Phew

Jag är väldigt bakis. Pang pang pang i mitt huvud. Men jag köpta mig en låda sushi som jag inte kan äta allt på en gång.. Men det är gott att ta en bit då och då..

Festen var JÄTTELYCKAD. Det såg ut som fan och var rätt tufft att städa med tanke på att det hade varit köttbullskrig och grejer tidigt på morgonen.. (?).... Men Så jävla grym fest!..

Nu ska jag bakiskura mig :)

Bilder och mer kommer sen.

Hoj

Nu har jag varit redig.. Nu åker jag till Lisas mammas konditori och ska möta Lisa.. Så åker hon jag och Sanna för att simma :)


Sedan är det party!

Ha en fin kväll och en fin dag!

Ett Grattis!

Ett grattis till min vän Steph som tog sitt körkort igår!..
Hurra Hurra Hurra!

Här är en bild på hennes körkort!


:(:(:(:(

Fick ett mail från Blogg.se Där dom förklarade att servern till deras reklambanner hade problem så det var därför hela sidan såg ut som ett krigsfält. Suck... Då satt jag här och raderade inlägg i onödan.. (sådana som kujnde varit felkrypterade)

Suck.. Jaja.. nu ska jag upp.. (1 timma tidigare) Duktiga jag.. Köra min morgondrink. Klä på mig och köra pilates!

Kram Kram

Sova sötare än sötast.


ARGH!
Min blogg är en total mess. Vad har hänt.. Jag var tvungen att radera massa inlägg och sedan försvann fler.. Och sidan ser HELT galen ut!??!.. Hjälp!




Klockan är nu för mycket för att blogga för jag måste ha min skönhetssömn inför den underbara dagen imorgon.
Jag ska sova jättesött så jag kan bli jättesöt imorgon :)

Såhär ser schemat ut.

11:00 Vakna och klä på mig.
11:30 Nypressad juice
12:00 Pilatespass.
13:00 Lunch
14:00 Möta Lisa på hennes mammas konditori
15:00 Simma 1 km på Lundbybadet med Lisa och Sanna
16:30 Vara färdiga Sminka oss fixa håret och slänga i oss en sallad
17:45 Möta hela sällskapet på Stationen och åka till Onsala.
19:00 Framme = PARTY!
03:00 Bussen går hem.

Yeii! :)

Så nu har jag packat simväska och alkohol och festkläder,smink och plattång.

Jag och Lisa har spenderat kvällen med KamomillThé och Kalaha-spel.
Är verkligen superglad över att det fungerar väldigt bra att bo ihop med Lisa. Horray!

Men somsagt! Klockan är på tok för mycket!
Natti naaatt!! (obs. Blir nog inte alls särskillt mycket bloggandes imorgon)

Tjoho.

Idag har jag varit redig.. Jag har köpt antennsladd till TV:n och köpt en ny Poweryoga dvd. Och så har jag städat kylen.. Burit ner Lisas kyl och hjälpt henne städa den.. Rensat ut i min egna kyl.. Och lite annat smått och gott..
Eddie hjälpte mig ner med kylen och försökte byta taklampa men vi saknade en "sockerbit" Så vi får ta det en annan gång.. Nåja..

Jag har ett problem jag inte kunde lösa på datorn.. Min bildmapp finns inte.. Alltså kan jag inte instalera iTunes vilket är ett stort problem..
Hjälp..?
Någon?

Hehe.. Nu ska jag umgås lite med Lisur!

Godmorgon

Det är en ny dag och min mage är fortfarande i protest.. Men mot vad, vettifan. Så istället kör jag en promenad till stan där jag ska köpa en antennsladd till vår tv. För den nuvarande är alldeles för kort. Sedan när jag är hemma och jag och Eddie har fixat alla detaljer som behövs.. Tex. En grej med min dator, Taklampan samt bära ner Lisas kyl. Och när han har åkt hem då ska jag köra ett långpass med pilates istället. Lugnare och bättre tror jag.
Sedan ska jag också ringa city gym och fråga hur jag går tillväga om jag vill sälja kortet. För jag vill hellre ha ett kort där alla mina vänner tränar.. Och där man kan ta gympa-pass också.. Nåja.. Nu ska jag börjar röra mig mot staden.

Ha en fin dag!

Färdig

Nu har jag och Lisa handlat hela fyra kassar mat.
Det var jobbigt att bära hem. Idag kommer älsklingen hit och ska sova över. Eftersom han har lite ärenden till Arbetsförmedlingen och sånt.  Och så ska han hjälpa mig med ett strul med min dator. Och hjälpa oss fixa lampan i vardagsrummet. just nu har vi ett gäng små bordslampor placerade i vardagsrummet eftersom inte taklampan fungerar. Och hjälpa oss bära ner den lilla kylen från vinden så Lisa får en egen kyl. Sen kommer våran fina tvhylla idag:)yeii :)..
Vi har det faktiskt rätt bra i lägenheten här.. Men vi får se hur länge jag känner det... Lisas pappa och bror är ju målare. Så om vi fjäskar med dom så kanske dom kan måla till det lite i lägenheten :)

Jag hämtade mitt nya modem på Maxi också så nu har jag ett eget sånt 3modem.

Nu ska jag mysa med kissarna.

Förflytt

Jag har lite shopping ärenden och lite paket att hämta ut på posten idag så det blir gym imorgon så tar jag en powerwalk bort till affären istället :)

Kommer ju bli lite träning när vi ska bära allt till den stora bokhyllan upp och ner för trapporna.. Sen ska vi även ta ner den lilla kylen till Lisa.

Nå ja.. Nu ska jag klä på mig lite kläder och sedan dansa bort till Maxi

Hår

Sådärja.. Nu är mitt hår blåsvart och fint. Kommer kanske en bild imorgon.,. Efter gymmet... Nu ska jag sluta slarva med löpbandet.. Imorgon ska jag springa massor och köra crosstraining.. Och trappmaskinen :) Tjoho.. och imorgon kommer Lisas föräldrar med hennes stora byrå och den stora fina hyllan vi ska få in i vardagsrummet.. Nu ska vi titta på tv!


Färdig

Sådärja.. Nu har jag gjort en Design åt min vän steph som ska åka till Australien (m.m.) i 3 månader nästan.

Lyckat blev det..


Klicka HÄR för att komma till bloggen!

Phew's

Alltså.. Jei.. Jag har kämpat och stått i hela morgonen.. Har totalmöblerat om i vardagsrummer/mitt sovrum.. Eftersom det kommer hit en fin bokhylla imorgon med vitrin hylla för tv och lite andra hyllor :) Det blev mycket luftigare här nu.. tjoho :)
Så körde jag några rejäla svep med damsugaren och moppen samt storstädade toaletten Så nu doftar det ajax i hela lägenheten.. UNDERBART!

Men nu måste jag ha något i magen..

So long!

Goodiebagen!

Här är en summeringsbild över allt vi fick i goodiebagen. En bild som jag lånade av Linda eftersom jag aldrig fick någon bra själv :)



Bloggmiddagen.

Okej Då ska vi summera helgen.

På fredagen åkte jag då in för att möta Älskling och vi gick till Salong V.I.P och han blev klippt.. Supersnyggt.. Sedan gick vi till Café Movie Art. Och ät lite mumsiga mackor och drack milkshake. Sedan åkte vi bort till Bowling hallen och körde två serier.. Och det blev helt lika :) Vi fick 143 poäng båda två :) Sedan åkte vi hem och myste med film och mys.



På Lördagen vaknade jag vid 11 tiden och hoppade ner i duschen. När jag kom upp började hårprojektet direkt.. Jag fönade det och "vofflade" i botten för att få upp volymen. Sedan lockade jag heeeeeela håret. Det blev stort och snyggt och jag fick massa beröm för det på bloggmiddagen. Konstigt nog fick jag beröm för färgen med.


