Nästan färdiga

Jag och Lisa är nästan färdig sminkade.. Morrhår och sånt gör jag hos Steph vid 6 tiden.. Och Lisa ska kleta ut läppstift runt munnen och sånt där borta ( Hon ska föreställa en död hora..) ^_^  Nåväl.. nu ska jag snart börja med maten.. Ädelostkyckling for the win!!





Phew..

Det var en vild natt med många konstiga drömmar och irriterande kraffsande katter. Jag drömde att jag var med i militären bland annat. Och så drömde jag att jag ansökte om att vara Mötley Crües nya sångerska..  (Jag läser ju deras biografi just nu) Och såklart väsnades katterna så mycket det gick så jag sov kanske en timma i taget ungefärg. Är rätt seg men kunde inte få mer sömn. Så jag ska upp å borsta tänderna och duscha.

Suck.. nu välte någon något där inne i vardagsrummet.... suck.... Plikten kallar..

Peppad som attans

Tjoho!. Vi har vidgat kretsen och nu ska även Lisa och Sara med till Johans lilla partaj. Lisa ska hit och vi ska fixla iordning oss innan och sånt. Wiee!!.. Jag är så himla peppad alltså. Egentligen vill jag sova och att det ska bli freda men jag är inte trött och om jag nu ändå skulle sova nu skulle jag vakna tidigare och bara få sitta och vänta och vänta och vänta.. teheee.

Sissådärja

Ligger här och småfryser i soffan. Det var trevligt med en fika med kära mor. Vilken stund som hellst kommer E. hem. Det ska bli kul och se hur han reagerar på min lilla förändring här hemma. Har bytt plats på några mattor och bytt soffbord och städat och sånt.
Samt packat ihop vårat Nintendo Wii som vi ska sälja till min far. Nu ska jag resa mig upp och ta på mig en kofta och sedan gå ett varv runt lägenheten och se till att alla element är på. Nu börjar det bli vinterkyligt ju!

Sen ska jag börja med maten. Idag blir det pasta med lax och sås.  Och imorgon ska jag höra ädelostgratinerad kyckling i ugn :) Yummie :)

Hoppla

Fixelura

Nu har jag städat och röjt hela morgonen. Inom loppet av några minuter är min mamma här och fikar :) Ska bli trevligt. Hon har med sig sin vovve sickan, så jag måste tyvärr stänga in kissarna i köket för katterna är rädda för sickan och sickan älskar att leka med katter. Hehe.. Så nu ska jag ta på mig något anständigt och sätta på kaffebryggaren

Hoppla

En förändring måste ske!

Imorgon ska jag ta in laptopen till vardagsrummet. Koppla in den i stereon och vrida på Koop på högsta volym. Och så ska jag sätta igång med att städa och fixa. Jag måste ha en förändring hemma. Jag får byta gardiner och dukar. Ändra om placering på mattorna. Byta sängkläder. Damsuga, moppa golvet, damma. Placera ut lite mysiga höstiga/vintriga ljus runtom i lägenheten..

Jag såg just sista avsnittet på Serien L Word. Iallafall sista jag kan få tag på.. Det var ett konstigt slut så jag antar att det måste vara på G med fler sässonger.. Hoppas iallafall det... 

Denna låten ska jag lyssna på imorgon!



This day

Ja. Det blev gym lite tidigare än vanligt. Var där vid 10 tiden och körde på till 11 ungefär. Sen skippade jag badet och åkte hem till Steph för att dra med henne till Bodegas och Buttrix. Jag fann en fin svans och ett par söta öron till ett överkommligt pris. Så... Catwoman it is :) fast jag ska nog måla söta morrhår och sånt så det blir vel catwoman-ish. Sen tog jag en mathandling på Netto och sedan hem och myste med katterna.




morrn

Steph är krasslig i halsen så jag får gymma själv idag igen =/.. Men har jag tur få jag med hene som sällskap till Butterix eller Bodegas... Jaja.. Nu ska jag. upp ur sängen och gå bort till gymmet..  Kan ju gå tidigare nu när jag ändå inte behöver vänta på någon... Hoppla!

Oj

Jag är faktiskt jättetrött nu. Det låter kanske skummt i era öron. Men jag brukar inte vara trött vid denna tiden. Jag letade i nästan 2 timmar efter mina catwoman grejjer och det enda jag hittade var ett par handbojor. Öronen och svansen är helt försvunna. Så jag måste tyvärr gå och spendera mina få pengar på ett par öron iallafall. Borde hitta några under 50 lappen då är det okej :)

Men som jag sa så är jag helt slut nu så jag ska nana. Och imorgon kl 11 ska jag träffa Steph på gymmet så ska vi gymma på och planera fredagen :) Och så ska jag locka med henne till Butterix eller Bodegas.

Wihoo.. Halloween here i come!

Efter jul så är halloween den bästa högtiden på heeeela året!!!

Nu.. sussa säng!

Yeeiii

Jag har planer för Halloweeen! Den är räddad! Steph lägger ut pengar när vi ska kroga oss.. Så först har min kompis Johan lånat en stuga i brottkärr som han ska ha partajj i. Och sista bussen går ju 00:00 så då drar alla vi in till stan igen och går på krogen. Tjoho... Lite glädje i det deppiga!!

Eftersom jag är pank blir det nog något kattigt iår igen... men jag klär ju i det :)

AARGH!


Jag är så jävla trött på att vara arbetslös nu.
Jag vill ha ett jobb något att fokusera på. Något att se fram emot.
Jag vill ha pengar varje månad.
Jag vill kunna flytta till en lägenhet jag faktiskt trivs i.
Jag vill kunna inreda med möbler jag kan köpa med egna pengar.
Jag vill vara sysselsatt (förutom gym).
Jag vill svettas för att få pengar och jag vill kunna förhöja min inkomst med att jobba mycket
Jag vill ha pengar för att kunna köpa presenter till folk runt jul och födelsedagar.
Jag vill ha pengar för att kunna skämma bort min sambo
Jag vill ha pengar för att slippa oroa mig för att mina kissar ska bli sjuka och jag ska bli ruinerad.
Jag vill ha pengar för att slippa låna av folk hela tiden.

JAG VILL!!!

91 sökta jobb och inte ett enda jävla svar! NU ÄR JAG ARG PÅ FUCKING JÄVLA RIKTIGT!!!!!

Gäsp...

För en gångs skull vaknade jag kl 9 idag. Kännde mig lagom pigg och så. Så nu ska jag bara ge kissarna mat sedan tar jag min bäg och drar till gymmet :)
När jag kommer hem (NOTE TO MYSELF) måste jag klippa klorna på katterna. Och röja på mitt nattugsbord. Det är en väldans massa papper där. Räkningar och papper från Arbetsförmedlingen och shit.
Har bestämmt mig för att söka soc bidrag så det ska jag sätta upp en tid för också..
Så det är fullrulle här :)

Hoppla!

I can't!

Jag har en vän som mår väldigt dåligt just nu. Och hon har verkligen andledning till det. Men faktum är att jag inte mår världsbäst just nu gör att jag inte klarar av någon som mår så dåligt.

Jag har varit tvärtom innan. Att så fort jag mår dåligt har jag hjälpt andra för att glömma och gomma min smärta.
Men nu måste jag faktiskt fokusera på mig.  Jag har förklarat detta för henne. Och jag tror och hoppas att hon förstår.

Förlåt mig. Men jag är viktigare för mig.

Tacos

Nu har jag och sambon ätit tacos. För en gångs skull vid matbordet :) Nu grejar han lite med sin dator och jag med. Men snart ska vi ta en promenad upp till Johannebergs post-kiosk för att hämta ut ett paket med vårat nya comhem bredband. Och sedan ska jag tvätta och grejsla.
Hopp hej!

Black-Red!

Oh yeah! Lyckat resultat av håret! Här kommer bilder!
Och klicka HÄR för att se bilder från Malmö i helgen!



Vad tycks?



Black-Red!

tjoho! Det fanns hårfärg för 20kr på Willys. Så jag köpte en blond en svart och en röd. Så jag ska bli röd på ena sidan och svart på andra :) Spännande. Sitter med blonderingen i nu :) Det är nästan blondt :) Tjoho..

Så har jag köpt Kattmat och sånt. Ska snart sätta mig med research om bra kattförsäkringar och sedan tanka över bilderna från mobilen från i helgen :)

Snart ner och skölja ur blonderingen!

Hoppla

Godmorgon!

Nu är jag hemma från Malmö! Eller ja, jag kom hem igår kl 22:00 ungefär men då var jag så trött så det blev en dusch och sedan säng! Jag vaknade upp och trodde jag hade sovit till 12 på eftermiddagen men kom på att jag inte har ställt om klockorna här hemma Så det ska jag pyssla med sedan (obs glöm ej!)
Så jag flög upp och började packa upp min väska. Plantera om blommor jag har fått med mig ifrån Malmö (OBS jag msåte köpa större krukor). Eftersom mina kära kissar alltid protesterar när vi är bortresta så fan vi våran "Alien VS Predator" Plansch total strimlad samt en fin ask jag har lite söndertuggad och hårspännen över hela sovrumtsgolvet. Suck..  

