Ett godnatt

Har mitt kvälls-ro-te på nattugsbordet och pyjamasen på, Boken uppslagen och gardinerna fördragna. Nu säger jag godnatt till datorn och hälsar hej till världen i min bok "The Host". Och välkommnar ljudet av regnet som smattrar på rutan.

Godnatt kära läsare!

Bloggdesign

Har suttit de senaste 3 timmarna med en bloggdesign åt Lizzy :) Jag blev nöjd. Och jepp den är påminnande om min nuvarande bloggdesign. Men det beror ju helt enkelt på att hon har så bra smak ;)


(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Beboo

Idag var en bra dag i skolan. Vi pratade om fågelsorter och tillagning åt dessa. Sedan fick vi binda kyckling och även stycka kyckling. Detta var mindre uppskattat i mitt fall då jag blev lagom äcklad av allt snusk och sånt. Urk. Men man får bita i det sura äpplet. Hur ser det ut med en äckelmagad kock liksom :). Nåväl. Av detta gjorde vi kycklingfond och kokta kycklingbröst. Avfonden gjorde vi en currysås. Och gjorde pillaff ris till. Mumsigt. Resterna åkte ner till konditorit (där Lisas mamma jobbar) för försäljning :)


En mindra kul sak idag är att min lilla älskling Foxi är magsjuk. Hon hade bajjat ner hela kattlådan och även runt om. Hon blev dålig redan igårkväll. Så direkt när jag kom hem efter skolan. Så saniterade jag köket, Kattlådan. Deras vattenfontän fick nytt filter och kokades. Disktrasor Diskborstar handukar allt kokades. Så jag hoppas mina lilla älskling blir bättre snart.
Och så har vi min lilla Fanzy som är inne i sin andra löp-period nu. Hon gapar och skriker och skråmar och trampar och spänner upp rumpan. Min andra lilla stackare. Så imorse ringde jag och bokade tid hos vetrinären. Så på onsdag ska jag in med båda tjejerna. Foxi för sin andra vaccinationsspruta och undersökning. Och Fanzy för vaccination och sterilisering.
Och nu ska jag sätta mig och tamigfan skaffa en försäkring åt mina bäbisar. Allt för dem. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan mina älskade missar.


Morrn'

Tjoow.. va trött jag är. Somnade runt halv 11. Men är ändå helt slut. Hade konstigaste drömmarna. Med Casion, 3 önskningar, ex. och Eddies mamma och styvpappa som dansade för oss. hahaha.

Nu är det dags för varmkök i skolan. Jag tvättade mina kockkläder igår så dom är rena och fina.

Idag ska jag ringa djurkliniken och beställa tid för en sterilisering av min lilletjej, Fanzy. Hon har börjat löpa igen och det är dags känner jag. Plus en sista vaccination av Foxi.
Jag hittade precis Fanzy's vaccinationsintyg. Och innan jag köpte henne så hette hon Elsa :)

Nåväl. Letar efter min faktura för knivarna jag beställde till skolan. Ser ut som jag har loosat den =/.. Får prata med Rolf och be om BG-nr så jag bara kan föra över rätt summa. och förklara...

Nåja.. Nu är det dags för mig att knalla bort mot skolan. Det börjar bli för kallt för cykel nu..
*(oh.. idag kan jag använda mina nya skor!!)*

Bra kväll

Kvällen började lugnt med vin och tjejsnack med Fia och mamma. Sedan började vi kolla på roliga youtubeklipp. Mami blev trött så vi satte oss i Lisas rum och fortsatte tjöta. Sen skulle fia hem så jag drog mig in till stan och in på Exet. (rena rama labyrintklubben, gick totalt vilse flera gånger). För att möta Lisa och dansa och stoja. Sen mötte vi Simon och gick till Parken. Var där ett tag. Men sen blev jag trötter så jag drog hem och nanade sött. Nu håller jag på att tvätta och småstäda lite. Men ska ta en paus och titta klart på en 3 timmar lång film. Ganska tråkig en.