Som egentligen är katastrof nu. Luggen är klarröd. Botten mellan röd. I mitten på alla hårstrån är det praktiskt taget orange-blond. Och i topparna är det mööörkröd. Så jag har köpt svart hårfärg nu och imorgon blir det en rejd med det...



Tillbaka till Lördagen.Jag lade makeupen som blev lyckade med mina "kråksparkar" som det kallas när man drar upp eyelinern så det blir lite japanskt över det. Samt ett vitt skimmer över ögonlocket och måttligt med kajal. Och massor av glitter. Och på med den svarta volangklänningen, leggings och stövlar. Samt en svart stickad bolero till. Som sticks massor.
Sen åkte jag in till centralen och mötte upp Sanna på centralstationen Jag hade ett katastrofalt illamående på gång. Men jag höll ihop och lät bli att tänka på det och när vi hade suttit 45 min på tåget så gick det över :) Tjoho. Vi mötte Linda på stationen i Uddevalla och knödde ihop oss i en bil och åkte till Kampenhof. Mötte lite fler tjejer och promenerade till restaurangen. Som var jättemysig.

Det blev förrätt i form av tistelhjärta och getostsås på. Varmrätt i form av ryggbiff med potatiskrockett..Och Efterrätt med amerikansk pannkaka och glass samt chokladsås. Mums. Det vankades tävlingar med roliga priser. Och den Logiska tävlingen vann jag Och jag vann en rosa dildo. Sen vart det öppning av våra älskade goodiebags. Vi blev alla chockade över hur mycket Linda egentligen skrapat ihop. Det kan knappt kallas för goodiebag utan snarare för Goodiesack :)

I våran goodiebag fanns det
En liten påse med prover i från Eleven.se - Strumpebyxor ifrån Ingelita - Specialtillverkade smycken för oss bloggtjejer från Pandia - Två hårspännen och 25% på hela sortimentet ifrån Finehair -  Marshmallows Duschgelé från Fluffbabes - 10 tidningar från Topphälsa - Massageolja och kondomer ifrån Passion Of Sweden - Twinfast proteinpulver och bars samt Viktomin från Styrka Direkt - Tandblekning ifrån easewhite - Angelsspa lipbalm ifrån Eccentric - Chokladkit ifrån jolla.se - Bodyglide, kondomer och dildon jag vann ifrån Intimbutiken - Te kit ifrån Aromboden - Pormasksborttagare från Beautistick - Presentkort ifrån Godisboxen - Smycken, tröja och läppstift ifrån Paggilo - Allas tidning och Allas purse ifrån charlotte.nu - Läppförstoring extreme ifrån SallyHansen.

Visst var det MASSOR? Helt fantastiskt ju!


Här kommer lite bilder ifrån bloggmiddagen. Och TACK SÅ HEMSKT MYCKET LINDA verkligen! Du har verkligen lyckats!
Och Sedan den 2:e Maj kanske det blir en återträff för att fira Saras möhippa med oss tjejer då hon ska gifta sig den 11 maj.

(låt sidan ladda klart så är bilderna klickbara!)

Fixad och Klar för en bloggkväll!

Tjejerna har anlänt

Varmrätten som var Ryggbiff

Sara som vann 2:a pris i tävlingen
jag vann första pris i hennes pris
var en mini vibrator :)

Mitt pris i tävlingen. en rosa dildo.


Tusen tack alla goa tjejer för en superfin kväll!!

Wie

Först nu har jag haft tid att blogga. Har varit ute på stan med älsklingen och shoppat idag..

Igår var det helt fantastiskt. Jag hade superkul och det var jätteskoj att träffa alla tjejer.  Jag vann en rosa dildo och goodiebagsen var helt fantastiska.. Massa grejer var det.. Helt chockade var vi!! :)

Men jag återkommer måste laga mat och grejja..


Fixad..

Idag har jag stått och fixat iordning mig hela dagen. Om 15 min ska jag åka till centralen och möta Sanna.

Idag har jag på mig min svarta volang klädning. En bolero, leggings och en silvrig väska till. Samt riktiga korkskruvslockar..

Jei.. nu ska jag fixa det sista

Dag

Har haft en helt underbar dag med älsklingen!
Men nu ska vi sova. Natti!

UUSCH

Vilken hemskt natt. 
Hela natten bestod av en hemskt dröm. Det var krig. Ett riktigt hemskt krig. i Sverige. Det var helt gale vi var tvugna att packa alla våra ägodelar. På något sätt pendlade jag mellan mamma och pappa (vilket är konstigt då min pappa bor i malmö)

Mamma sa hela tiden "få med ALLA medeciner och alla era kläder" och pappa sa "Packa ihop möblerna och playstationet.. dom är inte dina och du vill vel inte bli skyldig folk pengar" Hahaha.. Men sen slutade det med att jag åkte iväg med mamma. Vi stod på en slags kö på fredsbron på brunnsparken med våran stora bil. (Hade garys lastbil) Och då passade jag på att gå ut och packa om mina saker.. Bara det att helt plötsligt måste vi åka.. Så jag fick springa in i bilen.. Jag fick inte ens med mig väskan med kläderna. Jag tvingade mamma att åka dit igen för jag måste ju ha kläderna. Andra gången vi ställde oss på fredsbron så (haha lustigt att vi står på FREDSbron när det är krig) Så glömde jag dom igen.. lika så tredje gången. Sedan var vi helt plötsligt utan bil. Vi hade varsin cykel. Eller ja först hade min lillebror en egen och jag hade ett sånt barnsäte bakom mammas, men det var rätt bekvämt.  Alltså bilen var borta och vi cyklade mot brunnsparken igen för att försöka hitta väskan ( som efter ett par timmar (i krig) lär har försvunnit). Och även åka till en läkare. som skulle göra någon hälsoundersökning på oss..  Men sedan fick jag en egen cykel.. Fast jag satt kvar i det dära barnsätet.. så jag cyklade utan att trampa på några pedaler.. Det var som en sån.. Liggcykel nästan.. Fast jag vet inte var jag fck farten ifrån.

Vi kom till läkarna men kunde inte göra den undersökningen för dom var tvugna att ha våra namn. Så vi cyklade bort mot fredsbron igen. Men där vaknade jag.

I detta kriget var det inte bara människor som krigade utan även dinosaurier. Det var hemskt. om man var på vissta ställen man inte borde vara på så åt dom upp en.. alla dinosaurier var sånna bronchosaurus eller vad dom nu heter (steph?) ....
Nåja..

Måste tänka på annat nu.. usch vad hemskt det var.. ALDRIG ALDRIG ALDRIG vill jag vara med om ett krig. Här sitter vi och oroar oss om pengarna ska räcka eller inte. Medans det är barn som är med om detta fast kanske lite mer verklighettroget och utan dinosaurier...

blä...
Nä nu ska jag ta mig en dusch och fräscha till mig... från nattens svettningar och hutter.

Go'kväll.

Go'kväll alla!
Idag har jag varit på en fika och varit med Lisa när hon skrivit på kontrakt för ett flak till hennes student. Sedan åkte vi hem och lagade Lasagne som blev SUPERGOD! Har inte ätit lasange på superlänge eftersom Älsklingen inte gillar lasagne.
Sedan tittade vi på.....*trummvirvel* Sex And The City. Haha chockade? Kör ju ett race med dom nu. Vi har just sett precis hälften. Så nu är det halva kvar. Självklart ska vi sluta med filmen. Så den ska jag köpa innan dess. Måste ha tag på specialutgåvan ( jag fyller ju år snart *hint hint*) Hihihi.

Imorgon är det fredag, och det, mina vänner, betyder att jag får träffa min älskade Älsklingsälskling :)
Jag är hemskt äckligt snuttegullig nu bara för att vi ses så sällan så saknar man varandra mer. Vilket är bra i ett förhållande.

