Dr. House

Är det någon mer än jag som rådiggar denna mannens nonchalanta och kaxiga attityd samt hans humor!
Hurra för House. Jag var inte ett så stort fan av serien House förut. Men på det senaste fick jag upp ögonen för serien och nu tog jag mig ann att ta hem hela säsong 1. Och jag är ruskigt nöjd änsålänge :)





Och för att slänga in så kan ni se lite uppdateringar i bloggdesignen. Nedräkning till jul. till min 20års dag och lite annat smått och gott :)

Om 2 timmar fyller min vän Angelica år! Grattis till henne!!

Angående Julkalender!

Jag fick mig en chock för några timmar sedan. Då en bekan till mig som kallas för Pol kom förbi med två chokladkalendrar. Det gjorde han förra året med men detta året förväntade jag mig inte det. Men somsagt det var mysigt :) Nu har jag 4 st här hemma. Jag komer ju bli tjock..

Tänkte köra en kalender här på bloggen. Med en stämmningsfull bild varje dag fram till julafton.

Låter det bra??


Ljusorgie

Jepp. Det stämmer. Det är nämligen fel på Göteborgs Energi så hela vårt hus står utan värme. Vilket innebär att man måste tända massor av levande ljus för att ens stå ut.. Ha dubbla strumpor plus tofflor. Hoppas dom fixar det snart. Men man kan ju inte neka att det är mysigt.


 Och så är det ju första advent.. Min ljusstake har katterna tuggat på :(.. Jag har en till. Men jag har inte hunnit köpa ljus till den.. Det är en sån med mossa och gojs i..

När jag åker till Ullared ska jag köpa MASSVIS med ljus och sånt mys!.. å va kul det ska bli!.. Och ett par nya skor också..  yeeii.. Nu ska jag titta på House.




Videon från helgen




Yei

Om en stund kommer Älsklingen hit. Jag har saknat honom. Och snart är bäda klippen från partyt färdiga!! :).. Den ligger uppe på Facebook i allafall.. Men snart på Youtube

Youtube hatar mig...

Jepp det är sant. Jag laddade upp filmen som blev 12 minuter lång. Sen stod det att den var nekad efter 4 timmars laddningstid pg.a längden på klippet. Jag letade och letade i många minuter innan jag tillslut dolt hittade att klipper inte får vara längre än 10 min..

 va arg man blir..

så nu måste jag göra om hela klippet och dela det i en del 1 och en del 2. Och det tar så jävla mkt kraft från datorn att allt går åt helvette nu så jag ska fan sova nu haha..


Natti

Älsklingen

HÄR är älsklingen just nu!

Jaa

Linda stanade kvar hela dagen. vi köpte mys och beställde hemkörd pizza ;) och tittade på "Step up" och Jeff Dunhams Christmas special...Nu laddar jag upp alla bilder från helgen och ska snart sätta mig och redigera ihop en film av alla klipp från igår :)








Hoppas ni har haft en fin dag!!

Godmorgon

Jag vet, inte likt mig. Jag brukar vakna någongång vid 10 även fast jag är bakis. Men idag vaknade jag kl kvart över ett. Haha Jag hade en superfin kväll igår. Först klädde jag och Linda granen och det blev jättebra!

Sedan plockade vi framm stora jävla drinkförrådet jag har som är gigantiskt.
Jag har så jädra många drinkmixar att blanda med och så isbunke att kyla allt i och citronskivor och så gjorde vi jättefina drinkar i martiniglas. Sen typ kollade vi på olika bra klipp på youtube och sedan lyssnade vi på 90-tals klassiker.

Sedan plockade jag fram Guitar Hero:t och det var ju betydligt svårare när man var lite rund om fötterna. Sedan blev vi mer och mer runda och sedan hörde vi av oss till Lisa som hade partaj och gick hela den jävla långa backen upp till henne och när vi kom till festen gick alla. Hahaha.. Men det var rätt kul att träffa massa folk från halloweenfesten iår.

Men tillslut var det bara jag och Lisa och Linda. Men det är ALDRIG några problem vi kan alltid roa varandra. Denna gången gorde vi musikvideos till diverse låtar med varandra och dansa och filmade. Så ett youtubeklipp kommer inom en snar framtid.  Bara så ni vet. Vi totalt skämmer ut oss :P

Men sen tog spriten slut och då gorde Lisa världens godaste ostsås med pasta. Oftast är det jag som står i köket på fyllan och fyller allas magar men denna gången var det Lisa. Och det var så jävla gott.  Nu när jag tänker efter så var det jättemycket salt i haha. Men det är ju vad man behöver när man är på lyset hehe.

Sedan gick jag och Linda hem och det tog 3 minuter eftersom det var nerförsbacke. Och vi var supertrötta så det var rätt ner i sängen för oss och somna direkt.
Sedan vakna jag av att Lisas mamma ringde och fråga var Lisa var någongång vid 10 tiden. Sen somna jag om igen och vakna inte förräns kl 1 någongång.  Men jag har jävla flyt för jag är inte ett dugg bakfull alls!.. Jag tog en treo innan vi la oss också.

Idag ska jag ha såndär Jag-älskar-mig-själv-mys-deluxe :) Med morots och gurkstavar och dip och guacamole. Fan va gött. Oj vad jag är hungrig. Nu ska Linda låna datorn lite..

Hoppetihopp!

hejhopp!

Vilken bra kväll! Berättar imorgon godnatt! eller tja.. godmorgon för vissa

Hoppla

Nu sitter jag är med en Lindur brevid mig. Lisa har precis gått och idag har vi hunnit vara på Maxi och köpa lite blanddricka och sedan hem till mig för att färga Lisas hår rött och det blev superfint!. Men nu ska vi klä granen och sen blire party!

Hejhopp!

Godmorgon allihopa.

Nu ligger jag här i sängen med en katt framför min mage och en katt bakom ryggen och en Lisa lite längre bak. :)
Jag har precis suttit och läst i Berny Pålsons blogg. Det är hemskt det hon skriver om  att mannen vi trodde var hennes själsfrände hela tiden missnandlade henne. Men att hon får så många kommentarer som säger tvärtom att hon är en mytoman och sånt. Jag är rätt säker på att Berny har rätt. Men ändå känns det skummt. Det är liksom.. svårt att förklara.

Läs själva vettja.. (lättast för dom som har läst hennes böcker då såklart.. (båda))

nu ska jag mysa lite till sedan rota fram någon frukost av något slag..

Födelsedag

Nu fyller min äskling 21 år! Hipp hipp hurra!.. Och nu ska jag och Lisa sova..
Godnatt

Hej hopp!

Dagen började bra på arbetsforum var det rätt tråkigt dock. Men men. tyvärr fick jag reda på att jag måste gå dit varje torsdag för att göra ingenting.. Eller rättaresagt för att göra saker jag likagärna kan göra hemma. suck..

Sen åkte jag till backaplan och träffade Lisa (och Linda men hon gick hem) sen åkte vi till invigningen av den nya Mediamarkt, men det var så jävla mycket folk så det var jobbigt.
Sen gick vi till Ikea köpte batterier och en servetthållare. Och så byggde dom om på Ikea så det fattades massa saker. Tillexempel ville jag köpa doftljus idag men alla var bortaaa.. :(

När vi sedan skulle åka hem så var det för det första den vanliga "vi har slutat jobbet och nu skapar vi kö-kön" Och när vi väl satt på bussen efter en lååång stund så hörde vi att det hade varit en olycka någonstans och det gjorde kön ännu värre. Tillslut kom vi hem och nu har vi käkat tacos och är jättetjocka.

