bli med magsjukan. Men detta året ska det inte ske.. Jag ska se till att allt är bakteriefritt.. Ingen frukost ska stå framme. Inga matrester i kylen.. Allt ska vara fräscht... Och en extra kall grad i kylen.. och desto mindre mat i skafferiet. som jag ska ta mig an och rensa snart.

Snart är det dags för frukost. Och sedan en välbehövande dusch. Sedan kl halv 2 idag ska jag på intervju :) på GP. ska bli intressant och se vad de har att erbjuda..

Det är så sjukt vart här på morgonnarna måste fixa några rullgardiner. Phew.. Nu kommer ju superhetta denna veckan också.. ska satsa på att bada och sola mycket. :)

Jaja... Dags att välja kläder och börja me frukosten... Wehuuw


Tillbaka

Trött schleten och lite vemod. Idag åkte vi hem. En lång reda med en lätt åksjuka.
Planer på att köpa vår egen husvagn och ha och bo i nästa sommar är aktuella. Nästa helg blir nog tältning med Lisa i borås eller i lerum. Samt denna söndag blir det revy med Stefan och Krister.  Mysigt..
Men nu.. känner jag mest.. depp.. vet inte varför.. har haft en HELT fucking jävla underbar resa. Lite kort bara.. Men helt underbar... och sånt.. men jag kommer hem och deppar ner lite... inte bra inte bra..
Måste gaska upp mig.. jaja.. ska hitta nån film på nedladdning och sedan börja med maten.. Sesså...

Puss hej

Direkt från Skara

Det är våran andra dag här och jag har haft det helt jävla underbart Åkt bergodalbanor. Åkt farliga rutchkanor. Spelat lyckospel. Ätit mat. Och nanat husvagn. vilket var jättemysigt. Spec när det totalfuckingjätte SPÖREGNAR på natten och man inte kan urskilja dropparna från fors ljud haha. Det var übermysigt. Men nu har vi ätit go-frukost sambon Duschar på campingen och snart ska vi promenera bort till skara igen :) Såå mysig resa alltså.
Och idag... har JAG namnsdag. hahah det hade jag totaltglömmt tills pappa messade ett grattis :)  Sedärja :D
Jaja måste gytta

En snabbis

En liten snabbis från Kleva här ute. Vi sover inne i huset för vi orkar inte ställa upp benen på husvagnen och så. Så de blir att sova i våningsäng inatt :).. Har suttit här och haft en lektion för mamma om hur man laddar ner torrents. Det var inte så svårt :)

Här brevid mig ligger en gosig liten dvärgschnauser som heter Sickan :) som ni har sett på bild i Detta inlägget :)

Så snart ska vi lägga oss och sova. Imorgon rullar vi iväg kl 09:00
Ska bli så rouuligt :)

Natti natti

Hahahaha


Jag var bara tvungen hahahahaha
Jaja.. snart åker vi till mamma
pusses

Baah

Kännde för att skriva lite.
Jag ligger här i våran stoora säng men det är inga sängkläder i. För de är nerpackade för de ska vi ha o husvagnen :) Gud va härligt det ska bli att komma iväg. Meningen med en resa överlag var att få en slags Push för mitt och Eddies förhållande som har varit lite rangligt de sista. Men.. de senaste två veckorna så har det blivit otroligt mycket bättre. Det känns mer ömsesidigt faktiskt. Jag vet inte riktigt varför. Men.. Det bara känns. Och det konstaterade Eddie också.

De senaste nätterna har jag drömt massa konstiga saker. Men någon ständigt återkommande är min vighet. Jag har ju alltid varit lite mer elastisk än de flesta. Men det har liksom försvunnit då jag slutade dansa(Det kommer komma tillbaka) Ja och jag har ju tränat en hel del på sistone så jag har ju dragit ut alla musklerna och senorna igen.. så jag är lite vig igen.. Men.. jag drömmer ständigt att jag är EXTREMT vig.. och jag funderar på om... jag ska försöka.. för det känns som.... aah jag kan inte ens förklara det. men.. jag har alltid beundrat elastiska personer... Ni ska få se en video här nere.. Men...

Ja.. vad jag mer tänkt på idag är vissa bloggerskor. Jag missade tyvärr V.I.P bloggträffen som var i fredags :( Hade så gärna velat gå. Men så började jag gå in på brudarna som va där. Och fastnade och började tänka på Blondinbella och Kissie. Jag har i min förra blogg skrivit om Bella. Men först idag upptäckte jag Kissie. En total kopia på Bella. Jag förstår bara inte hur folk kan facineras så mycket av två små minderåriga brudar som inte vet något om livet. utan har fått allt på silverfat.
Jag vet att jag själv utmanar mitt "bloggryckte" med att tala ner på folk. Men jag talar inte ner. Jag avundas verkligen folk som har rika föräldrar. Jag menar.. vel vill inte KUNNA köpa det mesta egentligen. Det enda ja inte avundas är livserfarenheten.

Min far uppfostrade mig väldigt snålt. Jag levde verkligen på minsta öre. Och när jag bodde själv så hade jag bara 2600 per månad. Medan Blondinbella säger att "OH NEJ PANIK JAG FÅR BAAARA HANDLA FÖR 1000kr PÅ KLÄDER..."
LYX menar jag då.. Men det är ju inget de kan rå för.. jag säger ju det jag avundas ekonomin. Men.. om de nu skulle råka förlora alla sina pengar och det glassiga.. så vet jag att.. många vänner går efter pengar.. där ryker deras vänner. Och.. sedan.. det skulle betyda katastrof för dem.. för de har aldrig levt så..
Jag vet att te.x nu när jag börjar plugga. så kommer jag få leva snålt igen.. kanske inte lika snålt eftersom jag kommer jobba nattjobb.Men..ganska snålt.. Och.. Jag klarar av det.

I vilket fall som helst så vill jag säga igen.. jag klandrar inte ner på någon eller så. jag bara säger.. vad jag tänker på just nu...  Tjejerna är säkert jättesnälla egentligen... Jag ser bara inte var man kan hitta det roliga i att läsa deras bloggar och se deras uppblåsta videos...

Och för att avsluta så spanade jag in en gamal skolkompis bilddagbok och fick reda på att hans band ska spela på Kulturkalaste här i Göteborg. Och att de hade spelat in en video. Jag förväntade mig typ lite demobands aktig video men blev gladeligen chockad och bestämmde mig för att gå på deras spelning. Spana in dera video här och håll med mig om att de faktiskt är fantastiskt bra!!

