Denna dag

Vaknade upp deppig såklart. Jag menar.. arbetslös. Det var jag för exakt ett år sen. Jag måste verkligen fixa det här.
Så jag och Angelica satte oss direkt med att söka jobb. Varvat med att vi färgade håret båda två. Så nu har jag blå-svart med rödsvarta tigerslingor. Sen mera jobb sök. Sedan en baguette på korsvägen. Och därefter till gymmet och få en personlig timma med en tränare. Kul! Sedan ett snabbt dop i poolen och sen åkte jag hem och jag  ska snart åka och handla och laga mat och sedan DIREKT till jobbsökandet igen!!!
Sökte ett jobb på SOS-alarm igår :) Får la se :)

Men men.. nu handla!
Kiss och kram

Livets ände

Nästan.
Vi blev utdragna för samtal jag och Angelica idag på jobbet. Jag kännde på mig att det var något illa. Men mer typ som en utskällning eller så. Men nähä. "Du ger inte det vi söker. Vi måste låta dig gå".
Tack.. avskedad fick inte ens stanna månaden eller veckan ut.
"Jääätte synd verkligen alltsååå" *påklistrat leende och tydlig mystisk ironi i rösten*


Jag jobbade ju på GP som säljare. Standard var att sälja ca 3 per dag. jag sålde ca 2. Vi fick skäll av vår chef om kunder inte svarade när man ringde. (????) Samt att hela stället var en favoriserings avdelning. Vissa var omtyckta och andra inte. Det gällde mig och Angelica. Vi blev spanade på hela tiden. Ringer ni bra? Jobbar ni? Hur går det? Hur många odrar? Medans andra fick. Kämpa på! Fan va grymm du är! Jag litar på dig! etc.
En timlön på 40 per timma. och jobba 4 timmar per dag. Världens sämsta jobb. Men jag hade iallafall något medans jag sökte nya. Och nu då? Nu är det ju PANIK! Inget jobb liksom. Nu får jag inte alls vara kräsen. Jag ska verkligen bomba folk med ansökningar.

TACK.

Nu gäller jobbsökning 24/7.

Jävla skit.

Yey

Tandläkaren slipade ner ojämnheter och tog bort tandsten annars inga problem. Fick också reda på att enligt en ny lag så får jag tanvård tills jag är 21 gratis. Tjohoo!

Sedan drog vi ner till stan. Jag köpte två hårfärger, en blondering att blondera ljusa slingor lite varöver i håret. Och sedan en svart färg att färga utväxt och färga ränder som i bilden i inlägget nedan. Sedan köpte jag mina älskade Skullcandy hörlurar fast röda. Superfina! Och Angelica köpte en mp3 spelare och chokladfärgad toning vi ska lägga i imorgon. Och sedan köpte hon även en plånbok. Vilket hon behövde :)

Sen köpte vi en blomma till en kollega som slutar idag. En som heter Alexander som är helt underbar!

Snart börjar vi jobba. Men vi sitter här och värmer upp. Har fått folk på min lista som har sagt upp prenumerationen vilket innebär att jag måste ringa dom och fråga varför och försöka få dem att komma tillbaka :( Inte lätt!
Jag är måttligt besviken efter att jag sökt tio stycken jobb och inte fått ett enda svar :( Men det är bara att bita ihop och kämpa vidare.

Det står ett sött ordspråk på detta skrivbordet "The world is full och diamonds, Go out and find them!"

Me like.
Ikväll "Berny Blue"-dokumentären kl 22:oo på SVT2 Missa inte!
Nåväl. Jobbelijobb!

Teardrop

Gormorgon! Jag sitter här och lyssnar på Röyksopp och Massive Attack. Det är så sjukt mysig musik. Idag är det promenad i Johanneberg som gäller. Sedan tandläkaren kl 13.10. Då ska dom få fixa mina plast framtänder. Samt en annan flisa jag har haft i en kindtand i över ett år. Nu ska jag snart ställa mig och borsta tänderna i 15 min... nästan. Men ska köra plackers och munskölj och hela köret :)

Sedan ska vi vel så småningom jobba. Ska försöka hinna med att köpa blond och svart hårfärg också. Eftersom jag ska göra mitt hår svart med blonda slingor och tigerfärgade slingor. dvs. randiga på tvären. får se om jag lyckas med det :) (som på bilden här bredvid.)
Sen ikväll ska vi sitta här hemma efter jobbet och titta på Berny Blue dokumentären. Sen sover vi. och vaknar upp och drar direkt till gymmet :)

Nåväl..Nu ska jag slänga en blomma som tydligen har sagt sitt sista ord. Och sedan blir det tandborstning för fullt. Eller. FÖRST ett mail till CSN.

Kiss och Korv

Bu!

Humöret är lite bättre fast ändå inte på topp. Bara för att jag är på jobbet. Idag fick vi hemmaodlade tomater av en jobbarkompis som snart ska sluta :(
Imorgon blir det promenad i johanneberg med Angelica. Och sedan följer hon med mig till tandläkaren. Sedan jobbar vi och sen åker vi hem till mig tillsammans. För att titta på Berny Pålsons dokumentär på SVT1. Det ska bli intressant. Sedan ligger Angelica över i bäddsoffan. Och dagen efter blir det gym med en instruktionstimma.

Jaja ska jobba på.

hejsvej

Godmorgon.

Vaknade av att bli kliad på ryggen. Det var mysigt. Sen började katterna gapa och krafsa på dörren. Då visade sig mitt vanliga agressiva morgonhumör. Suck. Och det är tyvärr fortfarande kvar. Vi har inte en matbit hemma. Elle ja.. vi har pasta nudlar hamburgare.  Det är ju bara skitmat. Suck..

Och så tillbaka till jobbet för idioter också. Suck.. Inte en jävel har svarat på mina jobbansökningar och jag har skickat iväg 10. TACK!

Och sen är man bortglömd av förra vänskaptskretsen. Dom visar tydligen vad eller vem som prioriteras. Trotts att denna person har gjort den andra så illa så illa att hon 10000 gånger har sagt att ALDRIG MER! Och trotts det är hon viktigare än jag som stod och lyssnade och förstod varje gång hon blev sårad.

 PRIORITERING TJEJER!

Nu ska jag slå mina katter som jobbar sig,,okej inte slå men dom ska få sig en dusch..

OCH INTE NOG MED DET SÅ VILL TYDLIGE ALLA BRÅKA MED MIG IDAG!

Denna dag.

Ja det var en jättebra dag. Vakna i lugn och ro. Tog en dusch. Och sedan vid 11 tiden mötte jag pappa utanför Universeum vi trallade runt där i skogen och akvarierna sen tog vi en snabb fika och gick sedan i Explora och Kalejdo avdelningarna. Sedan funderade vi länge på vad vi skulle göra härnäst. Först kom vi fram till bowling. Men det blev tillslut biljard på BiljardPalatset vid Kungsgatan. Sedan gick vi ner mot Kungsgatan och åt på nån slags grekliknande restaurang. Det var muumsigt. Sedan åkte pappa vidare till en bekant och jag tog en promenad hem. (trotts träningsvärk!! :D Hurra för mig ;) )

För att summera en supertrevlig dag. Och jag ser fram emot att åka dit om en månad också. Och absolut ser jag fram emot att åka tåg. För det har jag inte gjort på jättelänge. Nu har jag ju mobilt bredband så jag kan ta med mig datorn med intenet överallt! SUPER!

