Vetrinären.

Nu är vi hemma. Foxi har antagligen en tarminfektion så vi fick en specialmat som hon ska äta i nån månad och så ska vi se vad som händer.. 990 spänn fick vi betala 570kr för besöket och sedan pengar för maten och sedan pengar för ett schampoo vi ska duscha dem med. :)

Det kunde vart värre.. :)

Nu.. mat

Kommentarer
Postat av: lina

Skriver sanningen, så som den uppfattas utav mig och andra.Ja, vi hade skitkul tillsamans, tänker inte säga annat.Du skriver däremot saker som attjag utnyttjade dig och sådant, stämmer inte för fem jävla öre. Och jag vet mycket väl vad du har sagt bakom min rygg.Och jag förstår om du inte anser dig försöka 'bli mig', psykopater anser sig inte vara psykopater heller.Dessutom skriver jag vad jag vill i min blogg, precis som det fina du skrivit i din blogg. Samt det fina du skrev i din helgon dagbok förut.Jag förstår om du inte vill ha något bråk eftersom det är du som gjort fel. Någonsin hört talats om konsekvenserna utav sitt handlande?

2008-08-12 @ 15:43:56
Postat av: jessica Frank

kan inte du och den där jävla Lina-muppen bara sluta titta och läsa varandras jävla bloggar. Fyfan så omoget att se kommentarerna.

Att ni bara orkar.

Lägg energin på något som ger något.

SUUUUUUUUUUUUUUCK!

2008-08-12 @ 19:14:20
URL: http://tvf.blogg.se/
Kom ihåg mig?Trackback
RSS 2.0