Det var nog allt för ett tag :) Nu har jag skrivit av mig lite :D Puss å Kram

Oh. btw. här är videon på den elastiska bruden. Något att satsa på? ;-)


Wall-E

Bästa animerade barnfilmen någonsin. Den är riktigt genomtänkt och fantastiskt söt.

Året är 2711 och jorden är helt förstörd. Människorna har lämnat jorden för att leva i ett stort rymdskepp ute i rymden. Det lämnades robotar på jorden som skulle "Städa upp" jorden. Men endast en har överlevt och det är Wall-e. Wall-e är en komprimator. Hans enda vän är en liten silverfisk/kackerlacka.Och tillsammans samlar de ihop intresanta människo saker.

En vanlig arbetsdag så landar ett skepp. Med en endaste liten robot, Eva.  Och Wall-e blir genast kär.
Robotens uppdrag är att leda efter levande tecken. såsom djur och växter. Hon finner vad hon söker och ska åka tillbaka. Men Wall-e vill med.
Samtidigt följer vi människornas förändringar genom dessa 700år. Dvs. size XXXXXL. hahaha.

Här är trailern på världens bästa film!
Enyoy


Decoration och Martha Stewart

Och Eva Blixman.

Jag verklgen strävar efter ett sådant hem... fast jag hela min barndom strävat efter mörkröda väggar och ljusslingor.. visst, mysigt det med.. men..

Den friska känslan med ett ljust hem.. Jag lyckas bara inte hitta de rätta överkastet eller dem rätta gardinerna.. Och heller ej pengarna för att täppa till hålen i mina väggar.. suck.. för många för att täcka över med tavlor också...

SNÄLLA NÅGON DEKORERA MITT HEM..


eller nej.. vänta.. jag vill göra detta.. men... ge mig pengar till det... Jag vill trivas bättre i mitt hem..

och.. ja, mamma det är därför jag BER dig.. rensa bland dina saker så jag kan få lite fina grejjör.. tavlor pynt gardiner.. you know it...!!

Jaja.. Natti natti

Tillbaka.... över natten.

Nu är vi tillbaka ifrån Väröbacka. Det var jättemysigt. Och jag och min älskling har nog aldrig somnat så kärleksfullt. Vi fick sova i en 1.20 säng. TRÅNGT. Men. man fick ju göra det bästa av situationen. så vi lade oss alldeles jättemysigt och aah.. så gott de var :D Dock vaknade man stup i kvarten för det var faktiskt fruktandsvärt trångt. Och massa mardrömmar och skit inatt igen..suck... Jaja...

Om ett par timmar börjar tvätttiden. Och vi har redan börjat packa.  Imorgon kväll åker vi till mamma och övernattar där. Så har vi husvagnen färdig kopplad redan på morgonen. För vi åker ganska tidigt på måndagmorgon.
så ska jag ladda upp batterierna i datorn så man kan spela eller se på film på vägen :)

Jag har mysat till det massor med Foxi här hemma för hon var ju ensam inatt och kommer sedan vara ensam i 3 nätter.. myhyyy.. lilla mysan :)

*springer och kramar Foxi*


Idag ska vi göra en Pastasås med skinka och spenat  och pasta. Ska börja på det om en timma.. Mums är redan hungrig. Men men.. vill man vara fin får man hållas :) Det blir nog två avsnitt med SATC för att dra ut på tiden :).. Och en mer :)

Igår vart det krabbfiskning med kusinen också. Det är ju officiellt mellan sambons pappa och min moster. att de är ett par :D haha.. Nåväl så vi fiskade krabbor och vi fångade 115 st :D:D

Pusspuss alla

Godmorgon

Usch tyvärr har jag sovit ganska dåligt inatt också. För jag har en katt som tror hon är kvinnan i huste och bestämmer.. Suck.. Jaja.. idag ska vi iväg till graven.. Sen ska vi övernatta hos Arne. ute på landet nånstans runt varberg... intressant..

Igår somnade jag vid 1 tiden... Helt slut.. och ändå är det två sässonger kvar på mitt maraton... dock blir det ju en paus i det.. :)

Jaja nu ska jag mata katten.. och kolla posten jag just fick..
Puss

Todeloouu

På måndag åker vi och husvagnen till Skara Sommarland. Det ska bli så fruktandsvärt kul.. Känner dock på mig att vädret kommer att bajsa på mig. Men det struntar jag i.. Ja ska ha kul ändåå... :)

Nu är Eddie och lämnar sin kompis i Kungsbacka. Och så ska han byta ut sin backspegel som är traaasig.. :)
Sen när han kommer hem så ska det bli rajtantajtan.. :):):) *fliiiinar*

Nu ska jag plocka lite blad från mitt "pengaträd" som har vuxit helt galet snett så jag ska "Rätta till den" Sen fortsätta med mitt SATC maraton :D

Ha en bästig kväll..

Oh jag glömde.. koka en kopp av mitt favorit thé också :D Cocos :D

XOXO

10 år sedan

Idag är det 10 år sedan min sambo var med om en fruktandsvärd trafikolycka i Danmark. Han,hans farmor och hennes man var ute på sin årliga danmarks resa. och blev oförvätnat påkörda av en lastbil. Arne klarade sig rätt bra tror jag. Eddie klarade ju sig såklart. Men han fick operera benen många gånger efter det och har fortfarande bistående skador i benen och fötterna.. och ett gäng gräsliga ärr också. Tyvärr klarade sig inte hans farmor. och imorgon är det 10årsdan hon avled på sjukhuset. så imorgon ska vi åka till hennes grav och lämna en blomma.

RIP.

Dålig morgon

usch usch... Det är så hemst att tvingas se på röran som pojkarna har gjort i vardagsrummet.. jag mår så fruktandsvärt dåligt när det är stökigt... Om inte det är städat sen så jäävlar..
    Sen hela natten var fylld av mardrömmar. Jag blev jagad och folk försökte bryta sig in i min lägenhet... Jag hatar mardrömmar.. det är hemskt.. Speciellt när man vet att det är en dröm i drömmen men man kan liksom inte väcka sig själv.. Tillslut vaknade jag och var kissinödg iallfall. Men.. när jag somnade om så började drömmen om igen.. Men denna gången väckte jag mig själv innan det blev för hemskt..

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra... Jag har hunnit duscha boka tvätttid och göra frukost åt killarna..  Sen fastnade jag här igen.. Men jag tror jag slår på Sex And The City och så får jag se om någon ringer eller inte..