Så imorgon ska jag spendera morgonen och förmiddagen med att ta en lång och varm dusch och skrubba och fräscha till hela kroppen och ha riktigt najsiga kläder på mig och göra en perfekt makeup och lägga håret, så jag kan teasa honom lite inför vad som väntar vid kvällskvisten :P

Vi ska mötas på centralen och sedan gå till en salong så han kan klippa sig. Sedan ska vi åka till bowlinghallen och discobowla. Kanske äta något därefter. Sedan rätt hem för att........ sova? ;-) *naughty*

Men nu. Skönhetssömn :)

Natti natti!

Bloggdesign.

Jag firar att min dator tillbaka med att göra en ny bloggdesign.

Jag sitter här hemma och lyssnar på Gorillaz och dansar runt.
Funderar på att göra mig en juice och sedan köra ett pilatespass.

Någondag snart ska jag göra Lizzyz nya design. Och då får hon setill att ha kvar den också :P...

Förresten. Om ni inte ser min nya design tryck på F5 eller uppdatera sidan!

Kram

Bilder.


Här kommer lite bilder från de senaste.. 2-3 veckorna. Låt sidan ladda klart så kan du även klicka på dem för att se större. Detta är bilder ifrån Tjejkvällen. Så jag bor just nu. Mat. Cupcakes. Och lite annat. Besök min bilddagbok(http://tindralen.bilddagboken.se) för att se alla bilder.




Sådärs.. Och för att avsluta. En sjukt härlig låt. Med en sjukt härlig och vacker kvinna.. Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)






Jeii

Min dator är tillbaka. Nu kommer jag har fullt upp med att lägga in bilder från de senaste två veckorna.. Och lägga upp dem sedan :) Tjoho :) Härligt som attans att kunna skriva normalt utan att backa hela tiden :)

Are we humans, or are we dancer?

Den låten måste vara den sämsta på länge. Är vi dansare inte humnans då? Haha..
Om en timma börjar min tvätttid. Innan dess har jag hunnit rensa vad som ska tvättas och vad som inte ska. Samt duscha och fräscha upp lite. Funderar på att göra mig en soothie med bär och mums i. :) Senare kommer kära mamma på besök hit med sin vovve. Tänkte prova ifall hennes vovve, Sickan, Kan komma överens med min ena kisse. Fanzy. Det kanske går. Men min andra katt Foxi är en liten orolig tjej så jag vill inte utsätta henne för den stressen. Sickan är van vid katter eftersom mamma själv har katter. Dock är hon lite busig med katterna och så. Men vi får la se :)

Planer

Nu har jag kollat  upp det tåg jag ska ta till bloggmiddagen tillsammans med  Sanna. Sen har jag och baby även planerat fredagen. Först blir det en fika.  Sedan ska vi  till valhalla och discobowla. Kommer bli superkul!!

Men nu är det sovdags. Imorgon ska jag vara lite huslig och tvätta och lite annat.

Naattii (ps. jag vill att min dator ska vara lagad NU!)

Bakat

Aawiie.. jag är just färig med chokladcupcakes med apelsinsmak i. Och ovan på har vi en white chocolate frosting.. Samt lite riven choklaad... Aiwwww.. kan knappt låta bli dom men jag sparar dom tills Lisa kommer hem :)

Sitter här hemma och lyssnar på Miss Li skivan jag fick av pappa i jul.. (signerad också) på högsta volym.. måste passa på. för jag har inga grannar i typ två veckor till. Nu ska jag kolla och planera lite med bloggtjejerena om vilken buss vi ska ta till Bloggmiddagen.

nej nu blir jag rädd..
de senaste 5 dagarna har jag haft Dejavu flera gånger om dagen.. Vad betyder det?

Note.

Jag skrev hemskt fel iförra  inlägget! Vi åt inte pepparkakor med guacamole. vi åt knäckemackor :D Hahahaaha
Vad fel det kan bli!

Min födelsedag närmar sig med stormsteg!  Det är 15 dagar kvar. Idag har jag ringt runt till hela släkten för att bjuda in dem till fest den 7:e (taskigt nog fyller jag 20 på en onsdag, den 4:e februrari). Dock vart det några som tydligen inte kunde komma. Men de som kommer blir:
Mamma
Gary (styvpappa)
Pappa
Tove (styvmamma)
Dennis (bror)
Jennie (moster)
Mormor
Morfar
Gammelmormor
och min älskling då.

Tråkigt nog ingen på pappas sida. Jag har ingen aning vad dispyten handlar om men det är i allafall något mellan far min och släkten och det är trist att det ska gå ut över mig. Att folk inte vill komma och fira mig pg.a (vad jag gissar) rädsla för konfrontation eller något. Jag vet inte..


Ja, ja. Inget man kan göra åt. Men nu är klockan lååångt över läggdags. Jag vet inte exakt vad jag ska hitta på imorgon. Jag har ett hemskt sug att baka cupcakes med Lisa. Men varken min eller hennes ekonomi tillåter det. Såå det får vänta. Annars...hm...  ska nog ut på en promenad på förmiddagen i allafall. Eller jag kaaanske kan få råd till baksaker imorgon..  Har ju ett gäng pantflaskor... ska fundera på't

Men nu... sömn.

Husmöte

Kom just upp från husmötet. Nu blir det Toves hemagjorda pepparkakor och guacamole och spela något kul familjespel.


Guterdag

idag har jag ringt runt lite samtal och annat mojs. Och snart ska jag  ta mig en promenix ner till stan för att köpa kattsand och kattmat. jei..


Glad

Jag tänkte berätta att jag mår jävligt bra just nu. Bortsett ifrån att jag inte fick behålla jobbet på sushibaren trotts att det gick bra. Så mår jag superbra! Jag bor ihop med min vän Lisa och vi trivs jättebra ihop här hemma. Kvällar med varma mackor och Sex and the city.
Jag är hur glad som hellst över att efter separering och isärflytt så hittade jag och min pojkvän tillbaka till varandra. Och det känns jättebra. Bara på  några dagar har alla problem vi hade löst sig. Han har mognat något så ofantligt och vi vet var vi har varandra och vi v et att det är menat att  vara OSS vi denna tiden av våra liv.

Jag är arbetslös och mår bättre än någonsin.

Det är 16 dagar kvar till jag fyller 20 år och jag ska ha festen i onsala tillsammans med fler födelsedagsbarn den 30onde januari.

På lördag är det bloggmiddag. Det ska bli kul att träffa alla bloggdrottningar och äta god mat och ha tävlingar och få spännande  goodiebags :D
Torsdag åker jag bussen ner till där Han bor, övernattar och dagen efter sover vi hos mig. Sedan bloggmiddagen då. Helgen därpå är vi hos honom hela helgen och på fredagen är ju kalaset hos Larry.

Nu ska jag mysa ner mig i min gamla, goa dock lite för hårda säng och sussa. Imorgon ska jag ner till stan för att  handlaa kattmat och kattsand. Sedan husmöte.

Natti natt.

Oj oj oj... igen

nu  har det varit en händelserik dag igen. Jag och Han har blivit tillsammans igen. dock särbo. Men det känns bra och Han hade fått en insikt i att han levde lite dummt och egoistiskt innan. Så nu är han.... normal igen... haha låter dumt.. men det känns bra.

Sen fick jag ett samtal  från shibaren och fick konstaterat att jag hade inte stor chans att få behålla jobbet. Pg.a att dom ville ta in  någon mer erfaren.. TROTTS att det har gått jättebra dessa dagarna. Det är min vanliga otur. jaja...

Dagen har gett annan positivitet ändå så.

Oj oj oj...

Låååång dag!
Började med att flytta möbler. Stå i och ha sig. Ryggen är helt slut nu känner jag.. Det blev lite för mycket när jag kämpade ner med soffan. Phew... tyvärr har det hänt gräl här hemma. Inte mellan mig och Han. Men två andra. Och för deras skull ska jag inte ta upp det nu men jag är känslomässigt utmattad av att se det kan jag ju säga. :(

Tråkigt att man tror att en människa är frisk i huvudet och sedan inte är det.

