1540

Jag ville berätta om min dag men blev galet akut irriterad på min inte aktuella design. Så jag bajsade på den och gjorde en simpel tråkig ny design men den är iallafall aktuell. (F5 för er som inte ser den).

Nåväl dagen.
Det började natten till söndagen då jag började kräkas blod. Jag var dålig hela söndagen och bestämmde mig natten till lördag för att åka till axessakuten. Så sagt och gjort. Jag och Madde åkte dit. Av två olika skäl. Hon skulle in för problem med körteln anyhow... Jag kom in och dom klämde och kände och mosade in mig i en taxi till Akuten på Östra sjukhuset. Där blev jag inskriven och ner nålad och fick sitta och vänta i nästan 7 timmar med dropp och ett hemskt tråkigt kalt rum. Där jag sedan får höra att "Vi vill ha dig kvar över natten för att imorgon göra en gastroskopi" "NEJ!" sa jag då.. Jag var beredd på en gastroskopi. Men ville defenitivt INTE övernatta. Så jag sa bara helt enkelt nej. Dom sa att jag kan inte komma tillbaka imorgon med förtur utan skulle antagligen få vänta lika länge. Det enda sättet för förtur var att övernatta och fortsätta vara inskriven. Men jag tvärvägrade och övertalade dom att skriva ut ett recept med Omeprazol istället som jag nu ska gå på i 3 veckor. Och därmed ha en helt vit månad nu. Det är bannemig på tiden. Så nu blir det istället för Rockbaren och rave ute i röda sten. Bingolottokvällar och mysiga picknickar... Så är planen Och så ska den hållas. Madde är med mig också på det så. Det är skönt när vi är två som... Säkert tillslut kommer klättra på väggarna... Men vi ska klara't...

Nä nu ska jag sova. Imorgon har jag sjukskrivit mig från praktiken och ska försöka vila upp och åka ut och hämta ut medecinerna och sedan försöka handla hem och fylla frysen igen... Förhoppningsvis är jag tillbaka on track på jobbet på onsdag *hålla tummarna*


Natti :-*

1539

life goes on.. har inte lust att blogga men vill bara uppdatera lite..
såhär ser mitt liv ut just nu.
Rockbaren
Ryggskott
Jobba
Umgås med Madde
Spela WoW
Spela Portal
Spela Warlords Battlecry III
Sova
Äta

osv.

jag gillar't... förutom min ryggskott då... den måste gå över nu.. 2 veckor and counting..1538

Hej!!!!!!

Jag är glad och mår bra idag.
Jag har en jättefin praktikplats på Scandic. Arbetskamraterna är jättetrevliga och arbetssysslorna är intressanta och har ett bra tempo. Jag har underbara vänner och livet leker med mig på helt rätt sätt. Det liksom kittlas.

Det enda jag somvanligt inte trivs med är singellivet, men det är ju bara varannan dag.
Madde har åkt till Kiruna i en vecka så igår natt när jag kom hem från jobbet och några öl med arbetskamraterna Ia och Linda. Så var det sjukt ensamt och jag saknade att ha någon att lägga sig brevid som redan värmt upp sängen. Men. Sen idag. strålar solen. jag ska ut på en kaffe i solen med Lisa innan jag börjar jobbet.

Jag osar lycka över att alla mina kläder äntligen sitter perfekt och vågen bara visar mindre och mindre för var vecka. tjuuhu...

Nå nu ska jag (mindre underbart) rensa kattlådan och sen platta håret. Sen blir det ut på stan.


1537

Jaarå..
Idag är det måndag och en ny vecka med nya tag.
Jag har idag första dagen på min nya prakikplats på Scandic Rubinen.

Denna helgen har varit fabulous. Torsdagen och Slutprovet i skolan gick jättebra. Bättre än jag trodde. Jag fick näst mest poäng i hela klassen. Är riktigt riktigt nöjd med det! Sedan gick ett gäng av oss i klassen till Stage Door och drack några öl och firade :) Sedan åkte jag hem och lämnade mina kockkläder och knivar och drog med mig Madde till Rockbaren. Hade en riktigt trevlig kvälll, Med efterfest på Babar :)


Vaknade upp lite svag men peppad eftersom det var valborg. Tog en dusch och gjorde mig fabulous. Och vid 4-5 tiden började folket rulla in. Vi packade ner filtar. Myggrökelser och mer nödvändiga grejer och knallade ut till min grillplats där vi täkte över parasollena med en stor presenning så vi inte blev blöta när regnet började knattra. Efter ett par timmar började vi frysa för mycket och gick in till lägenheten. Partade loss i några timmar till medans fler folk kom över. Och sedan mot 10 tiden drog vi in till Rockbaren. Festade och för första gången (någonsin?) så gick jag hem innan stägning.

Vaknade upp och låg å myste hela dagen. Tills det blev kväll igen och jag Och Madde och Madde. (Jepp vi var tre madde :) Drog till Rockbaren åter igen. Partade och hade sedan efterfest hos mig.
Vaknade upp och kännde mig svag. Sedan på dagen kom Jimi över och glodde på film med mig hela dagen och kvällen. Tills jag nästan deckade.

Imorse vaknade jag tyvärr upp med världens värsta magont och halsont. Men nu har magen lugnat ner sig och halsen får jag väl bedöva med lite halstabletter påväg till Praktiken. blörgh...
Men jag fixar det.. Det vet jag. I can do everything I want :)

Nåväl.. Wish me Luck! :)

RSS 2.0