1436

Idag är det måndag. Och en ny vecka.
Jag kommer skaffa mig en ny praktikplats. För jag är inte redo att bli behandlad som bajs på en praktikplats.
Så imorgon ska jag dit och hämta mina grejer och säga hejdå.
Idag ska jag knalla runt lite här i området tills jag blir trött och då ska jag gå till Maxi och försöka fylla upp min kyl med lite mat. Sen blir det att röja upp rejält här hemma.. det behövs en storstädning. Sen funderar jag på att kanske ta ner julgranen idag och pynta upp den

Sen har jag idag bokat biljetter till Malmö helgen den 11:e. För då ska jag hälsa på pappa och sen på söndagen se Regina Spektor live på KB.. ska bli riktigt kul!

Och en annan bra grej som hände idag. Jag fick brev från mitt gamla jobb där jag haft en löneskuld på ca2000kr. Och den har jag sakta betalat av i snart 1 år. Idag fick jag brev att jag bara behöver batala 100kr till så slutreglerar dom resten. alltså bjuder dom på 1600 kr. Så det var jag faktiskt tvungen att ringa och tacka för :) tjiho! :)

Nä nu ska jag ta på mig kläder och gå ut på min promenad.


Älskar denna bilden.. Men Gullan kommer nog hata mig för att jag lägger upp den :D

1435

Gårdagen blev verkligen lyckad!


1434

Nu är det dags..
Sminket är på. Håret är stort, klädningen är fluffig och masken och hanskarna är på och boan är runt halsen.
Sååååååå.... *Nu är det dags för maskerad..tjohoo :)


1433

Sådärja.. Nu var det ett tag sen. Men jag har varit ganska så upptagen..
Kör en liten resumé över de senaste dagarna
Söndag: var det fixa och dona lite här hemma och sen hem till Kristoffer för att bli bjuden på middag.
Sova över eller ja, sova och sova... det blev mer ligga och försöka sova medans Kristoffer låg och storsnarkade. hm..

Måndag: Uppe med tuppen och direkt till mina nya praktikplats. Första dagen gav inte så hoppfullt intryck. Men vad ska man göra.. Det var bara att bita ihop. Jag skriver inte om varför osv. för att det kan gå ut till stället där jag praktiserar. Men det var inge bra grejer. Sen var det bara hem och ta det lugnt och somna tidigt efter mys med Lisa.

Tisdag: Andra dagen på praktiken. Började så sent som halv 3 (gött). Det var bättre denna dagen. (av anledningar som somsagt inte nämns här). Sedan slutade jag halv 10 på kvällen så det var bara att släpa sig hem och nästan lägga sig med det samma

Onsdag(idag): Började kl 8 och hade en ganska okej dag på praktiken. Slit och stonk. Och det tär på ryggen. Men man ska inte klaga för det är så det kommer vara när man kommer ut på arbetsmarknaden på riktigt. Efter praktiken bar det av till Bodegas och Buttricks för att fylla på till min kostym att ha på Lindas 20års maskerad på Lördag. Jag köpte ett par svarta hanskar och en svart fjäderboa. Det lär komma ut bilder här i bloggen från maskeraden så jag ska inte avslöja för mycket om min utklädnad. Sen var det till Åhlens. Köpa Parfym, Hårfärg och läppstift.  Därefter FemmansZoo och köpa kattsand. Sen hemåt och stanna förbi på Netto för kattmat och lite annat till kylen. Sedan släääpa hem de 10 kilona kattsand och allt annat som införskaffades idag. Phew säger jag bara. Och nu har jag lagt ut en annons på blocket med mitt Playstation med tillbehör som gitarrer 6 spel och dansmatta. Och Buzzet ska Lindur köpa av mig. Sen har jag betalat alla räkningar och sådär så jag är nästan klar med dagens "att göra". Det är bara städa kattlådan kvar. Och sedan invänta Brandsläckaren som jag ska få antingen idag eller imorgon leverad hit så mina sura grannar blir glada nån gång. (har städat trappen en gång till idag och det var samma vita golv ändå. Men Linkis kommer hit med saneringsmedlet inom några dagar och då jädrar ska det bort. Hughah!

Ikväll efter lådan och lite käk så ska jag se på fiiiilm... världens bästa film!..
Såäre...

Och imorgon: ett litet sveed.. Betala notan på Ada's och sedan är det kareoke kväll där.. vilket väger upp det negativa med att betala nota. (men jag är ju förhoppningsvis 2500kr rikare när jag fått sålt Ps2:an)

Hejsvej!