Nu härnäst väntar det nog bara lite mer "Six Feet Under" avsnitt.
"Six Feet Under" är en serie som utspelar sig i ett begravningshem. Och om familjen som håller sig i det. Serien är sådär roligt deppig. Och samtidigt lagom djup och dramatisk. Det är verkligen ett tips till alla cinematister.

Någonting som stör mig ofantligt just nu är:
När jag var liten så ramlade jag med en cykel och slog sönder mina framtänder. Vilket innebär ja, jag har plastframtänder. Men nu har en massa flisor på dessa lossnat. Och nu har en rätt stor flisa lossnat Och det ilar sådär jobbigt. MEN tur i oturen så har jag en tid med min tandhygienist på måndag. Phew.

Nåväl. Här följer lite bilder från Bowling och Universeum. Kram!






Iiihk

Hade en trevlig kväll hos Angelica och Tobbe igårkväll. Ända tills E ringde och var påväg för att hämta mig. då jag såg en sjukt stor spindel på golvet. På något sätt förnekade jag det. Efter samtalet med E förklarade jag för angelica och för tobbe vad jag såg. Men vi hittade ingen spindel. Tills angelica helt plötsligt såg den. Och nej jag hade inte hallucinerat för hon fick panikattack hon med. Den låg still vi försökte bussa rasmus, deras katt, på den. Men han fatta inget. Precis när E. var utanför och jag skulle gå så hörde jag att den sprang undan och gömde sig. Stackars dom vilken panik. Jag åkte lyckligt hem i bilen glad över att slippa sova med den oron. Här är lite bilder på spindelrackan. 10 cm stor!! Tänk er det. PANIIK




Hade ni dött om ni såg den eller?

Jaja.. nu ska jag sminka klart sen frukostfika med far. Och därefter Universeum :) 
Kiss

tjoho.

Tråkig dag med falska förhoppningar om sällskap. Men jag drar hem till Angelica istället så kommer E och hämtar mig där sen på kvällen så slipper jag åka med massa läskiga gubbar på bussen sent på kvällen.

Puss och kräks

Jag vet, jag är galen



Dagens...öhm...inlägg

Ja. Jag har fått gjort endel. Jag har tvättat och bäddat sängen som tar ca. 30 minuter att bädda då den är så stor. (Bädda=byta sängkläderna)
Och jag har plockat och pillat här hemma. Jag har uppdaterat mitt CV med både ny bild och nya anställningar och erfarenheter :) Jag har spelat in en rolig video som snart kommer upp på youtube(Det tar ju sån tid)
Jag har tagit massa söta bilder på katterna och en fin höstig bild därute och en jädra massa flummbilder på mig. Samt sökt två jobb. Hittills och fler ska det bli. Kanske får besök av lisa lite senare idag. Men nu börjar det kurra i magen igen. Jag undrar vad jag ska hitta på.
Klicka HÄR för att se alla bilderna jag har tagit idag!








































Phew.

Jag pratade med min far om min paniksitutation gällande ekonomin och jag får låna pengar av honom. Tack gode pappa!  Phew alltså verkligen Phew! Nu kan jag äta mat månaden ut iallafall. Var precis och fyllde upp två tvättmaskiner med sängkläder och handdukar i den ena och räven och en kofta i den andra :) Yepp det var dags att tvätta mitt kära gosedjur :) Det ska man göra med jämna mellanrum. Så idag är det bara diverse småplock som gäller här hemma. Sedan söka jobb. som sjutton!.

Sedan senare idag kommer Lisa ner hit. Jag har inte träffat henne sen innan hon var i spanien.
Eller ja. Förutom iförrgår när jag fick ett samtal när jag hade gått och läggt mig. "Titta ut genom ditt köksfönster"
"Men varför det, Lisa jag har lagt mig och har inga kläder på" "Gör det bara nu madde! Titta ut då!" jag masade mig upp och där stod Linda och Lisa. Men eftersom E. Hade lagt sig ville jag varken gå ner dit eller bjuda upp dom. Så jag sa Fredag kan vi ses Nattiiii ! :)

Nu äre fredag :) Nu ska jag röja upp lite tiill sen tillbaka till datorn och jobb :) Pusselipuss

jahopp

Då var man luspank då......
Det är den 26:e och jag har 50 kr kvar. Jag har inte ens råd att köpa mat.

Mu

Jaa idag kämpade vi på som sjutton. Är supernöjd med min insatts och gymmet är helt ok. Saknar bara en roddmaskin annars härligt att kunna bada också :) verkligen. Skönt med romerskt bad!

Men nu. Jobb!

Godmorgon!

Den 25. Åh vad jag har väntat. Idag ska vi träna och simma och diverse skoj :D.. sen jobba då såklart. =/.

Inatt hade jag den underbaraste natten på.. sjukt länge. Jag hade somnat lite grann med E. hade sovit ett bra tag.  Men så börjar han hålla om mig och mysa lite. biand vaken ibland inte.. Och tillslut. Så börjar vi göra mer än att mysa.  Woh jag lovar jag har inte varit så upphetsad på sjukt länge. Det var som elektrisitet som for genom hela kroppen. Phew.. Dock är jag tröttare än vad jag borde vara idag. Men det är det värt! :)

Så nu sitter jag här och tar det lugnt. Angelica kommer snart hit så ska vi skramla ihop nått käk tillsammans. Jag funderar på att överaska henne med sushi :) Det är vi värda. Det enda utematen jag ska äta på hela månaden för det är snålt hela månaden. Jag betalade nyss lite av räkningarna. Det är bara 1300. till. vilket innebär att jag kommer ha.. 1000kr denna månaden att lägga på annat. Och 300 ryker redan nu på gymkortet.

Jaja.. Jo det blir sushi :)

Ha en gryym dag!

Hallådär!

Jepp jepp. Idag var det Sjöfartsmuséet och Stads Muséet :) Trevligt värre. Åh var kulturella vi är :)

Idag är jag irriterad. En vän till mig på jobbet har blivit dåligt behandlad och ej tagen på allvar. Så jag pratade med en "Chef" på jobbet och förklarade och sa att detta måste sluta och dom måste lyssna!

Mer och mer varje dag så trivs jag mindre och mindre.. Visst jag säljer som jag ska men man är så arg. Och nere.
Dom flyttar runt våra platser hela tiden. Och lyssnar inte på oss. Och vi får praktiskt taget skäll för att kunderna inte svarar. ÅR DET VÅRAT FEL?

Alltså jag förstår bara inte hur vissa kan trivas på detta jobbet. Det är en slaverihandel.
Och sedan har jag fått en skum lönespec från gamla jobbet igen och det gör mig.. :@ Argh..

Jaja jag ska vel börja jobba nu rå!..

Hej... och ... BAJS!

Idag

Jag har både hunnit duscha och pratat i telefon i en timma. Varför vet jag inte men det var vel tur att det var Angelica som ringde. synd att jag inte har ett såntdär bonus system som man får när folk ringer till en :)
Nåväl idag gäller Sjöfartsmuséet. Och övriga tankar om lön är bajsiga just nu. först en lön på bara 4500 kr från GP Sen en lönespec från Isri där dom har nollat mig igen. där det stod att jag hade en löneskuld på 6000 eller något.. jag förstår inte ALLS!!

Men men.. nu måste jag fylla min mage och sedan gytta.

Även om jag kommer ha väldigt lite pengar kvar denna månaden så måste jag skaffa gymkortet imorgon jag MÅSTE. men jag tar det på Autogiro så betalar jag bara 290kr i månaden. Det får duga..  Jaja.. hejsvej!!

Höst

Jag såg precis klart på en superbra och spännande film som hette "Taken" som handlar om en tjej som blir kidnappad och ska säljas men man för följa hennes fars resa med att hitta henne. Jättebra verkligen!!