Jaja.. ha en bra dag.. Jag ska försöka vända mitt humör...

Mys bus

Grabbarna sitter i rummet brevid och lanar och jag sitter här och har mitt lilla Sex And the City-maraton för mig själv.... Tillsamans med några flaskor Aqua Tini såklart :) Strawberry crush :) Har inte visat er en bild på mitt nya husdjur förrsten..

Okej det är inget riktigt djur.. det är en liten minikatt med "Kaninpäls" Väldigt söt och pluttig..  Men den ser väldigt äkta ut.. Nu ska jag nog poppa ett gäng popcorn och fortsätta med historien om Carrie Charlotte Samantha och Mirandas liv :) Är på sässong 3 just nu... så det är bara 3 kvar :) Och SÅKLART måste matatonet avslutas med filmen :) Men det blir vel imorgon eller något sånt..


Så fort filmen kommer ut på dvd ska jag köpa den och den ska stå prydlig tillsammans med min SATC (Sex And The City) box och V.Ä.N.N.E.R box :) Tjoho... Jaja.. Poptajm :)

Puss puss

Oh yeah...

1.000kr på dansbutiken = Dansdräkt, Jazzbyxor och Balettskor
Seconhand= 100kr= Handväska = 50kr Kjol=50 kr

Hittade den mest sötaste kjolen någonsin.. Den är svartvit och alldeles 50tal :D Yeah..
Hade jättetrevligt med Malin och Lisa :) Nu sitter jag hemma och tittar på Sex and the City och syr mina balettskor :)

Världens sötaste nalle satt i haga och blåste bubblor på oss :D












Här är den fina kjolen :D

Seconhandshopping med Lisa & Malin

Idag ska vi först till Dansbutiken så jag kan köpa nya balettskor. Kanske ett par nya tåspets. Och nya jazzbyxor, nya trikåer och en ny dansdräkt.. Sedan bär det av till majorna och järntorget för att seconhandshoppa :D Jag älskar seconhand :D
Så nu väntar jag på att Lisa och Malin pronerar sina 5 minuter ner till mig (Bra att ha sin bästa vän nära hem) Vem vet. Kanske filmkväll eller något hos henne inatt får se hur trött man blir av stan :) Fick min Lönespec idag. Och blev chockad.. tröts att jag var sjuk i en vecka så får jag 12.000kr.. Rätt skönt.. nu kan jag spara ännumera,... Sambon fick 20.000kr nu kan han nog köpa sin bil snart...
Jag är så befriad och lycklig över att jag har min telefon igen :D.. Jag har pimpat till den med lite diamanter och köpt en ny skyddsfilm till den. :) Jaja.. Ska vel fortsätta göra iordning mig.. Kanske ta på mig ett par strumpor eller så :)

Ha en teriffic dag!! <3

Work, work, work....

One for the night. Ska snart säga natti. Efter ytterligare ett till avsnitt av Sex And The City. Men jag glömde det viktiga idag faktiskt. De ringde från GP angående jobbet jag sökte och jag ska in på en intervju nästa vecka :) Sköjj.. hoppas det går bra och ni får önska mig lycka till.

Och för mig själv att jag inte ska glömma:

24 juli Torsdag GPhuset 14;oo

Filmklipp från Liseberg

Klicka här för att se ett filmklipp om olyckan på liseberg


Fler bilder från olyckan på Liesberg



Tänk den paniken.
Frivilligt går gäster på attraktionen för att "Lådsasfalla" Men får ut ett riktigt fall.. Nu är det uppe i 36st skadade varav 2 st allvarligt skadade "Jag såg folk flyga ur attraktionen innan den ens stannat." Sade ett ögonvittne..


Jag och Sambon var just på Biltema påvägen hem tog vi avfarten vid korsvägen. (Eftersom de tydligen inte släpper in folk på liseberg) Så var det massor av folk utanför stora ingången. Men olyckan var ju vid lilla ingången (Där jag bor) På väg bredvid en spårvagn så hör vi en brötig tuta bakom oss och sirerner. EN RIKTIGT AKUT ambulans vill köra om så vi Genar totalt akut in nästan in i en bil Och ambulansen kör förbi. Och genar rakt framför spårvagnen. stackars förarn...  Så..tillochmed 2 timmar efter olyckan är det ambulanser som kör hit.. Fast med tanke på att 36 personer är skadade är det nog rätt mycket transport.  jag väntar med spänning på fler nyheter..... Uppdaterar GPs sida och Aftonbladet med jämna mellanrum...

....läskigt säger jag bara.....

HJÄLP!

Flera skadade när Rainbow kollapsade...
Tyckte det lät mycket om hellikoptrar och ambulanser i närheten.. ooj oooj oooj läs detta.. och detta..

LÄSKIGT!!

Phew

Jepp då har man varit överallt då.. Känns det som. Började med en rask men god frukost. Och sedan snabbt på med makeupen och kläderna. För att brumma iväg till Anki, sambons mamma. På en fika. Efter det till Ingemar sambons far för att hjälpa han med datorn. Och sedan låna iväg hans bil (som vi ska ha med husvagnen till skara nästa vecka) Iväg till min mamma för att testa att elen och dragkroken funkar till husvagnen och allt var grönt... Sen tillbaka till Ingemar och lämna bil sedan hem för att äta korv mä mos :) Gött.. Nu ska jag glo på sex and the city i en timma sen åker vi ner till Biltema och köper backspeglar till husvagnen och lite annat smått och gott. PHEW... och.. en annan grej...
JAG HAR MIN TELEFÖÖÖÖN :D

besök

vi har tre besök att göra idag.. Plus ut på stan och sånt..
Min telefon har kommit så jag ska hämta ut den nu!! ::DD:

Brottom :)
Puss

Suck....

Hur dumma är folk? Jag AVSKYR REKLAM!! Jag avskyr lika mycket alla dessa jävla brudar som typ "Lämna gärna ett fotspår i min blogg" Skriver de som kommentar på min blogg. Är det intressant? Låter inte det jävla desperat? Skaffa er ett vettigare sätt att få fler besökare.  OCH VÄRST AV ALLT... var denna kommentar jag fick just:


SERIÖSSSSST:: LÄGG NER.... !!! jag blir bara så jävla förbannad på det. Jag tror inte det finns en enda smurf som tror på det. Och klickar på hennes länk bara för att HON ska få pengar eller biocheckar eller vadfan!!