Men jag har haft en illa oro i magen hela helgen bara för den hemska drömmen jag hade om Foxi. Imorse när jag vaknade så hittade jag en kattspya på golvet med (som förra gången) Otuggad kattmat. Så jag ska först och främst skaffa en försäkring på Foxi och sedan ska jag ta henne til vetrinären så vi kan ta några blodprover på henne denna gången. Är jätteorolig för min stora bebiskisse! :(... Så idag när jag ger dom mat har jag lagt bådas mat i blöt så den blir mjuk och så jag kan mosa den. Så jag ska ut på stan och köpa kattmat som är finkornig och blanda ut med den maten vi redan har.

Sedan ska jag köpa hårfärg eftesom jag har en cm utväxt i råttfärgat och blondt nu. Beroende på vad färgerna kostar på Willys så blir det kanske blond för att bleka och sedan färga halva håret rött och andra halvan svart. (Något jag har tänkt på ett tag) Men somsagt. Bara beroende på vad den kostar.

Oh.. en sak till att göra.. Lägga in alla roliga bilder ifrån helgen :)

Nåväl.. Nu ska jag sätta igång med mina ärenden :)

Rubrik

Gomorgon! Har precis ätit frukost och ska bara ta lite kaffepaus sedan ska vi åka till  Köpenhamn och gå på Experimentarium.dk.  Det ska bli kul!
Igår åt vi Thai mat tillsammans med Kaka och Nassim. (Om ni trycker på nassims namn kommer ni fram till hennes webshop med en massa söta figurer :) ) Efter maten spelade vi Alfapet och sedan var klockan massor så vi nanade,

En lång dag

Blev väckt kl 10 ungefär och var supertrött. Frukost, dusch och sedan ut på stan. Åkte till Mediamarkt. Och min far ska titta 10 minuter på alla produkter så det tog typ 3 timmar att gå igenom affären. Pheew. snacka om död i benen. Jag som redan hade ont i ryggen.. Gnäll gnäll gnäll.. Men tog en kycklingkebabrulle påvägen hem och där var E. :) Om ett tag kommer två vänner till pappa hem hit så ska vi äta middag så småningom, dricka lite vin och öl och kanske spela alfapet elller något annat roligt. Nu ska jag vila mig lite...

Söta bilder.

Jaa... Pappa hämtade upp mig på perogen i Malmö C. Och vi gick till CoolStuff affären. Den var rätt liten och trång (spec med en stor väska) Men annars som vanlig.. dom har cool stuff :)  Därefter gick vi hem och lämnade väskan och sedan promenerade vi till ett köpcentra och det var lååångt att gå.. Eller ja det var nog inte så långt men det var regnigt och blåsigt och ett ostabilt paraplaj gjorde inte saken bättre.

Väl på köpcentrat fick jag en stingande smärta i ryggen så jag ska nog ta det liiite lugnt med ryggträningen någon vecka eller två för jag tror jag har sträckt mig ganska illa. Kanske... vem vet. Men jag fokuserar mer på magen eller något sånt :)  Anyhow. Vi köpte lite cider och gojs på systemet och sedan  käkade jag nån slags gravad lax och dillstuvad potatis Sedan gick vi runt lite affärer. Pappa köpte två jättefina böcker med "Emelie The Strange" till mig, Dom sålde böcker i kilopris så det var ju en 50lapp för båda böckerna.

Jag är inte jättefacinerad av Emelie The Strange och hennes böcker är lite för konstiga för mig (HÖR OCH HÄPNA går det att bli konstigare än mig.. tydligen) Nej men seriöst det är liiiiite för mörkt.. Men hon är ändå tuff.. Och jag insåg att just nu är vi rätt lika ( i frisyren då). Jag hittade en bok som kostade alldeles för mycket för mig men jag blev ju så facinerad! den hette "Kattens Kroppsspråk" Och vad jättesöt verkligen. så någongång ska jag beställa den på internet där den var hundralappen billigare.

Sedan tog vi oss hemåt igen och ät lite kex och ost och drack Thé och rosévin fast jag drack inge av vinet. Sedan tittade vi lite på mina bilder. Och mycket på pappas bilder. Lite gamla bilder och sådant.  Jag hittade två riktigt söta som jag ska visa här. Men. Dom är inte vattenmarkerade men det är ändå copyright :) Så ni vet :)

Så nu är kl precis 1 på natten och jag ska nog se något avsnitt av The L Word och sedan somna.
Imorgon är vi inte säkra på vad jag som händer. Det lutar åt någon middag med två bekanta till pappa och Tove. Men vi får se :) På dagen vet vi somsagt inte än. Det beror ju också på när E. är framme här.
Söndag blir det nog Exprimentum (eller hette det så?) någonstans utanför köpenhamn.

Jaja... Hoppetihopp! Så här kommer bliderna. De är tagna i min nuvarande lägenhet. (bodde där som barn) de är tagna år 1999 ENYOJ!



The Dirt.

Nu har vi precis rullat ifrån Hässleholms station där vi stod still ett tag. Jag är framme om 45 minuter. Just nu sitter jag och läser Mötley Crües biografi "The Dirt". Och titeln har allt att säga om innehållet.  Den är smutsig. Det är riktigt nasty bitar i den.
När jag är framme i Malmö ska jag och pappa gå till "Coolstuff"-affären (www.coolstuff.se). Det ska bli kul Får se om man hittar något billigt att köpa till E. han fyller år den 28 november och Coolstuff har ultimata saker att ge någon med tekniska intressen som E. har.
Just nu sitter jag och lyssnar på Serart. Ett band med Serj ifrån "System Of A Down" Det är väldigt afrika inspirerat och konstig musik. Något som många av mina vänner skulle säga "Eeeh vad i hela friden är detta om".
Det går inte att förklara. Jag är bara sådär konstig. haha. Konstigt nog hade dom inget eluttag här på tåget. Så batterierna här i datorn börjar ta slut- Eftersom  jag kollade på film förut.. Så jag ska packa ner datorn nu :)  Hoppelihopp!

Hohojaja!

Tacka vetja mobilt bredband. Sitter här på X2000 mot Malmö C. Det är skönt att kunna sitta här och titta på film med datorn. Tjoho. Nu ska jag titta på "The L Word"

Tjoho :)

Nu åker jag till Malmö om en liten stund. Ska först gå runt på stan lite med Steph med våra kabinväskor och spana in invigningen av den nya Åhlensbutiken och lite sådant :)  Dags att packa ihop datorn :)

Pust!

Idag körde vi hårt på gymmet jag och Steph! Är riktigt nöjd. Och lite resultat har det allt blivit :) Nu ska jag packa det sista inför tågresan till Malmö. Sedan köra en städning här hemma.
Imorgon ska jag och Steph ses halv 12 utanför Baguetten och köpa varsin baguett till tågresan (Hon ska till småland och åker nästan samtidigt som mig) Sedan ska vi till invigningen av den nya Åhlens butiken. Sen blir det vel en fika eller så. Och sedan sätter jag mig på tåget och åker till Malmööö! Jag kommer säkert blogga på tåget om allt går bra. Eftersom jag har ett mobilt bredband :)
Anyhow nu ska jag uppdatera min träningsblogg också och sedan blir det somsagt packning och röj!

Pheew

Jag fick hem en lönespec ifrån GP. jag får 1000 kr av dem. Så lite tur är kvar i denna världen iallafall.. kanske klarar mig på det.. När jag berättade för tjejen på Arbetsförmedlingen att jag har sökt 88 st jobb. Så blev hon jättechockad och sa att jag borde ha fått ja på minnst hälften av dom och att jag har haft jätteotur.
Hon var jättetrevlig den tjejen jag pratade med hon hette Ritta och vi fastnade i en diskution om våra gamla katter :)

Har laddat ipoden med skön musik ifrån Scissor sisters!
Nu ska jag börja röra mig mot gymmet Ska köra järnet idag :)
Hoho! :) Sen packa det sista inför Malmö när jag kommer hem!

The flower Duet

Det här är ifrån min favorit opera någonsin! "Lakmé" En känd låt bland lesbiska och bisexuella.
Här är låten och texten översatt till engelska. se till att läsa texten den är sjukt fint!



Flower Duet


 Under the thick dome, where the white jasmine Assembles at the rose,
On the river of flowers, laughing in the morning.
Come, let's descend together.
Gently, let's slip Around its charming flood.
Let's follow the fleeing current: In one trembling hand,
One nonchalant, Come, let's find the bank
Where the source sleeps. And the bird, the bird sings.
Under the thick dome, Under the white jasmine,
Let's descend together.

But, I don't know what sudden fear seizes me,
When my father goes alone to their cursed city;
I tremble, I tremble from fear.

So that the God Ganesha protects him,
Until the pond where swans with snow-white wings play together joyously.
Let's go pick blue lotuses.

Yes, near swans with snow-white wings,
 Let's pick blue lotuses
Together


Mina älsklingar <3








Mina älskade älsklingsälsklingar ååååh vad jag älskar mina kissar.. !! IIIHK!:)
Visst är dom underbara?



Yes!

