Jag har en dålig dag

Jepp det stämmer och jag har absolut ingen lust att skriva..

Jag har inga vänner,.. det är därför jag mår piss..

Tack och hej

Foxi


Här är våran underbara busflicka Foxi. Hon kan prata och Pussas på mun :)

Nu ska vi åka och hämta Masen (jobbarkompis) sen ska vi åka till Jöbbet och bygga de jävla stolarna.. suck..
Dumma lastbilsstolar...

Mums

Jahapp. godmorgon. Idag ska jag jobba över. tjäna extrapengar till semestern :D.. tjoho..Men just nu sitter jag och väntar på baguetterna i ugnen :D Ska äta lyxfrukost idag :)

Jaja.. nu plingar dom färdiga..

Ha en bra dag!!

Clean

Sådärja.. Jag har gjort dagens BRA! Jag har åkt till kållered och köpt en Kittenlitter (en speciell papperskort för kattbajs) Och kattsand då. Sen har jag tömt hennes kattlåda på all sand och rengjort den med klor och fyllt om den på nytt.
Sen Var vi nere och duschade och sanerade hela duschen när vi ändå var igång. Så den är skinande ren nu.

Och nu ska jag sätta mig och spela The sims Deluxe igen :) Puss

OKEJDÅ!!

Baraför att den är så sött så får ni se Our house också :D



Barndom

Min far är den som har uppfostrat mig med rätt musik kan man säga. Och en av favoriterna från barndomen är Madness  (Klicka på namnet för att läsa om dom) ett jättesött band.. Med ett gäng killar som är/ser galna ut.. och är ashärliga speciellt live.. Anyhow alla känner nog till låten "Our House" med dem så den ska jag inte spela men "Baggy trousers" har en fyndig text och videon visar hus galna dom är :D

Varsågoda :D



Lääääzikig



Okej detta är läskigt men SÅÅÅÅ coolt.. Jag ska fantamig tänja ut mig igen.. okej jag var inte såhär vig.. men fan vad jag var vig..

inlåst

Nu sitter jag inläst i sovrummet..
För min sambo är ute och lagar överaskningsmat till mig :D..
och det bästa i det hela är att han ska göra det imorgon med..
jag slipper diska och allt :D:D
HAN ÄR BÄST..
i hela världen :D


jagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardig
jagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardigjagälskardig

Nääh det går inte att slita ut det :D

Jag är bra!

Okej.. Såhär är det då. Min telefon gick sönder.. skärmen spräckte så man såg INGENTING.Till min föda deppresion som jag haft i flera dagar nu bara för att den gick sönder :(. Och jag hade inte hunnit föra över kontakterna från telefonen till simkortet. men hade en telefon jag kunde låna.. Men inga nr kvar.. men BÄST SOM JAG ÄR.. så lånade jag min sambos telefon som är en likadan. Och använde knapparna exakt samma som med hans.. (det är ju touchscreen så man ser inga knappar heller..) Och jag lyckades kopiera mina kontakter :D:D.. så nu har jag alla nr och ska skicka in telefonen på reparation imorgon.. iiiiingen aning hur många tusenlappar det kommer kosta.. men.. det blir nog jäfligt dyrt... tyvärr..

Tråkig och jobbig dag på jobbet idag men vi blev färdiga mkt tidigare så det var ju gött att slappa efteråt.. Men jag blev snabbt förbannad då jag fick höra hur mkt  skitsnack det pågår på jobbet. Det är ett gäng som mobbar en viss person på jobbet. Och det är redan jobbigt för honom hemma varför ge sig på dom som redan ligger ner.. suck.. man blir så arg!

Idag ska min sambo laga födelsedagsmiddag till mig.... nej jag fyller inte år. det gjorde jag den 4 februari. Men då låg min sambo i 40graders feber. Så jag fick ju ta hand om honom hela min födelsedag. Och ville i genäld ha en middag. Men inte föräns nu efter mkt tjat så får jag det.. Jaja.. ska vel vara nöjd som det är.

Jaja.. det är dags att slappa nu... Har fått min japanska bok som jag skrev om i detta inlägget.

Göttans..

Ha en bra fredag

Blajs

Vakna-Jobba-Gymma-Handla mat-Äta och laga Tonfisksallad-Färga hår-Duscha-Film-Sova

Orkar inte skriva mer.. Natti

Bajsdag!

Sitter å väntar på hämtpizza.
Deppar över min trasiga telefon. som inte får på garantin. Försöker lösa det. Men jag VET att jag SKA ha denna telefonen om jag så måste köpa en ny!.. jag är så kär i min telefon så det finns inte...
Näspiercingen hanns inte med. Har bokat en tid hos Ed på lördag istället. Så har jag köpt hem Lee straffords torrschampoo som var SUPERBRA och så luktade den gott..... det var en på jobbet som tipsade mig om deras produkter.. ASBRA!! Och hårfärg att färga imorgon. och Doves nya "Go Fresh" deo och duschtvål. som luktar MUMSFILLIBABBA

Jaja.. ska vel försöka gaska upp mig.. jag har iallfall fått låna en telefon sålänge. Men alla mina nr är borta.. så jag kan inte kontakta någon av er.. Men jag kan iallafall nås.. så ring mig :D

Jaja.. Puss... Pizzadags..


imorgon GYM!!! ffs... och färga håret.. finally... testar en ny produkt nu.. eftersom Viva's nya formula på hårfärgen Pure red är VÄRDELÖS.. jag som har varit nöjd i så många år... suck.. jaja.. testar Brilliance's Kashmir red.