Jobb

Sådärja. Nu har jag sökt 5 st kvälls jobb. Det första är ett säljarjobb. Det andra är ett caféjobb. Det tredje är också säljare på GP och det fjärde är Som danslärare för småbarn och det tredje är som Dealer på Casino.
De två sista är såklart mest intressanta :)  Väntar med spänning. Men med tanka på så mkt jag kämpade för jobb förra året. Så.. får jag vel kämpa minnst lika mkt för att få ett kvällsjobb.. Jaja.. det är bara att kämpa :D:D Puss puss

Morron.

Det var en hetsig natt med gräl och jobbigheter. Och idag ska vi iväg till våra "Äktenskapsrådgivare" Mamma och hennes man ^_^
Idag har lägenheten städats. Har bytt till lite mörkkare gardiner i vardagsrummet samt laggt ut en ny matta jag fick från mamma. Sen var det bara vanlig städning. Damma Damsuga moppa. Toaletten osv.
Så jag är rätt slut redan kl halv 12 på morgonen :)  Men Men...
Så kl 2 ska vi åka till mamma. Så.. jag har 2½ timma på mig att vila. Och det får nog bli att fortsätta mitt Sex and The city maraton  :D.. Eller börja på någon av mina två nya böcker... det blir nog Sex and The City..Så är det.
Imorgon ska vi åka och hälsa på svärmor...
Och någon annan gång i veckan blir det en tur till Soc. För Eddie ska skriva över sig på sin pappas adress igen. Så jag kan söka soc bidrag igen. Samt Arbetsförmedlingen och dant. Phew...Bara för att vi antagligen har insett att jag ej kan få Underhållsstöd.. Suck.. Jag ska ringa försäkringskassan och dubbekolla detta.

Hej svej

Lägenhet



Välkommna till min lägenhet.
Såhär bor jag :D

Hair

Teriffic. Kanske skulle skaffa mig vitt hår. hahaha nää skämtåsido är det snart dags för svart. Eller ja för att variera så kör jag nåågon slags rödsvart kombo. Faktiskt. Sparar ett gäng röda slingor hade jag tänkt... :)

Jaja.. nu ska jag ta lilla Sickan på en promenix Kör långa rundan idag :)

Puss

Hos mor

Sitter här hemma hos mamma nu och datrar tog med min laptop. Har tagit lite bilder på mammas grönsaksland och på djuren :) Snart ska vi äta hemma odlad sallad och potatis och något till då :) Vad mer.. Vet jag inte.. Det märker vi vel :D..
Har myst massor med mammas lilla vovve Sickan :) En liten svart Dvärgschnauser. Sån mysboll.

Mer bilder kan ni se på Min bilddagbok.
Ska redigera några bilder sen ska jag fortsätta umgås eller kanske läsa lite

Goodmorning

Aaah ännu en härlig morgon med att sova ut och njuta av solen. Ska snart åka bort till mamma och hänga lite där kanske bada och så. Medans Eddie åker ut till sina polare. Kanske ska åka ut till Steninge (Styvmammas land) i veckan. Det är så ruskigt fint där.
Nåväl... Vad ska ni göra idag?

Kram!

Phew..

Tur att man inte är särskillt bakfull idag då. Ska snart åka iväg till zooaffären i Kållered och köpa en ny vattenfontän till foxx :) några nya bollar till henne med :)

Gårdagen var väldigt lyckad. Men inte som planerat. Nästan. Bion var helt jävla bäst. "Jiddra inte med Zohan" TERIFIC... verkligen asrolig.. gillar Adam Sandlers produktioner :)  Men.. Sen skulle vi egentligen ut på restaurang och jag var inte alls hungrig så vi köpte med oss Mcdonalds hem och började förfesta istället då både Larry och Johan kom dit :) Satt å spelade Guitar Hero ett tag :) Sen tog vi vagnen till Rock Baren där vi träffade Gustav som åker iväg i flera år snart... Shit alltså... Sen träffa vi Alex och Jessica och ett gäng andra man kännde igen. Kaspar, Moa, Koop, Ulla(mattias) och rätt många andra :) De e kul på RB man träffar verkligen gamla vänner helatiden :) Och såklart Jävlas med Vakten och Bartender tjejen :) haha.. gustav is in to heer ^^


Anyhow. Efter det så kom Sanna dit och då ville Johan dra så vi gyttade till Flames. Men påvägen började det SPÖREGNA alltså totalt.. jättepissregn. Eddie och Larry sprang iväg sig så vi fick leta efter dom i pissvädret. så kom vi till Flames men de va asdött så vi körde ett Parti Biljard men sen drog vi. Bestämde oss för att dra tillbaka till RB och säga hejdå. Men det var sån SJUUUK kö så vi sa hejdå till Alex Johan och Jessica och drog till dånken och köpte lite mer McDonalds mat hem. Bråkade lite och somnade sött. Vaknade upp och kände hur hela magen mullrade men efter en dusch (Två timmar och 3 kilo balsam för att reda ut håret) Och en tandborstning och en liter vatten så mådde magen bra igen :) Så.... Somsagt ska vi snart åka till Kållered. fast nu står Larry och Ädi och spelar GH.

Nä men kvällen var lyckad. Och Johan blev jättefull och fånade sig å klättrade på taken och sånt.. Klantarsle.  jag sa bara "Jag sitter inte en natt till med dig på acessakuten för att du har sprungit igenom en busskur och skurit hela handen. Så du får sy 5 stygn" haha.. han lugnade sig lite. liiiiite..Bilder kan ni se på Min bilddagbok.
På 11 juli datumet :)

Hair

Jepp.. Har hunnet med mycket redan. Vi fick post och var tvugna att åka till jobbet och fixa ett intyg innan de stängde. Så hälsa vi på alla som fortfarande jobba haha och de fick se mig i finkläder och så.. Det tog tillochmed ett tag innan vissa kännde igen mig.. haha från de jävla arbetskläderna och allmänt schleet.. till fancy pantsy hair and clothes :D Titta va fin jag är i håret.. det är heltupperat lockat och uppsatt :)
Nu är det bio om 2 timmar :) Sen restarurang och sedan .. PAAARTTEEEEY :D

Ska spela lite Guitar Hero nu :)

Sött

Hittade en söt och onykter bild på Johans bilddagbok :) hahah jag ser riktigt galen ut.. Fast den beskriver rätt bra hur party ja är när det väl gäller :D



Fan va kul det ska bli imorgon.. jag LÄÄÄNGTAAAR!!
jaja.. ska vel försöka nana nu.. Iallafall se sista avsnittet av Gossip Girl :)
Nighty niiight

Videoblogga

Jag prövar på att videoblogga för första gången. ursäkta att jag är lite distraherad och seg men jag är TRÖTT som fan.
Ooooch ja vill inte att ni ska börja leta efter det men det märks att jag har fått tillbaka mina OCD



Relax

Det är en sån avsappning att ha semester. Pheew... Köpte cider och Doodleys för 500 spänn idag på systemet.. Kylen är LADDAD! :D Och idag blir det en TOTALSCRUB's dusch :D.. Kanske drar ner till solariet också.. Sen en fancy rockchick manikyr  på mig.. Sen plocka fram morgondagens outfit... det blir nog den lilla svarta och trikåer och svarta pumps...

