Hejsan..

Godmorgon.. Eller ja.. jag gick upp för en timma sen. Har precis ätit frukost. Så nu ska jag och Eddie åka till Åbybadet och stojja och simma...

Hoppas ni får en fin lördag..

Hello

Vi han inte till botaniska. Men det blev slottsskogen och ta kort på pingviner och söta fåglar :) Men dom bildernna kommer upp imorgon eller på söndag.. :).. Nu ska jag sova.. så jag är pigg imorgon när vi ska bada på Åbys äventyrsbad :)

Just nu sitter jag upp i sängen.. Men kännde precis att Foxi lade sig bakom min rygg och Fanzy ligger i fotändan.. två katter ivägen för att jag ska kunna sova haha...

Annoying.. Nåväl.. Natti natti!

Hej hopp!

Nu är min älskling här. Och snart ska vi ut och promenera i Botaniska Trädgården och fota med kameran :) Sedan till 4gott och köpa nostalgigodis :)

Ha en trevlig kväll

Ilska över andras lycka.

Nu har hela familjen kommit hem ifrån Egypten. Borsan gapar över hur fint det var och lägger upp massa bilder. Och ärligt talat blir jag bara mer och mer förbannad. det var ungefär 6 år sedan jag var i Egypten. Snarare utomlands över huvudtaget.. Sedan har det bara varit england och tyskland..  räknas danmark? Och de senaste två åren har jag längtat sönder mitt liv efter att få åka utomlands till sol och paradis igen. SPECIELLT egypten eftersom jag redan varit där och fullkommligt älskade stället.

Jag blev så ledsen och paff när jag fick höra att hela familjen skulle dit. Men efter ett tag släppte jag det... tills resan började närma sig. Sedan blev jag arg... Och nu när dom är tillbaka och mosar upp bilder i mitt ansikte och min bror gapar över msn om hur JÄÄVLA underbart det var att simma med delfiner bla bla blaa.... Då blir jag arg.... flyförbannad rent utsagt.. jag vet inte vad jag ska göra med ilskan... för jag kan ju inte sitta och gnälla över att jag inte var med..

Jag var inte bjuden.. alla fick åka med gratis för någon i släkten fyllde år.. Men skulle jag förlja med fick jag betala för mig själv.... Och jag har varit arg om det i många många månader nu..Men det är ändå inte rätt att gnälla på dem för att dom har haft kul, eller?

Jag tycker det var taskigt att smacka upp det i fejset på mig sådär bara.." WOW VA KUL VI HADE DET, DU MISSADE VERKLIGEN NÅGOT, JAG GJORDE DET OCH DET OCH DET OCH DET!! WOOOOW!!!!!"

Nu ska jag gymma... suck...

Dove

Denna härliga duschcreme har jag köpt! Så om en timma efter "Du är vad du äter" ska jag prova den!... Jag ramlade nästan omkull när jag luktade på den på Åhlens.. Egentligen behöver jag inte fler tvålar och sånt.. Men jag var bara tvungen att ha den! :)


G'day

Idag har varit en helt okej dag.. Började med en frukost(äter typ aldrig frukost) Så en bra start.. Sedan Arbetsforum.. Dock började jag helt från det blå blöda näsblod och det har jag aldrig i hela mitt liv gjort.. Sen gick jag till Åhlens kollade lite på bokrean men hittade inte så mkt skoj mer än en ny kalender.. Och så köpte jag lite schampon och balsam.. Och en ny Dove tvål som lutar UNDERBART så den ska jag ner och prova i duschen snart :)

Sen vart det hem och gjorde lite mat.. Håller just nu på att virka en mössa.. Inget sådär snyggt.. men den ska bli lite "rastafari" form på den :) Lite kul tidsfördriv bara :) Sedan har Sanna och Emma och Lisas pappa varit här på lite kaffe och prat :) Mysigt värre.. Sen tog jag och Lisa en liten promenad.. Sen är jag hemma och ska snart titta på "Patrik 1,5" Ska bli kul.. har sett fram emot att den ska komma ut :)

Nu ska jag skriva lite i kalendern sedan blir det film.. Lisa söten håller på att göra thé till oss också :)

Hej hopp!

Nu ska jag snart in till stan och gå på Panduro och sedan till Arbetsforum. Igår sov jag med flätor så jag har sådär sött lockigt hår idag :)



Hahah jag ser ut som jag sa döda dig med blicken på bilden.. haha.. jaja den får jag bjuda på :)

Hög tid

Det är hög tid att gå och lägga sig.. Men jag måste bara betala räkningarna först.. för imorgon ska jag till Arbetsforum (somvanligt) Fast denna är sista gången eftersom jag snart går in i UGA (ungdoms garantin för arbete)... Men i varjefall.. Innan tänkte jag gå till panduro och köpa lite pysselgrejer... Så jag har lite saker att göra :) Pyssla och ha mig. vill köpa material för att göra ett berlockarmband att fylla på :)

somsagt ska jag betala räkningar.. sen sova!

Natti <3

Fixelur

Jag har pysslat hela kvällen!

Jag har varit på vinden. Spanat på gamla minnen och grejer från barndommen :) Hittade lite roliga grejer. Bl.a  brev och sånt.

Sedan har jag monterat upp fyra diodlampor i tv-bokhyllan... Spikat upp cd-skivor på hallväggen (ska fylla hela väggen) En smidig idé när man inte orkar spackla och måla.. Sytt ett silvrigt drapperi att ha innanför ytterdörren. (har glas i dörren som stör när det är mörkt osv) Monterat upp drapperiet... och lite annat gojs...

Nu ska jag snabbt göra lite käk.. innan det är försent.. Sen hitta någon film att titta på :)

*Gym*

Idag har jag gymmat.. Glömde dock ta med mig schampo till gymmet. så duscha gör jag strax... Har även handlat lite käk och sånt på Netto. Samt tre små söta trosor det står "Raring" och "Sötnos" på :) Sedan får jag inte glömma att boka tvätttid..

Jag är på städhumör.. Men jag har inget att städa.. irriterande :)

Nä nu ska jag se klart på House avsnittet.. Sen får jag se... vad jag hittar på...

Älskade Djur!

Inspirerad av Blixmans senaste inlägg om sin söta vovve Rudolph. Så kännde jag att jag ville berätta och förklara om min kärlek till mina älsklingskissar!




Jag har mina två små älskade katter. Foxi 1½år och Fanzy Snart 1 år.

Foxi köpte jag och min pojkvän ihop. Hon är bonnkatt, Svart med vita strumpor och en vit halsfläck. Hon blev sprallig och gosig på en lagom nivå. När hon blev könsmogen var hon förskräcklig men det var ju synd om henne.. Hon gapade så högt att grannarna trodde att vi plågade henne. På riktigt.
Men när vi sedan steriliserade henne blev hon lugn igen.