Det är lite fler saker kvar att hämta här i lägenheten för Han men det fixas imorgon. Sedan var jag och Lisa helt upptagna med att fixa i hennes rum och fixa i mitt rum. Och nu har vi fått i ordning på det mesta. Så nu ligger några kycklingfiléer på tining så blir det någon mat av det och sedan vid 7tiden kommer det över folk så blir det partaj :)

Nu blir det matlagning.
Puss

phew

simmat  och jobbat för fullt idag.
nu blir det sushi och tv :)

Idag

Idag börjar jag jobbet kl 16:00 och innan dess  ska jag till valhalla och simma någon kilometer. Sen kommer Lisa hit och så ska vi mysa. Och imorgon runt  12 så kommer Hans familj och Han för att hämta alla möbler och bära ner mina gamla.

Men nu måste jag börja  klä på mig och promenera bortåt.

Ha en fin dag nu!
Ps. jag saknar min dator!

Djupare

Jag vet att jag har mest skrivit korta och ytliga inlägg de senaste dagarna. Men mycket har hänt som ni säkert förstår.

Jag är sjukt glad att jag har fått jobbet på Noble House Sushibar. Och är redo för en nystart av mitt liv. Det är självklart jobbigt att inte leva med den jag älskat så länge mer. Men jag vet att det är för det bästa. Och Han vet att jag är där för honom no mather what!

Lisa och jag har planerat ett liv som boendekamrater och det ska bli kul och intressant. På lördagen kommer det familj och vänner för att Hjälpas åt att flytta ut Hans möbler och ner med mina gamla. Och på lördag kväll har vi en miniinflyttningsfest för Lisa här hemma.

Jag är redo för en nystart och den har redan börjat då jag är 4 kilo lättare redan.
Jag har jättetrevliga arbetskamrater på jobbet och varje dag får jag med mig lite fiskrester till mina älskade kissekatter.

Är det något ni undrar över så är det bara att fråga på!

Kram

Jobb

Jag fick jobbet på sushibaren!
jag fick det!!
jag är fan bäst!!!

Ska jobba imorgon börja kl 16:00. Fan va gött..!!

På lördag blir det miniinflyttningsparty hos mig eftersom Lisa antagligen flyttar hit :)

hoppla!

Jag och Lisa var hemskt olydiga och vaknade precis.. :(.. Men jaja.. Vaknade av att jag hade fått post med en vinnst jag vann i en bloggtävling där jag vann ett par jättesöta örhängen!. Då blev jag lite smått glad sådär.

Nu ska vi knalla ner till LIsas mammas konditori vid Burgården och prata om Lisas flytt hit.
Sen ska jag tillbaka till Sushibaren och provjobba! tjoho!

sushibar

Fan va najs. det gick jätttebra och var superkul. jag ska dit imorgon igen för att provjobba igen och sedan får jag veta om jag får jobbet.
Nu är Lisa här och vi pratar om ifall hon ska bo i mitt ena rum i lägenheten.

jag fick massa sushi med mig hem.. typ 40 bitar haha. det är massa kvar.


Nu ska jag socialisera mig.

En vän.

Jag har en vän. En vän jag har varit där för när det varit tufft hemma. En vän jag ställer upp för no matter what.

Men nu är det min tur att må dåligt. Och såhär mycket stöd fick jag tillbaka.

Lördag. Jag och exet bestämmer  oss för att göra slut och flytta  isär. jag tar detta hemskt hårt och är väldigt ledsen. Först hälsade jag på mamma.  Sen åkte jag till Steph och pratade men sedan rinde jag vännen för att be henne sova hos mig. Då skulle vännen ut. Jag tänkte. Hemma kan jag inte sitta. Så jag följde med. Hade faktiskt en helt okej kväll. Men det vart inget prat. Så fort jag nämde breakupet så avfärdares jag med ett nytt samtalsämne. Jag fick sova själv hemma. Min första natt som singel. Och hemskt depprimerad. Grät mig tillslut till sömns vid 7 på morgonen.

Söndag.
Jag blev hämtad av mamma på tvång och spenderade en dag och natt ute på landet. Inte ens ett samtal från vännen om hur man mår.

Måndag
Jag ringer och ber henne komma över. Vännen är med sin andra vän och ska hem till någon annan. Jag behöver henne men får ytterligare en ensam natt. Men hon lovade att vara med mig på tisdagen istället.

Tisdag (idag)
Exet kommer hit och jag och han hjälps åt med att packa ihop hans grejer. Tungt men det gick rätt bra. När han åker vid 18  börjar jag försöka få tag på vännen. Hon går ej att få tag på. Först vid 9 får jag tag på henne. Då hon gymmat precis. Säger att hon vill hem och käka något men kommmer ner till mig sedan. Jag ringer vid tio och får då ett "jag ska upp tidigt imorgon" men jag kan ju komma imorgon istället

Jag är hemskt HEMSKT ledsen att hon inte ställer upp för mig. Jag tror inte hon förstår hur det är att göra slut med nångon man fortfarande älskar efter 1½år som sambos och 1 års förlovning.
Det gör mig ont att sitta här själv med en känsla av att folk inte ställer upp som man gör för dem.
Jag hade tillochmed  tänkt fråga vännen om hon vill bo i mitt gamla sovrum (då jag numera bor i vardagsrummet) tills jag hittar en annan lägenhet för en 500lapp i månaden.... för att hon ska få det lite lättare med problemen hemma.
Men nu har jag verkligen i ngen lust. Ingen alls....

Yei

Jag ska till sushibaren imorgon och provjobba!

Jag är lite ledsen för min vän lovade att vara med mig idag. Och hon hör inte av sig och går inte att få tag på :( Trist.

--------------

Update.
Jag fick precis tag på henne. Så hon kommer hit och håller mig sällskap om en timma eller två.

------------

Update.
Nehepp får tydligen ingen sällskap..
schysst

Denna dagen.

Okej. Beredda?

Dagen gick jättebra! Jag är chockad över hur lätt det var. Det var nästan som vanligt. Fast ändå inte. Men vi samsades och packade tillsammans och pratade och skämtade.  Vi kunde tillochmed skämta om att vi gjort slut.
Säga så som

"Jaa  då slipper du mina datorspel"  och "Haaha nu kan jag köpa  kläder utan att någon protesterar" 

Det  var skönt..  Så vi hjäkptes åt  och möblerade om här i vardagsrummet så jag får en "Mini nystart" Och nu trivs jag faktiskt.. iallafall sålänge.

Nu ska jag försöka få tag på lisa.

Godmorgon.

Snart kommer han hit och börjar packa. Jag har plockat upp tidningspapper åt honom. Vet inte rikigt vad jag har mer att säga. Ska borsta mina tänder nu och slå på tvn en stund..

undrar hur jobbigt det kommer bli.

Tack.

Jag vill tacka alla underbara  bloggtjejer för ert stöd och era kommentarer. Det värmer verkligen. Tack!!

Jag ser verkligen fram emot att få  träffa er på  bloggmiddagen  den 24:e!

Och tack Johan som ringde och kolla att allt var okej..

Men jag gillar inte att två av mina nära var  "för upptagna"  för att komma hit.. Nu  får jag ju sova själv ändå..  Suck...

Kram

ja..

idag har  jag rännt ärenden för mitt bidrag. Sedan var jag på Familjebostäders kontor och pratade om hur jag ska gå tillväga för att hitta en ny lägenhe. sen gick jag hem och började röja. Så nu är allt som är hans packat och jag har tömt det som är mitt från hans hyllor och förberett det.
Imorgon kommer han hit och ska packa på vinden. Får vel se hur det går. Nu har jag bäddat bäddsoffan och ligger och myser med  Sex  And The city.

Bovärden var här och bytte mitt krångliga lås idag så nu glider det upp istället för att man ska behöva stå och lirka i 5 minuter för att komma in i lägenheten.