Nu ska vi tita på ett fint youtubeklipp och sedan blir det lite Guitarhero och sedan kanske någon film eller så..
Hoppetihopp..

Ha en fin kväll!! För det ska vi!

Idag

Idag ska jag om en timma till en jobbsökarverkstad någon obligatorisk grej när man söker socialbidrag tydligen. Ska vel bli spännande. (obs glöm ej föra över cv på usb-minne) Sedan ska jag försöka locka med mig Lisa till Ikea och nya Media Markt för att se om man hittar något billigt att julklappa med :).. Det är tanken för idag. Kvällen får vi vel se.
Nu har jag betalt alla räkningarna också så det kan jag stryka från listan.

Ha en fin dag allihopa!


Ajj.

När ni ser denna bilden tänker ni: "Men.. Det är ju bara ett litet skärsår" jo visst är det.. ett skärsår men inte är det litet. Bilden får det att se litet ut. Men det är liksom en skinnslamsa som ligger över ett köttsår.
När jag skulle skära grönsakerna till dagens tacos så hade jag en såndär "Kitchen magic", som gör blandannat lök väldigt enkel att skära eller hacka. Men när det var gurkans tur så slant jag med handen och tappade gurkan men fortsatte rörelsen och körde in hela handen i bladet så lillfingret tog stöten och somsagt skar av en bit av huden.

(känsliga läsare varnas för fortsättningen)

 Det hade varit typiskt mig att klippa eller dra bort hudfliken som är ca 2x2 cm stor, men jag skippar gärna fler ärr och dessutom är det väldigt smärtsammt. Det är liksom inte något lager hud utan det är alla lager hud och lite blod och innanför är det sådär köttigt. Så tänk smärtan utan dendär skddande hudfliken. Outch.
Jag lämnar den kvar.

Sen har jag bara plåster som lossnar om man rör sig en millimeter och sen har jag sårtejp som gör att man inte kan röra fingret av stelhet och blodet stoppar. Jag har helt enkelt såret öppet men undviker kontakt. (vilket är rätt svårt eftersom det är ett finger)

Nog om snusket. Tänk vad man kan filosofera om ett sår såhär på kvällskvisten när man är uttråkad.

Hmm.. kanske skulle sova... JA!

Natti!

Film och mys

Det blev film för mig. Ligger nerbäddad med täcket i soffan och ska snart förflytta mig till sovrummet för sömn. Men först tänkte jag berätta. Jag såg just en film som hette Make it Happen. Den var superbra och handlade om en dansare som uppfyllde sin dröm. Och så lite kärlek och puttinuttigt och sånt.

Jag förstår egentligen inte varför jag plågar mig själv med sådanahär filmer. Suck..

För er som inte visste har jag nu två gånger varit tvungen att hoppa av min drömutbildning. Till att bli en dansare.
Min kropp klarade inte av pressen man sätter sig själv i som dansare. Lika så med alla estetiska yrken. Tyvärr.

Talk about giving up the dream :(

Nåväl.. sovdags!

Tips!

Jag vill tipsa er allihopa igen om Gratisgenerationen! Där ni kan tjäna ihop pengar hur lätt som hellst! Tillexempel. Gör ETT endast ETT erbjudande på sidan och värva 7 st medlemmar så har ni ett presentkort på 500kr att handla på MQ. Är inte det hur bra som hellst?
Klicka bara på den lilla knappen här nere!

Gratis

Aargh

Jag har hemskt tråkigt! Min pojkvän har åkt och alla mina vänner är borta!.. aaah.. Jag är mycket rastlös.. Det är NÄSTAN så jag funderar på att pynta granen.. nääästan.. får vel se.. om jag hittar något annat att göra..



Apelsiner och paket.

Nu har jag ätit tacos med min kära pojkvän. Och så har jag pyntat apelsiner med hela nejlikor och hängt upp i köket.. fiint och så luktar det alldeles juligt här hemma nu ;) Perfekt!! Nu ska älsklingen snart öppna sina födelsedagspresenter :P.. ska bli kul å se om han blir glad :P




Baby, when the lights go out....

Närsom kommer min pojkvän hit och jag ska laga födelsedagstacos till honom!.. Jag tror jag hör honom i trappen nu :P..
Nåväl. Idag när solnedgången var kommer över göteborg så var det ett orange sken ifrån himlen. Synd att man inte hade en tillräckligt bra kamera för att få det på bild.. Mweeps.. Allt är så supermysigt här hemma med allt det röda och juliga och ljusstakarna och.. aaw..! :)

Nu ska jag börja med mat!
Tjohopp!

Tjoho

Nu är Lisa här vilken stund som hellst och då tar vi våra gymväskor och trallar ner till gymmet och kör hårt och simmar hårt :) Ska bli kul att få lite sällskap. :) Jag har med mig morötter idag eftersom jag inte hinner käka frukost. Idag ska jag fira min kära pojkväns födelsedag eftersom han är bortrest på själva födelsedagen. Så jag ska laga tacos till han och han ska få sina två presenter jag köpt :) Tjihoo :)
Nåväl.. Nu ska jag se till att allt är med i gymväskan och sedan måste jag borsta mitt hår.. ser ut som ett levande monster..

Julpynt!





Jag blev så extas att jag pyntade mig själv :P
Jag längtar till fredag för då kommer Linda hit och vi ska ha en linda+madde=bäst-kväll :P.. Det betyder hon + jag + musik + sprit + Guitarhero + dans + flumm + maddelindahumor!  Haha

Tjohoo..

Flipp

Jag fick mig ett flipp och jag och Angelica julpyntade hela lägenheten redan idag. Det är jättemysigt nu.. Jag kunde inte låta bli haha. Jaja.. Bilder kommer senare. Nu ska jag ut på en lång och rask promenad. Och imorgon får jag sällskap av lisa till gymmet! Tjoho!

Jeee

Kom just hem från gymmet. Och ifrån det jag skrev i det hemliga inlägget att jag skulle och jag kan säga att det var inga problem. Allt var lugnt :)  Gymmet gick bra som vanligt :) Jag ökar mer och mer i vikter i hop om att få sådär bulliga fina armmuskler och sånt :)

Jeh.. nu är Angelica påväg hit för att dricka mumsligt Te och snacka och mysa.,. ska bli treflich..

Hinner inte

Blir inget morgoninlägg måste åka nu.
Tjingeling!

Tävling

Nu kommer dagens sista inlägg för nu ska jag rulla in mig i mitt täcke och nana. Ögonlocken är tunga nu!.. Men jag ville tipsa om en tävling där man kan vinna en ansiktsskrubb Och man kan tävla ända fram till första advent. Veckan efter kommer fler tävlingar!.. Klicka HÄR för att tävla!

Och i den andra tävlingen tävlar jag om snygga dekorativa bokstäver hos "kronblad och Landlivs"-blogg Klicka här för att vara med och tävla


Godnatt Kramar!

IQtest bevisar, jag är smart

Nu är det bevisat. Jag är smart! Gör IQ-test själva klicka här!


Hemligt inlägg

Klicka HÄR för att läsa lösenordsskyddat inlägg.

Obs. Ny bild i headern där uppe! Bytte ut luggbilden mot en ny luggbild. Jag diggar denna bilden. Vag sägs?

Mål.