120 situps och en minut planka.
I'm the best!
Nu ska jag fingervirka och titta på The L Word.
Det kommer nog roliga bilder på katterna sen. Dom har sötat sig hela dagen. Och inom några dagar kommer säkert en video. Har fått några söta små klipp på dom som jag tänkte redigera ihop :)

Godmorgon

Nu ska jag om några minuter åka ner till Arbetsförmedlingen och skriva in mig och uppdatera mitt cv. Sedan till banken. Sen ska jag hem och städa lägenheten. Damsuga, damma och moppa och sånt. Väl behövande. Sen kommer det bli skönt att komma hem ifrån Malmö på söndag kväll till en ren lägenhet.. Oj oj oj vad jag låter som min mamma nu, hahahah

Båda mina katter älskar att busa och lägga sig i väskor. Så nu har dom en busfest här i sovrummet eftersom jag har min rullväska framme och en plus del till den och min gymväska. Jag är liiite besviken över att det inte blir något gym idag. men å andra sidan så vill jag inte utarbeta mina muskler och riskera att skada mig. Och den risken finns ju om man tränar för ofta med för få intervaller. Så jag får nog köra på varje Måndag, Tisdag och Onsdag.

Men nu ska jag kladda på lite smink och sedan bädda iordning sängen och sedan springa ner på stan. Hej hopp!

Blogg

Nu har jag startat min nya träningsblogg. Den är hemlig och anonym så nej jag tänker inte skriva adressen till den. Eftersom jag kommer lägga ut personliga infon som vikt och mått så vill jag inte att folk ska veta att det är jag eftersom jag såklart skämms.

Men nu vet ni iallfall :)
Och jag kommer såklart uppdatera när stora förändringar sker inom min vikt osv. :) Jag sviker er inte :)

Jag kommer bara inte lägga Liiiika mycket tid på denna bloggen.. Det kommer bli 50 / 50 :)

Kisses

Bloggkoll.com

Följ min blogg med bloggkoll

Nu jävlar..

Imorgon ska jag då somsagt till Arbetsförmedlingen och till Swedbank. Där efter ska jag hem och träna. Sen ska jag göra 200 situps och om jag inte gör det kommer jag bli mycket besviken på mig själv. Sedan ska jag börja mäta midja armar lår och höfter varje onsdag. Och föra en dagbok över träning.

Jag har små funderingar på att starta en blogg om detta. SJÄVLKLART anonym. Så jag kommer inte berätta om den här.

Jag tog en fräck bild idag i hissen på Arbetsförmedlingen :)


Bloggdesign

Phew. Nu är jag nästan färdig med Elins design!... SÅHÄR ser det ut ännsålänge.
Det fattas bara lite text på headern och lite annat småpill. Jag väntar på svar med vad hon vill att det ska stå. Annars är jag relativt nöjd. Pillade lite mer med denna. Eftersom jag inte är så van att göra så mörka designer..

Suck....

Förgäves sprang man runt på stan..
Körde lite för länge på gymmet idag och så. För Arbetsförmedlingen han stänga.. :(..
Och sedan när jag skulle till Swedbank för att säga upp kontot. Så visste jag ju inte att man måste ha med sig sin dosa.. :( Så jag får gå tillbaka båda till Arbetsförmedlingen och till Swedband och köa imorgon.

Nu tänkte jag uppdatera min enirojobb sida och söka lite fler nyinkommna jobb (om det finns)  Sedan kolla lite på designen jag skulle göra åt Elin. Sedan blir det nog lite "The L Word" :)

Kiss och sånt

Bang, bang

Nu har jag fått ett till Design uppdrag med en tjej som heter Elin. Det ska bli spännande. Hon vill ha nattligt New York tema. Ska bli en liten utmaning :)
Nu blir det gym  med Steph och sedan lite ärenden på stan.
Jag blev skrämd och väckt imorse av E. Han hade råka försova sig igen så han vaknade av ett "JÄVLAR!" och smällde knytnäven i sängen. Hahah gissa om jag hoppa till ^^..

Nåja.. Ha en superbra dag!

Bloggdesign

tomtar på loftet

Klicka på bilden för att komma till min senaste nyskapta design åt min vän, Linda!


Pilleripill

Nu har jag sökt några jobb till. Ska till Arbetsförmedlingen imorgon och ställa dom inför väggen. Spotta på dom och säga "Om inte ni ger mig ett jobb nu så ska jag jävlar spränga hela huset"
Okej.. jag ska nog inte göra det.. Men... jag ska dit iallfall och skriva in mig och sånt..

Sen ska jag till Swedbank och säga upp mitt visakort. Jag tycker det är lite onödigt med två st visakort. Har ju ett med SEBanken också..

Men nu hörrni. Nu ska jag sätta mig och pillra lite med min vän Lindas blogg. Får se vad jag hittar på med den!

Öga öga näsa mun!

Idag har jag rensat bland mina smycken. Det var intressant ^^..
Nu ska jag sätta mig på arbetsförmedlingens hemsida och spana runt lite. Men först  lite bilder





Phew

Hemma från gymmet. Nu ska jag bara vila lite och titta på The L Word. Och sedan börja planera vad det blir för mat idag.. Har ingen aning än sålänge..

MewMew

Att man ska drömma så konstiga saker:
Jag skulle få tillbaka en väska jag hade glömt hos en tjej. Men hon hade lämnat in den till biblioteket. Och vi hittade den inte.. Vi hittade bara böcker som jag kanske kunde ha lånat?.. vad hjälper det mig lixx? Sedan hade denna tjejen tydligen dött då. Så vi skulle ha en begravning. Men vi var alla tvugna att gifta oss med henne.
Alltså.. jag undrar vad som egentligen pågår där uppe i min skalle :P

Nu sitter jag här och väntar på att kl ska bli 20 i 12 så ska jag ta mitt pick och pack och dra till gymmet :) Bygga lite :)

Hoppas ni alla får en bra dag!

Volbeat

En ny drog jag hittade genom Bandit Rock. Ett dansk härligt band!




Apelsintorsk



Det tog ett tag för blogg.se krånglade. Men bon apetit!
Natti Natti

Thougts

Nu blire bara ett litet inlägg om vad som händer just nu i mitt liv och vad jag satsar på.
Just nu lever jag dag för dag. Eftersom jag fortfarande inte har något jobb. Jag har sökt snart 100 olika jobb. Och fått en intervju på ett jobb jag inte ens kunde ta.
Jag måste leva dag för dag annars går det inte ihop. Jag kan inte vara på autopilot.
På dagarna söker jag såkart jobb. Men håller mig gjärna några timmar per dag på gymmet.. och i simhallen. Jag försöker så gott jag kan gå ner i vikt. i ett år har jag nu vägt för mycket och provat det mesta men det har varit som en jojjo allt jag har provat. Nu kör jag bara på hårdträning. Jag har ju tiden.
Så denna veckan är planerna att träna på måndag, tisdag och torsdag. På fredag ska jag ta tåget och hälsa på far i Malmö.
Imogon ska jag även till Arbetsförmedlingen (jag vet att jag inte kommer få ut något av det. Men alla tjötar på mig och säger att jag inte kämpar och det gör mig förbannad.)

Vad jag gör mer är att jag håller ordning här hemma. Jag städar och lagar mat och det passar mig finfint eftersom jag vet att det är ett faktum att jag tjänar inga pengar och sambo och fästman, som jag kallar E här på bloggen, måste betala hyran. Och så är det självklart att jag ska göra annat arbete.

Något annat jag gör är att TOTALLÄNGTA efter julen. DET ÄR GALET. Det är så sjuk ****** mysigt med jul!

Vad pysslar jag med annars. Jag har ju då somsagt en del fritid så det är mycket fokus på bloggen nu. Inte bara min utan på två dagar har jag gjort 4 bloggdesigner. Den jag har nu. En till julen. samt Angelicas och min mammas. Och imorgon eler på tisdag ska jag även göra Lindas bloggdesign. Jag har precis börjat märka mina designer. med mitt namn och en Copyright ikon. För alla er som vill ha eran blogg designad får ni gärna skicka till min mail [email protected] om hur ni vill ha det vilket färgtema och bilder ni vill använda och andra önskemål så KANSKE jag kan uppfylla det.

Är det något mer ni vill veta om mig så får ni gärna hojta till med en kommentar. (har sett att jag har fått fler läsare de senaste dagarna)

Dagens

Idag lagade jag somsagt Apelsintorsk med Potatis. det är en av de fräschaste maträtter jag vet och det är superenkelt att göra. (recept kommer inom någon timma så ni kan prova det ni med) Och det tar bara 20-30 minuter att göra detta.

Tadaaa!

M a m m a F r a n k

Klicka på bilden för att komma till min senaste nyskapta design åt min kära mor!


Som ni kanske har märkt har jag ändrat lite här inne i bloggen också. I sidomenyn kan du hitta statistik över hur många besökare jag har haft / har i bloggen. (från och med nu börjar den räkna det) Och Jag har en liten ikon med hur mycket min blogg är värd. Sedan har jag även en signatur som är i slutet på varje inlägg samt en egen ikon för att kunna prenumerara på min blogg med bloggkoll.se



Phew

Nu har jag varit ute och sopat löv i 2 timmar och sedan blev det en fika hemma hos en av grannarna. Nu ska jag bara sätta mig och pyssla lite med designer och sånt.. Det är kul att folk vill ha hjälp med designer. Det gör ju att jag får mer övning i det! Tjuhuu.. :)

Vad hade jag mer tänkt göra idag.?.. Ska laga Apelsintorsk idag. Jättemumsigt!