Äntligen!

SEMESTER!!!


Gossip Girl

Jag har just tittat på tre avsnitt av Gossip Girl för första gången. Jag hade lite för höga förväntningar. Och det var liiiite för smörigt.. Men...... trotts det så gillar jag det. Så.. jag ska nog fortstätta se på det :D På fredag blir det rockbaren Med Eddie Larry och Johan :) Ska bli riktigt roligt :D

Nu ska jag kolla vidare på Gossip Girl
XOXO

Häpp häpp



Sitter här i sängen och njuter av att bara få sitta. Har sån sjuk träningsvärk i ryggen alltså.  Idag var vi på systemet men dom mogosarna hade fortfarande inte fått in den nya Xider. Suck. Så vi gick till Coop forum och köpte lite mat och mys samt tre dassböcker och en ny pocket till mig.

Idag fick jag brev från sjukhuset om att de skulle göra en tunntarmsröntgen. De måste ha gjort fel för jag gjorde ju det nyligen. Ska ringa dem imorgon. Men jag blev arg och orolig för jag vill inte tvingas äta dom laxeringsmedlerna igen.. Och isf ska jag fråga om jag kan få köpa något annat medel för det SMAKAR HEMSKT.. jag mår så illa av att tänka på det så jag kunde inte ens äta min middag när jag fick brevet.. Så fort jag tänker på det blir jag kräkfärdig.. Men för det andra inför den röntgen måste man på plats dricka en liter av kontrastvätska. En vit sörja som smakar gamal morot och krita.. Och det är också så illa att man får kväljningar när man tänker på det.. Usch ne..
Ja har praktiskt taget insett att magproblemen kan vara psykiska bara för min jobbiga bakgrund. Såå.. det är inte mkt att göra.. så jag funderar på att lägga ner utredningen.

Jaja.. Vi har bokat biljetter till "Jiddra inte med Zohan" nu.  som vi ska se på fredag på våran ettårsdag. kl 15.30. Efterdet blir det restaurang..

Sen har jag räknat lite sparpengar och det blev 13.000 samanlagt.. så jag klarar mig nog :).. -1.600 kr på reparationen av min älskade telefon som kommer om 5 dagar :D

ZzzZzz

Min nacke hurts..
ska till jobbet nu.... Imorgon är det sista dagen innan semestern.. sen två veckor med jobb till sen skoooolaaa :D
Ska bli göööött-.. min telefon kommer tillbaka reparerad om ca 5 dagar. gött :D
Och Idag bokar vi bio till fredag.. vår 1års dag :D
Sen har jag laddat min ipod med massa fett musik,., vi får inte lyssna på jobbet.. bara i smyg,, men FUCKIT.. jag skiter i dom nu.. dom är elaka..
Och dessutom ser jag ingen anledning varför inte när man bara står still på linen och jobbar.. men när man springer på vägerna där truckarna kör och så fattar jag att man måste vara lyhörd... anyhow..
Jobb nu..,

puss

Big Day....

Ja ni läste ju igår om mina tankar. Och vad det lutar åt..
Men nu är det bestämmt. den 25 augusti kommer jag tillbaka till skolan och min Estetiska Dansutbildning.  :D:D:D:D:D:D

Jag "Sade upp mig" idag på jobbet. Jag jobbar tillochmed den 15 augusti. Och tio dagar efter.. SCHOOL..
Jag tror aldrig någon någonsin har hört mig längta efter skolan så entusiastiskt som nu..
faktum är att efter detta året med jobb och slit så har jag lärt mig uppskatta studier mer. Och jag är nog mer inne på att lära mig..


Men det som fick mig att bestämma... Det var när någon på jobbet hade saboterat min godkänning ( är man godkännd får man mer lön) Och någon JAG VET VEM! Var inte nöjd med det. Så därför klagade dom tills Tomas antagligen inte orkade höra mer tjöt och tog bort den.  Jävla bitterfitta är var du är..  Din feta idiot. Jag önskar dig all misslycka i livet!

Så.. jag kommer inte tillbaka till det jobbet mer. Jag är 80% säker på det. MÖÖÖJLIGTVIS för att jobba extra någon dag eller så men INTE fastanställd.!!

Nu ska jag duscha och sedan se nån av serierna jag har laddat ner.. Sen SOOOVA för jag är tröööt..
Gymmade 2 timmar idag också...

PHEW

Pussaaar

Det lutar åt.....

Det lutar åt att jag ska tillbaka till gymnasiet,ja!
Det är bara att jag måste ta reda på information om bidrag och underhåll.

Pirr Pirr!!!!!

Hjälp

Jag berättade i ett tidigare inlägg att jag har fått brev ifrån mitt gamla gymnasium att jag är välkommen tillbaka (Jag var av hälsoskäl tvungen att hoppa av förra året). Så detta brevet ger mig rätt att börja skolan igen.. för några veckorsen skulle jag sagt nej.. Men senaste tiden har jag börjat tänka på hur jag känner.

När jag står där på dansgolvet. i skolan.. eller där på scenen och dansar. Jag har aldrig mått så bra som jag gör då.. Jag har inte det. Och.. Jag vet inte om jag kan få någon framtid i dansen.
Men.. det känns som om det är värt detta unika tilfälle. För om 1 år måste jag betala för att få en sådan utbildning. ....

Jag måste prata med min sambo om detta..

det pirrar i hela min kropp.. det pirrar så det svider.. det svider så det pirrar.

Jag vill ta denna chansen...
Jag måste prata med min mamma..

Smock.

Dagen började rätt kasst,.. Så fort jag resta mig ur sängen så börja det mullra i magen och jag kände mig kräkfärdig.. Men jag visste att jag måste.. Jag mååååste bara..