För att utveckla att biff för mig betyder som armarna på denna bilden. Det är mitt mål. Sådanna armar vill jag ha.
Mums.. Nu ligger jag i sängen och vill att det ska bli imorgon så jag kan gå till gymmet :P..  Ska till Ungdomssmottagnigen imorgon (skriver mer om det i lösenordsskyddat inlägg ) Glöm inte att be om lösen om ni vill ha så får jag se om ni är värda :P Och direkt efter UM ska jag till Gymmet och pumpa mer.. Sedan på kvällen blir det en powerwalk att ploga sig fram genom snön :P

Idag har jag laddat iPoden med massa härlig träningsmusik. Mest trance och andra goa låtar.  Jag har tillochmed gjort en spellista på iPoden så jag bara går in på den så kör den alla låtarna :) Hääärligt.. Kommigen bli imorgon nu då!!

Jag bjuder på denna bilden!

Jag bjuder på denna hemska bilden. Men jag ville bara visa att jag faktiskt börjar bli stark!


För er som frågade var musklerna är så påpekar jag om de konturer som syns på armen. det är vackert för mig. !.. Inga mer dummkommentarer!

Perfekt gymmusik!

Här kommer en PERFEKT gym låt. Och nostalgi för mig. Denna gick på repeat när jag fyllde 18 år!.. <3 saknar den tiden nått så offantligt!

Lyssna och njut! Tänk er bänkpress till denna låten = perfekt!!



Phews

Jag är grym på gymmet! :) Jag kör hårt och man kan redan nu ana konturerna av mina armmuskler :) Härligt härligt!..
När jag kom ut så märkte jag till min stora glädje SNÖ!. Det var det enda som fatttades det kommer bli perfekt julpynt här och jag bara längtar och längtar och längtar :) Bli fredag nu då!! :)

Idag bestämmde jag mig för att jag inte ska klippa lugg mer utan nu ska jag spara ut "Sneluggen" igen :) jag trivs bättre i det och personligen passar bättre i det.



Idag

Nu ska jag åka till gymmet. Sedan får jag besök. tjolahopp!

Maat!

Nu är jag hemma efter många besök. Rättare sagt tre besök. Jag har precis slängt in en fiskgratäng i ugnen men såg till min besvikelse att det tar 40 minuter. Jag är superdupermegajättehungrig! Haha. Nåvääl. Nu har jag tagit beställningar. Folk vill att jag ska köpa saker i Ullared. Phews. Som om inte det kommer bli tillräckligt med mina grejer redan. Meewps!..
Nu ska renskriva ett personligt brev till en jobbsökning!

Hoppla

sitter nu här hemma hos E's pappa. Och dom är ute och grejar med bilen. Jag har precis borstat igenom Izzas päls. Izza är en perser/norsk skogskatt som är Ingemars katt. (se bild. Fast bilden är över ett halvår gamal. hon är mycket större nu) Sedan släppte jag ut henne och nu är jag törstig. Men vattnet här smakar järn (är på landet) Så jag ska se om jag hittar lite saft eller något. Jaja.
Nu ska jag gå in och kolla upp lite jobbannonser och sedan kolla om det är något kul på tv.

Mumsans

Idag var jag lite busig och gick upp kl 11. hehe. Gjorde ägg och bacon till frukost och snart ska E komma förbi och så ska vi åka och hälsa på hans pappa.
Idag är jag lite besviken, eftersom min vän ifrån sthlm är här i Göteborg och hälsar på. Men hon har inte ringt mig. Och det tycker jag är måttligt tråkigt. Fel prioriterat. :(... Jaja..

Nu ska jag snart åka.
Hoppla

Celebrity rehab


Detta programmet såg jag just på MTV. Det är ett program som går ut på att följa kändisarnas väg till ett drogfritt liv.

Vad tycker ni om detta?

Jag personligen tycker att detta är galet. För det första är en person fruktandsvärt sårbar när man går igenom en sån sak som att bli drogfri. Big Brother kan slänga sig i väggen för detta är värre. Vem är så galen att man förudmjukar sig själv så mycket att man är med i en kändis rehab på TV?  Och en annan sak som är ett faktum. Endast en av deltagarna kände jag igen. Man börjar nästan tro att dom har ställt upp för att få PR eller något. Men Newsflash. Det är ju förnedrande.

Och nu är det brist på saker att titta på så MTV är fortfarande på med "Real World" Som är ett program med folk som vill bli kändisar. Detta var extramt tråkigt och känns mest som Big Brother. (Vet någon vad som hände med det programmet förresten?) Så jag ska nog ta och knalla ner och ta en dusch. Jepp Jepp.

En sak som jag märkte idag var att när jag tog en tupplur på dagen idag, när jag vaknade så mådde jag inte alls bra. Det var en såndär känsla att. - "Nej men varför tog jag denna tuppluren" Så nu vet jag för ett faktum att det är inte min grej att ta middagslurer eller vad man nu ska kalla det..

Förresten bara en sak till.
Pappa sa att han inte trodde att jag skulle gå på Mötley. Att jag inte skulle köpa biljetter. (eller så kanske han var ironisk, man vet ju aldrig) Men jag ville bara klargöra jag MÅSTE gå på Mötley nästa sommar. Skulle det var så att något kommer i vägen så åker jag fan till Sthlm och ser dem. Vad jag försöker säga är att jag SKA se dom innan det är försent. Vem vet, dom börjar ju bli gamla nu och de har ju allihopa familjer att ta hand om.

Johan och Nyström

Update
Jag har precis gjort en ytterligare kopp julknäck-the. Hoppas det inte är onyttigt med för mycket :P. Jag har ju inget socker i. Och så har jag plockafram ädelosten och pepparkakorna.. Mums mums mums!. Jo jag ville säga att jag tittade precis på ett program som heter "Tack gode gud" Och det programmet går ut på att skådespelare får gå in i en rum med kuliser som dom är helt oberedda på. Dom vet inte vad det är för sketch som kommer över huvudtaget. Och det är sådana program som får en att undra varför man inte gick teater linjen. Fast. Jag gick ju Danslinjen och det påminner ju lite.
Lite tråkigt att jag inte visste hur mitt liv skulle se ut framöver när jag valde inriktningen. Fast jag ångrar absolut inte allt jag har lärt mig på Angeredsgymnasiet. Nu börjar nyheterna. Hejsvej

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag sitter här med laptopen i knät som är till salu glöm inte det!! Och tittar på Stjärnor på is som var helt okej. Och så har jag precis tvättat ansikte och smörjt in mig med en härligt doftande body butter.

Och så har jag precis gjort mig en ny kopp av mitt nya Thé som jag direkt kan säga är min nya favorit! Det är gjort av Johan och Nyström som tydligen ska vara väldigt bra med färskheten i Thét. Jag köpte den som hette Julknäck. Dom har en stor variant av mysiga Théer och även Sässongs Théer.  Läs här! på deras hemsida.

Jag håller även på att lägga upp bilder ifrån veckan. Idag tog jag en jättefin bild på istappar i närheten av carlanderska sjukhuset. Men när min dator skulle rotera den och sedan spara den så blev det något fel. Och hela bilden förstördes. Och självklart tog jag bort den från telefonen. Och den finns heller inte i papperskorgen :(.. Jaja.. jag får vel gå förbidär någon annan gång när jag promenerar själv och kanske ta ännufler bilder för det fanns en stor mängd av riktigt kalassnygga istappar

Nej nu håller mitt Thé på att kallna och reklamen är snart slut. För att se fler bilder ifrån veckan och denna dagen klicka HÄR

Baribabii..