Städdag

Jepp nu ska jag ut på gården och träffa alla grannar och städa.. Så de blir inge dator på ett tag.
Tjohej!

Tadaa! igen..

 A N G E L I C A

Klicka på bilden för att komma till min senaste nyskapta design åt min vän Angelica!

Tadaaa!


Vad tycks?

News

Nu står jag med saxen redo. Jag ska skaffa lugg igen :)..
Och en sak jag inte skrivit här på bloggen.
Jag låter mina ögonbryn växa ut igen just nu.. efter 6 år. Jag har rakat bort dom i 6 år..
Så för att dölja den fula stubben så klipper jag en lång fin lugg. Väntar bara på att platttången ska värmas upp..

Sen ska jag sätta mig och designa om Angelicas blogg :)

The day

Pheew.. Vilken dag är helt slut. Och än är den inte över.  Vi packade ihop delen till sängen vi skulle lämna in och tog ner den till bilen och märkte att det var förgäves för vi fick inte ens in den i våran stora Volvo. Så vi fick åka till mamma och hjälpa dom lasta ur Garys lastbil och låna den. Så bytte vi sängen tog hem den nya delen och bädda om nu är det mkt bekvämare.
Sen hem till mamma igen och tog en fika och pratade minnen och lägenheter (ska ju flytta såfort jag har jobb). Fick ett fint skolfoto på lillbrorsan :) Tänka sig att han går ut nian nästa år.. oj oj oj...

Ja sen åkte vi ju då hem (Och hemma är vi nu) Snart kommer E.'s pappa hit och min moster (ja.. dom är ihop) Så jag och min sambo är lådsas kusiner haha..
Men dom blev faktiskt tillsammans efter jag träffade E.

Sen ska vel jag bara ta det lugnt.. kanske köra lite sims. Det var ju faktiskt några dagar sedan. Äta nån slags mat.. och sånt softa :)

Hoppelihopp!

Godermorgon

Phew. Det var en tuff kväll. Bakningen blev lyckad och så blev maten också. Jag tog det mest lugnt och tittade på "Lword" 

Sen när vi skulle lägga oss fick jag en total panikångest attack. Och det handlade mest om att jag börjar bli galen.
Jag menar. Jag har snart sökt 100 st jobb. Och jag har fått EN intervju. på ett jobb som jag inte ens kunde ta. Det börjar närma sig den 25:e då dom snart drar 290kr från mitt konto med gymkortet. Och jag har en mobilräkning på 400 spänn.
jag fick en sån hemsk panikattack. Jag grät av ilska för att jag inte hade något jobb. Och att allt går emot mig.
Jag har gått och hållit inne detta massor. Jag vill inte vara kompisen som gnäller. Eller kompisen som surar. Jag vill vara den glada, goa och roliga kompisen.

Jag blev arg och ledsen över att min psykolog inte har tid att träffa mig. inte ens nu. (Det var ett år sedan jag träffade henne sist och då var ju mitt jobb varit ivägen också)

Jag blev frukdansvärt arg på Göteborgs Posten som gav mig sparken. Jag fick ju inte ens en chans. Inte ens en varning bara "Vi kan inte ha kvar dig här". De kunde sagt innan. De hade kunnat försöka hjälpa mig.
Dom var bara lådsascoacher allihopa.

Men jag tror det var rätt bra att jag fick ut ilska och ledsamhet. Jag känner mig mycket lugnare i själen nu. Fortfarande den dära arga skuggan om att jag aldrig får något jobb trotts att jag kämpar. Men jag försöker inte lådsas om den. Det är ju trottsallt helg. Jag kan inte göra något åt saken just nu.
Det är så illa att på måndag ska jag ringa min f.d chef  från jobbet jag hade i våras (Där både mamma och E. ) jobbar och be och böna om  att få ett jobb där så länge. Fastän jag är 80% säker på att jag inte kommer få det. Jag är tydligen inte uppskattad på det företaget av endel personer. Och jisses fråga mig inte varför, för jag har iiiingen aning.

Nåväl. Över till annat. Om någon timma eller så ska vi åka till Jysk i Bäckebol för att lämna in två av fem madrasser i våran säng. Som har blivit buckliga. Vi fick byta till helt nya och det gör mig faktiskt nöjd. Därefter ska vi vel hem och bädda sägen och lägga på madraserna. Sedan någongång vid 2 halv 3 ska vi nog åka över till mamma på en fika.

Jo, det är vel dagens planer.

Övan är en bild på gårdagen dessert min speciella chokladmousse med limeskal och bitar av vit choklad och grädde såklart! :)

En annan sak jag ska göra idag är att skapa en egen signatur att ha efter varje inlägg

Ha en fin dag.

Härligt

Hittills en okej dag trotts den dåliga starten. Jag drog iväg ett argt mail till blogg.se eftersom jag undrat samma sak innan. Och ja det går att blockera ip-adresser en från redaktionen visade mig detta. Så personen som har trackasserat mig med kommentarer (i sitt eget och andras namn) Kan nu inte detta mer. (Från den ip-adressen)

Sen vart det gym med Steph. Blev mest jag som gymmade själv eftersom hon hade sin instruktionstimma. Sen simmade jag lite och bastade och sen vart det hem. Glodde lite på Fresh Prince in Bel Air. Och sedan kolla på "Mitt i ansiktet" av Magnus Betnér

Sen drog vi till Coop och köpte lite bak grejjor och nu bakar E. kladdkaka och jag gjorde en speciel chokladmousse med vit choklad och limeskal och mums! :)
Innan vi proppar i oss detta blir det hamburgare till middag. Med getost och bacon på :) yummie :) nåväl..
nu ska jag börja med maten :) Kisselikiss

Bad start!

Jag fick en dålig start på morgonen. Jag är så arg att det inte finns något sätt att blokera personer ifrån min blogg. jag vill inte behöva ha den lösenordsskyddad.

I varjefall.katterna har satt upp nån slags protest. mot vad vet jag inte. Men dom river hela lägenheten i princip.

Om 20 minuter ska jag ta mig ner till gymmet. ska köra järnet av mig idag. . Få ut lite aggresioner.

Jag ska börja lösenordsskydda vissa inlägg. Det vet jag hur man gör.. jeiii.. Nåväl..
Ha en dålig dag!

Jisses

Ja. Att det finns så omogna människor därute som inte ens vågar stå för vad dom tycker.
Jag vet att jag inte ser ut som en gris på bilderna på min header. Det vet jag. Så varför säga det? Och viktigast av allt varför vara anonym?

Nåväl skit i detta.
Imorgon ska jag träffa Steph 15 minuter i 12 på gymmet. Hon ska få sin personliga instruktionstimma och jag ska köra vidare på mitt program :) hell yeah! :)

Nåväl. Nu ska jag se ett till avsnitt av "L word" (ja den var faktiskt rätt bra) och sedan ska jag nana! :)

Och för er som undrar och är nyfikna så har jag nästan blivit färdig med min kommande juldesign för er som vill se så klicka här för att se en SNEAKPEAK!  För den kommande designen :) Jag är tidig, jag vet, men då har jag destomer tid att finslipa :)
Designen kommer upp veckan efter halloween! Och skulle det vara så att ni är intresserade av att få en design gjord av mig får ni gjärna maila mig på [email protected] så ska jag se vad jag kan lösa (Lovar inget)

Natti natiii

Ny design!

HÖR UPP HÖR UPP!
Jag har ny design!
Nu vill jag ha kommentarer!
Låt kommentarerna flöda!

http://tindralen.blogg.se

:)

No gym

Nepp idag blir det inget gym. Idag fokuserar jag på andra saker.
Såsom mail till brottsofferjouren om att jag vill återuppta min kontakt med min psykolog. Mail till Socialen om en snabbfråga med tanke på E. inkomster och andra utgifter ifall det finns någon chans för att få socialbidragsstöd. Och vänta på att Jysk ska ringa tillbaka. (börjar undra om han hörde fel på mitt telefonnr). Och såklart söka massa jobb!

När detta är gjort ska jag börja spåna på en ny design. Tänkte för det första göra en Halloweendesign det är rätt lagom nu att ha i några veckor. Sedan planera en juldesign. (jag är tidig) Men jag blev så sugen.
Jag fick hem en Halenskatalog på brevlådan igår och det var fyllt av massa fina ljusstakar och ljusslingor. Och när jag gick förbi Liseberg häromdagen så provade de lamporna i träden och det var så fiint.. Så.. shiet vad jag längtar efter julen :)


Jysk

Jag skulle precis ringa till jysk angående att det är något fel på våran säng. Och när jag kollade på kvittot såg jag att idag är det fakiskt alldeles precis ett år sedan vi köpte sängen :) Kuligt faktiskt.. Men jag ringde dom och dom ska ringa tillbaka senare. Får se vad som händer.

Här är problemet med sängen:
Vi köpte ju den för somsagt 1 år sedan. Och de senaste halvåret har jag märkt att det är som gropar i madrasserna. Sängen är en kontektialsäng och det är ju då viktigt att det ska vara jämnt. Det är gropar i mitten av sängen och i ena kanten, Hela bäddmadrassen är förvriden också.