Fanzy köpte jag själv med ett eget ansvar då min pojkvän tyckte att det räckte med en men jag tyckte Foxi verkade ensam så jag tog på mig ansvaret och köpte henne själv. Fanzy är halv Siames och halv bonnkatt. Hon har 6 olika färger i sin päls men grunden är svart. Hon känns mest igen för sin beiga rand i pannan. Många tycker det ser ut som jag har spillt kolasås på henne.
När Fanzy växte upp blev hon en sprallig liten tjej. och Foxi tog genast mammarollen. På största allvar. Fanzy är nu snart 1 år men försöker fortfarande dia mjölk från Foxi. Fanzy har gått igenom sin könsmogen period men den var knappt märkbar. Fanzy är somsagt en halvsiames vilket gör henne väldigt väldigt högljudd.

Båda tjejerna är matvrak och det finns inget som överröstar deras jam när kl 12:00 och kl 20:00 då det är matdags.

Foxi fasnar nästan aldrig på kort men några har jag. Fanzy däremot är en riktigt linslus och en bra modell :) vilket syns på mängden kort jag har på henne :)


(Foxi är visserligen med på bilden. Men Fanzy liksom tar fokusen)


Det finns så många saker jag älskar med dem.

  • Att se dem sova, och klappa dom lite försiktigt och då sträcker dom ut sig sådär sött, eller lägger sig på mage.
  • Att lukta på dem
  • Att bara lyfta upp och krama dom
  • Att leka med dom. Allt är kul. Man vet aldrig vilka spännan de skutt dom kan göra eller springryck.
  • Att bara titta på dem
  • Att båda älskar att ligga nära mig
  • Att båda känner när jag är ledsen eller nedstämmd.
  • Att båda lyssnar på mig (oftast)
Jag kan hålla på i all evighet.. Men klockan börjar bli mycket nu..
Men allt jag ville få fram är att jag älskar mina tjejer något så offantligt... <3<3<3 och förevigt..


En smärre storleksskillnad på tjejerna :) (foxi är den större)

Godnatt allihopa!!

Gym

Imorgon blir det gym igen.
Förresten har jag jätteträningsvärk i hela kroppen av dessa två hårdkörningsdagar. Men det bästa man kan göra med träningsvärk är att fortsätta träna :) Och stretcha :)
 
Och dessutom är det rätt gött med träningsvärk. för då vet man att man har varit duktig :)

Yeii Justice på MTV. Måste dansa lite :)

Ny design

Uppdaterad design.

Vad tycks?

(OBS! syns inte designen tryck på F5 eller uppdatera sidan)



Lägg märke till den snygga knappen i sidmenyn som det står "Klicka här för info om Tindralen"!



En fråga

Nu har jag en fråga till er alla. Ser jag ut som en kossa? Är jag fet som en gris? Är jag tjock?
Denna bilden är tagen förra veckan så den är aktuell. Jag tycket inte att jag är tjock. Jag är inte ful... Men jag har några kilo för mycket som jag håller på att åtgärda. Men när folk säger saker som "Kossa" "Fet som en gris" Tjockis" " Feta kossa" osv. Så tar jag illa vid mig. Eftersom De extra kilona jag har är mina största just nu brister. Så varför? Varför säga sånt?


Mitt rum

Såhär ser mitt rum ut! Red And Shiny as hell!



Sjukt

Att folk inte kan ge sig?

Jag kommer absolut inte bli anmäld av någon. Jag har inte nämn några namn (med efternamn) Alltså kan det vara vilken Lina somhellst. Jag ljuger inte. Jag söker inte empati. Jag valde att berätta min historia ur min synvinkel och hur jag uppfattat det.

Att folk reagerar på det fine.
Men jag tänker inte ta åt mig mer.. Jag tänker inte ha något med er överhuvudtaget att göra..
Jag bevakade deras bloggar och sidor. Men.. Nu tänker jag inte ens göra det...
Ni berör inte mig för det minsta!




Tillbaka till MITT liv..
Tre timmar på gymmet är inte illa pinkat. Körde på som sjutton.. Tror aldrig jag har sprungit så fort i hela mitt liv hahaa.. Gött som fan var det iallafall..  En kvart i bastun där jag nästan slummrade till. Och en dusch och sedan hem.., Nu ska jag slå på musik,. Dansa runt och bara må bra!

Toodels'

dags

Nu har jag svept min bärsmoothie och fixat byxorna. Så nu ska jag ner till gymmet.. solen skiner..Kanske får kameran hänga med på en tur... :)  Fokus på gymmet iallafall...



och, förresten, Lina..

Alla kommentarer du skickar ifrån din IP är blockade.
vilket innebär att jag måste godkänna bara dina kommentarer...
Fattar du inte att ja vet att det är du.. fastän du kallar dig Mia, Nezzie och vafan du kallar dig?....

JA; självklart tar jag åt mig när folk kallar mig fet som en gris. inte för att jag är fet som en gris utan att jag väger en aning för mycket och det är något jag försöker kämpa med. Men när folk kallar mig sådana saker så blir det inte lättare för mig att regaina självförtroende osv. Är det så jävla svårt att förstå.

Det finns massa saker jag kan kalla dig för. Dina brister.. Men jag håller inte på med sånt.... Jag håller grälet till vad det handlar om istället... För kroppsuppbyggnad har inget att göra med våran f.d vänskap.



Ny dag, Nya tag, och Förklaringar.

Jag tänkte berätta vad jag menade i mitt förra inlägg. Jag blev kallad för tjock och fet som en gris åtskilliga gånger. Och som ni kan se på flera av mina bilder så är jag inte särskillt stor. (tro vad ni vill). Jag tog det kvickaste sättet att försvara mig. Och använde min pojkvän. vad syftet med den meningen var är att.

Min pojkvän träffade mig i mina smalaste och snyggaste dagar. Delvis pg.a förhållandet och att jag slutade röka så gick jag upp i vikt. Men han är ändå där. Och det beror på att jag inte är ful som stryk och fet som en gris....

Tolka det som ni vill. Men det är vad jag står för...

Sedan fick jag in hemskt många kommentarer igår. Endel anonyma och endel från folk jag känner och endel från folk jag inte känner.
Jag vill bara klargöra att jag inte skickade mina anonyma kommentarer till mig själv. Varför skulle jag annars förklarar mig här och nu. Det är folks åsikter och uppfattningar av mitt inlägg. Jag tänker inte ta bort kommentarerna eller inlägget.

Och ni får hata mig hur mycket ni vill. Men det är min blogg.. Och kommenterar ni kan ni ju iallafall lämna lite namn efter er.så man vet varifrån åsikten är.



Igår fick jag en ångest attack. Jag var tvungen att ringa Eddie och be om hjälp. Han satta sig på bussen och åkte hit så fort han kunde.. Jag är jätteglad att han fick det. För han både fick mig på andra tankar. Och fick mig att åt minstonne försöka ignorera vad som sägs om mig.

Nu ska jag sy på en knapp på mina gymbyxor sedan tar jag väskan och promenerar ner till gymmet. En perfekt plats att ta ut känslor och aggresioner på. Om du frågar mig.