Vad jag har gjort dom senaste timmarna. Jag har tagit mig en tupplur. Vaknat. Fått magknip. Spelat tv-spel och nu tittar jag på stjärnor på is.
Jag får sånadär härliga rysningar när jag ser isdanser eller vanliga danser. Sånna riktiga frysrysnigar. Prrrw..
Just nu är det reklam på tv med jul tema. Åh jag längtar tills på fredag-lördag då ska granen och allt julpynt fram. Och så längtar jag till veckan efter det då vi ska till ullared.
Haha jag fick höra av pappa att jag upprepar mig litegrand här i bloggen. Men faktiskt måste jag säga att det ofta handlar om att jag ser fram emot saker.
Nu ska jag ta hem en julskiva också.. Jeii.. man måste ha julmusik när man julpyntar!.. tjoho!

Nä nu ska jag fortsätta se på tv.

Hoppla

Denna kyliga dag.

Ohja.. Dagen började mysig med lite ostfrukost och sedan kaffe och pepparkakor med far och styvmor. Sedan vankades det promenad till Vernisaget min granne hade. En kylig en.. Vet inte hur kallt det var.. men det var KALLT!!.. Sedan mera promenader runt i stan. Tills benen började protestera och kölden var in på underkläderna så tog jag spårvagnen hem. Nu har jag tänt massa värmeljus och virat in mig i täcket och nu ska jag spela tv-spel...

Kiss å bajs!

Godmorgon!

Jag har precis ätit lite kex och ostar till frukost och snart kommer fadern hit. Jag har laddat kaffemaskinen och ställt fram kakorna :) Vet inte vad jag kan säga mer.. haha.. jag är tom på ord :)

Kiss

Jao...

Som ni läste i förra inlägget så har jag haft fullt upp hela dagen. Nu har jag precis vikt färdigt tvätten och stoppat ner allt i byrån och i garderoberna. Andledningen till allt röj är att min käre Far kommer på besök imorgon och han är ju tyvärr pälsallergiker. Så jag vet inte om det hjälper lite men jag har ju skakat av alla filtar och damsugat där katterna brukar ligge och sådär i vardagsrummet så det kanske kan hjälpa.
Så nu har jag tänt ljus här i vardagsrummet och fått mysstämmning. Känner mig lite tung om ögonlocken så det blir nog en film och sedan läggdags.

Jag ser att jag tyvärr har fått lite färre läsare. Det känns tråkigt. Ni som läser min blogg får gärna tipsa andra om min blogg om ni känner för det :) Jag vill ju gärna ha fler läsare. Och såklart måste ni säga till om ni vill att jag skriver om något speciellt eller sådär.

Kram på er..

Fullt upp

Jag har haft fullt upp hela dagen. Vakna relativt tidigt och ringde lite olika samtal och sådärs. Sedan kom posten med mina två paket. '
Ett paket med 4 saker i. Varav en av dom var en bok till mig "Kattens Kroppsspråk" som jag pratade om häromdagen. Jag hittade den boken i Malmö men den kostade 260kr där. Så jag tänkte att det nog finns billigare på internet.. Och jepp. Sen vart det tre andra saker.. En julklapp till Pappa och Tove. Och två födelsedags pressenter till Eddie som fyller år om en vecka.
Sedan var det ett annat paket. Och det var ett paket med 100 framkallade bilder på som jag har beställt. Massa fina bilder med minnen i. Så fort jag har pengar över till onödigheter så ska jag köpa mig ett fotoalbum och lägga in bilderna i :)

Efter att jag slått in presenterna så drog jag iväg till gymmet. Körde på i två timmar. Mycket motion idag. Och så ökade jag i vikter med 10%. Nu hoppas jag bara att det börjar synas snart. Sedan påvägen hem så köpte jag mig en sallad. Och sedan gick jag hem och åt den. Jag han aldrig varva ner från gymmet tills det vart igång med städning. Så nu har jag städat i 3-4 timmar. Och jag satte precis på en maskin med tvätt nere i tvättstugan.

Pheeeww..

Först nu kan jag sätta mig ner och ta det lugnt. *pusta ut* Nu ska jag spela ett spel som heter Fable II som verkar roligt.

Hopplahopp!

Hahahah

Jag hittade denna på junitjejens blogg Jag skrattade nästan ihjäl mig..
Skrattar ni lika mycket??



Jag är bra för att..

Jag är bra för att jag orkar gå upp tidigt varje dag fastän jag inte riktigt behöver. Vilket innebär mer tid på gymmet. (IBLAND bara ibland är det bra att vara arbetslös.. men hemskt tråkigt. Kids don't try this at home)

En fråga och en utmaning

Jag har en fråga till er innan det är läggdags för mig.
Och frågan lyder

Vad vill ni läsa om här på bloggen?
Något önskemål?
Något ni vill veta om mig?


Sedan kommer utmaningen vad Jag önskar mig i jul!

Tre hårda klappar
-En systemkamera
-En stor påse med massa pengar
-En fin lägenhet

Tre mjuka klappar
-Sängkläder
-Gardiner med matchande dukar
-Mattor

Tre viktiga klappar
-Fysisk och psykisk god hälsa till alla mina närmsta
-Ekonomisk lycka för mig
-God hälsa för mig framöver

Godnattkramar!

Nu

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och läsa lite Mötley Crüe boken och sedan nana!
Natti

Bloggdesign.

Christmas Edition av min bloggdesign. Visst har Foxi och Fanzy två små söta julmössor? Och så har jag en söt snögubbe till höger.


Fast vi har ingen snö än här i Göteborg.

Nu har jag planerat två stora händelser i mitt liv det närmaste! :P..
Det första är att jag helgen den 28:onde (Eddies födelsedag) Ska julpynta..  yeei!! Eddie är ju tyvärr bortrest på sin födelsedag så han kan inte komma hit och se hur fint det blir. Men när han är tillbaka får han komma och titta..
Och den andra stora händelsen är ULLAREEED!!.. jag ska till Ullared den 2 December. Jag har gjort en fin inköpslista i min kalender :) Yeei!..

Bröllops-Bloggdesign

Nu har jag gjort denna tjejens bloggdesign. Med en känsla av bröllop och stilrent vitt med gud och rosa detaljer. Vad sägs?


Mötley Crüe

Jag fick precis reda på att Mötley Crüe kommer till Göteborg nästa sommar! Jag MÅSTE gå! Mötley Crüe har jag inte lyssnat på allra längst men ändå sedan jag var 15 år. Och jag läser ju just nu deras biografi som är helt sjuk bra!  Läs här om deras besök till Göteborg!!


Apelsintorsk

Här stökas det i köket med min berömda Apelsintorsk och potatis. Och till dessert blir det nyttig yoghurtglas(Hemmagjort)





Idag vart det fullrulle på gymmet.. Körde på mer än hela programmet.. mera en dubbelt

(Obs det heter Apelsintorsk inte Apelsintorks!.. skärpning, Madde)

Mwahahaa

Ni vet ju aiihopa att jag har lagt ut min laptop på blocket (KLICKA HÄR) och jag har fått två svar. Trotts att jag har sänkt priset med 500 kr också. Så att den numera kostar 7500kr Istället för 8000kr. Det första svaret var en kille som var beredd att byta den mot en stationär dator. Som verkade helt okej byta med men Jag vill ju inte ha en stationär dator. Och hade jag velat det hade jag inte velat ha en begagnad. Det andra svaret började jag asgarva åt. Fick detta i ett mail imorse!