Jaja.. Puss....... igen

Streeeess

Min telefon är trasiiiiiig :(:(:(:( och nu måste jag lämna in den. BAJS... måste få tag på steph.. vill inte gå på stan ensam..

Näsvinge

Imorgon bär det av. Då rycker jag med mig Catta och så går vi till Ed! Och jag ska pierca min näsvinge. Efterlängtat :)..
Ska bli spännande. Blir antagligen en snabb till i örat då.. Bara för att jag ska hamna på ett jämt tiotal i alla mina piercingar :) ( ränkar med öronen med)

Alla mina Percingar
  • 4 st vanliga i öronen,
  • + en till som är uttjöjd till 9 millimeter.
  • En labrett ( Läppen)
  • En i tungan
  • och en i bröstvårtan.
Kommande
  • Näsvingen
  • Örat
Där blir listan kort. Egentligen vill jag mer. Men.eftersom det inte är min sambos grej det där med piercingar och sånt så... Får jag dra ner på det för hans skull.
Sen kommer ju tatueringen såklart.. Men jag har svårt att hitta ett mönster jag vill ha. Jag vet att det ska vara med färgglada stjärnor. Men inte hur... Har bett Elin om hjälp och hon kanske kan innom en framtid. Hon har nog rätt mycket att göra. Inte konstigt så duktig som hon är :)

Jaja nu är det dags för någon film och sedan sovdags..

Natti nattii

Tjohooo


Telefonen ringde för några timmar sedan. ett okänt nr. Och såklart en försäljare. Men.. en timma senare ringde den igen och jag suckade när jag såg ett okännt nr igen.. Men tur som fan var att jag svarade. Det var catta. som var påväg hit till Göteborg. Så vi bestämmde en heldag på stan imorgon.. JÄÄÄ

Har saknat henne massor. Hon var här en kortis några veckor sedan.. bara uppe på en snabb kaffe i lägenheten. Men nu kan vi ta en heldag :).. Efterjobbet såklart då.. Men ändå.. värt tiden!! Lagom till Lönen också :)

Denna helgen då bilderna togs var en sommar för 3 år sedan tror jag. då jag var i stort behov av att plugga. Men mina kompisar tvingade mig ut på stan. Så jag tvångsdrogs till Café Java där jag satt och försökte plugga med tjötrövarna runt mig ;) Men när de slog för en ögonbindel på mig så blev jag nästan arg. Men.. när de tog bort den så stod du där.. Jag glömde helt av pluggandet och ilskan :D.. DET VAR JU DU.. min fru. du hade smygit ner hit ända ifrån Idre.. ÅÅH :) så glad jag var!! hehe.. Jaja.. Vi ska få en finfin dag imorgon du och jag :D

supernostalgi

Jepp jepp.. Fyllenostalgi är detta. Jävlaranamma världens bästa "Supaband" Rena rama göteborgare, Min gamla lärare.. Komiskt nog. När de sjunger om heta 11åringar och liknande snusk hahaha... Nåväl här är den enda låten med bra kvalité jag hittade på youtube. Med en snyggt hemmagjord video passande till texten också :)

Njut väl



Wööw

Har pysslat lite med bilder och dant denna morgonen. Men nu är det dags för någon film. Måste bara kicka igång U-Torrent Det segar som fan. Så de andra filmerna laddas ner snart.

Jaja här är två bilder jag pysslade med. Rengbågen från midsommar. Och en bild till Eddie.. Lagom till 1 års dagen :)
Pussar





Jaaaa!!

jag har nog bestämmt mig ganska säkert..
Har de senaste månaderna letat efter just EN hundras. men efter mindre lycka inte funnit namnet på den. Så därför var det planer på en Chiuaua.. Men. IDAG hittade jag den. Schipperke :D.. Min morfar har en sån hund och efter mitt första och enda möte med "Petronella" så blev jag superkär!! Jag ska ha en schipperke! :D

Direkt efter körkortet och den nya bilen :) så.. om kanske.. 1 år är jag stolt hundägare till en Schipperke

Men snälla nån

hur svårt kan det vara. Du hade iallafall en vettig kompis som sa att det var slut nu.. Men du förtsätter ju.. snälla ge dig.. Det räcker nu. detta leder ingen stans.. Så.. Lägg ner..

Att hänga ut folk

Jag kör på min anonymitet för att undvika att hänga ut folk. Tänkte att folk ville veta det.

