Phew..

Tur att man inte är särskillt bakfull idag då. Ska snart åka iväg till zooaffären i Kållered och köpa en ny vattenfontän till foxx :) några nya bollar till henne med :)

Gårdagen var väldigt lyckad. Men inte som planerat. Nästan. Bion var helt jävla bäst. "Jiddra inte med Zohan" TERIFIC... verkligen asrolig.. gillar Adam Sandlers produktioner :)  Men.. Sen skulle vi egentligen ut på restaurang och jag var inte alls hungrig så vi köpte med oss Mcdonalds hem och började förfesta istället då både Larry och Johan kom dit :) Satt å spelade Guitar Hero ett tag :) Sen tog vi vagnen till Rock Baren där vi träffade Gustav som åker iväg i flera år snart... Shit alltså... Sen träffa vi Alex och Jessica och ett gäng andra man kännde igen. Kaspar, Moa, Koop, Ulla(mattias) och rätt många andra :) De e kul på RB man träffar verkligen gamla vänner helatiden :) Och såklart Jävlas med Vakten och Bartender tjejen :) haha.. gustav is in to heer ^^


Anyhow. Efter det så kom Sanna dit och då ville Johan dra så vi gyttade till Flames. Men påvägen började det SPÖREGNA alltså totalt.. jättepissregn. Eddie och Larry sprang iväg sig så vi fick leta efter dom i pissvädret. så kom vi till Flames men de va asdött så vi körde ett Parti Biljard men sen drog vi. Bestämde oss för att dra tillbaka till RB och säga hejdå. Men det var sån SJUUUK kö så vi sa hejdå till Alex Johan och Jessica och drog till dånken och köpte lite mer McDonalds mat hem. Bråkade lite och somnade sött. Vaknade upp och kände hur hela magen mullrade men efter en dusch (Två timmar och 3 kilo balsam för att reda ut håret) Och en tandborstning och en liter vatten så mådde magen bra igen :) Så.... Somsagt ska vi snart åka till Kållered. fast nu står Larry och Ädi och spelar GH.

Nä men kvällen var lyckad. Och Johan blev jättefull och fånade sig å klättrade på taken och sånt.. Klantarsle.  jag sa bara "Jag sitter inte en natt till med dig på acessakuten för att du har sprungit igenom en busskur och skurit hela handen. Så du får sy 5 stygn" haha.. han lugnade sig lite. liiiiite..Bilder kan ni se på Min bilddagbok.
På 11 juli datumet :)

Kommentarer








Kom ihåg mig?







Trackback
RSS 2.0