tråklista

Idag verkar inte någon vilja svara. Stackars lilla mig bara sitter här och ringer och ringer och ringer. Och så svarar ni inte *snyft*
Hahah. Nåväl.. imorgon är det torsdag.. skönt.. eftersom jag är leeedig på freeedag :) Göttans

 Nåja nåja.. Nu ska jag äta mina mackor och njuta av rasten :)
Kizzäz

Kommentarer
Postat av: jessica Frank

hej, vill skicka en god natt hälsning och sämtidigt påpeka ditt inlägg.

Jag tar inte illa vid mig MEN vill påpeka att det sättet som din pappa har behandlat dig på genom att snåla och låta dig betala allt har inte gjort dig speciellt ekonomisk. Du handlar fruktansvärt mycket så fort du får pengar i handen, det gjorde du även den sista tiden då du bodde hos mig innan du flyttade hemifrån. Men du har å andra sidan varit duktig och skött dina räkningar och sånt som man får varje månad och det får du en eloge för såklart.

Om du hade bott större delen hos mig under din uppväxt så hade du fått mer grejer och mer tillgång till pengar ( i den mån av vad jag hade haft råd med då). Du vet att jag inte alls är som din pappa. Du ska bara veta hur hårt grabben är hållen med pengar. Han håller just nu på att betala av den skada han gjorde på mopeden t ex.

sen har han vissa rimliga gränser som vi har sätt upp när det gäller klädinköp. Jeans får t ex bara kosta 500 kr. vill han ha dyrare så får han så snällt lägga ut själv.

Några gånger om året går vi igenom hans kläder för att se om något behöver fyllas på. Han vill ju gärna få björn borg kallingar men det kan han glömma, då får han köpa det själv.

detta är bara lite exempel på hurdana regler vi har.

2008-08-20 @ 21:23:09
URL: http://tvf.blogg.se/
Postat av: jessica Frank

jo, en sak till.

Igår hade han tur som ens kunde åka med bussen hem för han hade inte tillräcklig kvar på 100-kortet jag gett honom för en vecka sen.

Hade jag då gått och lagt mig så hade jag inte upptäckt att han inte kommit hem, plus ingen mobil att kunna ringa mig.....inte så kul som förälder i en sån situation.

Nu har jag betalat in så han har fritidskortet igen så nu är den saken under kontroll.

kram på dig.

2008-08-20 @ 21:26:32
URL: http://tvf.blogg.se/
Kom ihåg mig?Trackback
RSS 2.0