Wow.

Wow var inte riktigt en WOW upplevelse (haha)
Som många säger att det är... Utan det var mer som med andra spel jag blir för rastlös efter en timma..  Jag blir förbannad när jag dör och Förbannad när en viss person inte hjälper mig. (fast han sagt att han ska)..
så jag gav upp.. kanske händer att jag provar det en gång till men isf vill jag ha hjälp med det.. Det känns som med Oblivion..
Antingen får jag så mkt hjälp att han tar över hela spelet och jag bara får titta på. Eller så blir han arg så fort man frågar "Var trycker man för att se sin inventory"  Och sånt..
Så.. näääh.. jag vet inte riktigt...

Xboxet fick vi lämna tillbaka för det var fel på HDMI uttaget. Och vi med våran fullHD tv blev inte nöjda då..
Så han ska beställa ett annat antagligen "färdigchippat" på måndag..

På måndag börjar jag skolan : ) Känns både skönt och inte..
Mindre skönt är att jag aldrig kommer att vara hemma förutom när jag sover.. Jag kommer inte få äte en riktigt middag hemma på vardagarna. Och jag kommer knappt ens ha tid att plugga efter skolan eftersom jag  bara jobbar hela kvällen då..
Fast jag är glad att jag inte tog Casinojobbet för då hade jag ju dött!!


Nåja.. ja ska nog lägga mig i sängen och läsa lite ur min  "Känn pulsen slå"

den 19september har Berny Pålsons dokumentär visning på kanal2 då har jag och Angelica sagt att vi ska ha vardagsrummet för oss själva ^^..

Samt nästa helg så bjuder jag hem tjejerna på filkväll (kanske med lite vin till lr nått ) :) Så det ska bli kul.. nåja.. boken kaller :)

Puss

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad snygga detaljer du har :)

2008-08-23 @ 19:48:59
URL: http://miiaz.blogg.se/
Kom ihåg mig?Trackback
RSS 2.0