Today

Idag var det inte på lata sidan. Inte jättemycket iallafall. Är utmattad i huvvet av nya idéer. Vi tar det från början :) Jag vaknade runt halv 10 och gick upp och pussade på min redan vakna pojke. Sedan var det dusch med honom och sen klädval och så gjode jag toast till oss.
Sedan vid 2 så åkte vi till Kungsmässan och gick på presentjakt. Vi hittade en bok "Vad djuren gör när vi inte ser på" Den var söt. Och en jättefn orkideliknande blomma med lite krimskrams på. Sen brummade vi iväg mot Väröbacka (Ligger vid ringhals) Och så vart det smörgåstårta och socialisering med svär föräldrar och farföräldrar :)  Trevligt värre. Min moster var ju där också (Hon som är tillsammans med E. pappa, ja jag vet det gör mig och E till kusiner. Men jag och E. var faktiskt tillsammans före dom!)

Och när grabbarna snackade Sport så satt jag och Jennie i våra Arbetlösa diskutioner. Och jag fick mig en fundering/idé. Varför tar jag inte och kör en KY-utbildning (kräver inte gymnasiebetyg) Och söker som Florist eller Frisör. (två F jag vill vara ^^) Jag menar.. Jag får ju ett studiebidrag på runt 8.000 kr och så kan jag och E. ta varsit litet studielån. (E. Ska plugga till elektriker nu till våren.) Så jag ska kolla upp detta. Boka ett möte med en studievägledare och se vad jag har för möjligheter. 
Nåväl. Nu ska jag kolla runt lite på spel jag vill ha hem. Är lite less på The sims helt ärligt. (Det släpper nog) Längtar som satan efter The Sims III som kommer PERFEKT till min födelsedag!!!.. (så nu vet ni allihopa vad jag vill ha!!) hehehe..  Sen ska jag börja klura på Michaels bloggdesign också...

Shit alltså.. tänk att man fyller 20 snart... och Sambon fyller 21 snart. Han gav mig en liten hint idag om vad han önskade sig..  Såå vi får ju se :) hehehe...

Nåja.. Hoppla!

Kommentarer
Postat av: Micce lilltroll

Jag tro rhan vill att du ska köpa en strappon!

2008-11-03 @ 05:09:39








Kom ihåg mig?







Trackback
RSS 2.0