Tyvärr var det inga bilder igår. Men men...Jag orkar inte vara kameraman varje party :P

två par nya skor



Sissådär.. 560 kr för dessa två darlingar :) Nu är jag redo för hösten :)

Mys och vin

Igår var det massa mys med älsklingen. Idag ska vi iväg och köpa skor. Och en dvd för mitt PS2 fuckar sig när man ska kolla på film..
Sen ska jag iväg och köpa vin för jag och Fia ska ta oss några glas vin ikväll och tjöta :)
Ska bli jättetrevligt.
Det är så kul att jag har hittat en i klassen som jag klickar så bra med. Vi har så jädra mycket gemensamt hon och jag :)

Nu drar vi till skopunkten :)

Parfait och Tre små sandwiches.

Idag vart det kul. Vi gjorde Parfait. En slags glass. Med Blåbären jag plockade för 2 veckor sedan och chokladkross :)
Sen gjorde vi också Tre små Sandwiches. Mumsigt värre.. Men man orkar ju inte äta mycket alls längre..



Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. Får se vad kvällen tar mig någonstans :)

Genom dina ögon

Nu har jag fått hem boken "Genom dina ögon, Aka. "The Host". Samt tre filmer för 99 på cdon :)
Imorgon väntas mina vampyrböcker från True Blood komma också. Jag har MASSOR att läsa :D



Idag lagade vi Landgång.. Skitkul eftersom det var massa dekoration och sånt :)
Sen gjorde vi också vaniljsås från grund :)

Ultraljudet idag gick bra. det var bara en vanlig fettknöl.. sålänge den inte växer eller ömmar mer än vanligt så är det bara att låta det vara. Men han påpekade att det var viktigt och bra av mig att jag kollar upp det.

Dags

Nu är det dags att dra till skolan.
Livsmedelshygien och sedan kallkök. Men jag måste gå ifrån mitt i lektionen för att åka till Haga Röntgen och göra ultraljud av den dära knölen jag har i magen. Det är skönt att äntligen få veta ifall det är bara en fettknöl, en cysta eller något annat.
Sedan kommer jag tillbaka till lektionen eftersom den håller på till 19. Och då ska mami hälsa på :)

Kirra

Ikväll om 50 min börjar True Blood visas på SVT. Jag har redan sett sässong 1. Men ska ändå friska upp minnet lite.. för snart släpps sässong 2 :)

Jag har även beställt böckerna som serien baseras på;.Dead until dark och Living dead in Dallas, Eller ja.. beställt dead until dark. Och bokat Living dead in dallas. Eftersom den släpps om exakt 2 dagar :) På svenska då. Jag är lat och orkar inte läsa på engelska.

Sen kirrade jag även hem Stephenie Meyers andra bok The Host. som nu också kommit ut på svenska. Det är alltså inte Twilight utan detta är en helt annan historia skriven av henne. Den ska iallafall tydligen vara skitbra. Och spännande.
Så nu har ja 3 böcker att läsa.
Plus att jag egentligen läser om Twilight böckerna igen. Men jag får pausa i det :)

Nu ska jag göra mig redo för sängen och vänta in True Blood.
Imorgon börjar jag 9 (gött)... Men slutar 19:00... Mindre gött.
Jag har dock ultraljudet av knölen i magen imorgon. Så jag ska gå ifrån lektionen för att åka till Haga röntgen. Och sedan komma tillbaka senare.

Då ska även min mor komma och hälsa på skolan. Som en överaskning. (för er som inte visste så gick min mamma exakt samma utbildning som jag för 8 år sedan) Och alla lärare är samma. Så folk har ju tillochmed kännt igen mig för att jag är lik mamma :) Men det ska bli kul att överaska lärarna med mamma :)

Nåväl.. nu ska jag smaka på tandborsten

Meeew

Yum yum yum!


God kattmat?

Dagens mat

Dagens matlagning rödspätta med Velloute sås gjord på egenkokad fond. med cocottat pillaffris



Vi fick öva på att rensa fisk idag. Det var snuskigt och man luktar hemskt. Dusch snart, Japp. Och i med röd hårfärg.


Mat


Morot och blomkålsgratäng Spana in min dekoration :)
dekorationer nedanför är inte gjorda av mig.


Denna gjord av Sofia i min klass :)


Denna är gjord av läraren Rolf :)

Tatuering no 2

Nu är vi klara med min tatuering. Det gjorde inte så ont som det gjorde med den första jag har i svanken. Jag är jättenöjd.. :)


WIE

Imorgon kommer jag se ut ungefär såhär.. ett litet hjärta på höftbenet.. och jag betalar bara 60 kr för detta!.. Wooh.. Life's great!