1432

Nu är det officiellt söndag. helgen är "över". Den har varit riktigt lyckad. Fredagen var det mys med vin och gotti hos Linda för att sedan knalla ner de långa 20 metrarna till Ada's. (såklart) Festa loss och dansa järnet hela kvällen/natten. Sen hem och sova hos Linda.
Min telefon pajjar och jag lämnar in den. (fel på mjukvaran så det var ingen fyllegrej faktiskt)
Sen åkte jag och mötte upp Lindur igen för att se och fota när Michael Jackson tribute dance var.. 200 personer dansade för MJ. Det var fantastiskt!
Sen åkte jag hem till Linda igen och käka mat och tjötade. Sen åkte vi hem till Sofia och spelade lite spel. Myste med tjejorna. Sen... Ner till ada's såklart.. Men jag drack inte ikväll.. (2 cider bara)
Vid 12 tiden tog jag vagnen hem och här är jag..
Ska lägga mig och sova
Imorgon blir jag bjuden på middag. och på måndag börjar praktikeeen! :)

Natti naaatt!

1431

Jag kan inte ens skriva med ord hur bra New Moon var. Jag kan inte förklara det.. Det går bara inte.. Jag ryser bara jag tänker på filmen.. Oh jisses..

Nog om det..
Sista dagen i Tintomara, Egentligen sista dagen i skolan detta året.. För på måndag börjar jag min riktiga praktik.. Tjohej... Fiskekrogen here I come :)

Idag har jag ingen aning om vad som händer... Men något kul hoppas jag...
Det återstår att se.. nu ska jag vila mig lite..
Efter enbart 3 timmars sömn inatt så borde jag sova en liten snutt...
Tjohej

1430

NU ÄR DET BARA 23 TIMMAR KVAR!!! OIIIIIHHH!!!

1429

Hemma och lite nojjig..
Haft en ovanligt bra dag. Det har varit jättestressigt idag och vi har haft mer besökare än någonsin pg.a av nån jädra konferens.. Men mitt humör har ändå varit på topp trots allt spring och stök :)
Tills jag får reda att Anneli i vår klass har svininfluensan.. Blev helt nojjig eftersom jag har jobbat med henne igår och sådärs.. så.. jag försökte boka till för vaccin idag men det är tydligen slut på min vårdcentral... typiskt..
Nåja.. hoppas jag inte åker på det... Men jag tänker iallafall boka vaccintid nästa vecka när dom får in nytt vaccin..

Nu ska jag och min Lisa ha myskväll.. :)
Tjingeling..

1428

Uuuuusch vilken dålig dag jag har haft..
  • Börjar med att en i klassen driver med mig när jag säger att jag mår dåligt (respektlöst)
  • Mitt huvud hänger inte med i något.. jag är helt.... död
  • Alla mina vänner är på en danmarksbåt och firar Lindas 20års dag.
  • Diskmaskinen går sönder på mig vilket resulterar att jag blir nerforsad med 500 liter vatten..
  • Allt bara bajsar sig...
  • Bajs
  • mer bajs




Ööööörk.. vill bara lägga mig under täcket och sova i 500 år...

JAG VET JAG ÄR NEGATIV, påpeka det inte! Vi får alla ha sånna dagar!

1427

Det var en lång lördag. En lång lång lång lördag.
Suck.. Det var då självaste...

Jag började med att stiga upp vid 9 för att klä på mig och åka och flytta grejer åt min vän som flyttade till Majorna. Det var kånk och slit med sedan belöning med god mat. Efter det var det hem och ta det lugnt några timmar. Sen ner i duschen och tvätta sig ren och fräsch. För att åka ner till Adas för några cider och lite dans.
På vagnen ner mot adas får jag ett skummt sms av min bror. Och helt plötsligt får jag veta att mamma och hennes man ska skillja sig efter ett väldigt stort bråk.
Jag är helt chockad och kan inte riktigt fatta det. Men mest av allt är jag orolig för min älskade mamma. Jag vet att hon kommer klara det men det blir en jobbig resa. Och det är egentligen det sista hon både behöver och förtjänar. Å nej.. Detta förtjänar hon inte.

Efter kvällen bar det hem vid 4 tiden var vi hemma och vid halv 6 somnade vi.. puh.. Vaknade igen vid 12 tiden imorse.. tog det för det mesta lugnt och sen var det ner till Netto och köpa hem lite gott. Det blev tonfiskröra med pasta.. ååh så gott det var.. Och nu är det bara att titta på vänner och försöka ladda mentalt för en skol vecka..