Jag har faktiskt redan sökt en lägenhet i Kungsladugård. (vid slottsskogen). Men eftersom jag bara har stått på eget förstahandskontrakt i ett år så har jag inte jättemycket förtur. Men...ja..

Faktiskt för tillfället mår jag bättre. Även om j ag är ensam hemma.

Något jag förundras över är att sen det tog slut mellan mig och sambon har det blivit fler än 50 läsare om dagen (till skillnad ifrån 20-30 per d ag) Är jag mer intressant nu bara för min breakup eller?

Jaja.

Fyjävulen

Detta var något av det svåraste jag gjort i mitt liv. Sitta och gå igenom allt. Allt gemensammt och allt ditt och allt mitt som ska bort från dina möbler...Jag bara går omkring här i lägenheten och storbölar.  Har skickat iväg ett mail till honom om hur allt är uppdelat och organiserat

Men det bara svider och svider.  Att hitta  "Älsklingens  kuponger" jag gjorde till dig denna julen.  Eller boken jag skrev om oss till dig i alla hjärtansdag gåva. Men allra värst var asken till förlovningsringarna och alla "grattis till förlovningen"kort. Bara att höra ditt namn....

Jag ligger varje kväll/natt och önskar att jag snart ska vakna och det bara är en mardröm. Men. Det är inte det.

Detta är på riktigt.. Folk säger att flytta för "gamla minnen" är onödigt. Men att vara ensam i  den lägenheten som man bott i under hela tonåren och som man bott sambo med sin fästman i och den är helt tom.. Det är för mycket. jag är 100%säker på att jag måste flytta.

Ge mig vingar så jag kan flyta härifrån...

Svettas från ögat

Jag kunde inte sova i mina syskons tomma rum på övervåningen. Det var för ensamt. Jag sover hellre i den obekväma soffan än där uppe.... Så nu ska jag ge mig på ett till försök att sova och hoppas att det inte rinner så förbaskat mycket från mina ögon. Jädra kärleksbajs!

Mål med 2009

Nytt liv nya mål.

Flytta till en fräsch etta i ett bra område.
Släppa kärleken jag har kvar för Honom.
Skaffa ett jobb.
Gå ner i vikt.
Klara av att bo och sova själv.
Bli självständig.
Ägna mer tid åt mina älskade katter.
Börja hos psykolog igen.
Resa utomlands.
Antingen åka med mamma och gänget till egypten eller åka med en vän någon annan stans.

Orealistiska mål.
Lära mig att våga älska igen.
Kanske hitta någon annan.


Ja..

Då har jag haft en diskution med Honom om möbler och vi är rätt klara med vad som är vems. Jag ska då somsagt hem imorgon och plocka iordning allt. Och till helgen kommer han och hämtar möblerna som är hans och hjälper mig ner med mina gamla möbler som jag har (som tur är) sparat.

Imorgon kommer jag gå upp kl 6 och åka med mamma in till kba för att sedan åka tåg hem. För jag ska till socialkontoret imorgon och ansöka om nästa månad och prata om annat. Försöka se om dom har möbel bidrag för vissa möbler kommer jag sakna.. som köksbord och stolar har jag inga.. taklampor kommer jag vara utan osv.

Sedan ska jag gå förbi familjebostäders kontor och kolla upp lite med uppsägningstider och hur det fungerar när man ska byta lägenhet osv.

Sedan kommer Steph (Tack!) hem till mig och vi ska röja och rensa ut vad som är vems.  (suck nu kommer tårarna igen)
Och förhoppningsvis sover hon över med mig för att sova själv går fortfarande inte. Annars blir det riktigt omstrukturering hemma och ommöblering för att jag ska kunna ha en "mini nystart" tills jag får en ny lägenhet. Nåja.. Nu ska jag upp och se ett avsnitt av Sex and The City för jag tog med mig den boxen.. Räddaren i nöden när man bara gråter hela tiden...suck...

När tar tårarna slut?


Nu är det definitivt

Katterna är nu mina. (det gick snabbt). Han ville inte ha lägenheten. Han har hämtat TV och dator men kommer efter möbler någon gång senare...

När jag kommer hem imorgon så ska jag sätta igång och packa ihop alla hans grejer och ställa undan så det är redo för honom att hämta. Ta bort mina filmer från hans dvdhylla och andra saker. Upp på vinden och sortera bort hans från mitt.

Det är tungt.. Och imorgon måste jag ha någon med mig när jag gör detta..

Någon?

Så blev det.

Efter nattens bravadet och panikångest attacker och att jag såfort jag är ensam ångrar mig och går ner på knä. Så blev jag hitsläpad av mamma att följa med till henne ute på landet. Det känns skönt att ha folk omkring mig. Men det är ändå jävligt tungt. Andra släktmedlemmar kom hit idag och så var man tvungen att berätta och det var så man fick spänna hela kroppen för att hålla inne gråten.

Jag fattar inte varför jag alltid ska verka så jävla stark. För det är jag ju inte.. Det är ju klart bevisat nu...

Och till alla er som sparkar på mig när jag redan ligger ner. Fyyfan.. jag säger bara då det.. fyyyyfan!! Jävla svin är vad ni är... Så jävla lågt att jag ..... blir så jävla arg!!...

Nää nu ska jag sura och tycka synd om mig själv.. Kanske äta något då jag inte ätit på två dygn nu...

Om

Om man flyttar till en annan stad då..blir det lättare då?

varför lurar jag mig själv..

Det kommer inte funka..

Varför lurar mig själv med att säga "jag kommer klara det här!"... Jag vet ju själv jag kommer inte det...

Jag...  Bo själv igen?... Det kommer inte gå...

Särbo.

Kan vi funka som särbo istället? För det här går inte..

Varför...?

Jag har haft en bra kväll.. Tjejerna drog ut mig på Ada för att dansa.. Och när jag inte tänkte på Honom så var det faktiskt bra.. men...ändå..

Jag är ledsen att säga det... men vill ni inte läsa en blogg med massa sorg och hjärtegråt ett tag framöver så får ni nog sluta läsa min blogg nu...

Det jobbigaste är nu.. att lyckas somna.. Det är verkligen... omöjligt...Det kommer sluta med att jag gråter mig till sömns..


Det är nästan så jag ångrar mig och vill ha allt tillbaka till vad det va.. även om jag inte skulle må bättre i längden... Men helvette vad jävla ont det gör...

Det skär i mitt hjärta...






varför.....

Update

Det där med att bilda familj är inget viktigt utan bara en symbol för att visa hur olika inställningara vi har till livet just nu och att vi har olika mål och är inte på samma nivå..

Nu ska jag hälsa på min mamma som ligger inne på sjukhus.. (allt på en gång..) Hjärtat som vanligt.....
 Sen ska jag hem till Steph.. för ensam kan jag inte vara....


Jävla skitliv!

Jag kan inte fatta det...

1och ett halvt år.... 1och ett halvt år.... jag kan verkligen inte fatta det.

Det är ingen nasty breakup nej.. men vi har fattat att vi inte är på samma nivå alls. Jag vill ha familj och umgås med honom mer. Han vill köpa spel och Bilar och träffa sina vänner mer.  Vi har inga gemensamma hobbies..

Det gör bara så jävla ont.. Vi älskar fortfarande varandra.. jävligt mycket... Och jag gråter i skrivande stund.. Jag kunde inte ens gå ut i sovrummet utan brista ut i ett bölgråt... Helvettesjävlafankärlek suger!!!!!  Jag ska aldrig slänga våran förlovningsring... aldrig..

Kärlekslös

Idag tog mitt förhållande slut.. Jag kommer aldrig att glömma detta... jag har fortfarande inte fattat det....  Vad kommer hända nu.. Vad händer med katterna.. Möblerna... ?...

Vad kommer hända med mig?

Älsklingsmys!