Idag hade jag en superbra förmiddag med en härlig höstpromenad och mysiga museibesök :) Dock en sämmre kväll på jobbet. Nu ska jag börja ihärdigt söka fler och fler jobb!!  Imorgon blir det somsagt Sjöfartsmuséet.. Ska bli riktigt skojjigt eftersom jag inte varit där på många många år.

Idag tog jag ett par fina höstiga bilder och lite andra skojjiga bilder. Alla kan ni se om ni klickar HÄR. Men här nedan följer några exempel. Sen är det dags för mig att nana..


Först har vi fontänen vid kungsportsplatsen.


Sedan har vi mig hånglandes med Madonna ;o)


Sedan har vi det fina huset som Röhska museet ligger i


Och sist ut har vi en höstig bild från vallgraven i Göteborg :) Myys

Nu SOVA
Natti!! <3<3

surkart!

Av många olika andledningar är det så fruktandsvärt dålig stämmning på detta jobbet. För varje dag som går så vill jag bara komma mer och mer härifrån. Suck.... ge mig ett annat kvällsjobb utan provision? nu?

Nu vill jag bara hem och mysa med min sambo! NUU!!
nedräkning 26 minuter och 55 sekunder kvar tills jag slutar... AAAHH!

Kiss och kräks.

Kulturvecka

Yes. Så är det. Gårdagen bestod ju av promenader runt stan och ner till hamnen. Idag var vi på Världskulturmuséet och på Röhska museum. Och imorgon är det Sjöfartsmuséet som gäller. Det ska bli riktigt kul.

Så så var det med det :) Och på torsdag gäller det att köra igång med träning. Hääärligt säger jag då.

Meeen men.. Nu får jag jobba på :) (rast om 30 min hehehe...)

Wanna Be Loved

Sitter här hemma och lyssnar på Jill Scott en underbar soulsångerska. Anyhow. Idag satt jag rätt länge med mitt smink. Och det märks :) Är riktigt nöjd :)

Nu väntar jag på Angelica så ska vi gå till Världskultur museéet idag :) För idag är det öppet :). Men först måste jag ha nån mat i magen :)


Denna låten älskar jag. Det är Jill Scott - Hate on me. Den är djup och sann. Och hon är underbart söt!! Sen handlar den om en exvän till mig. Hon vet vem hon är och förstår när hon hör låten.

If I could give you the world
On a silver platter
Would it even matter?
You'd still be mad at me If I could find in all this
A dozen roses Which I would give to you
You'd still be miserable In reality,
I'm gon' be who I be And I don't feel no faults
For all the lies that you bought
You can try as you may Break me down but I say
That it ain't up to you Gone and do what you do
(Chorus)
Hate on me, hater Now or later 'Cuz I'm gonna do me
You'll be mad, baby (Go 'head and hate)
Go 'head and hate on me, hater 'Cuz I'm not afraid of it
What I got I paid for You can hate on me

Ooh, if I gave you peaches
Out of my own garden And I made you a peach pie
Would you slap me high? What if I gave you diamonds
Out of my own womb Would you feel the love in that,
Or ask "why not the moon"? If I gave you sanity For the whole of humanity,
Had all the solutions For the pain and pollution
No matter where I live,
Despite the things I give, You'll always be this way
So go 'head and....

(Chorus)

You cannot hate on me 'Cuz my mind is free Feel my destiny So shall it be


ÅÅH jag ryser av denna låten. DEN ÄR SÅ PERFEKT!! Ilska och hat!

Mew mew.. dags för frulle :)

Nattligt

Jag har en vän. Nej jag har flera vänner. MEN jag har en bästa vän! En vän som är där för mig i vått och tortt och viseversa. Hon heter Angelica. Jag träffade henne på mitt jobb. Redan på första utbildningsdagen så klickade vi direkt. VI fann varandra med samma humor och med samma öppenhet.

Vi är på samma nivå. Hon bor med sin sambo. Jag bor med min sambo. De flesta vänner jag har bor fortfarande hemma. Men när man är på samma nivå på det viset gör det mycket. Jag kan tillexempel inte prata med Lisa om hur hennes pojkvän kastar strumpor överallt. För det har hon ingen. Men med Angelica kan vi diskutera våra situationer med våra pojkar som älskar sina datorer :) Och förutom det kan vi diskutera ALLT annat.

Vi har umgåts i nästan varje dag i 2 månader. Det brukar vara en rätt tuff prövotid.. Men som med mig och E.. Så vet man att tål man varandra efter varje dag så jävla länge så tål man varandra alltid.

Jag och Angelica ska bli gravida samtidigt. Jag och Angelica ska bli smala och fitness ihop. Jag och Angelica ska resa ihop.

Jag och Angelica. Jag och Angelica. Jag och Angelica.
.
 
Me love you!! För alltid!

Bilden är förövrigt tagen idag på våran fina hamnpromenad :) Och här nedan är lite reklam för hennes fina blogg som såklart jag har designat :) Klicka på bilden så kommer ni till den!


 A N G E L I C A

suck!

Fasiken vad trött jag är. RIKTIGT segt idag på jobbet! Jag längtar verkligen efter ett nytt jobb. Med en trygghet med fast timlön. Detta är inte ok för mig. Dåliga dagar går ut på jobbet. Ett nej från en kund påverkar nästa samtal med nästa kund. Jag har fått iväg en order hittills idag. Och mitt humör är nere på den djupast botten. Suck.. Jag har förstått att jag vill ha ett kvällsjobb. Men med fler arbetstimmar per vecka. OCH jag vill ha ett kontorsjobb. De jobb jag sökte i helgen är kundbokare och andra telefonliknande jobb MEN med FAST lön!.. Vilket är viktigt..

Jaja.. jag får fortsätta kämpa på. Och bara hoppas på att få lite intervjuer från de jobb jag sökte. Försöka se framåt..

Kommigen nu, Madde! KÄMPA!!

(och förresten nu bad jag om nya ringkort för 1 timme sen, hur länge ska men behöva vänta??? )

jaa..

Nu sitter jag på jobbet med jättetråkiga ringkort :(.. Det blev inge Världskulturmuséet. Eftersom det är stängt på måndagar :( Men kanske imorgon eller på onsdag går vi dit. Istället blev det en promenad därifrån ner till hanmnen och sätta oss och mysa vid operan och se på när en gubbe fiskade :).. Sen vankade vi långsamt mot jobbet. Gick förbi utställningen min f.d klass var med i :) ganska kul att se.

Nu blir det snart en varmakoppen. Sen mer jobb :)

morrn

Jaa.. en mycket spännande natt med många intressanta drömmar. om att skjuta älgar men att sedan inse att det visst råkade vara en häst. Eller att gå på Liseberg och flasha sig själv för att sedan få åka allt. Med 3 timmars kö till alla attraktioner. hahaa.
Nåååja.
Nu blir det en sväng ner till duschen. Sedan någon slags frukost. Och sedan en tur till Världskultur muséet.
Jag håller på att boka biljetterna till Malmö nu förresten :) Ska ju dit den 24 oktober :) Ska bli sköjj:)
Nåååväl.. Duschen kallar :)

Barn

Jaha.. såhär ska tydligen våran unge se ut. Det är vel bara att vänta och se...




Lisebergo!

Jaaha,.. okej.. då har man missuppfattat. Hahah. Jag trodde att lisebergs sista dag var IDAG! Men den är om 3 veckor hahaha... Då kunde jag ju sparat mina biljetter. Nåväl vi var vel där i 1 timma eller så haha.. Spelade upp pengarna och sen promenerade runt lite. Vad vann vi?.. vi spelade upp 200kr i mynt och vi vann en Film och ett tvåkroners gosedjur. Men filmen ska vi titta på nu och äta lite pommes till som vi håller på att fritera just nu :)  Tjohej..