Wei

Jag har en dålig nyhet. Och massa bra nyheter. Så jag börja med den dåliga så får vi den överstökad.

Jädra dumma Försäkringskassan har gjort misstag så jag i detta fallet måste betala tillbaka pengar.. Verkar röra sig om några tusenlappar.. dummjävlar..

Sedan vart det mer bra grejor.
Först att min nyfunna vän i min klass, Fia, Visar sig vara jätteduktig på att måla och sånt. Och sedan kommer det fram att hon tattuerar. Så för 300 kr så ska jag få bygga ut och göra om min tatuering i svanken. Sedan för 300 kr till får jag även göra en till. Så jädra bra pris.. kompis-pris gånger tjugo :)

Sedan har vi idag tränat på Facktermer. Lära oss vad ord betyder och vad det heter osv.
Dessa ord var det

  • Mice en Place = Förberedning av matlagning (översättning var sak har sin plats)
  • Julienne = Finstrimlat
  • Brunoise = Fina små tärningar av grönsaker
  • Mire Poix = Grovskurna aromatiska rotfrukter
  • Hache = Finhackat.
Så vi fick öva på detta genom att tillaga en vegetarisk pyttipanna. Det var hur mumsig som hellst.
Efter detta så fick vi förhör. Och jag valdes ut att vara den i klassen som skulle svara på alla i olika ordningar under förhöret. Jag fick alla rätt och en applåd :)

Det känns fruktansvärt skönt att vara tillbaka i skolan. Verkligen. Det är en jätterolig utbildning och jag trivs jättebra i min klass och med lärarna.

Tjoho vad livet äger just nu :)

Snart

Snart dags att dra mig mot skolan.. Det är skönt att vara på fötter igen må jag säga. Idag blir det varmkök hela dagen. Skönt att vi slutar kl 2 dock. Jaja :)
 Ha en fin dag!

Nu

Nu är jag nöjd med bloggdesignen.
Jättenöjd :)

Vad tycks?


(tryck F5 för att se den)

Uppdaterad

Bloggdesignen är uppdaterad. Lite småändrad.. Såsom Bilden i headern och bakgrundsbilden.

Jag är inte helt nöjd med bilden i headern.. Men den får duga sålänge :)
Tills jag finner något bättre..

Nu ska jag hitta något att käka och slå på en film.

Och.. BTW... Tryck på F5 på erat tagentbord ifall ni inte ser ändringarna i designen..

Bättrad

Jag är faktiskt nästan helt frisk nu. Jag har fått nästan en hel natts sömn. Jag kan iallafall andas lite genom näsan. Jag kan röra mig fortare än 1 km i timman utan att mitt huvud skvalpar och piper. Jag har ingen feber. Bara en eländig hosta. Men det kan man leva med. Luktsinnet är fortfarande väck.

Så frågan är vad man ska hitta på idag.
Jag ska nog börja med en uppfräschande dusch. Sen måste jag byta sängkläder. Bort med det sjuka.

Sen ska jag lägga mig tidigt ikväll också.. Så jag är pigg och gla till skolan imorgon. Då får jag också beställa kniiiivar!

På bättringsvägen

Jepp... Har varit uppe ur sängen idag. Får förhoppningsvis en hel natts sömn inatt.. *hålla tummarna*


Tack till mamma som kom förbi med sallad och kattsand <3

Inga uppdateringar

Har varit sängliggandes de senaste 2 dygnen därför har det varit tomt här på bloggen...
Flunsan suger..

Lite bilder

Här visar jag lite bilder på mig från fotosessionen. resten finns att finna på Facebook :)







Och ett avslut med det bästa jag någonsin sett på tyra show...
I love that woman! <3
Titta på detta klippet!



Nu ska jag nana.. börjar kl 8 imorgon och då ska jag vara ombytt och klar.

Örk

skola från 09:00 till 19:00.. Jag är helt slut.. Och värst av allt.. En jädra förkyldning på gång också... uuuurk..  helt fel tillfälle att bli förkyld på.. Men som tur är så är det helg snart och då kan jag kura mig...

Egentligen vill jag bara lägga mig i sängen nu.. Men jag måste iallafall redigera några bilder från igår så Linda blir nöjd och får se dom :)

Tidiga morgonar

Då måste man lyssna på lugn musik för att vakna på rätt sida och vända mitt alltid hemska morgonhumör till en lycka för livet. Då är nyfunna Amos Lee perfekt på morgornarna :) Eller vad säger ni? Mysfaktor?