Ikväll har jag haft älsklingsmys. jag gjorde en nyttig sockerfri äpple och bärpaj och vi satt och mumsade den och tittade på "Yesman"
Den var superbra. Jim Carrey i sitt esse. Han är verkligen superbra skådis! Men nu ska jag försöka hitta någon repris på Let's Dance och se hur blondinbella beter sig inom ämnet Dans. Om hon Failar eller inte :)  Sedan blir det "I am Legend" och såsmåningom sovdags!

Världens sämsta bloggtopp!

Okej nu blir det lite negativitet. Sorry men jag måste.
Det finns massa listor över bra bloggar. Men inga om dåliga.  Så här ska jag göra min lista över de sämsta bloggarna jag vet. Och jag utmanar er at göra samma.  Gör ni det får ni gärna skriva det här så jag kan se era listor!

1. På plats nr 1 kommer Blondinbella!
Motivering: En blogg som är sveriges mest kända blogg utan andledning. Bruden skriver inget annat än om hennes rikemans-liv och hennes galor och dyra pälskläder. Näää.. usch. och nu är hon med i Lets Dance ockå.. herrejisses

2. På plats nr 2 kommer Kissie!
Motivering: Denna bloggen får för mycket uppmärksamhet än vad den förtjänar. Tjejen kan inte någonting rätt. Är sjukt fördomsfull och något jag inte förstår är att 8 av 10 kommentarer är negativa och ändå har hon jävla massa läsare.

3. På plats nr 3 kommer storsdadspojken!
Motivering: Denna snubben är enbart känd för att h n är blondinbellas pojkvän. Hans blogg är möjligtvis liiite mer intressant än bellas. Men han är ändå bara en överklassidiot.

Nää  nu får det räcka med negativitet. Nu blire ut och handla mat sedan mys och film.

Ett tack!

Jag vill inte glömma alla mina andra vänner som ska ha ett stor tack för att ni finns!

Sara  -   Den yngsta vännen jag har min lilla 91:a men du beter dig inte så iallafall!

Linda -  Du och jag har h aft roligare än ingen annan ihop. Det finns ingen  med en  sån humor som oss. felhållkomdå

Gullan - Vi har på någotvis inte kunnat få så bra kontakt som vi egentligen kan få. Varför vet jag inte. Men jag vet att du är en go och härlig tjej.

Lizzy - Jag har inte träffat dig på riktigt. Men vi  verkar ha en del gemensammt. Och jag tror att vi skulle klicka direkt om vi skulle ses

Sanna - Vi har inte heller umgåts så  mycket som vi egentligen skulle kunna. Men du är en rak och ärlig tjej och sånt gillar jag

Johan - Det finns ingen som festar som du och jag när vi är igång. Du är en beskyddande och härlig kille med härlig humor.

Emma - Min bästa kompis storasyster. Du är en galet härlig brud som verkar vara rak ärlig och verkar ställa upp ofta. Dig vill jag lära känna!

Hoppas jag inte glömt av någon nu? Känner ni er glömda så får ni hojta till!

B-day countdown

Nu är det inte långt kvar!


Om vänner och skabb.

Igår tänkte jag länge på vänner. Vilka som man kommer behålla och vilka som man kanske bara glider ifrån eller struntar i.
Jag har redan i mitt liv  prioriterat bort eller förlorat vänner. Vissa har man glidit ifrån och vissa har man genom den svåra vägen lärt sig att dom helt enkelt inte är den man trodde att dom var. Med andra ord Idioter.
 
Jag känner också vänner som prioriterar fel. När jag blev tillsammans med min pojkvän. Så fall det sig såklart naturligt att vi träffades oftare. Men när vi bodde ihop så sågs vi ju ändå varje dag så det finns ju alltid tid för vänner. Jag har aldrig underprioriterat vänner. Skulle jag tex resa bort ett tag och sedan komma hem skulle jag. Hem. Packa upp ta en kväll och mysa  med min pojkvän och sedan dagen efter direkt ut och träffa vännerna. Ingen tvivel. Friends before Love. För alltid!

Mina två vänner jag vet att jag kommer ha kvar föralltid nomather what är Lisa Mossberg och Stephanie Strnad. Älskar er!
Lischa som jag har kännt sedan jag var.. hmm.. kanske.. 14 men vi började umgås när jag var 17
Steph har jag kännt sedan jag var 12 ungefär.. Fast då var jag en väldigt osäker flicka och mobbades.. Jag mobbade tillochmed dig steph. Men du är en säker flicka och förlät mig och idag är vi oförglömliga vänner :)




Sedan ville jag gå in på en annan sak: Skabb

Jag och Lizzy snackade lite på mailen om skabb. Hur.... skabbit det egentligen är. Det är en parasit från ett kvalster som bosätter sig och bygger sk. "Skabbgångar"  i trånga hudområden såsom armhåler, under brösten och jumskar eller könsorgan hellst. Dom b ygger mysiga tunnlar i huden som framkallar kli. Skabb försvinner aldrig av sig själv utan måste behandlas annars blir det kroniska  eksem. Hur äckligt är inte det egentligen. Jag skulle skämmas så jääävla mycket om jag hade skabb. Så idag tackar jag min långa lista för att jag inte fått skabb eller någon annan äcklig könssjukdom.
Jag är ingen skabbräv, jag inte.



Idag spelar Malus Castro och Maeryl konsert på någon krog. och jag hade jättegärna gått eftersom jag känner folk i båda banden men jag önskar dom lycka till och beklagar att jag inte kan gå för jag är fortfarande krasslig och måste spara på energi inför eventuellt jobb. Lika så med Johans och Alexs inflyttningsfest.




Så för att avsluta detta långa inlägg vill jag dedikera två låtar. Den första går till mina älskade vänner. Och då ska ni byta ut alla "him" mot "You" :) Så är den om er <3

Amy Winehouse - Photos


Och den andra låten är till vänner som har lurat mig. Lekt med mig ljugit om mig och spridit rykten om mig

Jill Scott - Hate on me



HA EN FIN DAG!



Goodmorning

Jag  var en stygg flicka som sov till kl 12:15 idag. Men jag tror faktiskt det var bra. För nu känner jag mig friskare nu.

Och jag ringde faktiskt till sushibaren. Där jag fick berättat att han ska ta in folk igen och låta dom prova på jobbet om man säger så. Men att allt hade tagit lite längre tid så det var därför dom inte hare ringt denna veckan.

Men nu ska jag vika lite tvätt sen ska jag hoppa ner i duschen

jag vet EXAKT!

Ja ni, kära vänner, Nu är det 24 dagar kvar tills jag fyller 20 år. Och jag vet precis vad kära släkten och familjen ska få samla ihop pengar till. Det är så mycket som en.... *trummvirvel* Eeeeen
 Canon EOS 1000D


Men den kostar runt 4000:- så ni får ju hemskt gärna bidra med en slant eller två *blink*
Näääh det räcker med gratulationer på den 4:e feb så blir jag  glad :D

Godnattkramar på er alla goa läsare och tack för dagens kommentarer!

Jeu

Idag var det en bra dag.. snuvan börjar ge sig.. hostan är kvar.. Men den brukar ju hålla i sig till det sista.  Idag spelade jag och Lisa spel. Pratade en stund om vänner som prioriterar fel. Jag har två vänner som prioriterar kärlek före vänskap i alla väder. Vilket jag och många fler anser fel.

Sedan handlade jag lite mat och grönsaker. Och åkte hem och lagade Gratinerad  kyckling med gorgonzola och rödlök :) Muuumsligt var det!.. och till det vitkål och morötter samt hemmagjord majonäs. Och en halv avokado. Mumsfillibabba blev det.
Och nu sitter jag här och pratar med Linda som ska ha bloggmiddagen i Uddevalla den 24:e. Det ska bli så himla spännande och roligt att gå på den!