Det finns en person i denna värld. som jag aldrig i hela mitt liv skulle dra mig för att skada eller såra. Men bara för att denna personen är mig värt så lite så undviker jag hellre än att försöka förstöra. Denna personen har ljugt för mig. Utnyttjat mig. Och dessutom Trashtalkat mig och vänt halva min konktaktskap emot mig.

Det är ju nu på senare dagar jag fattat att denna konstaktskap är ungefär lika lite värd som hon då de vänder sig mot min sida. Och det är först nu jag har insett att jag måste lämna detta liv ifrån mig. Till att börja med så har jag vad i princip alla andra tjejer har. Ett behov av att snoka och rota runt på internet. Och självklart sedan vi bröt upp så har jag snokat på både hennes helgon.net , Blogg, och Bilddagbok. Inte av någon speciell anledning utan bara.. för att.. jag vet inte ens. hahaha.

Så för att lämna allt detta bakom mig ska jag börja med att ta bort ALLA dessa bevakningar och snokningar ochsåvidare. Och sedan kommer jag säkert fortsätta få fula medelanden på respektive sidor från hennes fjantiga vänner etc. Och det är bara att ignorera eller blockera.

Jag vet själv att jag är en mycket svag människa till sinnet. Och av en andledning. Jag har så jävla stor anledning till det.
Försök själv gå igenom vad Mia Eriksson gick igenom i boken Gömda. (Jepp där har ni ett praktexemplar av vad som har hänt mig) Och jag behöver INGEN att säga till mig hur jag mår eller att jag är svag ochsåvidare.

Och sedan för det andra. Mitt utseende har jag ALLTID varit nöjd med. och om du nu tror att du kände mig så väl när du säger att jag inte har det. så... hm.. har du fel. Jag har haft mina ups and downs. Med te.x Viktupgång den senaste tiden. Men har kämpat så jävla bra ner igen för jag vet att där väntar en mycket vacker och unik varelse. Jag pratar om mig själv ja. Jag älskar mig själv ja. Jag är inte galen, nej. Jag har bara självförtroende. Och ingen i hela världen kan bryta ner det. Ingen förutom mig själv. Och så långt går det aldrig. För innan dess har jag nog tatt livet av mig redan isåfall.

Det var nog allt jag ville säga.
Så.. Tjejer. hoppas ni får en bra fortsattning.. The war is over.

Hejsvej!

Blurp

Är hemm från jobbet idag. Har haft en hemsk natt med en jävla massa kramper i magen. Ischa. Inte nog med det så har Foxxan rivit huset. Nästan. Men hon är ju galen den katten. Idag kom min ena Lönespec. 14.000 från adecco. Men jag har inte fått Isri-lönespecen än. Men den kommer nog idag eller senast imorgon. Så. Är det kanske.. 15.000 till där.. Lyxmånad. Passar bra lagom till Ettårsdagen. Ska snart boka biobiljetter till Vipsalongen på Bergakungen. Ungefär såhär kommer våran dag att se ut (Komiskt nog är det sista jobbdagen innan semestern. Men vi tänker ändå ta ledigt. Anyhow..)

  • ca 08-09:00 Frukost på sängen tillsammans.(såklart förberedd dagen innan så man liksom bara kan vakna och plocka fram brickan)
  • ca 12-15:00 Promenad genom slottskogen.. Älsklingen har aldrig varit där.. på riktigt då.. alltså inte i supakvällar för det har han. Men titta på djuren osv. Och sedan slå ut filten och äta en liten lunch
  • Efter slottis en promenix genom haga ( kolla i alla söta småaffärer) Hem snabbt och byta om till lite mer fancy kläder.
  • Ner till bergakungen och se någon film på Vipsalongen.
  • Efter biobesöket tar vi oss till någon av de trevliga restaurangerna i området. Antingen på Berzelii eller på Södra vägen eller så. Nått italienskt kanske. Eller grekitkst :)
  • Efter detta ska vi möta upp Johan och Simon i stan och ta över hela stan :) Jepp då blir det krogen med våra närmsta. '( känndes lättare för Simon med Johan än med lisa pg.a deras senaste livliga möte hahahaha)
Så. Det kommer nog bli en finfin dag :)

Nu tror jag att jag ska antingen bädda ner mig med nån av mina ny nedladdade filmer. Eller så ska jag sätta mig och redigera lite bilder och sånt..

Får ta och fundera på det :)

Pusses och Krames

Zzzzz

Idag är det en typisk måndag. Jobbigt på jobbet. Och sedan Gym. Och hem och laga mat. Fetaostfärs idag. Mums!
Nu ligger Yrvädret och sover här brevid. Jepp Foxxan. Jag orkar inte skriva så mkt mer. Outsiders börjar om 20 minuter sen ska jag se färdigt på Doomsday :)

Ha en fortsatt bra söndag.



Föresten. ... Shit vilket väder det var igår. Åskan möttes precus utanför oss... Läzkigt :)
Ser ni färgerna eller?..det blåa till höger är EJ blå himmel utan blåa moln.. Och det rosa är varma rosa moln. DVS allt möttes hos oss... Tillochmed Foxxan blev rädder :)

Kizzes

Låt oss mysa till det.