Problemet är jag vet inte hur vi ska göra för att förklara för dom hur felet är. Och/eller visa dom. Det är en 180 säng med 5 olika madrasser eftersom vi beställde den med leverans alltså dom körde hem den. Så måste dom ju förstå att vi inte kan köra tillbaka den själv.

Nu får vi inte dra några förhastade slutsatser. Men jag vill inte sova i gropar och Jag vill inte behöva köra in med sängen själv den får ju inte ens plats i våran stora volvo 740. No way. Så antingen ska jag ha pengarna tillbaka eller en ny säng.. Och tar jag pengarna tillbaka får vi ligga på min 140 säng som jag har på vinden.. (ibland är det bra att inte slänga alla saker).. Och isf. köper jag en säng MED sängram.Jag hittade en på Halens jag vill ha, en himelsäng.. problemet är att man inte får prova dem själva. Alltså prova så dom är mjuka och så ^^.. Men men.. jag vet ju inte ens om vi får en ny eller inte.. så.. jaja..

hej och hå..
Jag överväger fortfarande att träna idag med.. Det blir ju 4 dagar irad eftersom jag ska träna med Steph imorgon med.. men det kan ju inte vara så illa..

City Gym

Nu ska jag berätta lite om City Gym.
När jag och Angelica började prata om att skaffa gymkort tänkte jag på var.. Jag har ju redan ett gymkort på Friskis och Svettis i Kungsbacka. Men kan inte använda det eftersom det är en LÅÅNG bit att åka. Hade jag haft bil.. så hade det gått bra. Men jag skaffade ju det kortet isamband och med ekonomiskt stöd ifrån mitt förra jobb på Isringhausen. Och friskis är superbra Jepp. Men somsagt. jag kan ju inte gymma där. Och deras priser i Göteborg är 2 gånger så dyra. Så jag kollade runt och funderade på Simkort istället. Men tillslut hittade jag CityGym på internet. Och med tanke på mina simkorts funderingar var detta perfekt. För.. 290kr per månad i minnst 1 år Så får du tillgång till Gym OCH Valhalla simhall (två stora bassänger en mellanbassäng och en bebisbassäng. Bubbelpool, romeskt bad och både torr- och våt-bastu) För bara det priset.
Sen har de TJEJgym också. De har en stor avdelning för alla. och sedan en lite mindre avdelning för bara Kvinnor/Damer/Tjejer/Flickor you name it :)
Och. När jag tränade på Träningskompaniet en gång så hade de också ett tjejgym men det var superlitet.
Detta tjejgymmet har alla maskiner förutom en roddmaskin. Och det är lagom rymmligt. Och. Först tänkte jag.. "Men hallu, varårå det spelar vel ingen roll om man gymmar med män eller inte" Men jag gick automatiskt in i tjejgymmet på citygym och. Faktiskt det är sjukt mkt lugnare ingen prestationsångest över alla BIFFAR bland killarna. inga "AAHAHGE" eller "ÖÖÖÖRGH" när man gymmar... (så som "dom coola" killarna låter)

När du köper ett klippkort på 20 gånger eller ett årskort så får du även en instruktionstimma där en personlig tränare lägger upp ett träningsschema efter de delar av kroppen du behöver träna upp.
Det är fett prisvärt spec. med tanke på att man kommer åt simhallen. Och så har de solarium till resonabelt pris (minns inte exakt vad men det var inte mycket)


Så.. shiet vad jag trivs alltså :)

Mys

Jag har en katt framför mig, Foxi. Jag har en katt nedanför mig, Fanzy. Och en man bakom mig, E. :)
Alla sover. Mysigt..
Jag är helt slut efter dagens träningspass. Men somnar jag nu kommer jag inte sova bra inatt.. så.. upp I go :)

Hahaha E. pep typ i sömen ^^ sött..

Nåja.. Hejhopp!

mooorning

Morr... Att vakna av en stor smäll när katterna välter ut min favorit orkidé är inte kul.. Och dom skriker som jävla fanskap fast E. gav dom mat imorse... Suck... *skära av katternas stämband*
haha..

Jaja. jag ska till gymmet nu... nu .. nu... få ut lite aggresioner.. Och sånt..

Jag såg en person på gymmet igår som var feg och inte hälsade.. Fjantigt..

Nåväl... hoppelihopp

Mamma mia!

Dagen har varit bra! Kämpa på som sjutton på gymmet. Fast det blev inge bad idag för Steph hade ingen handuk.. På fredag ska Steph ha sin instruktionstimma. Och hon hinner inte gymma innan dess så jag får gå själv imorgon antagligen.. I varjefall efter gymmet köpte vi oss varsin baguette och drog hem till mig för att titta på Day after Tomorrow. Den var bra. som vanligt. Sen vid 4 kom E. hem och så började jag laga Skabetthi och Köttfäss! :) som jag sade när jag var liten. Sedan tittade jag på filmen Mamma mia!. Som var urkass. Jag gillar verkligen musikaler men denna var FJANTIG så det skriker om det.. totalt hollywoodiserad.. förstörd! sugig..! blä..
Och nu ska jag och E. snart ner till netto och köpa något gott.. (utan socker)  Eftersom jag bara ätit en baguette och en halv talrik med skabhetti och köttfäss idag så får jag köpa nåra nötter eller nått. det förtjänar jag..
Sen blir det nog någon mer film.. nån skräckis tror jag..

Jag är jätteglad för igår när jag bad E. hjälpa till med maten så sade han att eftersom jag inte har någon lön denna månaden så kan han betala hyran om jag sköter maten och städningen och sånt själv... Jag blev superglad.. Eftersom jag inte har något emot att städa så är det jättesnällt.. Så han fick ett stort tack heheheee! :)

Nåväl.. Netto nu!

Kiss och nötter

Work out

Nu ska jag ta mig en promenix till korsvägen för att möta Steph om 50 minuter. För vi ska gymma idag igen :) Ska bli treflich. Håller på att laddar iPoden med div. träningsinspirerande musik. Eftersom City Gym inte har världens bästa musik på i bakgrunden.
När jag och Angelica frågade om de kunde byta till något mer med högre tempo så sa de "Vi brukar få klagomål då... men nu är det inte så många här så ok"
Och så slog dom på typ lugna favoriter.. och nej jag skämtar inte.. dom gjorde det. Fatta att man blev opepp på att träna som fan.. Så...iPod är ett måste på gymmet.

Idag fick jag typ 6:e mailet om att "Du måste ha körkort för att söka detta jobbet" Typ som om du söker på en vanlig bensinmack så måste man ha körkort. Det är ju wicked... Dumma körkort.. visst jag har ju planerat att skaffa det men det är ju helt omöjligt att göra det innan jag har fått ett fast jobb med en god lön.


Igår tog jag en rejd och städade igenom vårat skafferi.. Snacka om att man har massvis av knäckebröd. Eftersom man tror det är slut köper man ett gäng varje månad.. haha..det blev nästan en påse fylld av div. knäckebröd och kex. Som jag slängde då.. Sen märkte jag hur mycet mjöl jag har. haha.. och glögg. sen hittade jag en söt liten miniflaska med rövin. Ska nog laga nån rövinssås på det någon gång..  Vad hittade jag mer.. Jo en spittekaka... (Speidekauga som dom säger i skåne) Som jag och E. köpte sist i Malmö. Vet inte varför inte vi har käkat upp den än. Men nu har vi något att bjuda på nästa fika.


Just det om 10 dagar åker jag till Malmö! tjohoo..Okej jag erkänner jag ser sjukt mkt fram emot att träffa pappa och Tove och så. Men.. jag har inte åkt tåg på flera år (alltså långsträckor då.. till och från Kungsbacka räcknas INTE) Och jag har ju mitt mobila bredband så laptopen ska vara uppe på tåget. Det ska bli super mysigt att sitta där på en fönsterplats på tåget alldeles själv :) E. tar ju bilen ner dagen efter. Eftersom han ska på en firmafest med jobbet den dagen jag tar tåget. :) Så tåg ner och bil hem.. lyx

Igår tittade vi på det andra avsnittet av "Mitt i ansiktet" med Magnus Betnér. En jätterolig tv-serie som går ut på att han och hans producent och en standuplärling ska besöka de platser som Magnus så ofta incisterar på att skämta elakt om. Tex. Kyrkan. Där fick han standuppa för dom.
Igår var det Ärtklubben. en Herrklubb i NewYork för rika män. Idag blir det tydligen Aftonbladet :) Jag vet dock inte om denna serien går på TV nu eller om den finns att köpa.  Vi har ju den på datorn.

Nåväl.. nu har jag skrivit enugh. Ska packa mina badkläder och träningskläder och snart tänka på refrängen :)

Kramen

Sugen på att få pengar gratis?

Jepp du hörde rätt.
Och somsagt jag är inte ett fan av dessa sidor särskillt men denna fungerar faktiskt riktigt bra.
Det går ut på att besöka hemsidor, vara med om erbjudanden, och värva kompisar. Och för detta TJÄNAR du faktiskt pengar!!

så alla som är intresserade av detta klicka HÄR!!