"Trångt I Kistan" heter filmen och ska tydligen vara en komedi. Så det får vi ju se om det är något att ha. Men.. Nu  ska vi se.. jag har insett att jag har ungefär 500 filmer :) Och två st boxar hela VÄNNER sässongen och alla Sex And The City avsnitt :) i Vännerboxen är det vel 14 fodral. två skivor i varje. PLUS att skivorna är vändbara. DVS film på båda sidorna som om jag hade mätt alla i vanliga skivor hade jag haft 50 skivor i vännerboxen :) i SATC boxen har jag 12 skivor.

Kul att ränka ut sånt ibland :)   Mmums.. nu är pomes fritsen färdiga :) Jummie..
Hej svej..

Söta videos!

 Här lite uppmuntrande innan Lisebergsbesöket :) 




Tankar om livet

En sånhär skönhet ska jag skaffa mig en vacker dag. det ska jag, Jajajaaa!..:)    Träffade denna lilla sötnosgubben på Studion igår :)

 Nåååväl...  Ikväll blir det massa spel. Jag har fyllt hela penningpungen med mina sparmynt :D Ska se hur mycket tur jag har idag. Jag brukar ha världens sämsta tur. Men egentligen. är det bara kul. Alltså.. visst det är kul att komma hem med massa godsaker från lisse. Men. man spelar ju för att det är kul. inte för att vinna.

Jag och E kör såklart våran standard Vi spelar BARA på Hus & Hem hjulet och på Filmhjulet. Eftersom det är LIVSFARLIGT att spela och kanske vinna på choklad eller godis hjul. Joo.. jag spelar ibland på Djungelhjulet för att kanske vinna nån fin giraff :D


Idag fick jag veta en tråkig sak. en tjejs blogg som jag har följt ett tag nu lite till och från sådär. Och denna tjejen heter Madeleine. Och hon hade Cancer. så man fick följa henne på hennes långa resa då. Tillsammans med "Den jävla idioten" som hon kallar sin cancer. Och Idag fick jag läsa att hon dog natten mellan Söndag och Måndag nu denna veckan. Jag trodde hon hade slutfört sin resa nu. Med syfte på att hon skulle få ett bra liv nu. Men det blev inte så. HÄR kan ni klicka om ni vill läsa hennes blogg och följa hennes resa.

Peter PC Carlsson
har startat en pengainsamling som heter "den jävla idioten" Till minne av Madde Jag tänkte citera vad han skriver angående denna insamling;
Hon avslutade sin kamp 02.15 den 15.e september 2008. Hennes mamma skriver ett underbart inlägg om hennes sista tid. "Söndag natt efter en kamp att få stanna kvar bad vi Madde att flyga till ljuset." 1 år och 2 dagar innan hon dog fick hon sin diagnos Desmoplastic Small Round Cell Tumor, DSRCT. Själv kallade hon sin cancer för "Den jävla idioten". Maddes inställning och sätt att hantera sin sjukdom, det hon delat med sig av gör att vi aldrig glömmer henne.

Skänk en peng du med. Jag har gjort det. TRYCK HÄR!

Och klicka här för att läsa David's blogg (Madeleines pojkvän)
Och klicka här för att läsa Anne's blogg (Madeleines mamma)


Med detta inlägg vill jag inspirera andra att ta vara på livet och vara givande och ha en omtanke.

Ha en underbar dag allihopa!! <3<3

Mew

Idag ska vi till Liseberg. Vi skulle få fika besök men då mumsar jag i mig jordnötskakorna själv mouhahaha.. nää skämtåsido.
PÅ TORSDAG BÖRJAR VI GYMMA..!!! ska bli sååå kul!!! Nu ska jag bara sminkelinka mig och fixa håret sen softa vid nån film.. Men vi drar till liseberg vid.. 5-6 tiden typ tror jag..  Jaja.. Kiss och knorf!

Bloggdesign

Jag tyckte att eftersom det nu är höst på riktigt. Och jag hade lite nya fräscha bilder så behövdes det med en ny mysig bloggdesign :) Vad tycker ni? Är det inte höstig och härlig?

Godnatt Kramar!

Fotosession

Sissådäääärja.. Nu har jag Fotat hela dagen lång. Pheew.. Jag är trött. Jaja här är lite bilder för er att se :) Kiss och korv











Så vad tycker ni?

Redo

Nu är jag redo för en Fotosession :) Jag har plattat och våfflat håret och satt upp en anvancerag våg i luggen. Vad tycks?


Jim Carrey

Här är Jim Carrey när han gör sin egna version av Världens bästa Beatles låt "I'm the walrus" :) Den är helt underbar och bra att lyssna på när man fixar iordning sig :) Nu är fika planerad också.. En ffika på Vanilj innan fotosessionen :)



Och här är den bästa hittills med Jim Carrey. Fast den är ju omgjort : ) MEN ÄNDÅÅ!!



Göra sig iordning

Idag har jag på mig mina stickade strumpebyxor från H&M och min volangkjol från ? Samt ett linne från Gina Tricot och en grön blus ifrån H&M Det blir nog najs på bild :) Det får ni se sen :)  Här är Fanzy videon ifrån igårkväll. Jaa den är lite mörk då.


Nu ska jag sätta mig och platta mitt hår :)
Skönt att det börjar bli långt igen nu :) Ska bara tamejfan se till att spara det på RIKTIGT denna gången :)

Hejhopp!

Jaahopp?

Då fick man ett samtal om att åka iväg och fotograferas då. Tillsammans med en jobbarkompis sambo. Ska bli riktigt trevligt. Fast jag missar lite fika och sånt.. Men det löser sig nog :).  Men.. Nu ska jag nog ta mig en duschelidusch.

Hejsvej

Jobbsökning

Sissådär. nu har jag hittat 4 st jobb jag ska söka till. Om det händer något får vi se. Men alla är med fast lön och tre av dom är kontorsjobb. Och ett jobb som simlärare. Passar mig :) Men alla är också utsatta på kvällstider vilket är viktigt för min dagliga kontakt med världen :)... Och för att träffa psykologen också då :)  Så imorgon ska jag sätta mig och skriva lite brev och bygga på mitt CV.

Spännande Spännande.

Jag vill verkligen fylla i min dröm att flytta.
Men men..
nu ska jag nana!
Natti natti allihopa..
Och förresten så är den nya videon med Fanzy uppe på Youtube.com

Pang Pang, You're dead! :)

Jag och Foxi har jätteroligt med en pistol jag fick ifrån Kalle Anka tidningen :) (Jaaa, jag prenumerar den, Jaaa, jag är 19 år och inte 6) Hon är alltså helt galen i denna pistolen :) Nu ligger hon och Foxi och sover på sin klösbräda. Hon är nog helt utmattad :)


Video på Youtube kommer snart Klicka HÄR för att se alla mina kattvideos

Jag vill flytta hit.

Jag har hittat min drömlägenhet. Jag har dock inte sett den. Men den är precis lagom för din snåla hyra!! Ååååh!!! GE OSS DEN!!  Jag ska bara hitta ett heltdisjobb så ska jag ha denna eller en liknande!! Fan vad jag vill flytta här ifrån nu!!


Gratis Kläder

Låter inte det helt fab?
Gratis kläder liksom??
Jepp du hörde rätt. DET ÄR GRATIS KLÄDER!