Denna videon är en "AAAAÄH" upplevelse. Och med mysig musik som ingår i det :D Njut och häpnas :)
Regniga Kramar M



Idag

Idag blir det sushi. Men först och främst världens bästa sound Thom Yorke - Harrowdown Hill



Godmorgon.

Vilken snurrig dröm. Och natt.Men en bra morgon. Började med ansiktsmask och en lång dusch. Känner mig laagom fräsch nu då. Idag vet jag inte vad jag ska göra det blir nog att sitta hemma och ta det lugnt.. och njuta av den sista lediga dagen. Men åh vad jag längtar till semestern. Även om turkiet resan är inställd så är det ju underbart att få ledigt och det blir lite mera lyx. och såklart Ta husvagnen ner till Skara sommarland :) Ska sätta mig och kolla upp priser nu :)

Puss
och ha en underbar dag.

Midsommarnatten.

Jag hade en väldigt bra midsommarkväll. Ända tills natten rullade in och en massa gräl från alla håll startade. Styvfar och Sambo var jättefulla så fulla att de inte visste vad de gjorde och jag och min mamma låg och försökte sova men det brötade så mkt. Och Allt slutade med att mamma körde oss hem och vi sov i våran lägenhet. Det var rätt skönt att få sova och vakna hemma.

Så idag är det att ta sig ut till landet och hämta våran bil.

jaja.. hej svej

Sött

Sött??



ÄLSKAR DIG FOXI!!

Idag

Idag är jag rätt söt med min fina klädning.. Vit och sommrig :) Och sotiga ögon :)





Aaaaw

Har precis sett färdigt på en av de bästa filmerna hittills. Var nästan säker på att det var en Tim Burton film men ack nej. tydligen inte. Men det är iallafall i hans stil. I varjefall en JÄTTESÖT film. Men den största kärleken blev en liten "Sock monkey" som återkom i kanske....3-4 scener i filmen. MEN DEN ÄR SÅ SÖÖÖÖÖT så jag avled nästan. i vilketfall som hellst. den kostar typ massor att beställa från england men jag SKA ha den!!! jag SKA. och en annan sak är att jag VEEET att min pappa skulle bli så svartsjuk på den :D



Titta på bara på den!!!!!! <3<3<3


Jaja snart dags att åka bort till mamma. Först handla groggvirke :)

GLAD MIDSOMMAR!!


Pheeew

Big day. Jobba 7 timmar idag. slutade tidigare idag eftersom det är ledigt imorgon och så.. Sen kom jag hem och Eddie somnade direkt. Tror han håller på att bli sjuk. Anyhow. Så jag började städa och städa och städa.. Damma Damsuga Moppa Städa toaletten och Köket. Och plocka iordning saker. Sen började jag med maten.Det blev ungsgratinerad Kyckling med färskpotatis och kallsås. Det blev mumsfillibabba och så kokt potatis över är gott att ha på frukostmackorna imorgon :)

Så nu blir det snart ner till duschen och sedan lägga mig och titta på någon av mina nedladdade filmer. YES :) I earn it

Puss och ha en trevlig Midsommar. ( fast jag skriver nog imorgon med :)


Bra och dåligt.

Okej. För det första. Jag ringde Satteverket idag då jag fortfarande inte fått in min skatteåtebäring och fick den tråkiga nyheten att jag inte får den föräns i augusti. vilket innebär att det inte blir någon turkiet resa. :(:(:(:( Men för att försöka liva up det LIIIIIIIITE så kan jag vel säga att då kan jag ännumera snart ta körkortet. och då kan jag ännumera snart köpa bil och då kan jag shoppa LIIIIIIITE extra. som nu,..  Då jag har beställt en bok ifrån Bokus.com. som heter Big Bento Box of Unuseless Japanese    Jag läste den när jag var ca 10 första gången ( det är en vuxenbok) Och som ni hör på ordet är den rolig roligt rooooolig..  Här är två exempel på Unuseless Inventions;  enyoy










Yes!

BRAA!!! BRAA BRAAAA!!! jag är så BRAAA!!

minns ni att jag pratade de senaste dagarna om en snubbe på jobbet som jag har stört mig på de senaste dagarna. Han är Rasist och KVinnohatare. Så efter alla hans IDIOTkomentarer så gick jag in och pratade med chefen om detta. eller ja båda cheferna. Och..... Idag. var inte han på jobbet. Jag stämde av med ena chefen om de hade pratat med honom och de sa att det var så alvarligt att de fick ta in Adecco på detta. Och Nej han kommer inte tillbaka till detta företaget..

YES YES YES. jag är bäst.. ingen ska snacka sån skit i min närhet för då får jag er kickade ;-)

Hehehe.. så jag har varit glad mest hela dagen. Utöver har jag varit fyttihelvettes förbannat trött. USCH!!!!