Kramen

Grått väder

Var just ute på en LITEN promenix.. En tur ner till Coop för att handlar mjölk och en tandborste..
och det började spöregna.. typisk min tur.... 
Nåväl.. när jag kom hem fick jag en sööööt bild på Fanzy :) Hon ser så busig ut ^^... Här kommer bild på regner och bilden på Fanzy




Sådärja

Smock! 70 jobb sökta samanlagt.
Alltså.. att jag har fått en värdelös intervju på 70 sökta jobb gör mig pissed off. Jag förstår helt enkelt inte hur svårt är det att skaffa sig ett jobb.. Morr.... Jag vill ha jobb... NU!!...
Och tro mig. jag är INTE kräsen.. tydligen är dom det... Eller något....  Nåväl..... Suck.....


Aaah jag blir så aaaaaaaaaarg!! Inte ens Massive Attack lugnar ner mig nu... Jag tror jag måste ut och gå en långpromenad eller nått.. ska bara förbereda middag...

KISS OCH BAJS!!

:(

Jaha. då var man hemma ifrån intervjun. Det blir GARANTERAT inget av det jobbet.
Det är något jag måste ha varit blind över när jag ansökte. Eftersom man tydligen ska ha både hemtelefon och körkort. För första tiden ska man ringa hemifrån. Och sedan åka ut till kunder. Han sa att mna kan ju lösa det med kollektivtraffik. Men jag visade ju att detta inte var det jobbet jag var ute efter.
Jag vet jag låter jättekräsen nu. Men seriöst. Det skulle gå sämre än GP. Efftersom man skulle sälja en möjlighet till en annons i en tidning som heter Svenska Bransch Magasinet. Och den annonsen skulle kosta typ 16.000 kr.... jag menar.. vem köper det??...

Suck.. Det är bara att köra igång igen.. Det har nog kommit upp lite nya jobbannonser de senaste dagarna...
Yes.. nu börjar vi igen... Suck.....

GE MIG JOBB NÅGON??????

Goooodmorgon

inatt sov jag helt okej.. dock massa konstiga drömmar. rintigt konstiga.. men det som oftast är det är att man glömmer dem.. Man vet att dom var konstiga. Och man är lika förvånad över hur man kan glömma något så väl..

Det är lika konstig som att jag har läst att man bara drömmer typ 5-10 minuter varje natt..Men när man väl sover så känns det som man drömmer hela tiden.. Tex. när man håller på att somna och snubblar idrömmen och vaknar av det. .
Eller när drömmarna är så sjukt verkliga. Eller när dom bara byter alltså när man drömmer något och.. bara tappar allt och sedan börjar en annan dröm...
hahaha..så skummt det låter.. men det är oändlgia taknar.. hur det fungerar egentligen. Det är lite som hur stor ät universum egentligen?..
Sånt får man huvudvärk av...
Och huvudvärk är det sista jag behöver nu för om 25 minuter börjar min arbetsintervju :)
Så är det. Tur att det är nära.. (intervjun skall vara på arbetsförmedlingen) Det lgger ju rätt nära centralen vilket innebär att det är promenad-avstånd.. Vart själva företaget ligger har jag IIIngen aning om :)... Det löser sig nog :) Men nu ska jag börjar röra mig :)

Wish me luck!

Video på Fyverkerier

Här kommer videon med fyverkerierna på Liseberg 2008



Fyverkerierna på Liseberg 2008

Okej.. en positiv sak med att bo här.. Det är att det är så nära Liseberg.
För 5 minuter sedan slutade fyverkerierna. Eftersom de stänger idag.. Jag säger bara Wow.. de lyckades verkligen i år.. det var spektakulärt!.. verkligen!! WOW... Jag ska snart lägga upp en video ifrån fyverkerierna! Men här kommer lite bilder!! ( obs.. och allt detta ser jag ifrån mitt fönster!! :D)







Nu tog det några minuter för mig att publicera denna för Blogg strulade och jag var tvungen att gå ner och bråka om tvätten.... :( MORR... Men... nu var det vel typ en timma sedan fyverkerierna var.. Men.. Jag håller JUST NU på att ladda upp film från fyverkerierna så.. om någon timma eller så kommer det hit på bloggen Missa inte ! :)

Kramen och kisset

Suck....

Vad irriterad man blir.
När jag bokade tvätt-tiden så tog jag en tid som "Niklas" hade tagit men sedan strykt över och sedan tagit tiden innan.
Så när jag kommer ner till tvättstugan när min tid börjar har för det första inte "Niklas" tvättat klart. Så bara en maskin är ledig. Sedan när jag står och packar in kommer en annan tjej ner och säger att hon också har tagit denna tiden men att det var luddigt eftersom det var överstruket. Men jag säger att jag har massor av tvätt och har redan fyllt maskinen så hon säger att hon tar en annan.
Så sen när en timma har gått och jag ska byta maskin och fylla den andra som nu är tom. Så kommer en annan tjej till ner till tvättstugan troligen syster till den förra tjejen. Och säger "jag tänkte ta den maskinen" Så säger jag.."Jaha. Men jag hade ju bokat denna tiden" Då säger hon "Ja men det hade jag också, Maddeee, Jag hade skrivit över med tjock blyertspenna" (Jag vet att jag skrev först över iallafall) Så jag säger " Jaha men det hade jag också." Och då säger hon "Ja men man kan ju DELA maskinerna" Jag orkar inte bråka mer så jag suckar och tömmer makinen och säger " SÅ NÖJD?" Så säger hon "mhm" och
fyller sin förbannade maskin med sin jävla tvätt!... Jag har liksom EXTREMT mycket tvätt idag. PLUS att jag måste köra en maskin till när E. kommer hem..

Jag menar.. jag hade redan börjat tvätta och jag såg att hon hade bokat imorgon kväll OCKSÅ! Så??
Hade jag varit i hennes sits hade jag självklart tvättat på tiden jag bokat imorgon.. Suck...
JAG VILL FLYTTA IFRÅN DETTA PSYKHUSET!!! suck 13 år i detta huset är too much!!!!

Städ

Jaa... Idag har det varit full rulle. Jag har städat och plockat och rensat. Sedan såg jag hur typ hälften av alla mina växter mådde kasst så jag tog en rejd och planterade om de flesta. så nu får vi hoppas att dom piggnar till. Om 2 minuter börjar min tvätttid så jag ska knalla ner med den stora överfyllda tvättsäcken och fylla tvättmaskinerna (NOTE TO MY SELF: tvätta INTE mörktvätten föräns E. kommer hem han ville tvätta sina arbetskläder). Sedan blir det en duschelur för mig.. Lite serier och sedan Platta håret och fixelura..

Jag har svårt att förstå att min tv-serie är slut Six Feet Under som jag skrev om för ett tag sedan. Jag har sett alla 5 säsonger nu och jag är mäkta nöjd med den men mäkta besviken över att det inte finns mer och kommer inte att göras mer..
Det är den serie jag har berörts av mest..

Meew..
Jaja.. tvätttajm!

Hoppelihopp

Hejsan allihopa.. Eftersom jag för en gångs skull la  mig i tid. Så vaknade jag vid 10 tiden också :) Lagom..
Idag jobbade sambon över så jag ska köra en städdag. Damsuga och våttorka och tvätta kläder.. så äre..

Imorgon blir det intervju också så jag ska plocka fram kostymen :)
Puss och slem

Ehm

Fråga mig inte vad dom gör.. Jag vet faktiskt inte. Men jag har ett återkommande problem i mina simsstäder.. Det är att jag gör så många likadana gubbar. jag har säkert 6-7 familjer med mig och E. Och dem ser ofta likadana ut. Så om de blir vänner och kommer på besök kan man inte skillja på dem haha


Simsande

Nu är jag igång med sims igen.
Är sjukt slö idag och orkar mest inget. Folk ville att jag skulle ringa idag. Men jag orkar inteeee.. Meeew..
ska snart sova också.. Men men... Här är mina nya "gubbar" på sims :) Vi har ett jättefiiiint hus!!
:):):) Och vi är grymma på att dansa :)
Nu ska jag FANTAMIG lyckas bli "Aliengravid" nu JÄVLAR!





Craving

Jag har fått värsta craving efter chips! Och jag ver PRECIS varför. Och det är eftersom Steph var envis och skulle servera chips med PAPRIKA i (som jag inte tål) Och jag var så sugen så sugen. Det är ju alltid gott med något salt till alkohol.. men näää!.. :(
Så idag ska jag ner till Netto och köpa chips :)  Och något att äta idag.

Även om jag inte drack något särskillt mycket igår. Så har jag världens huvudvärk idag.. Men men.. Det är ju självförvållat..
Nää.. nu ska jag dra på mig ettpar mjukisbyxor och slasa mig ner till netto :)

Cya

Lyckad

Denna dagen blev lyckad. Absolut!
Gym med Steph. Körde på rejält idag. Stolt!
Sen drog jag hem för att käka och säga hejsvej till E.
Och sedan drog jag hem till Steph. För att börja baka litet. (han inte med allt.
För sedan gick jag upp på Avenyn och mötte mamma. Så gick vi till Stadsteatern och såg Butterfly Kiss.
Den var vel sådär tycker jag. Mycket bra skådespelare. Men den var mycket hoppig.
Sen hem till Steph igen. Smaka kakor. Och så kom det lite folk och vi tittade på "One missed call" och drack margaritas och Doodleys och lite groggar. Blev vel inte så mycet. Sen satt vi mest och tjötade in på natt-timmarna. Tills Stephs föräldrar kom hem. Sen började folk dra sig och jag skulle egentligen nana där men jag glömde min tandborste och kännde mig "Jag vill sova i min säng" så jag promenixade hem och det tog 19 minuter :) Tog tiden :)
Och nu är jag här hemma. Är så sleepy helt plötsligt så jag skippar nog serien  ^^ 

Natti

Gym

Godmorgon på er.
Nu blir det raka vägen till gymmet :)
Sen hem å lämna grejjor. Sedan hem till Steph och baka. Och sedan till Stadsteatern för att se Butterfly Kiss. Och sedan hem till Steph igen.. jag känner för partajj.. Har med mig min doodleys ifallifall:)

Anyhow.. have a great day!