Fick förövrigt H&M's inredningskatalog nu och den ska jag slumma igenom lite snabbt också :) Oj jag får inte glömma. ska göra en smoothie innan jag går också.. :)



Gosh

20något beter sig som 10. Jag blir konstant nedtryckt och kallad tjockis, fet som en gris osv.
Jag väger mer än jag borde men kämpar med det. Men jag är absolut inte fet eller tjock.

Tur att jag iallafall har en underbar pojkvän (som inte är toffel)

Som förövrigt är påväg hit nu och ska trösta.. <3

Här är en låt som rycker upp mig totalt.. <3 The Veronicas



Nokia Morph

Jag vill ha!.. Jag MÅSTE ha.

När den nu kommer. den lär ju kosta skjortan.









Jag har tänt levande ljus i hela lägenheten i ett desperat försök att rycka upp mig. Jag tänkte inte sitta här och gnälla. Men jag har helt enkelt inget mer att hämta ut från denna staden och jag vill flytta. Men det är inget självklart beslut än. Och jag tvivlar att det kommer gå igenom. Men såhär känner jag just nu.

Och nej jag tänker inte ta bort mitt inlägg från igårkväll, jag har ingen som hellst anledning till det.

Toodels'

Att ge upp

Att inte orka mer.
Att villja ge upp.
Att villja flytta härifrån.
Att få sitt liv förstört.
Att vara helt ensam.
Att vara helt jävla ensam.

Jag ger faktiskt upp nu.
Jag vill härifrån
Men jag vet fan inte hur jag ska gå tillväga.


Godmorgon

Godmorgon alla vänner. och ovänner.. haha..

Nu ska jag packa väskan och dra till Gymmet.
Sa bara fylla på mobilen med musik först :) Har dratt ner Prodigys nya skiva. Justin Timberlakes nya (som var sådär) Och lite annat smått och gott :) Sen när jag kommer hem blir det pastasallad för fulla rullar. Sen funderar jag på vad jag ska hitta på. Jag har liksom gjort allt. Städat, bytt inredning osv. tillochmed rensat ut kläder. Slängde ca 15 trosor.

Nä jag får fundera på det på gymmet. Fur nu måste jag börja röra mig :)

Ha en fin dag.

Orka?

Det finns en person som absolut inte är anledningen till att jag vill flytta härifrån. Utan bara är en av källorna till att jag är trött på Göteborg. Denna person var en gång i tiden en sjukt bra vän till mig. Vad jag trodde. Jag nekar inte till att vi hade kul. För jävlar va kul vi hade. Vi var "Rocksystrar" osv.

Men helt plötsligt vände det. Vi fick båda pojkväner. Och på någotvis blev det antagligen ett missförstånd. Eller något. Bruden fick för sig att jag hade snackat skit om hennes pojkvän. (vilket helt enkelt inte kan stämma. eftersom jag bara några veckor innan hade haft CPkul med honom på hennes födelsedag, vilket retade henne något offantligt) Men på någotsätt så fick hon för sig att jag snackat skit om honom eller något sånt. Och egentligen säger jag tack för att hon fick för sig det.

För då fick jag se vilken person hon egentligen var. Jag fick lite förvarningar om hennes fördomar mot tjockisar osv. Men det ante mig att det var så illa.

Hon började hänga ut mig på internet. Det tog inte lång tid innan folk vände sig mot mig. Ett ex till mig sluta helt plötsligt prata med mig. Och än idag har han inte svarat på varför. Och då har jag tillochmed sett honom på gymmet osv.
Och jag ska inte säga att jag är oskyldig helt. för såfort hon började hänga ut mig och allt det där så är det klart att jag gav svar på tal. Jag var kaxig och elak tillbaka. Det var jag.. Efter ett trekvart år så försökte jag få henne att sluta. Jag lät bli att läsa om henne. Och försökte klargöra att det var nog.

Men icke sa nicke. Detta fortgick. Jag försökte låta bli att uppmärksamma det. Men hur lätt är det när vi har gemensamma vänner och bor i samma stad.

Ett bra tag undvek jag krogen som jag vet att hon också gillar. Sedan hamnade jag och min kompis där på en efterfest. Och då var såklart hon där. Hon började hänga ut mig IRL nu istället. Alla personer jag pratade med eller började tjöta med drog hon ifrån mig och så kom dom tillbaka och sa till mig saker som "Du vill inte veta vad den bruden just sa om dig" Och liknande.

Jag förstår verkligen inte. Nu är hon igång och skriver massa inlägg om hur omtyckt hon är och skryter något så ofantligt om hur populär hon är på krogen och hänger med vakterna och bartenderna och hänger på Rockbaren efter stängningtid osv. Samt att dom röker i köket osv. Hur bra är det för Rockbaren att hänga ut det?

Sedan 2 sekunder senare snackar hon om folk hon hatar.. trycker ner på folk. kallar mig Tjockis. Och sedan säger hon att hon är trevlig osv. Och ger alla en rättvis chans.

Det är ju sån sjuk dubbelmoral. Det är ju helt fel.

Att man inte ens ska kunna gå på en härlig krog. Bara för att en jävla hypokondriker/självupptagen/skabbig brud ska fokusera på att förstöra ens kväll.. varför kan inte alla bara ha det bra och leva sina egna liv?..

Hur jävla svårt ska det vara... Snacka om problem alltså..

Och jag trodde att jag hade psykiska problem.. Eller ja det har jag.. Men inte i den jävla nivån..

19 år my ass hahahaha... snarare 12....

Nog om idioter.. Dags för säng. Redo för gym imorgon :)

Fix

Jag har fixat och donat massor här hemma idag.
Jag hade ju tur och hade somvanligt ingen bakfylla. Härligt. Så jag och Lisa (när hon vaknade kl 3) Tog en snabbdusch. Sen promenerade vi ner till Willys pantade flaskor. Och köpte lite käk och sånt. Sen när vi kom hem bakade vi en egen pizza. Och det blev GALET gott.. Perfekt knaprig deg. Och underbar fyllning. Sedan slappade jag en stund.. Sen började jag byta gardiner. Flytta på mattor och byta sängkläder. Nu är det iprincip helrött i vårat vardagsrum/mitt sovrum.

Röd soffa, Röd matta, Röda sängkläder, Rött överkast, Röda kuddar, Röda dukar, Röda gardiner och andra Röda detaljer :) Me like!

Imorgon blir det gym. På Tisdag blir det gym, På onsdag blir det gym, Och på Fredag blir det gym. :)

Yes Yes. Nu ska jag varva ner och slummkolla lite på tv.

Malmö

Jag har precis insett en grej.
jag är trött på Göteborg. Jag är trött på krogarna i Göteborg.
Jag är trött på huset jag bor i. Jag är trött på alla jävla äckliga brudar i Göteborg.
Jag är trött på alla giriga fanskap i Göteborg.
Jag är trött på allt i Göteborg. Jag vill ha nytt...

Jag vill flytta till Malmö med Eddie.

Men vi pratade om det i telefon. Hur fan går man till väga..

För att få jobb ska man ha lägenhet och för att få lägenhet ska man få jobb. Och sen vill ju både han och jag plugga också..