Jaja.. jag ska vlia lite till nu. Måste iväg och hämta sambons pappa ikväll på Kajskjul 8 där han är och super och tittar på matchen

Vilodags. eller ja... Sex and the city maraton på TV!!! :D:D:D

Sådärja

Lite nya bilder och andra uppdateringar till bloggen.

  • Har datumen överst på inläggen, underlättar för läsare
  • Nya snyggare bilder i sidmenyn
  • Nya länkar
  • Ny profilbild.
  • Ny klocka
  • TVÅ nya länkar om att prenumerera på min blogg på bloggkoll.com
  • Samt lite annat smått och gott.

Dags att börja röra sig mot sovrummet.

Natti natti på er <3

Idag

HEMSK dag på jobbet. mera jobbigt med personen jag har problem med på min bana. Och så gick allt JÄTTElångsamt. Sen bet det i hälarna att jag är TVUNGEN att gå och gymma efteråt. Jag fick iallafall ut aggressioner med 2 timmar på gymmet. Vi ska dit imorgon med.

Idag har P.staven gjort väldigt ont. eftersom lokalbedövningen har släppt. Samt att jag har haft besvär med näseblod. ett par veckor nu.. Jaja.. Gnälla gnälla..

Nu kommer bra.. Det börjar bli synligt nu. Att jag väger mindre.. självförtroendet kommer tillbaka. och jag trivs och orkar mer, Mitt hår har börjat växa ut.. Och mina kindben börjar anas igen..


Tjoho.. bildbevis också..

Ha en bra kväll!!

Today

Idag är det en sådär dag.. Ska om 30 minuter åka upp till UM och sätta in en P-stav ska bli skönt med lite frihetskänsla.. Sen ska jag hem och laga Korvstroganof och det är ju inte helt illa.

Dock var det en jobbig dag på jobbet.. En typisk måndag. Plus ett möte med Facket då om löneförhöjningen och vår chef har kommit på ett jättedumt system där han praktiskt taget bara lurar oss till mindre pengar för vissa då..

Och såklart problem med produktionen och mer problem med en kille på min bana som jag har haft många problem med hans åsikter. Om kvinnor bland annat,. Men.. Nu blir det andra puckar för han ska in på ett personligt samtal med chefen.

Så går det när man yttrar sig mot fel person.... Mwah...

Jaja.. Ska kolla lite mer på Sex and the city filmen igen :)

Puss

Lagom bra dag

Magen hade lugnat ner sig absolut. Så vi åkte på släktträffen med Svärfar och Moster (Som dejtar haha Min sambo blir min kusin^^) Och så åt vi smörgåstårta och spelade Kubb :) Sen bar det hemmåt för att slänga ihop en Spaghetti och Köttfärs med Bacon och Fetaost (Favoriten) Nu har jag hittat ett jättebra flygbolag som har mycket billigare flyg och hotellresor till Turkiet. Så det blir nog en på Grand Viking Hotel i Alanya med All Inclusive. för 14.000kr ungefär. Skönt skönt.

Just nu sitter jag och facineras av ett rktigt regnoväder och en jättegulskimrande himel där utanför. Riktigt vackert ... Det syns inte på bilden hur fint det är utanför.. Men på bilden är det hur jag sitter/ligger just nu.. i min säng med laptopen :)... Och njuter av utsikten :)

Puss och godnatt på er 

Lite bättre

Idag känns det lite bärre. Ska snart åka iväg på en släkt träff med min sambos släkt och sånt. Ska bli trevligt.
Jag har fått en totalflipp på 90tals musik. :D har dragit ner en jädra massa Best of album och sånt :) Och fyllt upp mobiltelefonen med det :D

Härligt värre :)


Men nu ska vi röra oss mot bilen och åka å hämta upp min sambos pappa.

Ha en bra dag!

Kramar

Usch

jag mår inte alls bra..
Har fått något virus så jag har mått jätteilla hela dagen. och har varit nära på att kräkas fleera gånger... :(

Jaja.. Nu ska jag sova vidare.. Puss

zZzZzZz......

Hej kom å hjälp mig!!
Jag är DUNDERTRÖTT. En lååång arbetsdag och 2 timmars träning idag igen. Phew.. körde på till jag knappt kunde stå. Och av bara två pass så är jag hela 2 cm tunnare på Både bröst midja höft och låt. Ska börja mäta armar har jag kommit på också..

Imorgon är det sista dagen.. sen e de äntligen helg. Varje morgon när jag vaknar blir jag jätteledsen att jag inte får sova mer. Jag är så sjukt dålig på att gå upp tidigt och det är jag så illa tvungen till. Varje morgon kl 6. Varje Varje Varje. morgon..
Suck.. Jaja.. Imorgon ska min sambo ut med några kompisar på en båt. Och på lördag ska han på STCC med min och hans familj men eftersom bilsport inte är min grej så lägger jag inte 500spänn på en biljett till det. Så jag är hemma hela helgen själv :)

Men fredagen är bokad med Lisa. Hon paxade mig då. Men på Lördag vet inte.. kanske ska ringa Linda. Det var ju ett tag sen. Jaja.

