1504

Okeeiii....
Ikväll ska jag träffa Rickies vänner och spela biljard på Kville. Sen ska vi hem och mysa. Sen imorgon är det förfest hos mig och sen efter det ska vi till trägårn och Dansa arslet av oss. 2 dj.s 2 dansgolv. yeii :)

Idag har jag packat nästan allt inför resan. Det är bara lite kvar men det måste jag tvätta innan och tvättiden har jag på Söndag så :)...
Mene nu ska jag röra mg in till systemet Köpa lite förferra booze..

Trevlig Helg

1503

Räkningarna betalda. Och om några timmar ska jag in till stan och växla lite mer egyptiska pengar. Och fixa en hemlis till Rickie :) och köpa en birthdaypresent till Mami. Jag älskar att överraska folk!

Men först ska jag stääääda! Doubedoou...

Imorgon ska jag upp på vinden och hämta ner väskorna och smått börja förbereda packningen.

Det är nämligen så att jag inte får gå till praktiken denna veckan. För jag bär just nu på vinterkräkinfluensan. Jag har den inte eftersom jag redan har haft den. Men jag bär på den. Eftersom Rickies mamma har det. Så jag blev bannad ifrån att jobba. Mwah..

1502

Då ska jag berätta lite om vad som hänt det senaste. Jag har börjat en ny praktikplats. Den ligger på Gårda Restaurang och Café. Jag trivs superbra på platsen och jag älskar de som jobbar där. Så sköna människor med en skön chargong och härlig humor. :)

Sen har jag också officiellt skaffat mig en pojkvän :) Är jätteglad och så himla nöjd nu. Rickie var en kille jag umgicks lite med och hade gemensamma vänner med för typ 4 år sedan. Vi hade inte setts sedan min 18års maskerad tills nu för ett tag sedan då vi stötte ihop på Rockbaren. Och vi klickade direkt. Så har vi typ dejtat sen dess och för ett tag sedan kom vi båda fram till att vi trivs jävligt bra ihop. Så... there it is in a box..
Jag tycker verkligen om honom jättemycket!

Mer än så är det mesta som pågår runt mig just nu är förberedelser inför egyptenresan. Jag har nu köpt allt jag behöver. Tyvärr blev det försent för mig att ta drickvaccinet eftersom min mamma sköt upp det helatiden. Men jag får klara mig. Ska käka lite extra dofilus tillskott för att vara på säkra sidan. Och sen när jag väl är där unvika konstig mat och is. Anyhow. Så nu är det alltså exakt en vecka kvar. Jag ser så himla mycket fram emot att åka. Det enda negativa med det är att jag kommer sakna sönder Rickie. Fast åandra sidan är det bra att sakna lite :)

Nåväl. Nu ska jag platta mitt hår och strax åka in på en fika.

1501

Eftersom jag exakt precis i denna stund om en vecka ligger och glassar i Egypten så får dagens sko bli denna söta ballerina skon i leopard mönster. För den skulle jag nog hellst villja ha att strosa runt i. Dessa sötingar fins att köpa på skopunkten för er som undrar.




Nu ska jag snart ner på stan och ta en fika med min baby <3

1500

Jaa summering av senaste dagarna då.
Fredag: Rockbaren med Rickie, JP, Johan, Madde, Patrik och massour fler :)  Supermysigt och roligt :)
Lördag: Bakisdag. Fast jag var inte så bakis men Rickie var det. Käka pizza, aka. kebabrulle. och gottade oss med lite filmer och massa mys samt bad i badkar och jag gav upp tanken att åka hem med tanke på att det var ett hemskt snöoväder utanför som pågick. Och inga vagnar gick.
Idag:
Jag behövde åka hem och Rickie behövde plugga. Så jag tog mig ut i fredagens kläder (Dvs. klänning, leggins, skor och skinnjacka = kallt) Vagnen kom aldrig. Jag stog i 45 minuter sen gav jag upp och gick upp till Rickie igen där han bäddade ner mig och värmde upp mig med varm choklad och bulle. Sen beställde jag en taxi hem istället och nu har jag stått och värmt mig i duschen (som för en gångs skull höll en jämn temperatur) i nästan 40 minuter. Jag och Madde har beställt pizza och ska mysa ner oss.
Imorgon börjar praktiken och det ska bli riktigt roligt. Jag tror jag kommer stortrivas där :)