Gå in HÄR och börja samla kläder du också!

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Blixman
◊ 5 saker i min frys: Quorne, Harricot Verts, Majs,, Bröd och Lunchlådor.
◊ 5 saker i min garderob: Min Tärnklädning, 20-30 par skor, 2 morgonrockar, Handukar och Gardiner.
◊ 5 saker i min väska: Ipod, Plånbok, En bok (Emma, mias Dotter) En almenacka och Smink.
◊ 5 saker i badrumsskåpet: Tungskrapa, Plackers, Rakblad, Borste och Lush produkter.

Och jag utmanar: Steph, Angelica, och Melindalin

Sådär. Det var det. Idag sov jag väldigt länge. Till klockan halv 1. Men det behövdes nog eftersom det verkar som att förkyldningen är bättre. Katterna har fått flipp på senare dagar båda två. Jag tror att det är inför Fanzys könsmognad.

Jo jag hade faktiskt en sak jag ville ta upp. Och det är en fråga till er. Och jag vill ha ärliga svar Så snälla svara på vad ni tycker om detta.

Min mammas mans far har bjudit med "hela familjen" på en resa till antingen canarieöarna eller Egypten ej bestämmt. Då han fyller 60 år.  Mamma har pratar mycket om detta och även min bror Dennis. Dom ser mycket fram emot detta. Men det var först i förrgår jag fick reda på att "Hela familjen" var inbjuden. Vad jag försöker kommafram till är att jag inte är inbjuden. Min bror är. Men inte jag. Fast jag är lika mycket min mammas dotter som min bror är.
Det jag nu vill veta är det rätt att min bror är bjuden men inte jag?
För jag är helt förstörd. Det är inte första gången man är "bortglömd" kan jag säga. :(

Men en sak jag är gla över det är att jag och Pappa har fått bra kontakt igen. Han kommer ner hit nästa helg och vi åker ner till dom snart och ska gå på Tivoli i Köpenhamn :) Ska bli skojsligt :)

Nu ska jag ner till Netto och handla lite food

Ville ni se bilderna från igår så kan ni klicka HÄR!

Kramar

Snörvel

Jaah.. Det blev Universeum istället. Det var dunderkul! Bilder kommer nog senare eller möjligtvis imorgon. Nåväl.. Jag har hoppat in i en jävla förkyldning IGEN.. Dock ej lika krafig som den förra. Men.. illa nog.. snacka om otur..

Men nu måste jag försöka jobba. :) Får se om jag pallar hela kvällen.

Hoppelihopp

Inatt sov jag hemma hos Angelica. Hon behövde lite stöd :) Jag är däär för henne :)

Idag har vi promenerat och ätit och ska snart promenera bort till Världskulturmuséet.. Sen blire jobb. Jobbelijobb :)
Men imorgon är jag leedig :) skönt :) Då ska jag röja upp lite här hemma inför våra besök här i helgen :)

Puss puss

Jaa

Snart väntas det. Jag märker det redan nu. Med allt gap och skrik.
Fanzy är påväg in i puberteten, med andra ord hon håller på att bli könsmogen. Det kommer bli en tuff match. Foxi var extrem men fanzy är REDAN dubbelts så högjudd. Ihk..

Idag är det simmning som gäller. Fit for fight.
Sedan är några helger framöver bokade. Denna helg. Fredag = städa, Lördag = Besök av Tommy, E.'s bror. Söndag = Besök av min mor och Mr.G. med familj. Helgen därpå blir det Besök av Far och sedan utgång med honom. Och diverse besök.

Men nu ska jag mumsa i mig någon slags frukost liknande sak ^_^

Förresten längtar inte ni också till snön när ni ser denna bilden?


Jisses

I 2 timmar har jag nu suttit och rensat bilder, musik och filmer på en gamal hårdisk som E ville tömma. Jisses vad många bilder. Men man hittade massa gamla klassker :) Klicka här så ska ni få se :)  

Men nu måste jag faktiskt sova. För imorgon ska vi ju upp och promenera ner till valhalla och simma röven av oss :D Jag och Angelica menar jag med vi.  (vilka annars?)
 Helgen den 25:e kommer Far hit och hälsar på. ska bli dunderskojj. Och den 25:e nääästa månad tar vi brummebilen och brullar ner till Malmö för att hälsa på dom :) Ska bli riktigt skojj. Vi tar nog tåger över till Danmark och går på Tivoli :) Tjohooo :)

Jaja somsagt NAAATTTIIII

titatitatitatoutou

Yes är på jobbet och har en fullrulle. och slutar om 30 min så jag måste fortsätta köra på. Har fått iväg 2 ännsålänge. Fär kämpa lite till.

hej svej lingonbajs

Blubb

Natten var underbar. E. Köpte en lägenhet till mig i haga. Den var jättefin och hade en underbar uteplats. Men det var värre när man vaknade och befann sig i samma gamla lägenhet. Så jag surfade in och började lägenhetssöka. Jag vill hitta något bättre med badrum och hela väggar. Så.. Nu börjar min sökning. en lägenhet med en hyra på högst 4.500 kr i månaden. med parkeringsplats och badrum Balkong är ett plus men inte ett måste.Hellst förstahandskontrakt och husdjur måste ju vara tillåtet. Sesåseså.  Det är bara att hålla ögonen öppna.
Fika på stan med Angelica idag. Sedan jobb. jobb,jobb,jobb,jobb :)

Nu softa!
Kiss

Tvättar skärmen åt dig lite


Hepp hepp

Blev inte så mycket uppdatering idag. Haft fullt upp. Angelica svikaren kom aldrig och hjälpte till så jag körde all städning på egenhand. Det tog sin tid. Direkt efter blev det en dusch och sedan lagade jag en vegetarisk wok. med quornbitar i. Mumsfillibabba. Hade jag inte älskat kött så mycket som jag gör så hade jag lätt varit veggo för det är gott de med :)

Sen for det av till jobbet och där var det fullrulle hela kvällen.

Fick ett kul samtal med en liten kokko tant.

Jag: Hej detta är Madeleine ifrån Göteborgs Posten, är det Yvonne jag talar med?
Yvonne: Jaa, joo detta är det jaaaaaaa
Jag: Vad trevligt hur står det till?
Yvonne: Jo det är så därnere att man har det så och det är ju lite rött ibland som som säger och det säger dom ju såå jaaa....
Jag: Jaha.  (tänkte direkt att hon är lite kokko så jag gick rätt på sak) Men är du intresserad av en prenumeration på Gp?
Yvonne: Jo jag har vart med dom en gång och då gick vi ut i skogen och jaaaaa det var ju jääääättekul tyckte jag så jag hade detta jaaa och då så var det ju trevligt i skogen och så då... jaaa....
Jag: JAG ÅTERKOMMER NÅGON ANNAN DAG!


Hahaha jag fick mig ett gott skratt där ja..

Men nu är det nattedags. Får se vad morgondagen väntar. :) Kiss och senap

Städdag

Idag kommer Angelica hit och gottgör att jag städade hemma hos henne för några veckor sedan. Och får även middag som tack :)  BRA VA? :)
Jaa.. idag ska mattor skakas. hörn dammsugas, golv moppas, tavlor dammas, och dukar tvättas :) Säkert en massa mer också. Men.. detta ska bli gjort. Då vi får finbesök i helgen :) Tjoho Men nu måste jag ner och duscha.. kl är alldeles för mycket.. dumma sjusovarmadde :)

städ och bajs :)

ZzZzZz

Det är verkligen ingen som vill svara idag. Suck.. jag har ungefär ring 60 samtal där 5 st har svarat...
Suck.....