Så godmorgon på er.
Nu väntar det en lån dag. Börjar kl 9 och slutar 19... Phews..
Jag kommer nog snart vänja mig med att ha fullt upp.
Efter tio månader av arbetslöshet så är det en ganska stor omställning. Men det fixar jag :)

Man måste inte

Man måste inte alltid vara snygg när man modellar:)


Men man kan ju vara det ändå... ibland:)


Nu måste jag sova..
Skola imorgon :)

Första dagen

Sådärja.. nu är första dagen i skolan avklarad :)

Mycket info och mycket nytt... Men det ska bli såååå sköjj!

Nu ska jag åka ut till Linda och fixa iordning mig så ska vi ha en fotodag ute på röda sten :)

Redo

Sådär ja..
Jag tog cykeln bort till Maxi. Där jag handlade mig ett 5 ämnesblock och ett gäng pennor samt ett pennfodral. Så nu är jag redo. Jag har satt min klocka på halv 8. Såfort tvätten är klar ska jag lägga fram morgondagens kläder. Ska platta mitt hår. Tvätta av mig och sedan lägga mig och titta på Edward Scissorhands. För att sedan somna.. (tidigt)

Jag beställde även mina läroböcker till utbildningen och det gick fan på 1400 kr. Men men.. Vad ska man göra?

Men nu är jag redo för skolan :) Kockyrken, Här kommer jaa!

Phew

Kom hem och såg att jag fått 2000 kr av försäkringskassan. Pheeeeeeeew...

Så nu kan jag beställa mina läroböcker till skolan som jag egentligen ska ha nu eftersom jag börjar imorgon....

Ingenting

Näe.. Ingenting verkar kunna rycka upp mig... Åt helvete är vad det är..
Nu ska jag ställa mig i duschen i 16 timmar och bara se min hud sakta skrynkla ihop..

Give me a reason to stay here..



(det är faktiskt exakt såhär jag känner)

Äntligen hemma.

Jag har haft en superfin helg.

I fredags var jag ju framme runt.. 6-7 tiden. Det vankades mat. Det grillades och äts god mat. Sådär snuskigt gott var det :). Sen åkte vinet och ölen fram för de flesta. Det flummades. Det dansades, det sjöngs :).Det var bad. Jag badade första gången i havet på 5 år. Och det var en helt fantastiskt mareld. Det glittrade och var så underbart. Tråkigt nog simmade Linda ut en liten bit till. Och råkade dyka rakt ner i en brännmanet med ansiktet. Så det var att gå upp till huset igen så fort som möjligt för att försöka ta hand om den stackars saten. Festen fortsatte fast inte alls i samma anda. Men sent in på 4-5 tiden på morgonen ändå.

Efter en kort sömn. Vaknade många av oss med huvudvärk och smärta i hövvet. Och några var pigga som pighajar.
Nybakta baguetter och juice till frukost. Det spelades poker och fotades foton. Senare in på eftermiddagen kom även Lisa och Sara för att förgylla vår kväll. Senare var det mat. Världens mumsigaste kycklingfärs-lasagne.. Mumsfillibabba säger jag till dig.. :)Efter lite mat och någon alvedon och en hink med vatten var många av gårdagarna återställda :). Och Huxflux åkte vinet fram igen. Och NÅGON fick en idé om att sminka överdrivet massor somfan,, tror det var Sara.... Nåväl sagt och gjort. Det gjorde vi.. (tjejer då... förutom FegisSanna :)... Men vi hade en minnst lika trevlig kväll då förutom manet incidenten från gårdagen då.

Söndags vaknade nu deflesta av oss med en huvudvärk och ångest :)... Som tur var var jag inte bakis utan bara jädrigt trött.. Lite hemlängtan.. Det var chill och inget som hände.. En snabb frukost och kl.2 fick jag och Sara skjuts in till Göteborg. Så jag kom hem och vilade ut mina sinnen.

Risken med bakfylla och mig är deppresion. Så igår vaggade jag mig till sömns av många jobbiga känslor. Men jag tänkte inte gå in på dem här för jag hänger inte ut folk på min blogg.. Men örk.. Life sucks ibland..