Så ihärdigt klädde jag på mig och satte mig i bilen och åkte iväg till jobbet. Två timmar senare så hade det släppt..
Jag är faktiskt stolt över att jag kämpade. Jag fick tillochmed i mig frukost.

Sedan gick allt i normalt tempo ända tills det blev något problem och "ÅH NEJ" vi fick inte jobba mer haha.. Genast plockade jag fram min bok "Såld" och flöt in i den hemska världen av trafficking.

Jag som har blivit sexuellt utnyttjad som 6åring trodde inte att det fanns värre. Men denna boken har riktigt inlevelse och en verklig smärta Och värst är att det är en sann historia.

Såld
Handlar om Natasja 17år som vill komma ifrån sin tråkiga gård på landet i Ryssland. Efter ett misslyckat försök att komma in på högskola träffar hon en charmig och hänförande man som heter Sergej. Och han lovar henne ett jobb utomlands. Lycklig och blåst tackar hon och tar emot. Trots skumma hinder på sin resa så låter hon sig luras. Hon ger friviligt bort sitt pass i tron om att hon ska få det tillbaka. Efter detta går allt bara ner ner ner och ner.

Läs den!
Läs den!
Läs den!


Idag vet jag inte vad som väntar för mat. Jag får spåna i frysen och se vad som lockar mina smaklökar.. Kanske någon fiskgryta.. hmm..

Jaja... Ha en bra dag"

Make a little love

Kom just upp från duschen med Eddie. Det är mycket roligare att duscha ihop. Än att stå där ensam och sjunga :) Fast det är gött det med ibland :) Pizzan blev väldigt lyckad. verkligen! :) Se bara på bilden :D

Idag köpte jag en bok på Maxi. Som heter "Såld". Den handlar om en tjej som blev utsatt för Trafficking. Jag ser sånt intressant. Jag ser det mesta som har med utnyttjing intressant. eftersom min barndom innehåller utnyttjning och Misshandel.
Så den boken ska jag läsa ikväll.

Jag har redan planerat 3 historier om mig att skriva här på bloggen.. lååånga historier. Men alla är så långa att idag orkar jag inte skriva någon av dem. Men jag avslöjar handlingen.
Den första kommer att handla om min barndom. Den andra om min Passion, Dans, och varför jag inte kan göra det jag älskar. Och den tredje om hur Jag och Eddie träffades. (med inspiration från Elin), Så dessa kommer så småningom. Och inte nödvändigt vis i sifferordning. :)

Imorgon ska jag ANTAGLIGEN till jobbet. Sålänge inte mitt halsont blir värre så. Jag hatar att bli förkyld på sommaren. eller tja.. det är vel jobbigt att vara förkyld närsomhellst.. Men värre på sommarn då man hellst vill vara ute och sola och så. Men.. somsagt.. jobbet. Jag behöver pengarna.. så..   Idag ringde chefen och fråga om jag kunde jobba över. Men eftersom jag redan hade satt upp mig på övertidslistan och ingen hade meddelat mig så ville jag inte ställa upp så kanske de lär sig att meddela i tid. Sen var jag ju krasslig och så imorse med. såklart. Det är bäst att spara på krafterna.

Anyhow Ska nog ta och rulla på någon film. eftersom jag har sett Sex and The City så mycket nu så har jag dratt ner en ny serie. Gossip Girl. Den går på Tv och ska tydligen vara rätt bra. Får se om den faller mig i smak.
Och sedan drar jag ner två gamla favoriter; "Six Feet Under" (OBS INTE METALBANDET UTAN TVSERIEN) och "Fawlty Towers" Eller som den heter på svenska "Pang i Bygget" (vilket jag inte alls förstår titeln på....)

Jaja.. dags att njuta av mitt isvatten och min UNDERBARA fläkt. Jag tror aldrig ett köp har varit så lägligt som detta inköp.

Åh min kära fläkt :D

Ha en bra kväll!

Mat

I ugnen står det två små söta pizzor och väntar på mig :) Ska bli mumsigt :) Jag sitter och njuter för fult av fläkten här och av min "Loka päron" iskall :D
Köpte nya iskubsformer idag eftersom vi bara har en så har vi bråkat om det haha nu har vi 3 st :D
snart mat!! <3




Update.

Inann jag glömmer det måste jag skriva upp vad jag drömde inatt... Vill först säga att det är som i alla andra drömmar.. allt är luddigt och konstigt..

Allt började på en ö. Vi skulle ta en färja.. Men var tvugna att vända för att en annan färja sjönk Och alla skrek typ.. "Ta din plats du kan bli ner trampad och dööö!!" och sånt.. Haha.. i vilketfall som hellst.. så kom det på massa bilar fyllda med blodigt vatten.. ( hur dom körde vettifan) Men så öppnade man dörrarna och människorna i började andas igen.. Sen var det många stop på vägen och vi skulle av på den sista. Det är bara de att precis innan det sista fick vi vända och stanna på en ö som hette klockön. Där någon hade anmält en gasläcka på en brandmannsstation. Men det verkade vara helt tomt och övergivet. (obs det var en polis med) Och så såg jag någon som försökte sända morse signaler med en ficklampa från ett rum. Så.. Vi vågade inte stanna ute eftersom det kunde sprängas så vi åkte hem och skaffade hjälp medans polisen gick in till signaleraren..

Sen var den drömen över.

Sen var jag i skolan (Jag fick ett brev förra veckan om att börja dansubildningen igen) och jag hade tydligen börjat igen då. Men hela skolan var som om... någon hade rört om hela skiten. När jag skulle försöka hitta Syokonsulenten så fann jag henne inte.  Och det slutade med att jag gick med Lisa på stan. Och flera gånger när vi var på stan så fick vi för oss att käka hash. eller lisa fick för sig. Jag skulle vara med men det blev liksom aldrig tillfälle. så dom hade en jättestor bar med olika färgglada hashkakor och hashdrinkar hahaha.. Och lisa beställde massor...  

Sen var jag på en fest. och skulle på toaletten. Så när jag skulle in kom det två skumma killar som öppnade dören åt mig och skulle stänga den det var bara det att när dom hade stängt den stod dom och ryckte i den hela tiden haha
På toaletten fanns det golv med levande fiskar i. Och på en av toaletterna satt det en sönderknarkad flicka. minns inte vad jag gjrode med henne men hon försvann ur bilden.

Haha jo jag drömde att Linda hade träffat Rocky och legat med honom igen så hade jag blivit SKITFÖRBANNAD på henne hahaha..