Det är ju bara ett stort skämmt hahahah 1500 kr. Det är vel att ta i på prutningen hahaha




Nu ska jag sätta igång med städning och vid 1 tiden så ska jag gå bort till socialkontoret på ett "Vad ska vi göra för dig med dina jobbproblem möte" haha.. Sedan blir det gym!



Långpromenad!

Det kan man verkligen säga.. jisses vad det dunkar i benen :P
En promenad i rask takt hela denna biten.. PHEW
Vi stannade två gånger i två olika spelaffärer för E's skull. Så vart det en tjej som han börja prata med om Warhammer (ett spel) Och dom diskuterade vildt om detta braiga spel. Jag blev  skrajj så jag frågade E när vi gick ut

Tindralen: Du är inte kär i henne nu va?
E: Nääh det var tråkigt där inne.
Tindralen: Men nu hitta du en tjej som gillar samma spel som dig, älskar du henne?
E: Nää hon va rätt ful..
Tindralen: Va hon?
E: Jaa...
Tindralen. Så jag är säker nu då?
E: Jaa du är min..

Phew :P

Nu kommer bild på hur långt vi egentligen gick idag.. Nåväl.. Nu ska jag ta mig en varm dusch.. det kommer nog svida.. för mina ben är förbaskat kalla!


En kul händelse

Just det. en kul händelse idag på Willys i grönsaksavdelningen;
Det var en mörkhårig kille/man som stod och stirrade lite på mig när jag funderade på vilken sorts tomater jag skulle ha. Han stirrade otroligt mycket men jag lådsades inte om det, sådär som man gör.

Helt plötsligt kom han närmre mig och frågade:
"Är det du som är Pedro?
"
Jag svarade förbryllat:
"Eeeh... nej.
"
Och så nästan sprang han iväg

Hahah jag har aldrig varit med om något liknande. Det faktumet att så vitt jag vet så är Pedro ett spanskt POJK-namn.
Jag ser ju förfan inte ut som en kille. Haha!

Bröd

Brödet är färdigt och det luktar såååå gott.. Jag ska bara låta det svalna sen ska jag smaka med bara smör på :) Mmmm..

Ser det inte mumsigt ut?




Phew alltså!

Två kassar och en STOR ryggsäck med mat(förf 600kr) bar jag hem hela vägen ifrån Willys.. PHEW!.. Så fort jag kom hem så packade jag upp med maten sedan började jag baka bröd. Jag blev sugen på att baka och bakar jag massa söta saker är det farligt så jag bakar just nu ett vitt bröd med oliver, vitlök och soltorkade tomater i. Det står och jäser den sista tiden nu det kommer nog bli SUPERGOTT!.. ihk.... längtar!
Så jag kör hela städningen på torsdag och fredag istället för att baka är utmattande.. plus att jag ska iväg på en till promenad sedan och sedan ska jag laga spaghetti och köttfärssås deluxe.

Aaah lilla hemmafru, Madde! :)





Idag.

Japp idag blir det röj. Nu ska ja upp på vinden och hitta en bra ryggsäck. för jag ska gå till willys och handla och sedan gå hem och då bär jag hellre i ryggsäck än i kassar. Så sedan då somsagt en rask promenad till willys. Senare ikväll ska jag möta upp E. så ska vi promenera också. Där emellan ska jag laga mat och städa halva lägenheten. Andra halvan ska jag ta på fredag. Eftersom far kommer och hälsar på denna lördagen nämligen!

Men men. nu upp på vinden!
Chopp chopp!

Highschool Hellcat

Nu har jag skapat denna snygga tjejens bloggdesign! Hon blev nöjd!



Önskelista

Klicka HÄR för att se min önskelista!

Beställning

Jag kom ju på att det börjar närma sig jul och Eddies födelsedag är ju den 28:onde. Så jag hade en rabattkod på CDON.com att använda med 50 kr rabatt så jag har nu beställt 4 böcket. Två till Eddie. En till mig (klicka) Och en söt jag hittade till pappa att ge i julklapp! Jag visar såklart bara den till mig för jag vet att både Eddie och Pappa läser min blogg ibland :)
Och allt blev mycket billigt. tjoho.. Men nu ska jag börja knåpa ihop en önskelista på bluebox som jag brukar göra varje år. Fast ingen har köpt något där ifrån men det är kul att göra ändå.. Sedan har jag funderat på att jag fyller ju 20 år snart. Eller ja.. i början av februari gör jag det. Och som kompisfirande tänkte jag bara köra en liten middag för de närmsta hemma och sedan krogen. Men för att fira med släkt och familj tror jag att jag ska göra det i festlokalen här i huset faktiskt.. En stor släktmiddag! Funderar jag på då såklart.. Och bjuda alla i hela släkten!.. Det är så sällan man får alla ihopsamlade! Inte ens på julen sker det.

Nåväl.. Det är ju lite tidigt ute haha.. jag har good tid på mig att planera
Och förresten är veckoplaneringen förändrad!

Måndag(igår): Gymma och redigera video till Linda.
Tisdag(idag): Gymma  och göra en bloggdesign åt en tjej.
Onsdag: Powerwalk med Eddie och så får jag pengar så jag kan använda mitt kylskåp till mat igen. för nu är det praktiskt taget tomt. Vilket innebär att jag då ska ta mig till willys och handla
Torsdag: Gymma och söka jobb Fredag: Gymma och söka jobb och städa!
Lördag: Fika med pappa och vernisage på Bittans utställning.
Söndag: Vet ej Kanske träffa Angelica som är i stan

Nu ska jag börja förbereda maten!
Kramen

Gym

Det var skönt att få gymma. Körde extra mycket kondition/fettförbränning idag. Men jag måste verkligen skaffa mig en sportbehå. För

Vanlig behå + Springa på löpband = PAIN!

Anyhow!.
Idag har jag lagt kyckling så att den tinar För idag ska jag göra kyckling och currysås med ris. Mums! det var längesedan. Synd att jagi inte har tillräckligt mycket pengar att köpa lite gurka eller något.. Men på onsdag får jag lite pengar iallafall.

I helgen kommer pappa ner hit och vi ska ta en fika här hemma hos mig. Det är ungefär ett år sedan jag flyttade hit och jag har ju förändrat det endel. Jag tog över pappas lägenhet när han flyttade till Malmö. Så denna lägenheten har jag ju egentligen bott i över 13 år.. Så jag är ju rätt trött på lägenheten.. Så såfort jag får ett jobb med en helt okej lön så har jag tanken om att det faktiskt är värt att betala mer för en bättre lägenhet.. Jag har ju faktiskt inte ens dusch i lägenheten utan den ligger i källaren tre trappor ner. Det är mycket jobbigt. Det fungerar ett tag men inte 12 år
Så jag tänkte kolla runt lite på lägenheter i Frölunda och så när det blir aktuellt. Jag vet ett fint område med okej hyra men sjuk bra planlösningar på lägenheter.

Nåväl nu ska jag sätta mig i min läsfotölj och läsa lite mer ur "Mötley Crüe - The dirt"

Kramen

Gäsp..

Nä.. nu får jag faktiskt skärpa mig med dygnsrytmen här. skulle kunna sova 3 timmar till men det får jag absolut inte göra ska vara på gymmet med Steph kl 11:00.

Jag fick hem min abonnemangsräkning på min mobiltelefon idag. Trotts att vi har stängt av hemtelefonen och bara ringer med telefonerna fick jag en räkning på bra 370:- denna månaden och då är 146:- av dem kostnad för själva telefonen jag köpte med i abonnemanget.
Med tanke på att min mobilräkning brukade ligga på 600:- förut så är jag mycket stolt.