Det är ett jävla stort steg. Men det är något jag verkligen skulle villja. Min pappa bor i Malmö och jag har ju varit där ett gäng gånger. Och det är bara massa roliga och mysiga erfarenheter av den staden. Och så är ju skåningar så sköna!!..

Tex. Svenska Akademien Grymmaste hiphop gruppen ever. och var är dom ifrån... SKÅNE!! :)

Största drömmen vore ju ändå att få bo i Turning Torso i Malmö. Men det kan jag ju glömma med det samma :)



Titta här vilken snygg grafitti dom har i Malmö. Det är ju bara för underbart! :D



Godmorgon

Godmorgon kära vänner!

Igår hade jag SUPERKUL. Istället för att slösa pengar på krogen så åkte vi hem till Lisas syster Emma och spelade roliga familjespel, sjöng  Lips och spelade Guitar Hero. Och groggade såklart.. Det var en jättetrevlig kväll. Och många bilder togs. Så Det får ni se senare när jag orkat lägga upp dom.

Turligtvis nog är jag inte ett dugg bakis idag. Det är så schysst att jag behöver knappt dricka något. Man har ju kul ändå.. Alkoholen är mer för att lätta upp stämmningen i början.. Sedan är allt ju bara roligt av sig självt.. :)

Nu ska jag se om Lisa har vaknat.. :)

Party

Nu har jag och Lisa fixat iordning oss och så ska vi snart ut och dansa!
Ska bli superkul :)


Ha en trevlig kväll!!

MYS!

Igår var en riktigt kalasmyskväll med min älskling!! Verkligen lyckat.. vi köpte typ 3 kilo godis.. men åt 10 bitar var hehe.. Men vi promenerade ner till 4-gott.. Göteborgs största godisaffär..

Myspys.. Sen gick vi hem och gjorde hamburgare :)

Idag ska jag och Lisa ut och dansa!.. ska bli MEGAKUL!!..
Så nu ska jag platta håret och sminka mig :)


Hej hopp!

Foto

Jag hade tråkigt när tjejerna åkte, så jag lekte loss lite med kameran :) Jag fick en bild jag blev ganska jävla nöjd med :)
Jag gillar halvansiktsbilder :)  (mlicka för att se den stor!)

Och som svar till Alex. Nepp inte supa idag :) Men imorgon kanske... Frågan är vad man ska göra... Krogen eller nån fest...?

Yei

Jag är glad och på gott humör. För idag kommer min älskade Eddie hit. Och vi ska mysa hjärnet :) <3<3<3
Om han orkar efter jobbet så kanske vi ska åka till Åby och bada. Annars blir det nog film och annat mys :)


Godmorgon.

Idag gick vi tjejer upp ovanligtvis kl 10 ungefär. Vilket är högst ovanligt.. iallafall för mig och Lisa. :). Men vi hoppade ner i duschen och flummade lite och duschade såklart :). Och om några timmar kommer min älskling hit :)
Det ska bli supermysigt. Hoppas han är pigg nog att åka iväg och bada i åby eller något.

Nu ska jag ta mig något att käka. Sen vettifan :). Vi städade ju igår. Så jaa.. man kanskse skulle börja sticka.. Haha.. nää.. men något kan jag säkert komma på. :)

Åka pulka

Nu har jag, Lisa och Linda precis kommit hem efter en riktigt rolig pulkafärd! Jädrars sådär har jag inte skrattat på väldigt väldigt länge!... Altlså... Det är helt sjukt. Om man vandrar upp mot johanneberg i 15 minuter så kommer man upp till en perfekt pulkabacke utrustad med bildäck och sånt som skydd.

Kameran följde självklart med och vi har tagit många jättesuperroliga bilder :)

Så här kommer några exempel men om en halvtimma kan ni finna allihopa på min bilddagbok somvanligt (http://tindralen.bilddagboken.se) Klicka på bilderna för att förstora när sidan har laddat klart


Första bilden är en bild på Linda som lägger fällben på Lisa i backen. Rätt i action hon faller på kortet!


Snö på Linda!


Snö på Lisa


Snö på mig


Sötisar

Nu ska vi dricka varm choklad och titta på film :)



Fixelur

Nu ska jag åka till Arbetsforum och söka lite jobb och sånt. Kika på utbildningar. Sen ska jag hem och städelura :) Det behövs.. Iallafall damsuga..Och städa toan.. så mycket som Lisa bajsar ;)



Här är förövrigt en lite bättre bild på färgen jag har på håret just nu :)
Jag följde Lizzys förslag att ta bilder i badrumsljus. Jag har ganska mörkt badrum men det blev bättre :)

Förresten till Nezzie.. Jag tror mer på vad min läkare sa till mig om min sjukdom, Dyspepsi, Än på någon internet sida du har hittat information ifrån.

Godmorgon

Nu tänkte jag berätta för er om mina studieplaner. Och min studiebakgrund. Jag har alltid varit den som inte kuggat helt i alla ämnen. Men har alltid legat jävligt risigt till.

Jag känner mig själv väldigt väl och jag vet exakt varför. Och det är för att jag kan helt enkelt inte lära mig något jag inte tycker är kul. Grundskolan gick sådär. Efter ett jävla tjöt från föräldrarna och lite pepp över att få läsa något kul så klarade jag grundskolan precis.

När man letade Gymnasium var ju tanken hela tiden att "Nu måste jag göra något jag verkligen vill och verkligen tycker är kul". Jag vet inte hur lång tid det tog men det var inte lång tid. Utan jag var rätt säker på att jag ville läsa Dansutbildningen. Jag visst att det var ett ämne jag gillade. Jag hade tagit flera danskurser och gjort föreställningar och jag hade aldrig roligare än när jag stod på scen. Och rösten hade jag ju inte så det fick bli dans. Jag sökte Angeredsgymnasiet som fösta val och Aranässkolans dansutbildning som andra val. Samt Burgårdens Restaurangutbildning som tredje val. Gick på två spännande Auditions.

Efter ett tag fick jag veta att jag kommit in på Angeredsgymnasiet. Jag sprudlade av glädje och längtade massor till skolan.

En bra start med nybyggda danssalar. Och allt var teoretiskt bra just med dansen. Men när vi fick veta att vi skulle lära oss enligt PBL (problembaserat lärande) Fattade vi nada. Jag tror det var först i 2:an som vi egentligen fattade vad hela skiten gick ut på.

Det såg iallafall ut som såhär. Vi hade aldrig vanliga matteböcker eller svenskaböcker osv. Vi hade ungefär var tredje vecka ett nytt projekt som innefattade olika ämnen. Ibland konstprojekt, ibland svenska och engelska projkekt osv. Det var vel kul vissa gånger. Men ska jag vara helt ärligt så lärde jag mig knappt någonting.

Alla projekt var luddiga över vad målet var. Alla lektioner var osäkra på var de skulle vara. Vi var den första klassen som fick prova på PBL-tänkande alltså hade ingen någon koll alls, Jag överdriver inte när jag säger att 7 lärare blev gravida under min gymnsieskolgång.