Nu ska jag bygga mitt träningsschema på ett nytt och större tabellpapper. Fick inte plats på friskis odinarie papper för jag har för många olika maskiner jag kör på.

Ha en underbar kväll!! :)
<3


Nää

Nu får det vara nog, Jag vill inte behöva undvika att lägga in bilder för att jag ska vara anonym. Visst jag ska inte nämna några eller mitt namn. Men bilder ska jag minsan lägga upp. Tjohej Så jag börjar med en bild på mig :)



Sådärja, HÄR HAR NI MIG :)

Pussar

Trött

uj uj uj. lång och stressig dag och jag är SJUKT trött. men vet inte varför...  För jag sov bra inatt och så.... O_o
Jaja.. ska in på SEB och se om jag har fått min skatteåtebäring så vi kan boka Turkiet resan snart... :)

Sen blir det nog sängen och se klart på Hot Shot

Godnatt :D

Underbart

Helt okej dag på jobbet.. och har fått prata med chefen om min mage och sånt. Sen har jag fått komentarer från folk på jobbet att jag har gått ner i vikt.. känns bra :).. Ska iväg och träna imorgon igen..
Har feting go träningsvärk idag kan man ju verkligen säga :)...

Sen när vi kom hem så lurade min sambo mig att han hade glömmt något i bilen när han egentligen sprang ner till blomsteraffären och köpte en jättefin blomma till mig... Åh vad jag älskar honom :)

Nu är det dags för lite Körkortsteori igen :)

Ha en bra dag :)

Äntligen

Har letat efter denna låten i flera veckor. Men har inte kommit ihåg var den har hetat. Men nu hittade jag den! ÄNTLIGEN! den är så sjukt bra.. Lyssna och njut :D
Godnatt :)



Denna dag.

Relativt bra dag Det var jättemycket problem på jobbet så det blev ganska mycket slapp.. vilket var delvis skönt..  För sedan direkt efter jobbet åkte vi till Friskis och hämtade ut våra årskort. Och körde ett två timmars pass på gymmet och åt sedan sushi till middag... härligt.. :)...

Just nu sitter jag och tittar på Outsiders.. Det är väldigt intressant idag.

Sedan ska jag plugga mer på min körkortsteori som jag har börjat med :)

Men nu vill jag se vidare på Outsiders..

:)
Kram

Nya tag.

har haft en pratstund med mamma som nu är hemkommen ifrån Sweden Rock. Dieten kan jag inte köra. För jag är för depprimerad för det. Och sedan ska vi prata med min "chef" om att jag måste få ledig tid för att träffa min psykolog för så som det ser ut idag så stänger dom när jag slutar jobbet... Och sedan måste jag prata med honom om att jag har stora problem med min hälsa/mage.
Gällande viktnedgång för jag helt enkelt kämpa gjärnet på gymmet och bara äta fett och socker snålt. och såklart kalorisnålt.
Om två timmar kommer min sambo hem från jobbet och så ska vi ta våran packning och våran katt och åka hem till lägenheten igen.. ska bli rätt skönt. och lugnt.

Idag skickade jag även ut ett mail till pappa om skulden som han försätter mig och min sambo i. Och beroende på hans svar så sätter vi oss i veckan och bokar våran efterlängtade och välförtjänta resa till Turkiet :)

Nu ska jag nog släppa tankarna lite framför en film eller nån serie kanske..

Puss

Suck...

usch vad allting är jobbigt just nu. jag har en fet deppression just nu...

fan...

Orientalisk Musik

sitter fortfarande och väntar. Men nu framför TVn. Jag slog på tv7 och där var orientalisk musik. Sånt som jag inte kan bestämma mig för om jag gillar eller inte.. dvs typ syrisk och slavisk musik... I varjefall såg jag en video som jag fastnade lite för.. Jag vet inte ens om jag gillar den.. Men Herregud vilken röst dom har egentligen... Spana in denna videon.


Sysselsättning

suck.. ska man vara ensam förevigt eller? NÄR KOMMER HAN HEM ????
jaja jag hittade en lite smårolig sysselsättning... jag hittade inställningar till min inbyggda webcam på datorn,..
och där fanns en hel del roliga inställningar och funktioner


Och nu ska jag spela Sims igen.. undrar hur länge till jag får vänta... suck.....

Hmm...

Dessa 5 minisemesters dagarna är snart slut..
Huvudsaken med att vi skulle bo i mammas hus var en liten minisemester när de var på swedenrock. En liten minisemester för mig och min sambo. Eftersom vi antog att lillebrorsan skulle klara sig själv. Ack nej. Ack nej. Han har misskött sig mer än många gånger. och slavat något så fruktandsvärt. Det kan jag ta. Men.. att min sambo såg "minisemestern" som ett utmärkt tillfälle att träffa sina kompisar har jag svårt för. För det har betytt att de senaste 3 kvällarna har jag suttit här i huset själv.