Inatt hade jag en hemskt jädra dröm som mer och mer bekräftade vad jag fasar över för skit.
En dröm är alltid en dröm. Men ändååå....

Btw.. på onsdag.. då börjar jag skooolaan :D

Världens bästa dåliga låt

Nu drar jag till Orust :) Hejdåååå



Phew

Städa städa städa hela dagen lång :)

Hujj hujj :)

Snart rör jag mig ut mot Orust :)

Godmorgon

Kom just upp från en härlig dusch. Och nu har jag precis packat klart inför helgen :)
Ser verkligen fram emot helgen :) Hoppas det blir så kul som möjligt.

Igår var helt fantastiskt. Bob Hund är verkligen sveriges bästa Liveband :) Underbara :) Och helt galna.

Det blir nog tomt på bloggen i helgen. Men det spelar ingen roll för det är knappt någon som läser den ändå. Hehe.

Nåja.. Frukost?

Uj

Bob Hund öste röven av oss i publiken.. Ett jädra röj är vad det var.
Men nu är jag stentrött.. Och ska sova sött :)
Natti Natt <3

Orustfilmklipp

Jag filmade ett litet klipp när jag var på Orust så ni kunde se huset osv. Och hundarna.. och familjen :)



OMG

Apocalyptica var något av det mäktigaste jag sett. Så sjukt jävla bra är dom. Och det var verkligen så grym spelning. Helt fantastiskt att det var gratis också :).. Sånt gillar vi...


Här är ett klipp från igår. Då de kör den norska gamla visan i bergakungen sal eller vad den nu heter :)

Filmat med min mobil :)

Phew

Snacka om att va helt slut. Och dagen är inte ens slut..

Har vart å knallat runt på stan med steph ett par timmar. Sedan hem och käka och lyfta ner sängen. Sen ut på stan igen.. systemet, massa andra affärer med Sanna och Elin. Och sen hem igen.

Och snart kommer mamma då blire att gå in till stan och se Apocalyptica :)

Woh

Idag var det att gå upp halv 10. För jag ska träffa min Steph och knalla runt och spana in Kalaset. Pappas på att umgås med henne innan hon flyttar iväg för att plugga.
Kommer sakna henne!


Sen hem och lyfta ner 90sängen för mamma ska ligga över här några dagar och ta en paus från vardagen.

Sen in till stan för att gå på systemet och inhandla diverse inför Orusthelgen :)

Seeeeen.... ikväll ska jag se Apocalypticaaaaa

25

Eftersom jag inte hittar någon att gå med så skippar jag nog att gå på Veronica Maggios konsert...
Vad ska man göra lixx...

Idag har jag och Baby varit tillsammans i 25 månader.. Ganska coolt :)

Göteborgs Kulturkalas



Veronica Maggio Tisdag 18:00 - 19:00
Apocalyptica Onsdag 19:45 - 20:45
bob hund Torsdag 21:30 - 23:00

Dessa tre tänker jag definitivt se :)
Kommer ni med?

Dagen

Först vill jag svara på en fråga i en kommentar från någon... Att jo. Det var en på Isri som tog livet av sig. Henke från kvällsskiftet..

Sen ska jag berätta att jag trotts detta tråkiga besked haft en fin dag. Jag har varit på universeum med Gullan och sedan en sväng i stan och sedan in på Liseberg för att bara knalla runt och ha det bra :)

En jättebra dag :)



Dagens bästa bild :)
Australiensiska maneter :)

Mobilblogg

Nu är jag påväg till universeum. Jag och gullan ska hälsa på djuren :)

Urk

Jag somnade tills slut igår. Men vakande av en tragiskt nyhet.
Fick ett sms om att en kille på mitt gamla jobb har tagit sitt liv...

Så fruktansvärt tråkigt...

Mobilblogga

Varför ska det vara så svårt att somna? Jag kör med alla mina sovtrick. Tänka på min framtid. Planera drömhem. Låsas att jag är en vampyr. Inget funkar.....suck

I taket lyser stjärnorna

En jättebra film. Men hemskt sorglig.
Jag lipade mig igenom minst halva filmen. Uuurk..

Nu ska jag sova.. och försöka glömma det sorgliga..

Nostalgi

Ibland önskar jag verkligen att man kunde spola tillbaka tiden.
Jag hittade massa gamla bilder på en cdskiva. Från i 1:a ring när vi åkte till norge. Jag, Linda och Robert. Mina då bästa vänner. Vi hade så ofantligt roligt.. Det finns liksom inga ord. Jag saknar den tiden så himla mycket.