Ge mig RAST!!

Frukosten

Efter inhandlingen på Coop (400kr fattigare, suck) Så klarar vi oss på mat månaden ut. Men där efter gjorde jag en SUPERFRUKOST!. Rökt lax, knaperstept bacon, vändstekta ägg, avkado och en sportmacka. Så mumsigt sååå!!

Nu ska jag tralla mig bort till jobbet. Och köra ett långpass. Phew.. Jaja.. hemma vid halv 9 då blir det dusha och sedan sova.

Hej svej ha en bajsbra dag!

Goodmorning

What a fine day :)
Fast jag vaknade upp helt slut. Skulle lätt kunnat sova 3-4 timmar till. Kl 14.00 är det jobb som gäller för mig.. 14.00-20.00.
Tills dess blir det nog bara slappandes och lite filmer :) Jag får sällskap in till stan idag  i allafall för E. måste hämta ut lite medeciner på Apoteket idag och det enda som har öppet en söndag är nog det i nordstan. Det är iallafall smidigast att åka till den.
Jaah.. funderar på att ta en sväng ner till Coop och köpa hem lite fyllning till kylen. Den är rätt tom nu. Vilket märktes på woken jag gjorde igår. på rester och diverse.
Det var pasta, lövbiff, Cocosmjölk ,redning, chilisås, vattenkastanjer, harricott verts bönor, spenat, majs och lite diverse kryddor :)
 Nåväl. Ska dra på lite make och sen promenixa ner till Coop dårå.

Kiss och korv

Jisses

Jag hade dunderkul igår... Men..när vi drog till stars n bars så försvann allt.. jag minns inte men det sa bara pang.. sen vad jag helt väck och kräktes hela tiden..  snubbla och slog huvvet i väggen så jag har en stor bula. Jag tror inte min mage mår så bra av Sambuca. Det är vääääldigt starkt

Men för att summera var det en jättebra kväll.
Och idag har jag varir och firat E.'s brors 26 årsdag.

Och sen bara myst och gottat mig i bakfyllan :)

Yeah baby, Yeah

Jag är pepp!
Party!!









Godmorgon

Jaah. Jag vaknade precis av att en Elgubbe kom hit och skulle läsa av våran elmätare. Han gillade våra katter mycket :) Jaa  när jag vaknade hade jag en underlig smärta jag kännt i bröstet inatt med men trott att det var en dröm.. Men det känns nästan som träningsvärk eller något. Så det går nog över :)

Nu kom Fanzy hit och lade sig i mitt knä. Gullemumsan ^__^

Smart

Jag och Angelica är ekonomiska och nyttiga. Vi kör på Varmakoppen och fullkornsknäckebröd på rasten på jobbet. Mumselimums.

Jag ser fram emot morgondagen. Tjoho.. Köpte lite annanasjuice och päronsoda att blanda med så köper Angelica med sig hallonsoda :)

Något mongo på jobbet kom på att för att bli positiva i vårat sälj skulle alla stå upp och le konstant. Och så blev det för alla.. suck.. 

Nu, dags att jobba..
Tjiiiingeling!

Bzzz

Nu är jag på jobbet. Vi hann aldrig med någon garderobsrensning. Vi lagade Gorgonzola-pasta och fastnade framför filmen "You don't mess with the Zohan"  Och sedan fastnade vi framför gamla bilder och drömde oss fram till när vi har blivit smala och fina :) Och sedan höll vi nästan på att glömma av tiden. Nåååväl.. Vi tar rensningen imorgon, har ju ändå inget jobb. Och då kan jag kanske rota fram något snyggt att ha på sig imorgon också  :)

Nu måste jag jobba.
Kiss och Bajs!

tjopp

Idag kommer Angelica hit och ska hjälpa mig rensa ur mina garderober och byråer (behövs) Och låta henne ta över diverse skit jag inte använder mer.  Sen blir det någon slags pasta putaneska till mat. Och sen.. rullar vi iväg till jobbet.

Idag har jag med mig Varma Koppen med Basilika och Tomatsmak att ha på jobbet. Mumsmysigt :)

Imorgon smäller det. Party @ Johans Place. Ska bli fett skojj.. Och bäst av allt är ju att jag och angelica snirklade oss ur kostnader och blir bjudna på sprit. Det enda vi ska göra är att köpa med oss blanddricka :) Tycker jag låter ekonomiskt :D

Jag såg denna på tjuvtittat.se Och insåg sedan att jag har ett sådant block själv.. Finn ett fel med detta blocket.!

OMG!!!

Jag kollade just på idol på nätet som jag brukar eftersom jag jobbar när det visas på tv. Och jag såg dagens. OCH JAG DOG!
jag svär!! Anna Bergendahl! Om inte hon vinner kommer jag kollapsa. Titta på detta klippet!! Och njuuuuuut!

Nu måste jag sova. Ligger här och lyssnar på när E. gnisslar sina förbaskade tänder. Det är mycket irriterande.

härligt

På rasten satt jag och Angelica och surfade runt på olika gym. Och vi hittade City Gym i Göteborg som ligger i valhalla och det kostade 2400 per halvår och då får man även tillgång till valhallabadet. TOPPEN!!
Så det ska vi nog satsa på. Drar dit någon dag efter den 25e. We're gonna get FIT FOR FIGHT

jaa..

Då var man inte student längre då.

Jag var och skrev av mig från skolan idag. Och allt gick som planerat. Därefter en fika med bästa lärarn i världen Kexan! :) Trevligt värre.
Sen en snabb sväng hem till Angelica och vi planerade skaffa gymkort nu. och så ska vi peppa varandra och gå ner i vikt och bli smärta och fiiina :) YEAH!

Nåja.. nu måste jag börja jobba.

TJiNGELiNG

Nix till sjukan

Nu fick jag ett brev om två olika provtagningar och en koloskopi och ett läkarbesök jag sa NIX till allihopa. Alltså jag bokade av dem. Andledningen till det är att jag kan själv få mig att må bättre. Alla dessa problemen jag har är för min psykiska trauma. Trauman har en förmåga att lägga sig som fysiska besvär på senare dagar.  Men detta tollererar jag ej. Så varje gång jag känner mig riktigt kräkfärdig eller om jag får en såndär "Jag-måste-ligga-i-fosterställning-kramp" Så sitter jag bara och tänker gång på gång på gån "Jag har inte ont jag mår bra jag mår bra jag har inte ont jag har inte ont jag mår bra jag mår bra!"
Och tänka sig att 9 av 10 gånger har jag på nolltid mått bättre. SEDÄRJA jag botar mig själv här med hjälp av hemligheten!

Nu åker jag om en halv timma till skolan för att träffa syo och hoppa av skolan. Och för att sedan ta en fika.

E. fick en galant idé igår. Att jag och Angelica skaffar gymkort och gymmar innan jobbet 3 dagar i veckan. Det är ju fan perfet.
Du är bäst E!

Jaja.. nu måste jag ta på mig strumpor. (När jag kom hem igår hade E. vikt aaaaalll våran tvätt E ÄR BÄST!)

puss ha en bra dag <3

Mew

Nu sitter jag på jobbet. Har kört RockBand med Angelica och lagat laxpasta :) Mumsfillibabba.
Känns vel skönt att va tillbaka och jobba. Och imorgon ska jag ha ett möte med Syo och prata om att jag faktiskt SKA hoppa av nu på riktigt. =/. Fick även en fika inbokad med Kexan min kära lärare (Världens bästa) Så det ska bli trevligt.

Men nu får jag ta och jobba vidare :)
Tjingeling!