Helgen var inte som jag förväntade mig. :(

Jag ska nog prata med sambon om detta så fort han kommer hem..

För torsdagen grejade han och hans kompis L. med lillbrorsans moppe.
igår var han med L. och andra till kl 23.30.
Och idag har han fått för sig att åka och grilla med W. och självklart förljer jag inte med för det vore ungefär lika trevligt för mig som att hänga mig själv. Nu när jag går på denna dieten. Suck...

Känner mig jättegnällig just nu.
Men vafan är bloggar till för? om inte få prata ut?

Jaja.. jag ska spela vidare på The sims Cast Away... Jag försöker iallafall ha roligt.. :o|

Kramar
// M

Bloggen flyttad

Nu har dom flyttat min blogg så jag kunde inte skriva igår.. Men nu är den flyttad.. tjoho :)


Snorf

Jag är helt slut. En HEMSK dag på jobbet idag. och jobbigt hemma med lillbrorsan som glömt ta sina medeciner. Han har nämligen ADHD och äter en ritalinliknande medecin. Men han är fruktandsvärt duktig på att glömma att ta den.

Eddie och jag fick ett  "barn ryck" idag och åkte till en leksaksaffär och köpte massa badleksaker :D och tog oss ner till sjön och badade

Imorgon ska vi åka ut med en jobbarkompis till en annan sjö. tillsammans med hans sambo och barn. Ska bli jättetrevligt..

Angående katterna har det gått mkt bättre idag.. de vistas just nu i samma rum Foxi morrar lite då och då men det verkar fungera... Ska nog låta de vara ihop över natten.

Läskigt idag var i köket när jag gjorde thé så jamade Cosmo jättemycket (matvrak) men sen så började han helt plötsligt göra ett konstigt kvävande ljud,.. det lät först som han skulle hulka upp en hårboll men det lät som en hosta senare.. så jag blev lite smått orolig efter det. Men än sålänge är det ingenting.. Jaja

mamma ringde nyligen Judas Priest skulle strax börja spela. Och hon berättade att styffarsan hade redan däckat efter ett gäng nakendanser och hellikopterdanser.... hahahha det är så typiskt han...

Jaaaaa jaaa.. Nu ska jag göra mig en kopp the och sedan softa lite framför tv:n

Äntligen lite lugn och ro....

Woh..
Stress på jobb stress på hemväg stress hemma stress hem till mamma stress hos mamma stress ner och bada stress duscha stress hämta upp lillebrorsan stress åka hem Nu.. kvalitetstid framför datorn.. AAH

Mammas två pojkkatter kommer inte jättebra överänns med våran Kissekatt Foxi. så inatt så ligger hon i vardagsrummet och katterna i huset.. och imorgon antagligen på något annat sätt om det inte löst sig..

image26Men annars är det skönt att vara ute på landet.. en frihetskänsla.
Lillebrorsan och Sambon sitter inne i vardagsrummet och tjötar om något. Och jag sitter här själv och lägger in lite bilder från dagen.

Idag är första dagen på min nya Canbridge diet. Och det är redan jättejobbigt. Speciellt när sambon stog och lagade en jättemumsig spaghetti och köttfärssås. USCH jag kan knappt ens tänka på det.. måste nog ta mig en kopp Thé eller något att stilla magen med.

Jaja. Jag ska nog slå på någon film att somna till. Bilden här är föresten huset vi just nu bor i då. Visst är det ett litet sommarpalats :D

Ha en skön fortsatt kväll och en bra morgondag <3

Hetta

Det här är tredje natten som vi kommer att få sova med fönstret öppet och foxi utestängd för det är så hejdundrans varmt..Och då sover man trotts det öppna fönstret utan täcke.. Phew...

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen.. Och jag ska snart förbereda mig på att prata med Lennart om mina problem med magen och att det är anledning till endel frånvaro. Jag tror samt hoppas att han förstår. Men är rädd om min anställning. Det är inte lätt att skaffa jobb som outbildad och oerfaren 19 årig tjej inte..

Men om något år eller två så ska jag studera.. och denna gången har jag bestämmt mig... Det blir Frisör. Jag är nästan 100 på det...

Jaja.. kl drar sig och jag ska nog sätta på en film att somna till.

Natti natten :)

det är över... kanske..

Dagen började lugnt och solig. Mamma kom tillochmed för tidigt så vi tog det lugnt ett tag. Sedan åkte vi mot Sahlrgenska och väl framme på sahlgrenska inser vi att det inte alls var dit vi skulle utan till Östra. Så fort som attans så tar vi oss dit. och är framme en halvtimma försent. Men det löste sig.

image20Väl ombytt med en sexig sjukskjorta så får jag även höra att det inte är en koloskopi jag ska göra utan endast en tunntarmsröntgen.
Väl inne i ett jättekonstigt rum med en "Svävande säng" med massa röntgen grejer runt.. som en sån man åker in i en tunnel ni vet.. Sen var jag tvungen att dricka en halv liter av kontrastvätska som smakade krita blandat med morot och illa tvungen var jag men jag höll på att få upp det hela tiden.. EUGH...  säger jag..
Sen tog det sig 4 timmar innan vi fick någon bra bild innan vätskan nått alla tarmarna.. Skönt nog var att de inte var i rumpan och rotade iallafall. Men nu är bilderna tagna och min avföring är vit... blä.. 