Under hela 2:an så hade jag fruktandsvärda problem med min mage och min hälsa. Jag hade konstanta magsjuker och folk trodde att jag skolkade röven av mig eftersom jag hade precis flyttat hemifrån men faktum var att jag vet fruktandsvärt sjuk. och det ofta. Jag förlorade hemskt mycket vikt och gick konstant sjuk. Vilket fick mig att förlora mycket danslära (det var det jobbigaste med det) När vi hade våra årliga föreställningar fick jag tillochmed inte vara med på en av danserna eftersom jag varit borta så mycket.

Det var jobbigt. Speciellt när lärarna inte trodde på mig. Jag hade ju inte precis någon mamma att intyga med då jag bodde själv. Jag led igenom tvåan. Och på sommarlovet till trean hittade jag min älskling, Eddie. Vi flyttade ihop väldigt snabbt och sommaren gick fortare än blixten förbi. Delvis eftersom jag jobbade på ett industriföretag hela sommaren

Och så började skolan. Min hälsa var fortfarande mycket instabil och blev värre såfort jag började skolan. Jag hade börjat en läkarutredning strax innan skolan började där jag fick gå igenom diverse plågsamma undersökningar såsom Gastroskopi och Kontraströntgen. 

På gastroskopin körde dom ner en 2cm stor slang ner i min hals ända ner till magsäcken där som spanade runt. "Slet" loss massa vävnad för att ta prover och mer plågsammt. På Kontraströntgen så fick jag dricka 1½ liter av det äckligaste jag någonsin smakat. Kontrastvätska som smakade Morot och krita och var tjockt och klumpigt.  Sedan röntgade dom för att följa vätskans väg. Jag kan ju berätta att avföringen var kritvit i 1 vecka därefter.

Genom dessa undersökningar fick de konstaterat att jag hade Dyspepsi, vilket innebär Kroniskt magsår. Jag visste att jag hade haft magsår lite väl många gånger. Men att nu få reda på att man skulle ha det resten av livet. Det sved kan jag ju berätta.

Jag fick rådet att inte läsa en så fysiskt ansträngande och psykiskt pressande utbildning. Jag fick göra det jobbiga valet och efter ett tag så hoppade jag av. 7 månader innan jag skulle tagit studenten. Suck...

Efter detta jobbade jag till sommaren och efter ett tag bestämde jag mig det dumma för att prova igen. Jag hade en chans till att läsa färdigt och få en fulländad gymnasieutbildning. Jag slutade mitt vanliga heltidsjobb och tog ett kvällsjobb som säljare på GP. Och började plugga. Såhär såg en dag ut.

07:00 Vakna
08:00 Skola
12:00 Lunch
16:00 Skolan slutar
17:00 Jobbet börjar
21:30 Jobbet slutar

Jag fick aldrig tid för mig själv och jag fick aldrig tid för att vara med min sambo. Jag klarade några veckor sedan märkte jag direkt på magen att det inte fungerade. Och eftersom jag bodde i en större lägenhet med min sambo så var jag tvungen att prioritera jobb och inkomst.

Jag hoppade av skolan igen. 4 veckor senare fick jag sparken från mitt skitjobb på Göteborgs Posten. Sedan dess har jag försökt söka jobb i flera flera flera månader och inte fått ett enda skit.

Nu tänkte jag studera upp något jag verkligen vill. Dock får jag veta att ska jag läsa upp mina saknande betyg för en godkännd gymnasiekompetens så skulle det ta 3 år att läsa upp. Och som jag skrev längre upp så vet jag att jag aldrig skulle orka det. Då jag somsagt måste ha kul när jag studerar för att något ska gå in i min lilla skalle.

Alltså är mitt mål att läsa en Kvalificerad Yrkesutbildning. Alltså en KY-utbildning. Men jag har jättesvårt att välja vad jag vill läsa.

Jag vet att allra hellst vill jag läsa till florist. Men det skulle jag behöva göra typ ute på landet någonstans i bohuslän. Och jag vill inte flytta härifrån. Sedan därefter tycker jag att  Frisörutbildning låter kul och intressant och något jag skulle villja göra. Men det ska tydligen kosta massa pengar.. (ska kolla närmre på det)
Och som mitt tredje val var i gymnasiesökningen så får det isåfall bil en Kockutbildning.

Så nu ska jag spåna runt på detta. Och prata med diverse utbildningsansvariga osv.  Så vi får se :)

Det blev ett väldigt lång inlägg nu. Men.. Det var skönt att skriva av lite :)

Sovdags

Nu ligger jag inbäddad i sängen med nattetröjan på och gosedjuret i famnen (jepp jag må verka hård och tuff, eller inte.. Men jag sover med min älskade räv jag fick i mina krypår) och nu är det dags att sova. Imorgon väntas arbetsforum och diverse samtal runt och självklart jobbsökning.. Samt utbildningsletning. Då jag planerar att börja plugga till höst med tanke på att jag tappat hoppet helt om att få ett jobb.

Men  men.. Godnatt på er!...

Hår

Äntligen blev jag nöjd med håret. Här har ni en snabb bild, och nej den är inte bra osv. Det är en snabb bild för alla som ville se det ikväll :) Och förresten.. Ljuset gör att håret ser lite brunt ut.. Det är mörkrött.. så ni vet :)


Gym

Idag gick jag upp kl 10 för att gå till soc och göra en återsökan på bidraget. Sedan promenerade jag, i snön, bort till gymmet och körde spring, spinning, "ski-training", crosstraining samt lite styrka på lår bröst och armar. Sedan unnade jag mig faktiskt 18 minuter i solariet. Det var jättelängesedan jag solade och jag börja faktiskt känna mig hemskt blek.. Spec när jag hade svart hår. Nu är det ju iofs rött igen. Men det var skönt att få en liten gnutta mer färg.

Sedan åkte jag hem och slog på Americas Next Top Model. Som jag tittar på på datorn just nu. Det är faktiskt peppande att få komma in i den kroppen som dom har. så det är lite syftet med att jag glor på det programet.

Nu ska jag fortsätta titta på det Sedan tänkte jag köra några svep med dammsugaren här hemma och eventuellt lägga i den mörkare röda färgen i håret.

Förresten. Så tycker jag att ni är snåla med kommentarer. Jag vet att ni är ca 40 personer varje dag som spanar in denna sidan och många av er är återkommande så.. Kommentera. Säg var ni tycker.. Speciellt om bilderna som togs igår. Vill ha kritik



Ohh förresten en grej. Fick reda på idag att jag träder in i UGA (arbetsgaranti för ungdomar) i början av Mars. Det ska bli kul att få lite mer att göra på dagarna.. Plus att man får en liten yttig slant för att gå lite olika kurser och lära sig saker osv. :)

Kram på er!

Frälst

http://puzzlefarter.com/


Jag är frälst!

Fotosession

En väldigt kylig fotosession. Jag och Lisa har legat under täcket framför en film i flera timma för att nu äntligen få tillbaka våran kroppstemperatur. Så nu har vi hunnit redigera bilderna vi blev nöjda med osv. Så här kommer några. För att se alla hänvisar jag er till http://tindralen.bilddagboken.se.