Nu är det bara 9 dagar kvar!!! Iiiscsk...
På fredag ska vi ut och dansa på Deep har vi bestämmt också. Det ser jag fram emot :)
Tjuhuu..
Nu ska jag bädda ner mig och vänta på pizzan.. Välja film också :) Tjoo

1499

Dum du dum.. Första sovmorgonen på länge. Såå skönt.

Har haft en fin vecka med fint sällskap. I helgen blire nog RB igen.

Inatt drömde jag att jag var i Egypten. Det var fint som alltid. Men helatiden glömde jag ta på mig min bikini. Sprang runt på turiststråken utan några kläder alls. Tjoho...

Nu är det bara 13 dagar kvar. IHihihiihiiii...
Ska bli så jädra snuskigt skönt. Kommer leva livet. Kommer släppa alla grubbeltankar för en hel vecka!

Ohyeah...

nä nu måste jag ta på mig skorna och knalla ner till skolan för att ha Arbetsmiljö och Säkerhet. Föreläsning från Facket.. Kul...... (inte)

Tjobrää

1498

Ett paket polsk hårfärg i huvudet. Nu ska vi se ifall håret ramlar av. Eller något.

Mina fingrar luktar lök för att jag hackade 10 kilo lök idag. Det var inte roligt. Jag fick vätskebrist av alla tårar. Man kunde tro att jag fick ett nervöst sammanbrott. För till råka på löken så var jag arg också. Arg för att läraren tvingade mig att hacka för hand istället för att använda helde-maskinen. För att jag skulle "ÖVA".. Så arg och med sprutande tårar stod jag där och kämpade mig igenom drygt 10 kilo lök.
AWESOME!

Och japp.. Klanten no 1. är jag.
Jag trodde ju i all panik i fredags natt att jag hade tappat mitt VISA kort. Så jag ringde ju och spärrade det på journr:et. Först idag kommer jag på att jag inte ens använde kortet på Rockbaren utan att jag hade tagit ut pengar i förväg och handlat öl med dom.
Så jag får onda aningar och har rätt i dessa aningar. Kortet låg i plånboken. I fel fack.. Jag är så jädra dum ibland alltså... En jävla pantskalle. Höhöhö!

1497

Jag har en plan....

Vi avskaffar måndagar helt ur veckan.
Bara kastar ut den ut kalendern.
Bort, puts väck!

Hejdå mjuka varma säng, nu ska jag till kalla tintomara och slava för att panchisarna och lunchätarna ska ha mat i magen. Blööööö...

1496

Sunday oh sunday. Helgen är tyvärr över. Och imorgon ska man tillbaka till slavandet i lunchrestaurangen Tintomara.

Skulle gärna ha ledigt 3 dagar till. Men men..
Jag har iallafall haft den softaste helgen på länge. Det var riktigt roligt. På fredagen var jag, JP och Johan på RockBaren. Happy Hour och 25kr ölen fram till 21.00. Riktigt nice. Vi hade superroligt. Sedan stötte jag på en gamal vän från... typ 5 år tillbaka. Som jag inte sett på alla dessa åren. Så vi drog hem och tog en drink och deckade sent på natten. Sedan låg vi hemma och var bakis och bara var döda i sängen med pizza hela dagen. Sen somnade vi vid 10 på kvällen och vaknade återställda idag.

Sedan när han åkte hem så städade jag lägenheten och gjorde en supermumsig linssoppa med varma mackor med vitlökssmör :) Yummie!

