Förflytt

Jag har lite shopping ärenden och lite paket att hämta ut på posten idag så det blir gym imorgon så tar jag en powerwalk bort till affären istället :)

Kommer ju bli lite träning när vi ska bära allt till den stora bokhyllan upp och ner för trapporna.. Sen ska vi även ta ner den lilla kylen till Lisa.

Nå ja.. Nu ska jag klä på mig lite kläder och sedan dansa bort till Maxi

Kommentarer
Postat av: Linda

proteinpulvret har lågt GI...=)

2009-01-27 @ 12:10:17
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Linda

TWINFAST är en viktminskningsprodukt från TWINLAB med god och fyllig smak och helt fri från Aspartam. TWINFAST är en näringsmässigt mycket avancerad produkt som blandad med vatten bara innehåller 90 kcal per portion och är framtagen för dig som vill gå ned i vikt.



Som en del av en lågkaloridiet kan TWINFAST hjälpa dig nå dina tränings- och viktminskningsmål. Tre portioner om dagen ger 100% av rekommenderat dagligt intag av vitaminer och mineraler. TWINFAST är dessutom berikad med kostfiber, vilket ger en härlig mättnadskänsla och gör att du kan använda TWINFAST som ett gott, mättande och nyttigt mellanmål.



En portion TWINFAST kan även ersätta måltider när du inte hinner äta något alls eller vill minska på det dagliga energiintaget för en effektiv viktkontroll.



är man går på diet och håller ett lågt kaloriintag är det stor risk att man får energibrist och inte får i sig alla livsviktiga näringsämnen, vilket leder till att energiomsättningen sänks, man blir trött och slutar att gå ned i vikt. Energibrist leder dessutom till att kroppen bryter ned protein från musklerna för att få energi, vilket gör att man blir svagare och kroppen ser "hängigare" ut.



En portion TWINFAST innehåller alla de näringsämnen som behövs för effektiv viktminskning och välmående och för att motverka energibrist och muskelnedbrytning. Trots det extremt låga innehållet av fett och socker smakar TWINFAST mycket bra.





2009-01-27 @ 12:17:41
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Linda

Yepps,skall du på saras blogghippa?

2009-01-27 @ 13:41:20
URL: http://hummingbird.blogg.se/








Kom ihåg mig?







Trackback
RSS 2.0