Vi kallade oss för Angereds Härskare. Vi hade tillochmed vänskapsband som jag tror Gustav hade köpt i Brasilien. Vi var bara vi. Bara helt enkelt bäst.

Urrrrk... ge mig tillbaka den tiden. Allt var så himla lätt.




Här har vi Angereds Härskare
Två dansare och en mediaelev.
(nämn inte mitt hår. Jag vettifan vad jag tänkte på. Ville jag se ut som ett lejon... eller vad var problemet?)



Orust - Bilder


Plockade lite blåbär


Det flockades med flygmyror på bilen


Vi tog ett härligt dopp i boganesjön :) <3
 (hundarna också :)


Här är mammas äldsta tjej Sickan på språng


Och här kommer 12 veckor gamla Sally :)
både Sickan och Sally är Dvärgschnauzer


Och här är världens snällaste hund. En liten ängel.
Petronella. Morfars hund, En Schiperke.


Och här är huset vi bor i :)

Örk

Äntligen hemma.
Är heeelt slut.. Kom hem till ett halvstökigt hem så jag blev lite på irriteranden... =/...

Har haft en helt underbar dag.. vi vart inte så länge på traktorskiten.. så vi åkte till stugan.. och gick ut och plockade blåbär.. jag har fått hem minnst 2 liter blåbär :) Sedan blev det bad i Boganesjön. Och sedan grilla och äta gott :)..
Det var bara prat och mys hela kvällen tills myggorna bestämde sig för att äta upp mig.
Så vid 11-12 började vi röra oss hemmåt..

Nu är jag trött och myggbiten.. Och eftersom jag är allergisk och mina myggbett blir stora som tennisbollar så ska jag klämma i mig en allergitablett. Läsa något kapittel i boken och sedan nana :)..

Natti :)

(aaah btw.. har tatt gööööörfina bilder idag :)

Mobilblogga

Nu sitter vi i bilen påväg till nån jädra traktorutställning. Jag försöker prångla på att vi ska skita i det och åka och båda istället. Men det går inte så bra. ;) nåväl. Ha en solig dag.

09:49

Godmorgon..
Idag strålar solen. Som den gjorde igår också. Uuunderbart..
Nu ska jag klä på mig. Och käka lite frukost och sedan rullar vi iväg mot orust :)
Ska bli supertrevligt.

Dagen

Sola massor. Spela The sims 3 med Tinki. Och sedan se på Sagan om ringen och äta tacos med baby. Sen åka och kvällsbada med Lisa och Daniel :) Myspys..

imorgon kl 11 åker vi till Orust :) Myyyspyyyys

Wei

Idag blir det sola ute på gräsmattan med Katinka. Och imorgon åker jag och Eddski till Orust och hälsar på Morfar tillsammans med Mamma :)

Ska nog bli en mysig helg :)

11:11

Godmorgon. Klockan är 11:11. här hos mig i allafall :)
Jag vaknade vid 10. Men har mest slappat.
Nu ska jag sätta mg och se om någon vill hitta på något idag.
utomhus iallafall..  (kärlek på vädret)

Inatt drömde jag så sjukt jävla..... hemskt.. att jag inte ens vill prata om det här.. öuurk...

Hejhå

Goddag kära läsare :)

Jag kom ju hem efter några timmar på stan i solen med Sanna och Lisa.
Det var hur mysigt som hellst.Först satt vi ett tag på Espresso House vid NK sedan satte vi  oss vid älven och drack Islatte, Eller snarare snyltade på Sannas islatte :).. Efter det drog vi bort till centralen för att möta Lisas syster, Emma, och Mille och Peson. Tjötade lite innan alla drog i väg till jobbet och jag lunkade hem och bara log och njöt av sommarvädret :).
Hoppas vi får en till såndär värmebölja innan höster kommer :)

När jag kom hem låg det två utslagna varma katter på golvet och vräkte ut sig. Jag ska öppna fönstrerna på glänt så vi får in lite frisk luft och svalka här hemma :)

Dagens låt

Detta är dagens låt för det är så fint väder och jag är sprallig och glad.



Oh my!