Nu är det snart dags för en till film. Och något gott till. Ska fundera på att dra med mig Madde ner till filmtajm och köpa lite godis :)

Idag fick Madde reda på att en bekants kompis blev mördad inatt. Knivhuggen och sedan gick han bort under operation för att försöka rädda honom. Det är så hemskt att sånt här händer. Vad är det för fel på folk egentligen.
Hur kan folk skada människor på det viset. Det måste ju vara en mental spärr i huvudet som inte finns kvar.

Fyfabian säger jag bara... Fy!

1495

Idag var en ytterst seg dag. Började kl 9 och slutade halv 6. Sen var det bara att åka hem och städa i duschen och ha sig. Så nu är jag helt slut. Johan var här idag och lämnade undervattenskameran och snorkeln :) Jeii..

Imorgon är det fredag (äntligen) Och då är planen att dra till RockBaren. Ha en flarra Midori kvar hemma att ta nån drink med innan och sedan hinna till Happy Hour på RB då ölen kostar 25kr styck.

Kung!

I helgen ska jag också försöka börja på mitt arbete om KRAV till livsmedelshygienen. MVG arbete. Det är ju värt ett försök iallafall... Nåväl.. Nu ska jag bädda ner mig i min mjuka säng nyduschad och allt :)

Nighty Night..

1494

Okej. Dags för en ny kategori;
Dagens sko!

Och här kommer jag helt enkelt visa enligt mig Dagens sko.
Kommer säkert inte komma varje dag. Men när jag hittar ett par som är "wow" för mig :)
Så här kommer den första "Dagens Sko!"
Från Halens. Ett par riktiga raringar enligt mig :)

Klicka på bilden för att komma till skorna


1493

Tuesday....
Igår var jag sjukt apatisk i skolan. Var i den där bubblan jag har pratat om innan.
Vet inte riktigt varför. Väl hemma blev det att chilla. Kolla på film med Madde och försöka vila mig lite.
När klockan sedan ringde imorse så kunde jag inte ta mig upp. Det gick bara inte.
När jag sedan vaknade halv 10 självmant blev jag besviken på mig själv. Jag gillar inte när jag låter min egen trötthet styra. Det ska inte vara så. Det ska vara så att man tvingar upp sig själv ändå för man måste. Man måste fortsätta. Annars går allt planerat åt skogen.

Ikväll är det husmöte. Men jag vill inte bara sitta hemma. Så jag tänkte gå ut på stan och bara kolla runt lite. Promenera runt och kolla läget lite grann.

Det som cirkulerar i mig just nu är bara längtan. Längtan efter resan. Nu önskar jag verkligen att man kunde sätta på autopilot och köra på till den 3:e mars för att sedan börja njutandet. Egypten. Fan alltså. Gief me!


Om 22 dagar kommer jag ligga och sola mig tills jag blir alldeles för varm. Och då tar jag och bara hoppar ner i detta vackra havet och simmar runt och tittar på alla vackra fiskar och dant.

Jag tror jag ska försöka hitta en bikini idag. Jag måste ha med mig två. Och jag har bara en. Och den är inte jätte bra att simma i. Kaaanske eventuellt någon snorkel. För det skulle jag villja ha. Så jag kan kolla på alla fina grejor.
Egentligen skulle jag villja ha en undervattenskamera. Ska försöka hitta en engångsundervattenskamera faktiskt. Så ska jag börja göra en packlista. Och reda ut vilka kläder jag ska ha. För man måste välja rätt. Välja ut alla svarta plagg :P...


Nää.. Nu ska jag försöka värma upp mig litegran. Sedan ska jag klä på mig och börja knalla ner till stan. Ska växla födelsedagspengarna till egyptiska pund idag också. Så jag vet att jag inte rör dom.


1492

Så jävla lyckat säger jag bara!
Fan vilken lyckad fest vi anordnade. Så bra.. Så soft så skönt. Alla va på perfekt humör. Det var så skön stämmning och så roligt :)

Thanx you guys!
Bilder och dant kommer någon annan dag. Nu dags att sova och skola imorgon Tillbaka till Tintomara.