Ser hemskt mycket fram emot Torsdagen då jag ska gå på premiären av New Moon den andra filmen i The Twilight Saga :)

Nåväl.. Satte mig vid datorn för att jag egentligen inte kan hålla uppe mina ögonlock.. Det är fortfarande lite för tidigt att somna.. Men.. jag kommer säkerligen slocka redan vid 8 tiden :)

Nåväl...

Nää nu får jag skvätta lite kallt vatten i ansiktet och kanske sitta upp istället för att ligga ner när jag tittar på tv.

Tjing..

(all my thought go out for you mother Älskar dig förevigt)

1426

Åhej va det går.
Nää.. Igår var det jädra roligt alltså. Kareoke på Ada's det är fan... a jävla bra iallafall!
Det var vildt. Somvanligt var det "Klappa händerna låten" och alla sprang i tåg genom hela Adas och sjöng med och Sen var det dans och ståhej och helt plötsligt så var jag linda, sanna och malin ihoptejpade tillsammans med en back, dansandes. Jaa vilda tider!

Imorgon blir det att stiga upp vid 9 för att hjälpa Åsa och Johan att flytta de sista grejerna till sin lägenhet. Som tack får jag en hatthylla och en skobänk Tjohej!! :D Precis vad jag behöver!
Senare mot kvällen blir det mys och myspys! :) Sedan är det söndag och det är städdags! Sen är det tillbaka till skolan och verkligheten.

Nu ska jag skriva en inköpslista till mamma och Gary för de ska köpa ingridienser till en trerättersmiddag jag ska bjuda på :)

1425

Och det är nu alla coolingar drar sig till Adas för att sjunga bort rösten! Kareoke For Win!

1424

Såååja! Och vips så har jag helt plötsligt 5 tatueringar istället för 2 :D
Jojoomen.. Nacken gjorde inte sådärs jätteont.. Men tassarna nedanför nyckelbenen.. aj aj aj!.. Det gjorde ont..
Nu kommer det en pic-drop!



1423

Jag har haft en jättebra dag!. Jag har faktiskt varit på topphumör heeela långa dagen.. Tjohej för sånna dagar!!
Så.. Somvanligt stog jag i köket från 8 på morgonen till 4. Sen åkte jag hem till Linda och kollade på Dansfilmen och kollade lite gamla bilder och hade almänt tjejtjöt :). Sen vid 7 åkte jag till Järntorget och mötte Lisa. Åkte till donken tog en cheeseburger.. och sen hem för att göra lite pappersysslor och sen ner i duschen..

Jag ser jättemycket fram emot morgondagen.. Med tatuering och allt.. tjoheej.. Ska bli så kul att se hur det blir.. Älskar bodymodifications :D

Och torsdag kommer bli kul det med.. Ada's.. Kareoke och Rockband.. kan det bli bättre?

Nåväl.. Nu är det mys med Lisa. Ska se på hotshot och mysa. (hon har inte bott hemma på 1 vecka)

MEGAMYSHEJSVEJGONATT!!

1422

Hela veckan fullt upp.. skola från 8 till 16 varje dag..
Och imorgon efter skolan ska jag hem till Baby, Linda och kolla på gamla filmer från våra gamla dansuppvisningar i gymnasiet.
Och på onsdag blir det tatuering.. Och det är nu bestämmt med en Aquarius (på alviska i nacken) och sen två tassar på nyckelbenen :) tjohej :)
På torsdag är det Ada's Kareoke :) Samt massa tjejsnack med Sanna :) Gotta talk alltså...
Och fredag vettifan än :)

1421

Jag vill inte lägga ut hela mitt liv på internet. Men jag måste få prata ut mig. Så detta kanske verkar olågiskt för de flesta av er: Jag är så rädd. Men på ett bra sätt. Men jag vet inte om jag är redo för sånt än. Men.. jag vill ju det så mycket. Just DEN personen. Det är precis så man ska vara. herrejisses.. detta kan vara farligt.


så nu fick jag ut det..

Helgen har varit jättelyckad. Fredag var det Rockbaren för att hejja på Johan som jobbat utomlands i 6 månader. Va asnajs. Hem i vettig tid. Dock inte lika mycket sömn ändå. Sen var det lugna puckar hela lördagsdagen. Tills jag vid 8 slängde på lite fräscha kläder och nytt smink för att gå ner på Diamond Dogs och se bästaste bandet, Maeryl, spela en dundershow!. Så var det cider och öl hela kvällen. Det är där pirret kommer. Men somsagt.. jag vill inte lägga ut det på internet. Men men.. Ni närmsta vet. (några iaf).Sen var det hem vid 2 för att vina lite mer med Linda och Lisa som redan var hemma. Sen vid 6 var kvällen slut och vi alla tre somnade som stenar :)

Idag har jag bara tagit det lugnt och gjort sånna typiska söndagssysslor som att tvätta och städa lite osv.