Men mer var det inte.. men visst var det luddigt och.. skummt :D:D

Gnäll

Usch här kommer gnäll igen.. :( Tindarlen håller på att bli sjuk... Sambon har ju ruskat på sig en jobbig förlyldning.
Och.. Jag har redan varit hemma en vecka från jobbet för magen.. Suck.... Hur ser det ut.. ta sjukskrivning de två sista veckorna innan semestern.....Don't look so good.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.

Men inatt var det en heeeemsk natt.. konstiga drömmar om att jag började skolan igen.. Och så vaknade jag av hostattacker och sånt.. :(

Jaja vad mina öron dömmer så sitter sambon och spelar.. det första på morgonen.. jaja... Han är ju faktiskt sjuk....

Jaja ska spana runt och se om jag kan komma på något att göra..

Balett or Ballet

Balett på svenska Ballet på engelska ;) Här är ifrån Anaheim Ballet. Två klipp. Ett mer seriöst. Och ett välgjort och småroligt :)
Njuuuut





Och detta var dagens danslektioner :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!! <3<3<3

För att inte tala om....

För att inte tala om asiater överlag. Dom ska alltid vara värst/bäst eller hur?
Här har ni en favort sen många månader tillbaka.. jag ser denna minnst 3 ggr i veckan.
Suck..
Ska försöka hitta en inspirerande balettvideo också. Det var mest min grej. Jag nöjs av all dans. Men för mig passade balett bäst... Ska leta.. Men sålänge.. NJUT AV DENNA! Och.. se hela FFS det blir bara bättre och bättre



När man talar om trollen

Ska vi gå in på konsten att dansa så måste jag bara nämna mina föredetta klasskompisar. Daixin och Jack. Två mästare på Popping,locking och hiphop. Och här en video från dom. Se och njut



Here goes

En dag ska jag berätta historian. Men faktan är att jag är född för att bli dansare men något kom i vägen.
Jag spenderar ofta mina kvällar med nästan ett slags självplågeri. Jag tittar på filmklipp eller filmer med dans.. och det svider.. SOM SATAN.. Men för att visa vad som berör mig så har jag en ny kategori "Dans" Där jag kommer lägga in klipp, kommentarer eller såsmåningom hela historian.. så för att inviga har vi en riktig hjälte "Baby Bang" Från Talang 2007.
He sure know how to catch the audience! :D
Se och njut!



Jag säger bara en sak

KÄRLEK..... Världens bästa uppfinning sådana här dagar :D <3<3<3<3


Pheew

Okej.. Nu räcker det. Heela denhär värmen är ALDELES för mycket. Jag missbrukar isblock i sängen och is i vattenglas med citron... Foxi ligger helt avslagen på golvet. Och snart måste jag svetta mig ner med den stora tvättbagen och tvätta alla sängkläderna bort från svett. Mitt kära gosedjur "Räven" förljer också med ner i tvättstugan.

Sover ni fortfarande med era gosedjur eller är jag den enda som knappt klarar mig utan min kära räv? ^__^

Ja somsagt blir det idag tvätt. Vad som händer sen vet jag inte. beror ju på när sambon kommer hem och så.

Synd att det inte finns något som är som en bastu fast tvärtom :)

Jaja.. ska ta och ringa min sambo och se hur bakfull han e.. han sover säkert fortfarande i sitt tält.

Puss ha en varm och het dag!

Fredag

Jepp. Snart är fredagen över. Bion var bra. och även sällskapet. Efteråt tog jag mig hem i planer att åka hem till Steph och se en film. Men jag kom dystert på att jag har en tidigt tvätttid imorgon.. Så det blev inget med det. Så jag körde på Grekisk hämtmat (Biffteki) Och en film som hette "Definitely, Mabye" Riktigt bra och sådär sötig :) Jag känner i ögonen att jag inte pallar en till film. Men något måste jag somna ögonen med...
För jag kan knappast somna till detta oväsenet av Bruce springsteen. Det låter som han spelar utanför oss. Dumma vind som blåser ljudet hitåt.. Det är alltid så. Den enda gången jag njöt var när Metallica spelade.

Nåväl.. efter en bra kväll. blir det en godnatts sömn. Och det är vad jag ska få alldeles strax.. :)
Natti natti på er!!

Delicious


Oh today I'm wearing the little black one :)
Fancy pantzy :)
*bling*

Terific!

Fabulos! verkligen. Idag blev det Rut m.fl. H&M, Lindex, Din Sko, UVX och lite mer :)
Jag kom hem med två nya piercingar, ett par örhängen, En top, ett bälte, ett par leggings, en parfym och en tidning
En ursnygg top för 29kr!!! bl.a

Snart är det dags att möta Xenia och gå på bio. Sedan kanske det blir en övernattning av Lisa.
Jag blev jättechockad när jag träffade henne idag. Hon har börjat på en diet och därför dricker hon inte. och tänker inte ALLS dricka mycket i sommar. Jag är jättestolt över henne för hon behöver detta.. verkligen..
Och hon kämpar på jättebra. Det syns redan i ansiktet :) Även om mitt psyke inte klarar av pulverdieter så vet jag att det är en jättebra grej så länge man sköter det och har en rådgivare.:) Duktiga Lisa :)

idag ska min sambo ut och tälta och supa haha. skulle egentligen med men.. eftesom jag har varit dålig hela veckan så väljer jag att bli helt friskt istället för supa.. Sen så nästa helg ska v ju ut på krogen.. Första gången på jättelänge. För då har jag och sambon 1års dag :D den 11 juli.

Egentligen är jag en krogmänniska men det har liksom tonats ner massor. Sen har andra grejer varit i vägen för ekonomin. Så.. det handlar bara om prioriteringar :) Jaja.. på bilderna ser ni mig idag.. och mitt yberheta köp av bälte :) Yeah..