Jag vågar inte riktigt gå på gymmet imorgon utan jag börjar nog antingen i helgen eller på måndag. Men jag ska nog köra ett kort pilatespass imorgon och kanske en promenad, om det inte är för halt. För då är det ingen mening för då halkar man ju bara runt och får inget flås.

Idag felanmälde jag låset till våran lägenhetsdörr med. Där man måste lirka i 2 minuter för att få låst dörren. Så det får dom fixa :)

Nu ska jag spana runt på lite bloggar :)

Gooooodmorgon

Härliga nyheter.
 
   Nyhet nr 1. Jag är på bättringsvägen. Febern är nere. Huvudvärken dämpar, och jag hostar bara ut det dära sista.

   Nyhet nr 2. Det är snö ute. Jag är jätteledsen att jag inte får gå ut i snön och leka lite. (vill inte sjuka ner mig igen)

   Nyhet nr 3. Lisa ska komma hit och spela Scene It med mig. Som är som en nyare version av Buzz. Till Xboxet.




Jag är lite smått orolig över jobbet på Sushibaren. De sa att de skulle ringa snart denna veckan. Iofs är det ju två dagar kvar i veckan. Och egentligen förväntade jag vel mig för mycket som vanligt. Det kommer nog dröja ett jävla tag innan jag får jobb. Men det är klart man får förhoppningar när dom säger "Men du kommer nog inte behöva söka mer jobb längre"

Nåja. Nu ska jag ner och ta tvätten. Och sedan kommer snart Lisa och då ska vi gosa med Thé och varsin morgonrock.

Fyy på mig!

Näää nu får jag skärpa mig! NER MED DATOR NU, MADDE!

SOV!

Lisa kommer ju hit imorgon och ska hålla mig sällskap när jag hostar bort det sista av flunsan. Fick en uns av feber igen för några timmar sedan. Men jag tror det är över.. Känner inget nu iallafall.

SOVA NU! Annars får jag smiska mig själv!

Bloggaward och Syskon.

För några dagarsedan fick jag en bloggaward utav Linda som ska hålla bloggmiddagen jag ska på den 24:e och som även fyller 26 idag så alla kan vel vara så snälla och skutta in på hennes blogg och gratta henne? KLICKA HÄR!

I vilket fallsomhellst så fick jag ett sött bloggaward om att hon gillade min blogg. Så nu ska jag skriva ut 7 st bloggar som jag gillar och följer!



  1. Linda  - Såklart jag ger din blogg en award tillbaka. Jag följer den självklart för den är så intressant och du tar fina bilder och visar ditt nyrenoverade fina hem. <3
  2. Fiendette  - Lizzy, En tjej som också har blivit vänskapslurad som jag. Vi har alltid något att prata om och det är intressant att läsa om ditt liv i din blogg eftersom du bor en bit bort och jag inte kan uppleva det IRL.
  3. Blixman - Jag har följt Evas blogg i snart 2 år och jag kommer nog aldrig tröttna på hennes vackra bilder hennes supersnygga (och goda tror jag) cupcakes och allra minnst hennes underbart söta vovve Rudolph!
  4. Annah - En blogg jag började följa för att jag tycker det är så intressant att följa folks graviditeter. Men den 30:onde december bestämde sig Chloé för att titta ut från mammas mage. Så nu följer jag Annahs blogg för att få läsa om henne som mamma :)
  5. Becka - Denna tjejen blev 3barnsmamma som 17 åring, hon är nu 18 år och det är superintressant att läsa om hennes liv som 3barnsmamma, Det är självklart jättefashinerande att en såpass ung människa kan bli så vuxen och duktig som becka är. Du är en mycket stark tjej.
  6. Steph - Min äldsta vän som jag har kvar och umgås med. Hennes blogg kommer snart att bli mycket intressant då hon åker iväg på en lååång resa till Australien. Vi kommer alla att sakna henne men vi vet också att hon behöver detta! <3
  7. Nevnarien - Sist men inte minst har vi Elin Keros härliga foto och illustrations blogg! Denna tjejen har DET  Utseendet utstrålningen konsten att fotografera, konsten att illustrera, en superfin pojke, En riktigt snygg lägenhet!.. jaa.. allt
Nu uppmanar jag alla er som fick en award att Ge era favoritbloggar en award. Om ni vill såklart :)

Jaa detta var alla mina nomineringar. Jag hoppas jag inte missade någon viktigt..

Jag mår bättre och febern är faktiskt nere på riktigt nu.. tror jag..
satt och chattade med min lillebror på msn förut. Det är helt galet att han fyller 16 i år. Tänk alla dumheter jag höll på med när jag var i den åldern. Hoppas han inte är så tetig. Men som ni ser på bilden är vi inte särskillt lika. Vi har inte samma pappa heller.


Det verkar även som jag har smittat mina  små kissar med något snuvigt. Har läst att man kan göra det. :(.. Och så är det ju så kallt i vår lägenhet med.. Jaja nu får dom massa kärlek så dom blir varma om hjärtat iallfall :)


Sedan vill jag tipsa alla er bloggare och bloggerskor här ute i cyperspacen om en tävling där du kan vinna en proffesionellt designad GRATIS header/bloggdesign klicka här för att komma till tävlingen!




Mat och medecin

Jag tog mig då somsagt ut och skrev ut mina medeciner och köpte massa andra piller eller ja.. treo, ipren och Otrivin, Jag blev glad när jag såg att min läkare hade skrivit recept på min favorit hostmedecin.  Cociliana. Det är en hostmedecin med morfin i som man somnar jättebra med. Jag drack den när jag var storrökare och hade rökhosta men den fungerar lika bra när man är sjuk.

Sedan kom jag hem och vilade mig en stund och sedan gick ja upp och kokade Quinoa och Linser och gjorde mig en god gryta med Morötter, Färsk Ingefära, Linser Quinoa, grönsaksbuljong, Spenat och Rödlök samt lite örter Det blev jättegott! Jag råkade dock hälla i lite för mycket salt men det blev ätbart ändå :)

Treo lurade mig

Jepp.. Febern var tydligen inte alls borta. Men nu har jag övertalat min kära pojkvän att köra mig till apoteket så jag kan få mina medeciner. Jag måste ha något i min mage med... men vad..?

Ja

Okej. Febern är nere. Men jag vågar inte gå ut i kylan. Jag vet inte hur jag ska få tag i mina medeciner...Jag får fundera på det.... Om jag kanske får stå ut utan dom för jag borde verkligen inte gå ut i denna kylan...

urgh.. var tvungen att springa iväg och hosta upp en blodboll igen....blurgh...

feberhalucinationer

Jag är nu uppe i 40 graders feber,, har sovit typ 4 timmar och halucinerat massor,, Jag somnade i sängen men vaknade upp i soffan.. hmm.. Detta tar typ 30 minuter att skriva för jag ligger ner och skriver med en hand... Nåja... Nu ska jag försöka hitta någon ljudbok för jag kan inte somna om och jag orkar inte ha ögonen öppna...

 

Kram till alla som önskat krya på mig.. 


Host och fräs

Det är inte lätt att sova när man hostar upp massa klumpar med blod hela tiden...suck.. jag fick medecin som jag ska hämta ut på apoteket men det var ju stängt idag.. Och imorgon ska min älskade pojkvän jobba så jag är så illa tvungen att ta mig till apoteket själv.. Och just nu fryser jag trotts att jag har tre tjocka täcken en filt och min velourmorgonrock.. suck..

 

Nä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. Det kan inte vara kul att läsa om detta nu ska jag vila mer..


Bajs!

5 timmar på akuten.  -"Du har influensan, och din hals är fylld av blodklumpar med bakterier, ÄT GLAS"

Jag får inte äta glass med min diet.. det får bli is... Nåväl.. nu ska jag sova... Blä för att vara sjuk!


Urgh

Nu har jag feber också... Näää nu blire säng!

