Kärlek

Jag har ett nytt favoritband och en ny favvo låt :) Justice - Let there be light.. Ni måste lyssna på den den är sååå skön.






Och sedan ska ni få höra låten till mitt kommande projekt "Ett eget solo" Mitt slutgiltiga projekt i 3an Och det går ut på att jag ska göra ett solo då. Som jag har lovat mig själv i över 4 år.
Här är denna låten jag är GANSKA säker på att det blir den. Och dansen kommer att vara mordern dans



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Inte? Alla säger tvärtom. "FAN det skulle passa dig perfekt!" Bara för att jag rättar alla hela tiden när dom säger fel.. hrm..



Ja fan, angered är nog den sämsta jävla skolan ever. Dom har noll koll på allt. precis allt. Sån jävla skillnad på högskolan. Där är det info direkt det händer något, schema ändringar kommer upp direkt på intranätet. Skitbra.



Ah, jobbigt att ha för fullt upp :/ Men det är ju alltid bra att ha pengar haha ;) Det hade varit kul att dra ut någon gång, men tyvärr gäller mitt månadskort bara från lilla edet till trollhättan :/ och nu första kursen har vi massor att läsa. Men den är tydligen också den jobbigaste kursen så det blir förhoppningsvis tid för lite längre turer med buss nästa år (;

2008-09-03 @ 23:27:56
URL: http://riotineveryone.blogg.se/








Kom ihåg mig?







Trackback
RSS 2.0