Mweeps

Jag vet inte om jag bara gör som jag gjorde igår (lådsas inte om att jag faktiskt är sjuk) Men det känns nog lite bättre kanske..
Jag ska nog ner och duscha och det är ju lite ansträngande så. Jag ska nog ge mig på det. Så får vi hoppas på att jag faktiskt har frisknat till på riktigt denna gången.  Vill ju jobba och såå...

Det verkar som att E. Ska med till Johan och dricka i helgen. Känns kul eftersom det brukar krävas endel lockelser för att få med honom på något sånt. Men nu ville han. Å det är ju kuligt!.

Jaa... nää.. duschen var det ja..

(Min syo svarade på mitt mail och sa "Jag vidare befodrar detta till din nya syokonsulent eftersom jag ej har hand om dansklasserna längre" Det tycker jag är kasst att hon måste eftersom det var ju henne jag hade när jag skrev av mig förra året.

Suck.. och den dära "nya" har inte ens svarat.

Attans

När jag vaknade imorse var jag fortfarande igentäppt i huvudet men mådde lite bättre. Så jag bjöd hit Angelica och vi softade och färgade hennes hår. Och jag kännde mig helt okej.. Men så fort vi skulle åka började det snurra men jag försökte att inte tänka på det och när jag var 5 min från jobbet gick det inte att låta bli att tänka på.. det började svaja om marken och jag kände mig febrig. Jag tog mig upp till kontoret och sa hej och hejdå. Och förklarade mig och tog mig hem igen. på vägen hem blev jag så sjukt varm och gick hem i t-shit fast det spöregnade.. Mysko...

Jaja.. Nu ska jag bara vila och ta det lugnt

Tog en söt bild på när Fanzy sitter med när jag bloggar :) Hon har blivit så himla mammit och sitter bara med mig hela tiden haha

suck..

Ja... Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Mitt psyke är inte i rätt nivå för att klara av skola och jobb och aldrig relax-tid.
Jag har inte till fullo bestämmt mig men det lutar åt att det inte blir någon student ändå, tyvärr.
   Även om jag har sagt att jag inte ska bry mig är det inte särskillt kul att vara utstött. Ni vet. dom är 3 mogensteg under mig.och diskutionerna är bara om fyllor och killar som jag inte alls känner till. Man försöker joina diskutionen men det är svårt när det bara pladdras om okännda saker.(oj vad jag nyser här. sitter och nyser  i varannan mening)
Så nu ska jag sätta mig och skriva ett mail till min Syokonsulent Elisif och förklara för henne hur det ligger till.

Jag vet att jag sa förut att " Det är skönt att komma tillbaka till skolan och få lite frihet" Men det var ju lång ifrån vad jag fick när jag var bunden till ett jobb DIREKT efter skolan varje dag.

Det är ett svårt beslut men jag tror nästan att jag har bestämmt mig.


tror jag....




Igår var det en fruntadsvärt jobbig dag. Jag vet att jag har tagit bort ett väldigt luddigt inlägg. Jag hade ett fruktandsvärt jobbigt gräl med E igår. Det har aldrig varig så nära på att ta slut. Det löste sig som tur var denna gången. Men händer ett sånt här gräl igen så vet jag att det är slut. Tyvärr. efter 1 år och 3 månader. Då finns det så många fel att hitta och det dära nyförälskade är liksom inte lika aktuellt.

Suck...


Aaaitjo!

Sorry att jag har varit dålig på att uppdatera men jag är här. Men sjuk som ATTANS. har knappt fått någon sömn inatt och snoret rinner och hostan river upp halsen och huvudet sprängs. Suck..
Idag ska jag iallafall hem. Hoppas verkligen att jag är frisk tills imorgon.. Suck.. jag som skulle göra en  två åttor lång dans i läxa. Suck.. inte en chans... bajsigt alltså..
Nåja.. Det kunde varit värre :)
Idag vägrar jag iallafall gå på nån jävla promenad.. fast det är finfint väder ute.. Nåååja..

Hoppas verkligen att ni mår bättre! Eller har ni också åkt på höstförkyldningen?

Host och snörvel

Jag blev UTTVINGAD på en jävla plockasvamp promenad visst det var bra men såfort jag åkte hem så började jag känna att jag hade gjort fel.. jag skulle inte gått ut.. För nu hostar jag som SATAN och det ba dunkar i huvvet.  Jaja.. vi fick endel svamp iallafall.. Synd bara att jag avskyr att äta svamp haha

Här kommer lite bilder




















Snörvel

Usch Usch Ush vilken jobbig förkyldning jag har ruskat på mig. Samma som hela klassen har. Bläsch.. Längtar efter att kunna ta en dusch me min pepparminttvål. Men dom håller på och grejsslar med avloppet här så jag får vänta ett tag...
*höst snörvel*
Jaja.. tur att det lägger sig på helgen iallafall så slipper jag ta ledigt och grejjer...
Jaaajaaaa....

Aaaah

nu har vi anlänt till Landet! Tjoho..
Fast det tog ju sin tid. Först hitta ett bra tåg. Sen äta buffé i kungsbacka. Sedan bli uppplockad av mor och kolla på Lillebrorsans fotbollsmatch. Sedan skjuta honom till stationen och sedan handla och sedan åka den långa färden från Kungsbacka till Kleva. Väl framme gav jag Angelica en husesyn. Och sedan ut på promenix med vovven.
Och nu blire fiiilm..
Hejsvej.

Ännu mera skoj

Jag får sällskap ut på landet.
Jag ska ta med mig Angelica ut till mammas hus. Ska bli super mysigt.. vi funderar på att ta årets sista dopp.. Men de vettifan om de blir nått för mig haha..
Har tyvärr en förkyldning på G.
Tur att den är på helgen iallafall...

Nåja.. på med kläder och iväg till skolan med mig..

Världens bästa mamma!

Jag har världens bästa mamma.
Jag hade bekymmer med facket för några veckor sedan. Jag blev medlem i 3-4 månader och sedan gick ut för att jag slutade jobbet. Vilket innebär att jag inte fick ut något av det inte ens a-kassa. Så jag ringde och frågade om man kunnde "undo" typ.
Och fick ta en jävla otrevlig typ som bara skrattade åt mig och ljög för mig.
Idag berättade älskade mamma att hon (hon är väldigt insatt i facket) hade ringt och prata med dom och skällt för den tykna tanten. Och fick fram att jag får tillbaka mina pengar jag har betalat in :D Så dryga tusenlappen får jag tillbaka! TJOHOOO!

Jag älskar dig mamma.

Ska bli superskönt att få bo hos henne över helgen.

Jaja.. ska vel kämpa vidare i en timma till.

Jahapp

20 minuters lång lektion idag i skolan. Drog hem till Angelica idag igen. Glodde på Chicago och sedan städade vi hehee...

Nu ska jag jöbba

ZzZzZ

Någon som vill rymma ifrån världen, skola och jobb med mig?. Jag är trött och vill sova i 3 månader sova bort den regninga hösten och vakna upp i den pigga vita snön och julpynta och köpa julklappar :)

Kärlek

Jag har ett nytt favoritband och en ny favvo låt :) Justice - Let there be light.. Ni måste lyssna på den den är sååå skön.