Yeii

Nu har jag dator med internet också... Min gamla skruttibangbang laptop.. En riktigt burk. Men men.. det får duga :)

Intervjun gick jättebra... Det verkar som att jag får jobbet... Jobbet på en sushibar i Askim!.... Jisses vad jag skulle bli glad då..

Idag hämtade jag ut paketet ifrån Ellos. Med nya sängkläder gardiner hylla och dekoration. Härligt med lite nytt... Nu ska jag surfa lite till sen ska jag vila kroppen.. Den är helt slut.. efter allt spring och stoj när jag egentligen är jättesjuk...

Oh idag åt jag gratinerad kyckling förresten. Med organiska tillbehör och gorgonzola... dinkelpasta och sallad... Nu dricker jag en av mina goda juicer... jag har blivit ett riktigt proffs på juicer... Här kommer några exempel på mina egna recept.

Fruktilicious(fint namn jag kom på)

3. Apelsiner

2. Päron

1. Banan

2. Morötter

1 matsked med färsk mynta.

 

Grönsaksmys.

2 Selleristjälkar

3 morötter

2 nävar babyspenat

2 rödbetor

2 citroner 

1 matsked limeskal att strö över den färdiga juicen

 

Berrie Sherrie

2 dl Hallon

1 dl Blåbär

2 dl Jordgubbar

2 dl mango

2 apelsiner

 

Mums.. nää nu blir det lite House avsnitt...

 

 


Bajs

Jag är lika jävla sjuk idag. Men jag tvingade upp mig vid halv 11 tog en skållhet dusch och klädde på mig och körde en naturlig makeup. Filade ner naglarna osv. Det är superviktigt med ren hygien på detta jobb.. Sedan blir jag hämtad vid Sushibaren så ska jag åka till Maxi hämta ut mitt paket från Ellos. Jeii.. och köpa massa frukt och mojs.. Sedan åka till Domkyrkan och hämta ut ett nätverkskort till min gamla laptop och se om jag får igång internet på den Så jag slipper låna min pojkväns dator hela tiden..

 

Nu ska jag gå.. Kramelikram


Inte okej

Jag har rykt på en riktigt bajsig förkyldning. Jag hostar som en... hostig sak och jag nyser som en nysig sak...

 

Tur att jag har min älsklingspojkvän som är där för mig....Jag är alltid där för dig.. så du vet det!.. Det finns en anledning till att jag ska bjuda honom på en resa till turkiet i vår... För så mycket som han har ställt upp för mig.. jaja.. nu ska jag bädda ner mig i sängen och försöka friskna till.. för imorgon blir det arbetsintervju på sushibaren och jag vill friskna till lite iallafall!....

 

 


Somsagt

Är jag datorlös. Lånar pojkvännens dator.

Vi har köpt My scene till Xboxet. Så här ska det spelas..

För er som inte vet vad det är så är det som buzz. Alltså en frågesportslek. Nu ska spelas.. Tjohoo!!


Bajs

Idag lämnade jag in min dator. Dummt nog fungerar inte min gamla dator alls.. Så i all brist på dator skriver jag ett kort inlägg på min pojkvänsdator om att jag inte kommer att uppdatera särskillt flitigt tills jag fått hem min dator. Vi ska köpa en grej imorgon som kanske kan hjälpa den gamla stackarn till datorn.. Men jag tvivlar på teknik... alltså... osäkert..

 

Nu får jag mer tid för min träning och mina böcker dock..Nåväl.. Tillbaka till verkligheten..

Oh.. en sak till inte för att göra er ledsna men det är inte internet som är det jobbigaste problemet utan det är det att jag inte kommer att kunna se mina älskade House avsnitt.... möööhöhöööö...!

Jaja.. hejsvej..


SKÄMMS PÅ MIG!

Idag vaknade jag kvart i 1.. Jag skäms något så otroligt. Jag försöker skylla på att katterna vägrade låta mig sova.. vilket är halvt sannt. Men självklart kunde jag försökt somna tidigare. Eller vaknat när min moster ringde mig kl 10 i morse. Det blev ingen tidig morgonpromenad det blev en sen morgonpromenad. Så nu ska jag hälla i mig lite varmt vatten och sedan ska jag gå ner till Willys och hitta lite mer roliga frukter att leka med min nya juicepress med :)
Sedan ska vi åka till min pojkväns pappa och kanske äta lite middag som består av köttfärss (sås för sig) och pasta men jag äter Dinkelpasta och tar med mig egen sallad.

Ikväll

Ikväll har jag legat och läst lite peppande Anna Skipper tips. Och nu ska jag sova för imorgon blir det upp med en morgondrink och sedan en rask morgonpromenad!

Natti <3

Tjoho!

Jag fick min jädra juicepress.. Den kostade 800kr men min älskade pojkvän betalade 300 som en slags förskott till födelsedagen :) Såå såhär ser den ut.. Och juicen blev självfallet supergod!!


Nu till födelsedagen.. Jag skall tillsammans med 4 personer till fira min 20års dag på en fest i onsala. som hålls till våran ära! Så nu kommer mina närmsta få en inbjudan :) alltså den 30 januari skall detta firas





Julpynt väck!

Jepp nu är pyntet borta och de gamla gardinerna uppe. Känns luftigare utan den stora granen och alla små plock överallt.. Det är 3 stora flyttkartonger med julpynt jag har haft uppe.
Snart åker vi iväg till NetonNet och kollar efter den billiga juicepressen..

Hoppas hoppas hoppas!

Råsaftscentrifug.

Ett stort måste i " Mitt Nya Liv " Jag kan inte göra mina morgon drycker utan det. Och inte heller lösa mellanmål och träningsdrinkar... Jag har verkligen inte råd med en sådan nu.. varför måste det vara en hel månad kvar tills jag fyller 20. Bajs på det!...

Idag har jag iallafall börjat dagen med en misusoppa för att rensa ut. Snart ut på en rask vinterpromenad!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update.

Snart packar jag ihop min älskade dator och skickar iväg den. Så den kan bli lagad. Och då åker vi sedan för att kolla och hålla tummarna och se om vi kan hitta en billig råsaftscentrifug på NetonNet.

Hoppas Hoppas Hoppas!

Nyår 2008/2009

Okej jag ska kämpa en stund med att skriva detta. Då jag har en huvudvärk som långsammt dödar mig känns det som.
Nog om det. Tillbaka till gårdagen!

Jag färgade mitt hår mera rött och sedan kom Lisa tillbaka. Vi började med sminket. Allt som allt tog det 3 timmar att fixa smink och hår. Jag kännde mig som en riktig rockstar :) Sedan kom även Gullan och fixade iordning sig med oss. Vi tog oss en luring och sedan var vi påväg. Stannade vid Mc. Donalds så vi kännde att vi skulle få något i magen innan vi förgiftade våra kroppar med alkohol.

Sedan åkte vi till Biskop. Mötte upp Linda på vägen också. Vi kom dit och hälsade på alla och tackade för inbjudan osv, Där att förgylla våran dag var Emma och Jim som värdar. Mille och Peson, Alex och pojkvän, Linda Lisa Och Gullan, Emelie och tre killar jag inte minns namnen på.

Tolvslaget blev ett stort kramkalas med skumpa och gott på Emmas och Jims balkong. Vi var kvar till 3 tiden då alla började röra sig och då åkte även jag hem. Fick vänta 1 timma på min vagn hem men jag klarade mig. Vaknade upp med en skyhemsk huvudvärk. har provat Treo och massa vatten. Men jag antar att det är min reaktion på mängden alkohol man fick i sig :)

Allt som allt hade jag en underbar kväll och det var en helt underbar plats att få inviga det nya positiva året med.

Tack Jim och Emma.

Hej 2009!

Hej alla i det nya året, Jag börjar detta året med positiv anda och jag ska ha ett riktigt positivt och roligt år. Men först ska jag börja med att låta kroppen vila efter den långa natten.

Så jag berättar om min nyårsafton ikväll eventuellt i morgon.

Håll ut :)

RSS 2.0