Detta här nedan är något av det roligaste jag någonsin sett. Min far visade den för mig för drygt 3 veckor sedan och jag har sett den minnst 10 gånger sedan dess och jag skrattar lika mycket nu som första gången jag såg denna.

Det är en Literal Video. Vilket innebär att text och sång är gjord till en låt baserat på dess musikvideo.
Det är svårt att förklara. Men se den.. Och ja..... se den bara! :)



Ja.. Nu är det dags för mig att bädda ner mig :)
Natti natti!

Knapp

Knappen till höger där ni kan läsa "Klicka här för mer info om Tindralén" är fixad. Så trycker ni nu så kommer det upp en sida med lite information om vem jag är :)

Tack till "Designa din blogg.se"'s forum!

Ohlord

Jag har suttit och konstant skrattat i 2 timmar nu. Jag fastnade tittandes på Youtube klipp med bloopers från vänner.
Jag har bokstavligen skrattat så att tårarna har runnit kraftigt.





Här är två av alla videos jag har tittat på :)
Enyoj!

Mer nytt



Mer nytt är denna knappen som är till höger i menyn. Där man kan läsa lite om mig.
Den sidan kommer att utvecklas men nu är där en fin knapp iallafall :)

Bloggdesign


(tryck på F5 om ni inte ser den nya svarta designen)

Sådär ja :) Vad tycker ni?



Andra saker

Det bidde inget gym. Jag blev heeelt opepp. Men jag och Lisa körde 50 situps och mördarmage istället :). Sedan följde jag henne till vagnen och sådär.

Vädret är ju helt kladdigt.. Men jag ska inte klaga.. För nu får vi lite värme igen.. Det blir att sätta fläkten på högvarv här hemma :) Om det fortsätter då...

Jag funderar på vad man ska hitta på i helgen.. Ska sätta mig och söka lite fler lägenheter med baby... Sen vettifasiken..
Pappa läskade mig med Malmöfestivalen nästnästa vecka..Men det är ju den veckan jag börjar skolan osv. Så det blir nog inte av. Synd för det är Liberator, Miss Li, Promoe och många många fler man skulle villja se...

Nu tror jag att jag ska sätta mig och pilla på en ny bloggdesign jag har börjat tröttna på denna.. Men jag har faktiskt haft denna ett bra tag. Nästan rekord ;-)

Att vakna och tipsa



Godmorgon alla. Just ni sitter jag i telefonkö för att frysa mitt Comviq abonnemang.. Sen ska jag vel chilla lite med Lise sen tänkte jag dra till gymmet och pumpa lite :)

Här är en bild att dreggla över :)



Jag längtar så offantligt till 20 November då filmer har premiär. Jag har redan löst en biobiljett så de pengarna behöver inte jag tänka på..

Jag har löst en biljett på Gratisbio. Där jag är medlem. Och nu har jag samlat ihop tillräckligt med poäng för en biljett..:) Tjuho :).. Testa att blimedlemma själva :) Klicka här

Att vara nöjd



Såhär ser jag numera ut..
Det blev lite svartare än planerat men det vart ju ändå snyggt :)

Vad tycker ni?


Att få sämsta kommentarerna



Alltså.. Jag förstår inte denna kommentaren..
Är det ett konstaterande? Är det kritik? Är det påstående? Är det fjanteri?
Jag satsar på fjanteri.

Självklart värderar jag vad saker kostar. Jag lever ekonomiskt besvärligt. Jag vänder på varje krona jag äger och överväger alltid att snåla mer och mer. Jepp jag unnar mig några filmer ibland. Någon sushi osv. Men varje sak jag köper tänks nogrannt över. Och ja, jag skriver i min blogg vad jag köper för saker för att jag vill dela med mig och även för att kunna gå tillbaka och minnas. Stör det dig så kan du väl låta bli att läsa.? eller? Har jag fel?