Ny film



Här är den nya videon med kissarna.. visst är den fiiiin? :)



Tjoho



Tjohoo! Äntligen har Eva en tävling igen! :) Och denna gången kan du vinna sockerpasta! Roligt att baka Cupcakes med!
Klicka här för att se hur du tävlar!



Nu håller jag på och laddar upp en till film som jag gjorde med kissarna. Så den kommer snart Sen blir de inge mer här på bloggen Sen blir det serier och sen sova.

Pöss

Video

Nu har jag gjort en ny video med Fanzy och Foxi. Men denna gången har jag redigerat den :) Vad tycks?



Tjohooo

Jag är kallad till en Arbetsintervju på Svenska Branshmagasinet :)
Spännandeeee

Delsjön

Jaa. Det var riktigt skönt med en promenad ute i naturen. Steph hade jättegoda mackor och äpple med sig och jag hade varm choklad med chili i :) Yummie :) Vi hittade en groda också som en skata höll på att äta. Men vi räddade den :)
Sedan fick Steph brottom till en kompis så vi skippade gymmet idag och kör imorgon istället. Och efter gymmet drar vi hem till henne och bakar mint-toppar. Sedan blir det nog nån slags myskväll med lite vänner och film och lite alkohol.
Försökte locka med Eddie men han var mer sugen på att va me sina poolers i Kungsbacka. vilket jag förstår.

Här nedan kommer lite bilder från dagens promenix:)






Fint?




I väntan

Jag sitter och väntar på att sista säsongen på min favvoserie "Six feet under" Ska ladda klart. Så sålänge fluffar jag runt på youtube. Och jag tänkte visa några roliga klipp :) Så here goes :)





Alltså phew.

Idag tröstade jag min kära vän. Hon behövde mig. så jag tog bussen dit så fort jag kunde... Satt och trösta henne ett tag. Sen behövde vi ju tänka på annat så först kokade vi lite Thé och sedan började vi baka kanelbullar. Det var bra... dock råkade vi bränna första plåten. haha.. Men den andra blev bra.  Sen tog jag mig hem.. Och eftersom jag vaknade så tidigt imorse så är jag SUPERtrött nu.

Har precis sett färdigt en film som hette Mirrors. Den var superläskig.. Mweep..

Sitter och funderar på om man kan locka med någon på gymmet imorgon.. Jag har ju faktiskt kvar en "fribiljett"... Jajaa...

:)
Här är lite bilder på dagens bak.
1: degen ser ut som bajs
2. brännde första plåten
3. Lyckades..






En dag. Ett tag. En förändring.

Jag blev väckt av ett jobbigt samtal. Något jag inte var breredd på. En vän till mig har blivit totaldumpad och ska flytta här ifrån imorgon. Min närmaste vän. Som om inte hennes ensamhetssörg räckte. För nu är jag ensam också för den delen.

Jag kan inte tränka mig vad hon går igenom just nu. Står och packar ihop i lägenheten. Det som dom precis har fått att bli "för två". Bye bye Göteborg.  Jag vet inte vad jag skulle göra om det tog slut mellan mig och min sambo.  Jag skulle nog förmodligen bryta ihop och gå tillbaka till mitt gamla mönster. Kedjerökning och på unsen till alkoholist.

Jag brukar inte gå upp såhär tidigt. Men nu kan jag inte somna om igen. Det är för många tankar.

Men jag känner mig egoistisk. JAG kan inte sova, JAG har för många tankar. JAG är chockad.
Varför är det bara JAG? Det är inte MIG det handlar om. det är HENNE!

Jag kan verkligen inte i min vildaste fantasi tänka vad hon går igenom.

Min älskade vän. Inte nog med att du ska lämna mig. Du kommer att vara ensam du också. Det svider.

Kärlek och nostalgi

Se och häpnas av denna snubben.. <3



Tänk..

Tänk vad fint. Att man kunde vinna en vän av att förlora en vän....

Lizz du verkar störtskön. Hoppas våra vägar möts IRL någon gång :)
We're soo right in this.

Oh.. förrsten. Har glömt.
Imorgon ska jag och Angelica åka ut till Delsjön på en lång och mysig höstpromenad. Vi kommer nog ta massa fina bilder :) Ska bli skojjigt.. hoppas vädret är okej iallafall :) Jag ska ta med mig Varm choklad i termos och hon ska ta med sig mackor..
Jag ska ta med mig min goda linssallad också Blev massor över :)

Maten jag gjorde blev supergod.  se bild :) Fast det ser äckligt ut.. men gillar man falukorv med lins och couscous sallad så :)


Hahaha

Ja.... Man får ju som man förtjänar.. Nu kanske hon börjar inse att alla fattar vem hon egentligen är.. Totally busted!
Snart har hon inga vänner kvar alls! Och hon har bara sig själv att skylla.
När man försöker förklara för en vän att hon är inne på ett dålig spår eller att något inte är bra för henne. Då ska man ta åt sig, inte bli skyrasande och trashtalka.
Vänner är ändå vänner...

humor

Detta är humor på MIN nivå!  jag är uppe i 50 sökta jobb nu,... Jihoo för mig :)

 Njut och skratta av denna



Träningsvärk

Yes! Jag vet att jag gjorde någon nytta igår.Det känns. Tror jag ska iväg och träna idag igen. Får vel se om jag får sällskap eller inte.  Eller får se om jag hinner också. :)
Och idag ska jag nog laga en linsröra och lite soppa :) ska bli mumsan. Det ska jag nog ställa mig och göra nu. Eller ja.. Lägga linserna i blöt nu iallafall. Och ikväll blir det till middag Ungsbakad falukorv lindad med bacon och ungsstuvade mackaroner. :) Mumsan..

Nåväl.. Dags att göra lite nytta.. :)

Who's the best?

I am!

Idag har jag varit FETT duktig. Sprungit runt över hela göteborg och delat ut CV hit och dit. Sedan hem till Steph och rycka med henne på att gymma och simma. Körde ett hårt pass idag..är riktigt stolt.. Så nu blir det Kyckling Tikka Masala med ris och salad. :) MUMS!

Jo jag anmälde mig till att lämna blod idag också.. Så dom tog lite prover och sånt på mig idag. :)

Nu är jag uppe i 45 sökta jobb nu får det fantamig bli lite vinnst i det också.
Imorgon ska vi söka ännufler jobb :) Ska förbi Kaffe och Thé huset på kungsportsplatsen och hälsa på där för de ville att vi skulle göra det :)

Jaja.. MAT!!

Kiss och kräm

Gooodmorgoning everybody..

För en gångs skull gick jag upp kl 10 idag:) Bra, Madde!!

Ska nu har jag tatt det lite lugnt.. bäddat sängen och mojsat lite.. Och ska strax hoppa ner i duschen och duschelura..
Sen kl 12 ska jag möta Angelica på Brunnsparken så ska vi springa runt och dela ut CV (låter rätt skummt) Med dela ut cv menar jag inte typ stå mitt på stan och bara dela ut utan vi ska springa runt i affärer och sånt :)
För Angelicas pojkvän, Tobbe, har varit så snäll att han har skrivit ut mina cv:n och pesonliga brev :)

Jaja.. duschtajm

Kissilura

Yey

Okej.. Det var kul med massa nya grejer. Ska skaffa lite fler expansion paket. Men. Att bo i en lägenhet var rätt trist. Det var så litet.. Så jag köpte ett lyxhus med Hellikopter och allt :) Så nu är jag nöjd. Jag måste bara lyckas bli Alien Gravid. Det är svårt...

The sims II Livet i Lägenhet



*trumvirvel*
Detta ska bli spännande! :)

Goood morgon

Suck.. dumma dygnsrytm. :) Blev väckt av massa mysiga pussar och grejs vid 9 Men jag vägrade gå upp. Jag gick upp halv 12. Haha.. Illa.. Idag vettifan vad som händer. Händer inget spec så vet jag att jag har Sims 2 Lägenhetsliv att spela :)

Jag ska nog skapa en sims kategori här sen. För att visa bilder och annat skoj :)
Jaja.. nu ska jag äta chokladyoghurt :)

Puss och spy

Fa kin su pa

Idag var det en bra dag!
Städning med hjälp :) (ovanligt) Sedan spelade vi båda sims :) Har just börja spela sims fritid men imorgon ska jag installera sims livet i lägenhet. :)  Sedan handlade vi. Vi ville göra tacos idag men båda var så flummiga att vi glömde köpa sallad och massa mer :) Så det tar vi imorgon istället.
Sedan vid 7 tiden så kom alla hit. Min moster och Eddies pappa, Mamma, Styvpappa och Lillebrorsan Dempa(Dennis)  Så vi tjötade ett tag Sedan spelade vi spelet "Med andra ord" Som var superkul som vanligt :) Nåväl... Efter att dom gick så började vi spela sims igen jag och älsklingen :) Härligt att dela intresset sådär bra.
Faast vi spelar olika.. E, spelar studentliv och är ute efter att bli en toppstudent. Och fuskar nästan aldrig (förutom "maxmotives" (Fusket som gör att du "mår bra" ))
Men jag spelar med massa fusk (Moceobjects on , Motherlode och Maxmotives) Mina simmar jobbar aldrig och får bara barn efter barn efter barn :) Just nu försöker jag få min sim att bli gravid av en alien. Men det är svårt.