Jag hann även köpa en ny mörkare hårfärg. Så imorgon efter mitt besök på socialen och efter gymmet (nu sätter jag igång igen när jag är praktiskt taget helfrisk) så ska jag lägga i färgen.

(och bilderna är självklart klickbara såfort ni låter sidan ladda klart



Nu får ni gärna tycka till om bilderna :)



Hair and Photosession

Nu sitter jag och Lisa och förbereder en fotosession. Vi ska ut och fota vid älven. Och ta fina bilder på varandra :) Har plattat mitt... Orangeröda hår.. som blev lite halvt misslyckat.. (ska köpa en mörkare röd idag)

Så nu ska vi snart ut i det fina solskenet och fotaloss :)

Såhär ser jag ut idag för dom som är intresserade :)



Som ni förstår är jag inte riktigt nöjd med mitt hår. hehe :P

Shopping

Idag har jag shoppat. Jag är HELT slut i hela kroppen. Och dessutom håller jag just nu på att färga mitt hår rött (igen). Samtidigt som jag håller på och tvättar... PHEW!... Och så har jag städat kattlådan och jaa... Phew säger jag bara...

Just nu är Larry här och myser med Lisa. Jag ska snart lägga i den röda färgen (det är morotsfärgat just nu)

Nu är det dags för hårfärg men först bilder på shoppingen :)


En snygg topp.


En fin röd kläning


Två söta par trosor

Och en väska och massa hårfärg....

Hopp.

Nu har jag vaknat och gjort iordning mig.. Ska ut på stan och shoppa loss nu :) Ska bli kul och skönt med lite nya grejer :) Jag återkommer senare idag med bilder på vad som handlas :)

Kram..

Mys

Sitter framför TV:n med Lisa och myser. Vi har gjort hemmagjord pizza och tittat på TV. Och även handlat.

Imorgon ska jag Gymma med Lisa och sedan Shoppa loss tooootalt :D..
Kommer bli kul och skönt med lite nya kläder och accesoarer :)

Men nu ska jag fortsätta mysa :)


Om en timma

Om en timma tar jag bussen från Onsala hem till Göteborg.

Det har varit en underbar helg. Men ska samtidigt bli skönt att komma hem.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Wie

Kom precis upp ur ett varmt och mysigt bubbelbad här i det stora badkaret :) Var det mysigaste på länge. Nu ska vi äta Mjuk pepparkaka, dricka nyponthé och titta på "Bedtime Stories"



Här har vi mysat i badkaret :)
Lyxit va?

Morgonpromenad

Kom just hem ifrån en lång morgonpromenad med hunden Attila. Det var mysigt och fint.. Härligt nära havet:)

Här kommer lite bilder. Sedan ska vi nog titta pånågot film. Senare börja med maten och bada bubbel :)


Härligt morgonljus får vi in.


En nyvaken älskling!


Fina Attila



Min fina älsklingspälskling!

Mys


Har haft en superfin dag. Var på Gamelfarmors grav och lämna blommor.. sen på stan med papi och käkade indiskt..

Sen träffade jag Eddski :) Vi handlade lite sen åkte vi till Onsala. Han precis ut på en promenad med hunden till solnedgången.. Självklart följde kameran med. Bilder finns att hitta här!

Sedan vankades det mat och sedan mysade vi och tittade på Bolt.

Nu vankas det massage sen ska jag se ett avsnitt av "L Word" Sedan sova för imorgon kl 7 ska vi upp och fota vid soluppgången också :)

Imorgon ska vi bada bubbelbad och äta rostbiff med bakad potatis och kräftröra :) JUMMIE!!

Hoppas ni får en fin dag imorgon! <3<3<3


Supermys!

Nu är klockan läggdags. Jag och Lisa har sagt godnatt och spelat klart. Vi spelade även "Neger & President" (som det egentligen inte får heta längre) och "finns i sjön". Var görskoj.. Lisa vann på Finns i Sjön men jag vann flera gånger på Neger & President :)

Måste bara få skriva hur superbra Lisa och jag trivs ihop. Vi har inte bråkat en enda gång. Vi samsas och kommer överens om det mesta och hjälps åt lagom med städning och andra sysslor.  Jag tror jag kommer bo kvar i denna lägenheten tills jag och Eddie är redo att flytta till en annan tvåa ihop. Så kanske något år eller nått.  Om allt går så bra som det gör nu.

Jag är verkligen supernöjd medmitt liv just nu. Jag har vänner, min älskling och folk som är där för mig. Det ända som fattas är en inkomst, dvs. ett jobb. Då skulle mitt liv vara fulländat :)

Jag ser verkligen fram emot denna helgen. Att få spendera ute på landet vid havet med min Eddie. :)

Något annat jag verkligen måste skriva av mig med är att jag och Eddie har åter igen fört samman två människor i en möjlig framtid ihop. Förut lyckades vi föra ihop Eddies pappa med min moster, Jennie. Det förhållandet har dock tagit slut med men det var väldigt lustigt och en rolig period.
Men nu har vi lyckats igen. Min bästa vän med Eddies bästa vän dejtar just nu. Allt verkar gå fint och dom är sådär sockersöta och snuttegulliga mot varandra.

Sådär så att jag saknar den dära "nykära" perioden. Men samtidigt är glad att jag har min Eddie.. Man blir så snuttegullig själv när man får se sånt :)

Så snuttegull på mig och Eddie i helgen.



Imorgon ser min dag ut som såhär

10:00 vakna runt den tiden
12:00 Träffa papi i stan och luncha (frukost för mig) sedan vandra runt och kolla på stan hitta något snuttegulligt till Eddie.
15:27 går Papis tåg till Malmö och då åker jag till Kungsbacka. Handlar lite mat och sånt att käka hos Eddie på lördag.
16:30 Träffa Eddie och åka till Onsala och ha en UNDERBAR HELG!



Väldigt mycket snuttegull i detta inlägget :) Men det är härligt.

Men sängen kallar. Så Natti Natti med er!

Mys

Har tittat på film med Lisa och nu ska vi spela Barbiespelet :) Vi måste ju mysa lite extra eftersom vi inte ses föräns på söndag :P... SÅ JÄVLA SKÖNT... haha.. nä... lite.... nä... okej.... flumm!..

Hejdå ;)

G'day

Idag har jag varit i stan med Lisa och hennes syster och Alex. Sedan var det Arbetsforum att gå på. Sedan åka förbi Lisas mammas konditori och få lite bröd och tjöta lite. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt.. Vilar upp mig inför helgen.
För den ska spenderas tillsammans med min Älskling. Ska bli supermysigt.
Så imorgon ska jag träffa pappa (som är på besök i gbg) i stan och fika. Knalla runt lite på stan och hitta något att ge till Eddie på lördag. Sedan åka till Kungsbacka och träffa Eddie. Och åka till honom. Mysa massor.. Bada... promenera med hunden. Fota.. Laga mat.. osv. Kommer nog bli en underbar helg.

Nu ska jag titta färdigt på "Dreamgirls" och vila lite.