Nåväl.. fuck it.. Nu sitter jag här med en halv folierulle i hövver. Sitter nämligen med svarta slingor nu.. Hoppas det blir bra och inte fläckigt :).. Ska ner om 10 minuter och skölja ut dem. Sen ska jag köra mina dagliga kvällssitups och armhävningar. Och sedan leka lite mer med min nya telefon :)

Att shoppa

Idag har jag shoppat.
Jag har köpt 10 kg kattsand :P
Jag har köpt två hårfärger.. en svart och en röd..
Ska köra svarta slingor i nu med då..
Sen har jag även kirrat en ny telefon en W715 (se bild)

Jag blev erbjuden ett skitbra erbjudande från Comviq och eftersom jag ändå ska byta till dem den 18 okt. Så skaffade jag mig ett abonnemang och en telefon och fryste abonnemanget fram till 18 okt då jag även flyttar över mitt gamla telefonnr till Comviq :)..
Jag är feeetnöjd med telefonen :)


Att drömma wierd

Ah shit..
Är ute och åker bil med Steph hur jädra längesomhelst.. Vi är typ nånstans uppe i landet.. Men sen helt plötsligt är vi i smarholmen.. Vill bada men jag gillar ju inte hav. Så vi kör en bit till och är helt plötsligt uppe i Kåsjön. Perfekt.. Jag springer i vattnet.. Men stannar och ser ett obebott hus.. Och ser två krokodiler.. Bryr mig inte så mycket. Sen kommer Malin cyklandes på vägen ( i drömmen skulle jag ändå träffa henne senare ). Hon säger "Du sitter på en liten liten räv"... " Va??" säger jag och reser mig upp men ser inget..." Nej jag menar att de bor där under stenen"

"Sött".. Tänker jag.. men bryr mig inte allt.. likt krokodildelen där..

Jag tar av mig till min röda bikini men lyckas hetsa ena krokodilen så han kommer efter mig.. Men jag springer ut i vattnet och lägger mig helt stilla. Tills krokodilen är där och tar ett bett om min hals.. Jag rör inte en fena och ligger helt still när jag känner att hans tänder nuddar min halsplulsåder.. Som tur är så vaknar jag innan något mer händer :P..

Allt detta händer efter att jag har blivit bästa vän med Elin kero. Och hennes pojkvän som fyllde 24 igår :)

Wiieeeerd I TELL YAH!..

Nä om en stund ska jag ta mig in till stan och mysa lite med Lisa. Och sedan köpa kattsand.. För den nya kattsanden jag provade var det värsta jag någonsin gjort..
Det luktar fan ormbajs runt hela jävla kattlådan.. Öööörgh...

Att pusta ut

80 kr i inträde 300 kr för åkpass. 200 kr att spela för och 150 kr var för mat.
Det är vad mamma och Gary köpte oss alla,. drygt 700 kr gånger 5... (ena syskonet var ej med idag)..
Oj oj oj... tackade dem krafigt efter denna dagen :)

Jag kom hem med en söt elefant jag vann och två filmer "Crazy in Love och "Spiderwick" :)

Så nu blire filmkväll för fulla rullar. Är blöt och helt slut i fötterna efter heldagen på Liseberg :)


Att ladda

Idag är det Liseberg. Jag har tömmt myntfacket och har med mig 113kr att försöka vinna någon kul film eller sak på :)
Vi får vel se vad jag kommer hem med :P..

Så äre :)..
Nu ska jag ringa mami och kolla vad hon har för tid planerad :)..
Hoppas bara inte hon låter sig sänkas av det halvkassa vädret...

Att visa

Mitt hus. Eller ja.. Alice och Jasper Cullens hus :)
Är det inte hur fint som hellst?



Att vara fräsch

Vaknade runt 10 idag. Pigg som attans... Eller nästan :).
Men jag softade lite vid datorn uppdaterade mig om vad som hänt i helgen..Lyssnade på lite soft musik. Sedan gick jag ner och tog en lååång och skön dusch.. Så nu är jag så fräsch som jag kan bli :).. Idag vettifan vad som händer.. älskling kommer hit snart.. Men vad vi ska göra... vet ej.. :P..

Jag har en "köpa filmer" abstinens..men jag får ju inte.. jag kan ju inte.. eller?...
*kollar kontot*

Nu ska jag stoppa något i magen och spela lite sims 3. På mina nya karraktärer som föreställer Jasper och Alice ut twilight :P..
Och såklart ska jag lägga in Twilight soundtracket i musikmappen :D


Att öjja

Öjj säger jag.
Var uppe alldeles för sent igår. Lång men fett rolig natt med tjejerna :) Idag har jag bara mysat med min älskling.. glott på vänner och slappat :). Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Men på måndag :) Då är jag bjuden på Liseberg :)

Vill ägna en god tanke åt min kära syster som fyller 13 år idag!

Grattis Sarah :)


RSS 2.0