Jag kom just på hur skönt det är att jag varken var bakis igår eller idag.. tjohej!

Nu ska jag bädda ner min nyduschade kropp i mina nytvättade sängkläder. Hurra för renlighet :)

Tjingeling!

All I want for christmas is you!

1420

Här är ett ihopkap av min humor!

http://z0r.de/?id=422
http://z0r.de/?id=423
http://z0r.de/?id=438

Igår va det roligt.
Rockbaren och träffade massa härligt folk. Kom hem i en bra tid och drack inte så mycket. så jag vakna upp idag och är inte ett dugg bakis.. Perfekt eftersom jag ska till diamond Dogs :) Tjohej :)

1419

Två dagar har gått.
Vad har hänt?
Skola och... skola... och.. ja juste.. Skola..
Inget ovanligt..
Idag var jag hos Fia och sen här hemma med henne och hennes vovve "King" en söt långhårig chihuahua :) Kärlek på honom.. en riktig myspelle :) Så vi kolla på Twiligt (som hon hör och häpna aldrig sett innan) Och hon gillade den, såklart!
Sen satt vi och spana på två tatueringar.. jag ska göra snarast :)


Imorgon vettifasen vad som händer.. Men något kul hoppas jag.. :)


1418

Phew..
Jag är lugn nu.
Äntligen.. Tack vare Katinka och julpynt.
Hon kom hit och vi konkade ner alla trådbackar med julpynt och började först rensa lite. Och sen upp med skiten.. så nu är det bara granen men den ska upp 1:a advent...
Men det är så fint här nu!
Och min hall är ju såklart jättefin nyrenoverad :)
Sedan så tog vi våra cyklar och trampade bort till Maxi och köpte lite stearinljus och andra nödvändiga hemgrejer som behövdes fyllas på.. såsom sköljmedel, diskborste och sånt.. Samt ett par nya gardiner till köket.. så såhär ser det ut hemma nu :)


1417

Detta kan inte vara en bra dag..
Jag känner ångesten slingra sig runt mig. Som en jävla orm.
GÅ HÄR IFRÅN JAG VILL INTE HA DIG HÄR FATTAR DU INTE DET?

Jag KAN inte missa mer skola nu. Och fan heller inte på grund av jävla ångest attacker..
Nä för enligt dig fick jag inte resa mig upp ur sängen idag. för då skulle jag svimma. DRA ÅT HELVETTE SÄGER JAG!
Jag får inte göra vad jag vill. för något i mitt huvud säger att det är fel.
Jag har aldrig fått göra vad jag vill pg.a tvångstankarna. Och dom kan jag tydligen inte komma undan. Men ångesten. Nä du är inte här ofta. Men..Det är härligt att du ser till att ha vägarna förbi när ingen kan hjälpa mig.. Tack..

l

Fan jag måste ha något att sysselsätta mig med. Något att till fullo koncentrera mig på så jag slipper tänka något speciellt.. Fuck..
Vad?


Och alla vänner är borta nu. En är på Orust, en är i Karlstad och en är i London och en ska inte bo här denna veckan. Jag kommer vara helt jävla ensam.. Faaan fan fan fan fan fan fan...

Snälla kära ångest lämna mig ifred.

Är jag helt dum i huvudet om jag julpyntar idag bara för att ha något att göra?

1416

Nu börjar den galna sidan av Madeleine visas.
Halloween är över och dagarna blir kyligare..
Det är nu ni får se den galna sidan..
Jag är GALEN i jul :) Jag är besatt och jag är alltid ute tidigare än alla andra. Jag är ute i samma tid som affärerna och ni vet alla hur tidigt det är :)

Nu blir det en promenad på stan med en gamla bästa vän (i hopp om att affärerna har tatt fram julpyntet) :)
Och sen en fika med en annan gammal vän.


1415

Åherrejisses vilken fest.
Det var så bra som det kunde bli. Aaaaallt blev perfekt. Så som det skulle vara. Ett sånt härligt gäng alltså.. Tack så jättemycket alla som var där och förgyllde kvällen.


RSS 2.0