Ha en fin kväll! <3

Välkommna

Välkommna alla ska ni vara till den nya bloggdesignen.. Såhär ser den ut! Ser ni inte den så måste ni uppdatera sidan eller trycka på F5. För att ni ska vara säkra så lägger jag in en bild här nedan :)


Vad tycker ni?

Vad tycker ni om knappen till höger. Där man kan klicka för att läsa om mig:)

Ge mig kritik!

Kram

Oh yeah

Nu mina vänner är det en ny design på G.
Så går det när jag ligger hemma sjuk och Lisa inte är hemma.
Då blir det en ny design. Men snart kommer Lisa hit. Och då får vi en ny soffa :)..Tjoho! :)


Håll utkik över den nya designen.. Den kommer snart

Urgh..

Vaknade alldeles precis nu kl halv 3. Och så har jag tappat rösten.. när ska jag bli frisk egentligen??

Arg och sårad.

Som många vet så har jag haft en fruktandsvärt tuff uppväxt. Jag har gått igenom saker som ingen förtjänar. Jag fick traumatiska skador av det. Gått i terapi sen liten. Samt av det fick jag OCD (tvångstankar) och mani.
Min lillebror var den som fick se på det jag och min mamma gick igenom. utav det fick han ADHD. Det är hemskt tragiskt och jag tycker synd om honom.

Problemet är att trotts detta har jag alltid kommit i andra hand. Till alla er som tror att förälderns förstfödda kommer i förstahand. Det är bullshit!!

Jag fick en period hälften så lite julklappar än min bror av släkten. Jag blev aldrig hämtad om jag missat sista tåget. Jag fick aldrig en moped. Jag fick aldrig 2000kr i månaden. Jag fick aldrig ett eget rum ens. Jag fick aldrig betalt mina danskurser. Men min lillebror fick gå både innebandy och fotboll.

Allt detta får min bror idag. Trotts att han blir påkommen med att snatta. Trotts att hela hans månadspeng går till jeans för 2000kr osv. Trotts att han gör massa typiska tonårsdumheter så blir hans enda konsekvens 1 veckas datorförbud.

En till sak. Hela familjen är bjuden på en Egyptenresa om 1 vecka.. Och då menar jag hela familjen.. Alla... mamma, styvpappa, min bror...... men inte jag.... NÄ INTE JAG...

Min styvpappa har tillochmed konstaterat att jag inte blev lika "lyxigt" behandlad

Nä jag orkar inte diskutera detta längre jag är bara arg... arg och sårad..

Utmaning

Jag blev utmanad av Linda att visa en bild på min tatuering. Så detta är min tatuering. Jag gjorde denna när jag var 16 år och jag bestämde mig alldeles för snabbt. Och nu mera är den hemskt fläckig och "bucklig". Mitt mål är att någongång bygga om den. Till något nytt, tjejigt och elegant och inte så "SVART" (herrejisses jag nyser mellan varje mening).
Så det projektet kommer vel göras någongång när man har pengar.. Vem vet. Kanske något att satsa på med mina födelsedagspengar.


(obs om ni inte förstod det så sitter denna på min svank)

Hade jag inte varit så sjuk hade jag tagit en aktuell bild på tatueringen med min nya kamera (klicka här för att se!). Där man egentligen kan se hur fläckig och ful den är. Men istället kommer det en bild på när den var nygjord för 4 år sedan.  Så nu utmanar jag er alla som vill att visa en bild på eran tattuering och länka gjärna sedan här i kommentarsfältet så jag kan få se era tatueringar!

Kram

Blörgh

Varför ska just jag vara förkyld hela tiden?. Varför ska just jag bli sådär trött och bläig... JAG VILL VARA FRISK OCH HOPPA RUNT OCH VA GLAD.
Jag vill laga god mat, jag vill ta långa promenader, jag vill hälsa på folk, jag vill träna, dansa och vara glad!...
IHK!...

Jag vill kunna sova hela nätter utan att behöva hosta tills jag spyr eller knarka sönder nässpray då jag inte kan få in någon luft i näsborrarna över huvud taget. Suck..


Kommigen nu, Madde. Bli frisk!!

Foton

Promenaden gick bra och jag fick min älskade sushi men så fort jag kom hem så smällde det till i huvudet... PANG.. jädrar det känns som mitt huvud är stort som fem vattenmeloner. Nåväl.. What to do.. Så jag kokade upp lite av min "hej jag är förkyld-thé" Kamomill med pressad citron och honung i :)
Här kommer några av bilderna jag fick fotat idag.
Vill ni se mer av mina foton så kan ni hitta dem på
http://tindralen.bilddagboken.se








Snabba ryck

Efter någon timmas sömn så hoppade jag ner i duschen och för en stund är jag nu inte helt igentäppt i huvudet och näsan så jag tar tillfället i akt och promenerar ut med min kamera och iPoden i kopplad i öronen :) Här ska det fotas :)
 Funderar på att promenera upp till höjden på johanneberg. Där man har en hemskt fin utsikt. Det blir nog så.. Kanske en liten sushibelöning sen. Jag är ju ändå sjuk....

Nä.. ut med mig..

(ps. Jag får ju motion också)

Två "F"

F nr 1: Jag är jätte Förkyld! Suck.. Alltså.. supermegaduper "Jag kan inte andas och har nyst hela natten förkyld"
F nr 2: Jag vill verkligen ut och Fota idag. Men jag vet inte... Denna förlkyldning är faktiskt riktigt illa. Tror tillochmed jag hade feber inatt men jag orkade inte gå upp.  Suck..... får se längre fram idag om fotopromenaden blir av.

Nu blir det TV och kanske någon timmas sömn till.


En rätt kaxig bild jag tog på Fanzy igår :)

Bilder.

Imorgon ska jag ut och fota med min nya älskade kamera!. Nu har jag bara lekt med lite onödida bilder här hemma så här kommer dom :) (obs låt sidan ladda klart så är bilderna klickbara)


Fanzy love min kisse


Jag och kameran. Obs jag är bakis och sliten som attans på bilden :)


Min fina BuddahStaty :)


Min lilla Foximisse

Nu blir det film och mys.. och rester av thaimaten :)

Wtf m8?!

Jag är chockad. Jag vet inte vad jag ska säga. Alla mina tankar går denna kväll till min vän. En vän jag verkligen inte har träffat på alldeles för länge. Men som fortfarande finns i mitt hjärta. Vi kallar honom Robert. Vi gör faktiskt det. Men egentligen heter han något annat. Och denna underbart talangfulla människa har nu något som jag inte tänker nämna. Men... nä jag vet inte vad jag ska säga.. jag är i chock.



Whey

Fan vilken najs kväll.
Jag har äntligen fått min kamera.. men inte föränns kl 7 ikväll kan jag använda den.. För den ska ju ladda i 28 timmar.. Anyhow.. Hela släkten var där och det var verkligen kul att få ha.. typ alla där.. Känndes bra :)
Senare kom Larry, Koop, Sanna, Sara och Fille. Och vi började parta. Det var görtrevligt.. Vi tjötade softade och gosade :) Var en riktigt najs kväll.