Ha en TERIFIC kväll! ::D

XXX and OOO's

Today

Idag bär det om en stund av till stan tillsammans med Lisa. Sedan kl 17.00 ska jag möta upp Xenia så ska vi gå på Bio och se Sex and The City.. :)Ska bli en bra dag tror jag. Men Men... Nu ska jag bara fixa håwret. så är jag redo för stan :)

Puss

Teasing


Foxi har en favoritleksak.. det är en studsboll som ser ut som en spindel. problemet är att hon tuggar upp dom om hon får vara ensam med bollen.. Eddie lekte med bollen och henne idag.. MEN.. lämnade bollen på ett taskigt ställe hhahaha
Ovanpå kaktusen utom räckhåll :D


Fancy

Då var morgondagen planerad. Jag ska gå och se Sex And The City filmen på bio :) (jag har den redan här hemma och har sett den 4½ gång) Men den måste vara bättre på bio :) Och jag ska som stort plus gå med en tjej som jag träffar för första gången som jag har fått kontakt med här på internet. Xenia heter hon och vi verkar ha endel gemensamt. I vajrefall behov av lite nya vänner :) Ska bli jättespännande. Om inte annat så vet jag ju att filmen är bra! :D

Om jag går till jobbet imorgon eller inte vet jag ej. Det beror på yrslen.. jag är fortfarande yr :( Så vi får vel se.. Snart dags att se Sex and the City sässong 6 del 2 som jag håller på att ladda ner.

Sen nästa månad SKA SKA SKA SKA jag beställa hem hela boxen. Har jag hela V.ä.n.n.e.r. Boxen måste jag ha Sex and the City boxen :)

Have a nice night :)

xxx & ooo

The forn me

Som 15,16,17 åring lyssnade jag väldigt mycket på metall, Typ KoRn, Deftones, Cradle, osv. Inte så mycket längre. Men fyra band som alltid kommer att stå mig nära.. Är KoRn och Deftones och Disturbed och System Of A Down. Här kommer en klassiker med Deftones och en klassiker med KoRn och en med Disturbed och en med System of A Down




Ett plus med denna videon är att Angelina Jolie (min största förebild och mitt största fantasiobjekt) är med!
Bara se på henne. Hon måste vara skapad av något speciellt.. Så vacker och sexig.. det är inte normalt..
Gwah

Och tillhörande såklart Zombiefilmer!! :D Disturbed <3


Och i denna videon gillar jag att lådsas sjunga att dom sjunger "Hey MAD, look at me rocking now I'm on the Radio"
För jag kallas Mad :)

Ha en bra kväll!

Uppdatering

Checka in den nya headern och bakgrunden!
Vad tycks?

Ett tappert försök

Jag vaknade upp och allt var som vanligt imorse utöver en 10 minuters försovning. Påvägen ner i trappan halkar jag och stukar foten. Men eftersom jag sedan barn har problem med vrister så är jag van vid det och traskar på somvanligt. I bilen när vi väl närmar oss Kungsbacka börjar jag känna mig yr. Och det är inte för att jag ramlade för jag slog aldrig i huvudet) Men kommer till jobbet och börjar jobba. Hinner bygga 4-5 stolar innan jag känner hur hela huvudet snurrar. Det känns som jag är i en bubbla. Jag klarade inte det. så jag vara tvungen att prata med chefen och be om att få gå hem. Då jag kännde att jag inte klarar att ta mig hem själv fick jag ringa min mamma som hade migrän men ändå var snälla och hämtade mig så jag kunde stanna hos henne tills Eddie slutade jobbet.

Kl 10 så kommer Eddie till mamma och jag vaknar upp helt chockat och undrar hur länge jag egentligen sov. Men Eddie mådde också dåligt med halsont och huvudvärk.. Måste vara klimatförändringen eller något tror jag.

Nåväl så här sitter vi båda hemma och sjuka och har gjort ett tappert försök i att jobba.

Det blir film och vila resten av dagen.

Puss

I'm back!

Nu är magen lite bättre. Jag har haft konstanta krämpor och kräkts fast.. det inte kommit något.. fast jag druckit.. skummt. O_o
Och så nu efter 3 dagar mår jag lite bättre.. Magen är rätt lugn men jag har inte vågat äta något än iofs... iallafall 2 kilo lättare nu.

Igår ringde jag och felanmälde vårat köksavlopp som rinner vääääldigt sakta.. Så men snabb och effektiv service så kom det en snubbe redan 3 timmar senare och skulle spana in det.. han pumpade lite me sånna sugproppar och det blev lite bättre men han konstaterade att vi behövde byta vattenlåset. Och så när han skulle Suga lite med sin"Allsugnings slang" (kan låta perverst haha) Så fick han inte ens upp vattenlåset.. Så han sa tyvärr kan jag inte göra mer här du får kräva ett nytt vattenlås då detta är från 1400-talet typ..

Så jag drog iväg ett nytt mail till fastighetsskötaren och han ringde imorse och sa att de kommer antagligen med ett nytt lås redan idag.. Snabbt och effektivt som sagt :) Men det ska bli en hel teater att få se dem försöka låsa upp vattenlåset hahaha.. Sen sitter som gjutet haha

Typiskt att när jag är hemma idag så fanns det inga tvätttider.. När typ alla kläder är slut.. eller ja.. jag har inga jobbatröjor kvar.

På bild är förövrigt min framtida tatuering på armen.. Jag är GANSKA säker på att välja den

Vad med.. Haha jo jag satt och spelade sims rätt mkt igår. Och skapade en perfekt familj. Men något illa låg över huset.. För först Blev jag av med barnen.. (!?!?!?) Sen dog hustrun... Sen hittade han en ny och gifte sig och fick ett ingift barn på 1 dag Sen dog hon (?!?!?!) OBS båda var gravida när dom dog Så det måste varit någon dödligt sjukdom i hans sperma eller något haha.. Ivarjefall då tänkte jag fuck kvinnor han har sitt bonusbarn han ska vi satsa på.. Men 1 dag senare dör PAPPAN OCKSÅ!?!?!.. Jag har ALDRIG förlorat på the sims. hahahahahhaa.. Nåväl nu har jag byggt en ny familj som har flyttat in i deras hus.. däremot så när jag ska få dem att flörta och bli kära etc.etc så vägrar båda.. jag försöker allt.. så jag har bestämmt mig för att det är någon förbannelse över huset... sådetså..

Får la bygga nytt ^^ 

Jaja.. nu ska jag kanske sörpla i mig lite yoghurt eller nått.. fårse vad som lockar i kylen.. har iofs nästan en helt pizza som jag inte klarade av att äta igår...

Jaja.. ha en terific dag!!

Arse

Igår hade jag en hemskt dålig dag. Jag fick brev från sjukhuset som sa att de inte hittade något på den senaste tunntarmsröntgen. Somvanligt..  Jag kännde mig totalt ensam och hade ingen att prata med. Och genast satte alla andra deppresioner igång. I takt med att min mage gjorde uppror. Jag fick fetont i magen och kunde inte röra mig. Jag kräktes men det kom inget. Och så var det hela natten... bajs mage!!

Jaja.. ska vila lite till nu..

hej

RSS 2.0