Till annat så har jag ny design.. En fräsch och stilren design enligt mig
Imorgon börjar Canbridge dieten. det är "Den sista måltiden" idag det blir nog dock endel rester eftersom vi inte kan lämna all mat här hemma hela veckan vi bor i mammas hus...


NERVOSITET

usch usch usch..
Idag är det dags. Och jag ser inte ett dugg fram emot det..Koloskopi.... :o(
Dock visar vågen på 2 kg mindre pg.a alla laxeringsmedlerna.. Lite positivt i det jobbiga.. Just det jag ska plocka av alla piercingarna och sånt.. och jag får inte ha någon parfym på.. tur att jag duschade igår..

mamma är redan påväg hit. ville ha med henne i detta. Hon var med på Gastroskopin också..
hmm.. Jaja..
jag antar att jag måste fixa det sista innan vi ska åka..

Önska mig lycka till nu det måste ni....

*drarra*

sjukan

Allting började för ca 3 år sedan.
Det började med 6 st halsfluss på 6 månader. Därefter magsjuker 5dagar i streck varannan vecka. Vikten låg på ca 59 kilo då jag är 173cm var detta på tok för lite.
Jag försökte stingt gå upp i vikt men lyckades inte. Min livsstil var precis som min ålder. Ung. Jag rökte och drack rätt mycket och ofta. Magsjukerna och infektionerna höll i sig i samband med en väldans många kramper i magen.. 2007 så träffade jag min sambo och min livsstil förändrades drastiskt. Jag lade av med rökning och dricker nästan inte alls längre. Därmed kom viktuppgången Men kramperna fortgick. värre nu. Så illa att jag fick hoppa av Danslinjen jag gick på i gymnasiet. 1 år innan jag skulle tagit studenten.Jag fick lägga ner mitt livs dröm. Att bli en dansare.
Jag gick arbetslös i 6 månader och försökte få jobb. Tillslut fick jag gå tillbaka till mitt gamla sommarjobb. Där både min mor och min sambo jobbar.
Där jobbar jag även nu. Under halvåret så genomgick jag en Gastroskopi. där de går ner genom halsen med en slang och en kamera och tar lite prover och sådant. Det var det jobbigaste jag gått igenom någonsin. Där hittade de att jag hade Dyspepsi, kroniskt magsår. Och en slemhinneinflamation och brock i magmunnen...Men ingen av de problem jag hade. ett antal månader och läkarbesök utan resultat är vi framme idag.
image17Dagen innan jag ska in och göra en Koloskopi. Då de ska in med ett liknande rör igen. Dock igenom ändtarmen.. Jag är redigt nervös och skall idag sitta hemma och äta massa laxeringsmedel. och får ej äta något. Då jag är mäkta hungrig..
Suck.,...
Det återstår bara att se om de nu får något resultat. Och om jag kan få ett slut på dessa kramper någongång..

Det värsta med sjukan är att jag förlorade två vänner pg.a den.. "Vännerna" trodde inte på att jag var sjuk..

Livet är tufft..

Men jag försöker vara glad ändå.. och jag lyckas ganska bra...

bilder

Ja. Då kommer vel här lite bilder från helgen
image12
Tog cyklarna på bilen och körde dom ut till mammas hus

image13image14
Jag var ju somsagt ute och shoppade med Steph :D
image15
Och jag hittade mina favvo schampoon som bara finns på ett ställe i hela gbg..
Rusta i kållered
image16
sammt en ny snygg plånbok plus en till Eddie som överaskning.Han blev jättegla :D


ytterligare en bra dag

ännu en bra dag med massa bad och cykel och moppeturer planering inför när vi ska bo i mammas hus över veckan och passa min lillebror när föräldrarna är på Sweden Rock.
Ska bli skönt. Ser det som en liten minisemester. Bara brorsan sköter sig då..
Dock är det imorgon dags att käka laxeringsmedel hela dagen... För på tisdag ska jag in och göra en koloskopi.. Idag har jag inte tid men imorgon kan jag berätta för er om ett jobbig sjuk-dilemma jag har..
Det kanske inte är intressant för vissa och kanske mer intressant för andra.. Men ändå skönt för mig att skriva av mig.
Men nu ska jag och sambon titta på filmen "Evolution" En riktigt bra komedi/Sci-fi film. Rekomenderar jag stark.
Och du förresten, mamma, Du vet vilken jag menar.. Visst är den bra? ( ja, jag vet att du läser min blogg :D )

Jaja..
Natti på er :D

Puss

(förresten imorgon kommer det nog lite sommarbilder från de senaste dagarna.)

RSS 2.0