Men nu mår man som man förtjänar.. Så nu ska det bli lugna puckar ett tag framöver. Nästa helg ska jag och Eddie köra en helweekend på landet. Ta havspromenader, gå ut med Attila, deras fina schäffer, Bada bubbelbad och bara helmysa. Ska bli jättetrevligt så det ser jag fram emot.

Men nu ska jag kura mig i bakismys med vänner :)

Sen ikväll blir det leka med kamera! Tjoho!!

Sen måste jag säga att inte hela släkten läser min blogg men ni som gör TACK SÅ HEMSKT MYCKET för bidragen som blev en kamera till mig :) Tack tack tusen tack! :)

Tjo

Nu måste jag ut i köket och köra det sista inför plockmaten till släktmiddagen idag :)..
Ska bli jättetrevligt att få träffa hela släkten..
Och såklart att få min CANON EOS 1000D :D:D TJOHO!!

Kram Kram

Yei

Fick just farmorbesök. med födelsedagspresent..
Jag fick 10.000kr av min farmor!.. Snacka om att jag ska ut och resa nu!..
Hurra!!!

Blä

Nu har jag mått som jag förtjänat.. har legat i soffan nästan hela dagen och ätit pizza och tittat på Alpha Dog.
Sen vid 5tiden så började min tvätttid så jag tog tag i mig själv och tvättade och så började vi städa här hemma. Eftersom jag får besök här imorgon av min farmor. Så det ska bli trevligt.
Nu ska jag äta resterna av den kalla pizzan.

Gårdagen blev superrolig Larry och Ulla kom hit och partajade lite mer med oss och jag fick nog i mig lite för mycket vin. Hehe.. Nåja...

Bilder och annat kommer kanske om någon dag eller så..

Besviken.

Ingen av er läsare sa grattis till min 20årsdag igår.. :(... mwäääh...
Nåja.. Igår blev en lång kväll med lite för mycket vin.. så jag mår ju som jag förtjänar...

Nu... MAT SOM FAN!!

Häy

Sitter här i Lisas skola, min gamla skola. aka. Angeredsgymnasiet. Det känns lite nostalgiskt :) Men jag kännde inte för att sitta ensam på min födelsedag. så jag hängde med Lisa till skolan :)

Sen efteråt så ska vi till systemet. tjoho :)

Ha en fin dag allihopa!

JAG FYLLER 20!

Det är inte vilken dag som hellst! Nej för det är min 20 års dag!
Tjohooo

Mys

Jag sitter här med en kopp Nyponthé i handen och värme ljus tända i lägenheten och lounche musik på i bakgrunden. Härligt att fylla 20 om 4 timmar :D

Yes Yes.

Detta är vad som spelas JUST NU i högtalarna :)



Så jääävla skön låt!

Tjoho

Idag är det inte vilken dag som hellst.. Nej.. för det är dagen INNAN min födelsedag :D

Vaknade trött och seg. Men tog mig ut ur sängen och gick och handlade massa mat inför kalaset på lördag.. Nu hoppas jag dom blir nöjda för där rök dom sista pengarna.. Hoppas man får något..

Mamma hade handlat min present på netonnet.. som jag redan vet vad det är.. för TJOHO jag ska få min älskade CANON EOS 1000D TJOHO!!

Idag fick jag även post från Linda. En liten påse med massa lyxig choklad.. Som vart över från Goodiebagen.. kommer passa utmärkt på min födelsedag imorgon till vinet :)
Tack <3

Nu ska jag köra ett lugnt pass Pilates..
Tjoh

Wtf?

Jag sitter och småglor på "Hell's Kitchen". Det är det sjukaste programet jag har sett. Det går ut på att en känd kock ska lära andra kockar att bli bra kockar, Men det hela går ut på att han står och gapar och skrker och förnedrar dom hela tiden. Vadfan. Inte fan konstigt att dom misslyckas så nedtryckta som dom blir.. Det är ju galet.. Inte en jävel kan laga mat i den stämmningen. Helt jävla galet.. Man blir ju bara förbannad när man tittar på det.. Jävla skit.. Nä nu byter jag kanal.. Snacka om negativ stämmning...

Jaja.. bajs på det.. Mitt nya löfte är att aldrig mer se på det..


Plööh

Jävla typiskt alltså., Vaknade upp med massa blodklumpar i halsen och en förkyldning på G. Suck..
När jag fyllde18 låg jag i en förskräcklig förkyldning..
när jag fyllde 19 låg Eddie i en influensa..
Och nu när jag fyller 20 är det min tur igen..
Suck..

Jaja.. Nu ska jag inte sitta här och gnälla.
Ikväll blir det lyx istället. Tända ljus, mitt goda nyponte och film. Gotti Gotti Gotti :)

Nu blir det positiv anda. Med lite tur så är jag frisk till på onsdag då jag fyller år..


Förberedelser

Jag tar handlingen på onsdag istället(på min födelsedag). För jag glömde ju att jag måste planera först.. Har gjort en lång inköpslista. Gästlista, Receptförslag samt en lista på vilken musik som kommer passa sig. Lite dekoreringsmindmaps.
Det kommer bli Tapas till mat. Koop och Gotan Project samt City Lounge till musik.

Dekoreringar med citron, lime och apelsiner. Eftersom det blir en stor kostnad med Tapas och dess alla olika tillbehör så blir det ingen efterätt.
Jag vet att många av dem som kommer även kör dieter och då är det vel lika bra att hålla sig till smått och gott.. Jag funderar på att köpa två boxar vin.. En vitt och en rött..

Vilka kommer då?
Jag
Eddie
Mamma
Gary
Dennis
Pappa
Tove
Mormor
Morfar
Gammelmormor
Moster Jennie
Moster Joanne
Kusin Emil
Kusin Vincent
Mosters man Ulf
Det är dom ialalfall.. Kommer nog bli mysigt..

Bilder.


Jag blev överumplad med penisbalonger och paket.

Vi sitter på bussen med våra penisar påväg till Onsala.


Eddie lär sig!


Jag hittade en träningsmaskin :P


Jag lärde mig suga ölsnopp.


Koop blåste bubblor


Vi avslutade kvällen med ett misslyckat parti GuitarHero. Vi sög..


Vill ni se alla bilder så finns dom HÄR! Eller rättare sagt.. dom finns snart där.(håller på att få upp dom)



Ny dag

Det är en ny dag. Jag sov jättemycket igår och Slappade osv. Nu är jag pigg och glad och kom precis ut ur duschen. Ska sätta mig och lägga upp alla bilderna. Så kommer dom ut här på bloggen snart :)

Om någon timma eller så tänkte jag ta en promenad ner till Willys och handla lite.. Behöver egentligen inte så mycket men det är skönt att komma ut i det fina vädret.. Himlen är klarblå idag.

Jag ska nog handla lite saker för att förbereda mitt kalas för släkten jag ska ha på lördag! :) Köpa engångstalrikar.. glas och sånt :). Men nu blir det att ta i snålhanskarna.. För pengarna är få.   Nåja.. Bilderna ska fixas nu :)

RSS 2.0