Och sedan ska ni få höra låten till mitt kommande projekt "Ett eget solo" Mitt slutgiltiga projekt i 3an Och det går ut på att jag ska göra ett solo då. Som jag har lovat mig själv i över 4 år.
Här är denna låten jag är GANSKA säker på att det blir den. Och dansen kommer att vara mordern dans



Virrvirr

En virrig dag idag. Väldigt mkt problem med projektet vi har om konserten på Brunnsparken. Pheeew säger jag bara.. Seen tog jag en tur till netto och köpte pastasås tillbehör att ta me till Angelica för att laga mat där..
På bussen sitter det en 25+ kille och boffar Glade = han sprutar i Glade i en påse och inhalerar det sedan. Och det STINKER doftspray i hela bussen från Glade. Och han gapar och skriker hela tiden suck.. Sååå... Väl hos Angelica blir det god mat och gott umgänge (Pasta med ägg, tärnad bacon och matlagningscreme fraiche). Och sedan drar vi till jobbet och jaa, här sitter vi.

Dags att jobbaa!

(Det är ju JÄTTELÄTT att sälja med nya bordskamrater som GAPAR till kunderna i telefon MORR!!!!!)

Lugn

Det stod stilla idag.. Inga sälj tyvärr. Men men. Inget att lipa över :)

När jag kommer hem serveras det pannkakor åt mig :) mumsigt att slippa laga mat :)

Nu ska jag snart packa ihop och ta mig hem, Dra på mig ipoden på spårvagnen och lyssna igenom låten som kanske kommer att bli min låt till mitt planerade solo till våran show i skolan. Jag har lovat mig själv i flera år att jag ska gå ut med ett dundersolo. Annars blr jag besviken.

jaja.. ska ringa lite till :)

Phew

Jag är heeelt slut.. Hade ett träningspass idag i skolan och det har varit mkt informaion och mkt planering så jag är helt slut och mindre pepp på jobbet. Men jag blir inte jättebesviken på mig själv om jag säljer mindre bra eftersom jag sålde 5 st igår.. vi får ju se hur det går.

Efter skolan mötte jag Angelica i stan och vi stötte på Johan och sedan Isak. Treevligt värre. Nåväl.. Nu blire sälj..

Hejsvej

Åååh

ÅÅÅH VAD JAG LUKTAR GOTT..
Jag totalälskar mina nya produkter från Lush SÅÅ PRISVÄRT! ett läppbalsam som luktar choklad, Ett balsam som lyfter håret och en tvål som luktar mango och pepparmint (den inringade på filmen den heter "DEAMON IN THE DARK" ni måste dit och lukta på den!!! <3 <3<3 Alla borde handla på lush det är ekologiskt och luktar SÅ GALET GOTT!! jag ska köpa presenter till alla mina nära från lush hädanefter!! Bara så ni vet hehehe..

Nu ska jag äta nått litet (jag veeeet men jag har knappt ätit nått idag och magen värker så jag måste annars kommer jag få försöka somna med knip och det är svåååårt) Så lite smisk på mig och en liten matbit sen måste jag börja tänka på att göra en 8a i koreografi tills imorgon...
Natti natti <3

hoppelihop

jaja jag fick sålt en till.. Så fem på en dag är ju rätt schysst :)

Dääääremot fick jag just ett mail om en Kund som har fått FEL prenumeration hon fick årsfaktura men skulle ha autogiro :( Tyvärr! SLARVER är jag! Men jag försöker få tag på henne men lyckas ej men ska försöka mer imorgon för att be om ursäkt och ge henne det hon ska ha. (om hon fortfarande vill ha prenumeration (HOPPAS))

Jaja.. snart hem och duscha :) Imorgon 10:10 samling i aulan. Och sedan repetion över manus och sedan efter lunch äre dans Och då ska vi börja koreografin. :) yeah

Kiss å bajs

Härligt värre!

kl är bara tio i åtta och jag har redan sålt fyra prenumerationer. Min provision är uppe i 2000kr snart :) Nu är man ju taggad alltså :)

Jaja.. nu måste jag fortsätta ringa och hoppas på fler "Ja"

Hej svej

Nu sitter jag på jobbet. Och jag har syndat idag. Till en god sak iofs. Jag var på Lush och köpte en tvål ett balsam och ett läppbalsam (Ja, mamma det var billigt) Jag borde inte köpa sådär men jag behövde faktiskt alla tre. Och dessutom är Lush produkter Ekologiska och handgjorda.

"Skolan" var helt meningslös idag. Vi skulle mötas på brunnsparken för att ta reda på var vi skulle uppträda men snubben som skulle visa var riktigt sen och tillslut gav vi alla upp så jag mötte Angelica och vi drällde runt på stan.
Och nu sitter jag här på jobbet och ska få prova på att sälja en ny kampanj som heter "Vän till vän"

Sen ska jag hem och duscha med mina produkter.

Men men nu måste jag ringa lite :)


(förrsten "Paulina" sluta lägga dig i min vikt det är min ensak och gillar du inte det du läser så somsagt LÄS INTE MIN BLOGG. )

Suck...

Åter igen en dum kommentar om folk som inte gillar det jag skriver.

1 Sushi är nyttigt

2. Lax innehåller bra omegafetter men som mycket annat så är det inte bra i överdriven mängd och det var en liten skojpik till min kompis som gjärna äter laxnigiri. Och sedan har du rätt med att pasta,potatis och ris är onyttigt men lååångt ifrån "Det onyttigaste du kan äta" som du säger. Det är okej men ej som många tar 50-50 utan man ska äta 20% pasta 30% kött eller sovel och 50% sallad eller grönsaker. Jag tollererar inte folk som klandrar mina hälsokunskaper jag har gått många kurser både i gymnasiet och utanför om kost och hälsa. Så kom inte och berätta för mig vad som är rätt eller fel..

3. Vad i hela friden vet du om min vikt. Jag har inte skrivit på bloggen att jag väger 5 kilo mindre än när jag köpte mina jeans Så kom inte och påpeka "Dina jeans har bara töjt sig. " Det är ju bara skitsnack Hur i ***** vet DU det?
.
4. Om jag yttrar mig om vad mina jeans kostar får vel jag göra om jag vill. Och jag struntar i om du vill läsa det eller ej. Men andledningen till att jag sa  "Mina 1000krs jeans"  var för att påpeka att det var onödigt att lägga den summan på jeans som snart inte passar.

och den 5:e och sista saken till dig "Paulina" det är att gillar du inte det du ser eller läser. Varför i hela friden läser du då min blogg om jag får fråga. Jag menar.. Passar det dig inte så är det vel bara att sluta läsa?... Är det svårt eller jag förstår inte riktigt?
Förövrigt var det ganska fegt att lägga en kommentar utan någon adress eller email till dig så jag inte kan svara till dig personligen utan måste skriva ett inlägg här för att förklara för dig.

Morrn morrn

Härligt värre när man börjar kl 13.00 och dessutom när man slipper åka hela vägen till Angered utan vi har lektion på brunnsparken :) Hääärligt.. lagom för en fika efter det eller vad säger du Angelica? :)

Igår var verkligen en riktigt bajsig dag men jag hoppas verkligen att det är bättre idag.. Hoppas hoppas hoppas.!!

Igår provade jag spelet Wall-e Det var superkul faktiskt.. Men lite krångligt :) ba lite..

Nu ska jag nog skramla ihop något att äta...Blir vel nudlar somvanligt..
Fan va illa att man inte äter som man ska.. nåväl jag äter ju inte mat jag blir tjock av iallafall..
Och det märks.. För mina dyra 1000-krs jeans sitter inte lika tight som de gjorde förut... Bra antar jag.. :)

Men man får ju i sig det viktiga av alla vitamintillskott och skit jag slänger i mig.. sen käkar jag sushi jävla ofta å det är ju inte precis onyttigt utan snarare tvärtom. Om man drar ner på Laxen villsäga :)..
Yeha..

Nåja.. nu blire matjakt :) Puss

RSS 2.0