1526

Whattafakk!
Idag är jag sjukt peppad inför dagen! Och Gårdagen blev fantastisk!
Jag skulle ju på Mingelparty med massa filmfokes och hjälpa Steph få kontakter. Det var trevligt och roligt. Men sedan var ju planen att åka hem. Käka något och glutta på film. Men så var fallet inte. Det blev att jag blev medlockad till Sexmästarfest bland läkarstudenter uppe i Johanneberg. Sedan blev det Sticky Fingers och dansa tills fötterna trillade av. Sedan tog jag ett vettigt beslut och knallade hem vid 1 istället för att stanna till stängning som jag vanligtvis gör på krogarna.

Vaknade pigg och go vid halv 11 och studsade ner till duschen och fräschade upp mig. La en perfekt Makeup och nu är jag totalt redo för en fullsmäckad dag av skojj.

Mami kommer och hämtar upp mig om 20 minuter så åker vi till mormor för att fira henne och socialisera oss med släkten. Sedan tar jag vagnen bort till stigberg och discobowlar och käkar god mat med vänner och firar Lisafisa som fyller systemet idag. Efter det så möter jag upp Madde m.f och åker bort till Röda sten och dansar bort mina fötter till Drum'n'Bass heeela kvällen lång..
This nite WILL be a good nite! You know it, I know it and We know it!

Nu ska jag borsta mina tänder och packa ner mitt bästa humör i väskan och vänta på mami!

Ha en fin helg allihopa som gör det smarta valet att läsa min blogg! <3

Kommentarer
Kom ihåg mig?Trackback
RSS 2.0