Nu har jag en fin veckoöversikt:

Måndag(igår): Gymma och redigera video till Linda.
Tisdag(idag): Gymma och städa och göra en bloggdesign åt en tjej.
Onsdag: Powerwalk med Eddie och så får jag pengar så jag kan använda mitt kylskåp till mat igen. för nu är det praktiskt taget tomt. Vilket innebär att jag då ska ta mig till willys och handla
Torsdag: Gymma och söka jobb
Fredag: Gymma och söka jobb
Lördag: Kanske filmkväll med Steph

Det är ett riktigt regnigt väder här i Göteborg så nu när jag ska gå om 10 minuter ska jag ha kofta. halsduk, vantar och varm jacka! Brr.. Eftersom det har varit sjukt blåsigt här i över en vecka så låter jag bli paraplyet på ett tag här också..
Jaja nu ska jag börja klä på mig!

Ha en superfin dag!
Söndag: Vila

Aaaitjo!

5 nysningar på 1 minut. Tjoho! Jaja.. man ska inte klaga. Egentligen är det rätt skojj att nysa! Tycker ni inte det?
Alltså inte en såndär nysning man nyser när man är superförkyld och det sprutar ut snor utan en sån vanlig damm-nysning eller random-nysning :) Det sägs att om man nyser med öppna ögon (som praktiskt taget är omöjligt) så kan ögonen ploppa ut. Läskigt! Och tydligen så nyser man i 160 kilometer / timme också! Och påtal om rolig och onödig fakta så hittade jag denna roliga sidan!

Nu är klockan halv 12 och jag tycker det är dags att sova. Jag och Steph ska gymma imorgon kl 11 så det ska bli kul. På onsdag ska jag gå på promenad med Eddie. Kul att träffas nu när det sker mer sällan.

Jag ska logga in på min Blocket annons och sänka priset också eftersom det verkar stå still med köpare..

Nåväl.. Nu sova

Linda 19 år

Jag har gjort färdigt filmen med klipp ifrån lindas 19års fest!



Vad tycks?

Privat inlägg

Nu har jag skapat så att jag kan skriva privara inlägg som bara utvalda kan läsa. Här är ett test inlägg klicka på hemlis för att läsa det! Och för er som har lösenord så får ni kommentera och fråga så kanske ni kan få det.


HEMLIS!

Mysbus!

Nu är jag tillbaka ifrån träningspasset med Steph. Det var najs. Ska dit imorgon också.. Jag ska nog köra idag, tisdag, torsdag och fredag denna veckan faktiskt. Så får jag en kickstart! :)
Nu ligger båda mina katter och totalmyser med varandra och tvättar varandra och pussas :)  I lördags tog jag söta bilder på tjejerna samtidigt som jag blåste såpbubbler mot dem. det var mycket intressant tyckte dem. Nu ska jag nog börja redigera filmen från Lindas party..

klicka HÄR för att få se alla bilder ifrån lördags!

Kram

Gym

Nu jädrar har jag varit redig. JAG ÄR ÄTIT FRUKOST!
jag gör aldrig det.. men nu hade jag det.. tjoho.. håller på att lägga upp bilderna från partyt i lördags!

Men den ska få stå på nedladdning själv för nu ska jag dra till gymmet med Steph och träna hjärnet..


tjohoo!!  Ha en fin eftermiddag!

Jaa..

Det är en riktig bakisdag känner jag... Eller ja det var en bakisdag. Det var trevlig och god middag hemma hos släkt men jag ansträngde mig för att vara artig och inte visa hur kasst jag egentligen gjorde.. På vägen hem smällde det till med deppresionskänslor och en känsla av ångestattack så när jag kom innanför dörren börja jag storböla för ingenting..

Bakis + PMS = bääääääd!

Sen vankades det fläskfilé med god pepparsås och pommes. Och sedan blev det att läsa lite i Mötley Crue boken och ta't lugnt. Spelade lite "Vem vill bli miljonär" också.. Jag vann 3 virituella miljoner :)

Imorgon ska jag lägga upp bilderna från festen också och lägga in videosarna. Jag har filmat massa kuliga saker från igår. som tex Lapdanser och Carltondansen och diverse fylleflum.. Så tänkte jag klippa ihop det till en liten film :)

Men nu är klockan massvis och jag ska börja satsa på en normal dygnsrytm. Vara uppe vid 7-8 tiden nästan varje dag. Så det är bara att börja.. Jag är redan trött också så :)

Men hoppas ni får en bra veckostart allihopa!

Galet

Jag hade galet roligt ikväll. Jag tog med mig Lisa hem så jag slapp sova själv för en gångs skull.. Men här vaknar man täppt i näsan (igen) och bakis som attans(jag vet jag förtjänar det).. Och så ska man iväg på en jädra familjemiddag... mwäääh...
Det blir in i duschen och ta en riktigt varm dusch så man vaknar till...

Pang låter det i huvudet när jag slår på tagenterna.

Ändå tog jag 2 iprem innan jag la mig för att sova... inatt / imorse... hmm...
jaja.. dusch it is!!

Färdigsminkad!

Och ja. Det blev sjukt lyckat idag med dessa sotiga ögonen! *blink blink* Nu är det 5 timmar kvar till partyt :P
Måste få i mig någon mat också... hmm... Och köpa blanddricka.. men det gör jag på vägen!
Puss


Goodmorgon

Usch vilken jobbig dröm med massa spindlar och grejjer. Men nu blir det en dusch och sedan någon slags frukost och sedan börjar projektet med att fixa håret :) Och sminket.. och välja kläder.. jag är alltid tidigt ute. Tänk om något går fel.. En gång märkte jag ett hål i mina kläder och då hade jag börjat för sent så jag han inte laga...

Så därför ska man börja fixa sig tidigt ;-)

Nu ska jag bara ta några minuters kattmys för båda har lagt sig på morgonrocken jag ska använda nu :P

Ha en fin morgon!!

Hoppla.

Jag och E. hade riktigt trevligt hos mamma. Det var skönt att få prata ut lite om vårat vackliga förhållande. Men jag är helt slut nu så jag ska nog bädda ner mig och mysa med katterna lite nu. Det är ju superparty imorgon och jag är sjukt pepp! Har plockat fram potentiella festkläder. Får se vad det blir.. kort-kort iallafall tror jag.. och high heels..

Jag fick ett underligt samtal idag av en tjej jag haft lite smådispyter med ett tag.

Tyson
: "hej Madde det är Sanna"
Jag: "heeeej"..."Sanna vem?"
Tyson: "Sanna-tyson, du vet"
Jag: "jaaa.. jag känner många sanna"
Tyson: "jag förstår det, Vad gör du?"
Jag: "Jo jag är hemma hos mamma och käkar midda och så.. Busar med vovven just nu"
Sedan var det lite prat om mammas vovve och sånt
Tyson: "Jo jag ringde för att vi ska ju båda till Lindas kalas imorgon... och jag vill inte att det ska vara några dåliga vibbar eller så. Så jag ville bara reda ut och säga att du betyder mycket för mig, Madde. Även om vi har våra ups- and downs"
Jag: "Tack.. ja.. jag är lite fånig ibland. Spec nu när jag är arbetsös och sådär rastlös så hänger man gärna upp sig på saker"
Tyson:" Jo precis. har massa vänner som är arbetslösa så jag förstår dig. Jag har tur som pluggar"
Jag: "jaa haha tur Men tack för att du ringde innan festen och så.. det betyder verkligen mycket för mig!!"
Tyson: "Jaa så släpper vi detta nu så ska vi festa gärnet imorgon eller hur?"
Jag: " JAAA FÖRFAN! partyy!!... Men vi syns imorgon då"

Det känndes verkligen skönt att hon ringde. En sten släppte ifrån magen där!..Men men.. sängen väntar!!