I vilket fall som hellst så har vi då olika tekniker att spela på :)

Men men.. nu är jag för ovanlighetens skull supertrött. så jag ska bädda ner mig i min säng och nana..

Natti natti!

Morrn, morrn

Joo min dyngsrytm är lite knasig just nu. Men men.... Inatt drömde jag så sjukt.... Att jag sprang runt i GP huset jagad av Kristoffer. Och sedan när jag väl kom ut satt Angelica utanför mitt hus och gömde sig under en bänk. När jag drog upp henne började jag märka små miniatyrdjur. Katter små som hamstrar och giraffer små som hundar.. Ormar små som maskar. Det var så sjukt sött. Sen minns jag inte mycket mer. Vaknade kort efter det av att en telefon ringde.

Idag kom jag på att bjuda hit hela familjen = Sambons pappa och hans tjej (som komiskt nog är min moster) Min mamma och hennes man. Mina små syskon Dennis, Kevin och Sarah. Fast jag vet inte om de två sistnämnda har sin "pappahelg" nu.
Så vid 6 halv 7 ikväll kommer dom hit och så ska vi spela spelet " Med Andra Ord " som är jätteroigt. Vi har spelat det innan samma gäng. och vi hade görskojj. Det går ut på att förklara ord eller utryck utan att använda just det ordet som gäller. Ja.. ni förstår. :) Så det ska bli kul. Tänkte ta mig en promenad ner till Willys och köpa lite fika tillbehör samt katt mat till lilltjejen. för den är helt slut.

Sambon skulle iväg med några ärenden idag så det blir nog jag som får städa idag. Men men.. Det löser sig. kanske kan komma på någon deal eller något :) Jaja.. Dags att röra sig. Juuste.. måste tvätta ur kattlådan idag också. Tar det samtidigt som jag duschar..

Ha en superbra dag!

Nattligt

Ligger här i sängen bredvid en sovandes sambo :) Har haft en sjukt mysig dag. Vi satt både och spelade sims. Sedan tittade vi på film ihop. Och myste. Var så sjukt mysigt. Imorgon vettifan vad som händer. Antagligen städning. Vill ut och gå imorgon också. En långpromenad. får se om jag får med sambon på det.
Jag är uppe i  35 sökta jobb nu. Den som inte tycker jag har ansträngt mig får en smäll. för det har jag.. Jag har sökt igenom hela jävla databasen på ams och eniro och gp och dn och metro.. (jobb som jag är kvalificerad för då)

Skickat in CV till både Västtrafik, H&M & IKEA. som inte söker men det är bra att vara med som intresseanmäld.

Nåväl.. kl  är för mycket. så jag måste nana nu..

Puss <3

Butterfly Kiss


Och här nedan kommer två SUPERSÖTA kattvideos!





Jag håller ut

Det det bästa svaret på hur mår du. Om någon frågar mig det. Så säger jag. Jag håller ut. För det är ju det jag gör. Det är inte lätt nu. Men jag håller ut. jag kämpar och ser framåt.

Tralala

Jag ställde mig precis på vågen och såg att YES jag ÄR påväg ner. inte tillräckligt för att skriva de magiska siffrorna här. Men snart :) men jag är stolt över mig själv. Att jag inte låter denna arbetslösheten ta ner mig i "småäta-träsket" Är jag sugen så gör jag en kopp cocoste istället :)

Idag blir det kanske en fika på stan annars ska jag nog stanna här hemma och röja upp lite.

Jag skulle villja spola fram tiden just nu.Fram tills jag får ett jobb. Sedan fram tills jul ÄLSKAR JULEN! och sedan fram till jag fyller 20. Då jag ska få komma åt mitt sparkonto som farmor har sparat på till mig läänge.

Det kanske blir att se "The butterfly kiss" på stadsteatern nån dag snart. Har fått två för en biljetter dit :)  Ska försöka locka med mig Eddie.

Mina katter har lärt sig att krafsa sjukt hårt på dörren. förut kunde man sova fast dom jamade. Men nu är det too much.

Sen har jag också insett hur sjukt mycket jag vill ut och resa igen. Det spelar egentligen ingen roll vart. Bara någonstans. Det är kanske lite i fel skede av mitt liv. Arbetslös och ressugen. hahaha. Jag hittade ju iofs jobb i norge där man fick ordnat boende graits :).. nääh..  Jag stannar här med mina älsklingar.  Skulle nog inte klara det annars. hehe..

Jaja.. nu ska jag koka mig en kopp Te :)

Röyksopp

Det bandet lyfter upp mina enformiga dagar nuför tiden. Det kan inte bli renare här hemma. :) En positiv sak med att vara arbetslös då det är ju det ständiga städandet. Man behöver inte vara orolig för oväntat besök för det ser Okej ut hemma :).. Har bara en sak jag måste sätta mig och rensa nu och det är alla mina räkningar och sånt.

Idag ska vi laga någon indisk kycklingrätt.. antingen chickenmasala eller garam masala. Får se.. Har iallafall förberett min hemmagjorda pizzasallad. Nåväl..  Här är min favoritlåt med röyksopp. Nu ska jag rensaa!! Kiss



Det svänger


Hahahaha. Jag hittade DENNAEvas blogg. Den är ju sjukt skön som hon säger.. Det svänger ju....

Snyft....

Snyft.... snyft... jag ... vet inte vad jag ska säga.... bara titta.......



Six Feet Under

Six feet under är en tv serie som är gjort i usa. En tv serie som inte är som alla andra.
Den handlar om en familj som håller i en begravningsbyrå som heter Fisher and sons. Och den handlar om alla familjemedlemmar och lite annat folk runt om. Det går inte i ord beskriva hur bra den är. Men jag blir så galen.
För jag har precis sett klart sista avsnittet på sässong 2 och jag har fortfarande inte fått hem sässong 3 än. vilket gör mig galen eftersom det var ett sånt jobbigt slut.

Jag såg serien tillsammans med min pappa för 5-6 år sedan. Men minns inte så mycket av den. Men nu hittade jag den igen. Så nu är jag fast :)

Men ni blir det matlagning. Spaghetti och Köttfärssås:)

Krams


The sims

Jag är nöjd med min 20 jobb sökta insatt för nu iallfall. så jag tar en paus och spelar sims. Just nu spelar jag med min och Angelics familj. Både jag och Angelica har fått barn med E. och Tobbe. :) Och jag messade just Angelica för att fråga henne vad hennes tjej ska heta. min tjej heter Tindra. :) Gillar det namnet. Kul att vi fick barn samma dag. bara några timmar ifrån varandra.

update
FÖR ER SOM MISSAT ÖVERSKRIFTEN, NEJ JAG HAR INTE BARN PÅ RIKTIGT DET ÄR PÅ THE SIMS!

Typiskt

Suck... Skulle ju gymma och så idag. Men nähä. nu är man sjuk också som ett plus med allt bajs som pågår just nu. suck...

Jaja.. jag är iallfall uppe i 19 sökta jobb. Så man kan ju inte neka till att jag kämpar. Men men.. nu ska jag fortsätta. *brrr* måste bädda ner mig i täcket... fryser som attans

Godmorgon

Inatt hade jag sjukaste drömen. Helt seriöst. GALEN dröm!
Igår åkte vi och handlade 5 kassar mat för 900kr . billigt alltså! :) Sedan åkte vi hem och lagade mat. Det blev kött med pasta och pasta sås och lite geggigt och så. Sen hade vi Coleslaw till också. Vilket var mycket mumsigt. Sedan var det raka vägen tillbaka till datorn och söka jobb. Jag är uppe i 15 mail nu. Sen ska vi försöka skriva ut våra CV:n och gå runt på stan och dela ut dem också. Sedan spelade jag lite sims för att tynga ner ögonen kl var ändå 01:00 och jag måste ju bli trött och om jag nu får ett dagsjobb så måste jag ha en bra dyngsrytm.

Anyhow. Idag blir det mera sökjobb. Angelica skulle möta någon på stan ett tag sen skulle hon komma hit och då lånar hon en annan dator så tar jag min laptop så söker vi ihop. Sen någongång vid 2 så ska vi ner och gymma igen. Härligt värre.

För exakt ett år sen vad jag också arbetslös. Och skuttade upp i vikt. Men det tänker jag inte tillåta denna gången. Det är gym och jobbsökning på fulltid. Inget annat. Ingen tid för smått och gott. Det är 3 mål om dagen. Punkt slut.

Ja. Men jag ska köra igång med jobbsökningarna redan nu. Så..
Kiss och soja!

RSS 2.0