1491

Jaaa... Idag har varit mest segt. Skola.. Sista varmköket på väldigt väldigt länge. Nästa vecka börjar vi i Tintomara igen fast med en ny lärare.
Efter skolan åkte jag och Madde till Maxi och handlade det sista inför festen. På maxi var det en tant som spydde på golvet. Det var snuskigt. Men hon kunde nog inte hjälpa det...

Sen åkte vi hem och myste med filmkväll och dant. Laddade det sista på playlisten för partyt :) Och blev alldeles pepp. Har redan fyllt på med värmeljus. Plockat fram engångsglasen och drinkpinnarna samt sugrören. Fyllt isblock och hängt upp en stor sopsäck med en skylt ovanför som det står "Släng Skräpet här, SNELA?" på :) Fast med bakvända "R" och "N". :)

RaraOmammaGagaOlalaa...
Jag vill ha festen nu..

Eller nä. Jag vill faktiskt läsa en snutt på boken, sova, Ta en riktigt varm å go dusch och käka frukost och sedan börja den långa processen med att bli supersnygg :) SEEEN äre fest!

Japp.. dags för boken.

Tjofrääs

1490

Sådär..Då var födelsedagen avklarad :)
Det blev mycket stress med skola tidigt fram till halv 6. Rusa till systemet. Sen hem och dekorera bakelserna.. Pheew säger jag.. Men lyckat blev det släkten uppskattade desserten och sällskapet.. Blev riktigt bra :)

Här är bilder på vad jag serverade idag :)


Från Sidan :)


Ovanifrån :)

1489

Hell yeah!
Då var man officiellt 21 år :)
*gilla*

1488

Jo men visst. Nu mår man som man förtjänar.
Men det var totalt värt det! :)

Vi hade våran middag på Trubaduren och det var riktigt najs. Blev lite rörigt för det var första serveringen för serveringsklassen som serverade. Så man fick upprepa vad man beställt typ 3 gånger. Men maten var god och likaså sällskapet. Sedan trodde jag att vi bara skulle hem och sådär. Men det vankades vidaregång. Vi bestämmde oss för Stage Door eftersom vi har rabatt där.. 28 kr ölen är riktigt nice. Så det blev riktigt nice. Vi hade skitskojj och man fick verkligen komma ett steg närmre att lära känna fler i klassen. Några blev jättefulla och några åkte hem tidigare. Men när alla var påväg hem vid 1. Så drog jag och Annelie till Diamond Dogs. Tog en öl där sen kände vi oss faktiskt trötta och tog en taxi hem. Och somnade som stenar. Idag mår man somsagt som man förtjänar. Men det gör inget för det var en så himla rolig kväll! Verkligen. En fin klass man har faktiskt :)

Självklart gick jag inte till skolan idag. Och jag tror det är många som inte gjorde det. Men imorgon ska jag dit. Såklart. Det är ju min födelsedag imorgon :)

Idag fick jag ett tidigt grattiskort på posten med 500 kr i från min styvfars föräldrar. Dom ska jag till Forex med imorgon för att växla till Egyptiska pund :) Och imorgon ska jag köpa en flaska Midori och ett gäng cider till festen på Lördag :) Ska bli skitroligt!

Nu ska jag fortsätta kattmysa framför tv:n :)

1487

Idag i skolan så var jag helt väck.. Det var som att jag gick runt i en bubbla hela tiden.. Riktigt läskigt.

Nu har jag precis bokat två 3D biobiljetter till mig och Madde. Vi ska se Avatar :D Ska bli superkul! Imorgon är jag ledig från skolan så jag kan få sova ut riktigt. Och sedan på kvällen så ska vi käka trerätters på Trubaduren. Som en liten klassgrej för att umgås och sådärsh...

Nu ska jag göra lite tomatsoppa eller något.. kanske linssoppa.. hmm.. får se vad jag känner för..
Tjo..

RSS 2.0