Natti natti!



Party

Om några minuter ska vi ta brumbrumbilen och  åka till mamma ute på landet och äta middag. Ska bli trevligt. Imorgon är det födeledagsfest för Linda som fyller 19 år. Det ska bli riktigt skojj att träffa henne igen! Partaj hela natten.

Ögon

Jag är faktiskt facinerad över att jag har fångat riktigt "tindriga" ögon på denna bilden. Just nu är jag rätt rastlös. Jag ska nog plocka fram skissblocket lite om en stund.. slå på lite inspirerande musik och tralla igång! Förhoppningsvis får jag skissat ut något vettigt :)


Jaha..

Jag vill inte att min blogg ska handla om svar på tal på anonyma kommentarer men jag vill svara idag.
"Råttan" Du kan inte ha kopierat något som säger att jag bedrar. För det fanns inget. JA jag har tagit bort inlägg och det berodde på att min blogg hade fått ett felskript i sig och enligt blogg.se var jag tvungen att ta bort några inlägg. Dessa inlägg var det inget bedrägeri över. Du kan inte ha kopierat något som du kan skicka in för det FINNS eller FANNS inget om det!

Så för att släppa denna diskutionen jag bedrar inte socialen och du har tydligen inget intressant liv. Om du fortsätter kommentera om detta så blokerar jag din ip-adress från denna bloggen.

Nu ska jag spana lite på 100 höjdare och sådär. Något skummt är att jag alltid blir frusen när jag har gymmat.. så här ligger jag inbäddad :)

Hahaha..

"Råttan" du skickade en kommentar om att jag bedrar socialtjänsterna osv. Om du hade läst min blogg tillräckligt noga så hade du fått se att jag inte gör det.. Du kan kasta tomma hot om att du ska skicka kopior på min blogg och sånt men du har absolut inga bevis i bloggen om att jag bedrar.

Tillbaka till oss normala då.
Körde riktigt hårt på gymmet idag. Sprang på rullbandet i 15 minuter notera SPRANG inte gå och inte jogga sprang!!
Sen körde jag hela passet som vanligt. Och några längder i simhallen också. PRIMA SKINKA jepp jepp!

OH yes

Spelar ingen roll att jag faktiskt släkte lampan tidigare än vanligt det tog lika jävla lång tid att somna ändå. När alarmet ringde imorse var jag mitt i en dröm och trödde att det var ett födelsedagsalarm. Men jag kom på det 2 minuter efter jag stängt av det och somnat om. SOM TUR VAR!

Men nu ska jag ta mig en tur till socialkontoret och lämna in de sista papprerna och sedan blir det raka vägen tyll cityGym! Tjohoo!..

Ha en fin morgon!

Marvin Gaye

Alltså detta måste vara tidernas party låt EVER!. Denna åker rakt in i iPoden och skall DEFINITIVT spelas upp på lördag på Lindas birthday party!  Lyssna och känn stämningen!



Bajsa

Varför vill ingen köpa min fina dator?(klicka för att se annons)

Idag blev det hamburgare med pomfrites och beanese sås.. (eller hur det nu svavas)
Det blev riktigt mumsigt.. Men oj så onyttigt. Tur att jag ska pallra mig till gymmet imorgon då. Första gången på 1½ vecka. Eftersom jag var sjuk :(
Men men.. bättre sent än aldrig.

Innan gymmet ska jag vid halv 10 till socialen och  lämna in dom sista papprerna. Phew.. Sen gym då somsagt sedan blir det vel pyssel med bloggen som jag ska göra åt en tjej. Och sen vid 7 tiden ska vi hem till mamma och äta middag ! :)


Sedärja

På momangen fick jag direkt ett nytt bloggjobb. Ökar detta så får jag snart ta betalt :P  Denna tjejerns blogg ska jag designa och ikväll ska vi prata om vad hon har för idéer och visioner om hur hennes blogg ska se ut!  Spännande Spännande!
Men nu ska jag börja med maten för snart är Älsklingen hemma! Tjolahopp!

Lizzys blogg

Nu är Lizzys blogg fääärdig. klicka HÄR för att komma till den..


Vad tycks?

Hojj

Det var intressant på mässan och jag fick med mig hem många broschyrer om Au Pair. Som jag vet att jag någongång i livet vill göra. Sen fick jag med mig. En pennvässare. en tandborste, en reflex, massa söta pennor och massa godis och två clementiner :)

Nu har jag pyssel på G. För jag ska göra en design åt Lizzyz nya blogg! Ska bli kul. Den kommer nog bli lite åt stuket på min nuvarande design. Lite svart och så. Men hon vill ha Fladdermöss på sin :) Somsagt ett roligt projekt!

Godmorgon.

En härlig morgon och det är bara 40 dagar och 12 timmar och 53 minuter kvar till julen. det kan jag se HÄR!

Idag blir det då somsagt mässa med Steph. Men först ska vi ta en frukost på baguetten :) Mums. Tonfiskröra here I come!

Och imorgon blir det middag hemma hos mamma. Idag har jag faktiskt ingen aning om vad vi sk äta till middag. Det får nog bli lite rot i frysen.. Vet att jag har lite fläskfilé där och några hamburgare.. jaa.. det blir nog hamburgare med mos tror jag..

Ja.. Men nu ska jag göra mig iordning det sista.. ska ju möta steph om 25 minuter.

Ha en SUPERFIN dag!! (OBS NY KATEGORI VINTER 2008 ISTÄLLET FÖR HÖST 2008)

Glädje

Jag är faktiskt mycket glad att min blogg är igång igen. Men jag märker att jag har förlorat endel läsare på bara 3 dagar. Det är ju mindre kul. Jaja.. Hoppas ni hittar tillbaka iallafall.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan nana för det blir nog mycket vandring imorgon på mässan.. phew..

Natti på er

GRATIS!

Har ni inte sett dessa annonser innan så ber jag er prova detta. Det är mycket populärt och inte alls svårt att själv samla ihop poäng till presentkort eller biocheckar :) Så here goes..



Detta är nytt för mig men enligt många fungerar denna sidan! Så bli medlem och samla poäng som du kan växla in mot massa saker.. mer än nedstående sidor!!




Först ut är Gratismode.se En sida som jag vet garanterat fungerar! Klicka på bannern här så får ni prova själv att enkelt tjäna ihop poäng till pressentkort!






Sen har vi GRATIS BIO! Det har jag ingen fin banner till. men KLICKA HÄR!.. Och bli medlem så får ni 50 poäng av mig!




Sedan kommer gratisgenerationen. Personligen är denna enklare att samla ihop poäng till och det går mycket forfare för er att få era intjänade vinnster! Klicka på den söta lilla bilden här så kommer ni till sidan!

Gratis




Tredje länken kommer ifrån GRATISKLÄDER! Det funkar precis likadant som de två ovanstående men det är mest fokus på kläder och du kan enkelt skaffa presentkort på H&M eller Gina Tricot.Ännu engång är det bara en tråkig länk och ingen fin banner. Men KLICKA HÄR!




Sedan kommer GRATISMAKEUP! en sida som är lite mest for oss tjejer men när du kommer in på sidan kan du även som kille välja dn egna killhörna där du kan samla ihop poäng till herrparfymer eller raktillbehör osv. Men för oss tjejer är det mest smink och tillbehör! Klicka på den fina bannern!





Sedan kommer PENGARGRATIS Det är samma koncept som alla ovanstående länkar förutom att dom betalar in pengar direkt in på ditt konto. Det är enkelt smidigt och man kan också se det som ett extrajobb! KLICKA HÄR för att prova på!




Sedan har vi GRATISSAJTEN en nykommling bland dessa gratissidorna som satsar på att låta er samla poäng till ALLT Smink, bio, pengar, tv-spel, musik, kläder. osv.! Enligt mig tror jag denna kommar att bli STOR!
KLICKA HÄR för att prova på denna nykomling!





Så detta är mina tips till er. Bli medlem på dessa sidor och ta reda på hur mycket saker du kan tjäna på så lite tid och på så lite energi!
Hoppas ni får kul och samlar ihop till massa saker!

Kram!

uppdatering

För att uppdatera lite om vad som inläggen innehöll som jag var tvungen att ta bort. Så var det viktigaste att jag har lagt ut min dator på annons på blocket och ni får gärna spana in den..




Sen var det vel att jag hade så tråkigt att jag flätade rastaflätor i hela håret i helgen. Det såg skojjigt ut när jag tog ut flätorna :) Här är bild på håret iallafall.. (den röda sidan av håret)



Närsomhellst kommer ett till litet inlägg med lite reklam..


Skönt

Jaa det känns mycket skönt att bloggen är tillbaka! MYCKET! Men bara för att jag kan så har jag inget vettigt att skriva. Men när bloggen var nere så hade jag sjukt mkt att skriva hahaha

Jaja imorgon ska jag till Kunskapsmässan med Steph. Det ska bli intressant!

Nu ska jag ta det lugnt.. kanske se på någon film...


WOHOOOOOOO!!!!!

Alltså... först vill jag be om ursäkt. Jag var tvungen att radera massa inlägg som ni kanske har märkt.. tyvärr. Jag har strulat runt med dessa kodfel i 3 dagar nu och nästan avlidit av att ja inte kunnat blogga.. Men nu har det löst sig. bara några små detaljer kvar.

Så vad har hänt de senaste tre dagarna då?

Måndags så åkte vi och handlade på Willys och köpte mat. Och den dagen blev det tonfisk och ansjovispasta till middag. Det var supergott.. Samt att jag la in gurka i en ättikslag. Med citron och dill och annat mums! Lyckat som fasiken.

Tisdag(igår) Var jag och lämnade blod på bloddroppen. Det vart lite läskigt att man blev så snurrig. Men dom tog ju 5 dl blod så det förklarar ju saken. Jag fick (h)järntabletter jag ska äta i 10 dagar och resten av dagen kunde jag knappt prata i telefon med den armen utan att tappa saker :) Till middag blev det avancerat och supermumsigt. Det blev (håll i er nu) Foliegrillad lax marinerad i citron,dill och getost på grönsaksbädd! Det var det godaste jag ätit på länge... oj oj oj!

Och idag Onsdag har jag varit på ett möte hos socialen och lämnat in papper. Jag hade glömt ett papper så jag får lämna in det på fredag kl 10.00 och så tar dom beslutet i början av nästa vecka. Och nu ska jag handtvätta E.s byxor som jag glömde tvätta sist och sedan ska jag börja med maten. Och idag blir det Kyckling Tikka Masala. All time favourite!!

Något kuligt är att jag är kompis med Lasse Kronér och Tomas Di Leva på Facebook :D

hjääälp!!

Snälla blogg.se jag vill ha min blogg normaaaal... jag vill ha min fina blogg tillbakaa!!

Fotokategori och jultankar

Då har jag en ny kategori. Det är på tiden att jag har en fotokategori. Jag fotar ju varje dag. Jag bara längtar an och ständigt efter min systemkamera. Jag måste bara ha pengar... Sen ska ni se på bilder.. Tills dess får ni nöja er med halvbra bilder.. Som kunde varit bättre med en bättre kamera. :)

Efter att ha tittat på Leilas jul ett tag är jag superjulsugen. Man kan ju säga att min "Ljusslinga i vas" grej är en liten smygstart på julpynt.  Och såklart min bloggdesign :). Men jag längtar så efter pepparkaksbakning i år ska jag baka mjuka peppakakor. Samt en massa knäckebröd. Jag ska baka julklappar till folk i år. Billigare och personligare anser jag. :) Och jag längtar efter att få pynta granen och tända adventsljus. Men något jag är rädd för.. Det är katternas reaktion på julgranen.. Eller ja. Foxi välte den en gång och gjorde sönder en glasdekoration jag hade i den. Men Fanzy som är både yngre och busigare... phew..  I år skippar jag nog glaskulor. :)  Men jag ska försöka ha ett tema på julgranen i år. Hade velat ha silver/vitt men jag har definitivt inte tillräckligt med silver/vita saker och ännu mindre råd att köpa nya dekorationer. Förra året efter jul sålde de ut dekorationer för 1 krona på Ikea. Men då fick Älsklingen flipp på mina jultankar. Jag tror han var rätt less på julen. :o)

Jag vet fortfarande inte var jag ska fira jul iår. Hos mamma får jag inga klappar och det är tråkigt. Jag är inte egoistisk men det är en tradition och min mamma säger "då kan man ju lika gärna byta pengar med varandra" och mitt svar är "Ja visst självklart, men det är tradition!!"  (OBS jag fick såklart julklappar när jag var liten. men förra året förvaranade mamma att jag inte skulle få det att jag var för "Vuxen" nu.. hur kan man vara för vuxen?) Anyhow. Har jag ingen aning var jag och Älsklingen ska fira. Men egentligen är det mitt år (vi firar hos min släkt) Men vi hade riktigt mysigt hos Älsklingens mamma förra året så kanske vi åker dit iår igen :)

Nu sitter jag och lyssnar på Regina Spektor. Det är riktigt härlig musik. Något jag ska göra till julen. Det är att ta hem massa Elvis musik för det är jul för mig.. Ingen jul utan Elvis :)

Jaja tillbaka till meningen med detta inlägget. Här är lite foton jag tog i all tråkighet nyss :)






Lämna gjärna kritik positiv som negativ :)


Weei

Jag känner mig mycket bättre. När jag hämtade upp den sista tvätten blev jag sötsugen så jag tog på mig mysbyxor halsduk vantar och lånade älsklingens goa jacka och tog mig ut på en promenad. Gick till willys för att köpa något gott.. det blev gröt tills imorgon frukost. Och Pez och en billig ljusslinga som jag gjorde fint med i sovrumsfönstret (se bild <---).
Promenaden var extremt mysig och lagom kylig.

Detta kommer låta konstigt men jag älskar att kolla in i fönster. Alltså inte stå och spana. Utan att bara glimta in när man går förbi och se fina gardiner som folk har. Fina lampo och fina växter. Ibland ser man någon möbel också. Idag gick jag förbi ett fönster som hade en jättestor projektor som tv. Personen bodde på bottenvången. Men han tittade inte på vad som hellst på den tv:n som man klart och tydligt kunde se. Nä... Han tittade på porr :D.. Jag blev så full i skratt att jag skrattade på riktigt. Tur att ingen gick förbi. Fast det hade nog varit kul för dem med  ^__^.

Så nu sitter jag här hemma och gittar mig med Pez godis.. som jag köpte med en sån söt Wall-e hållare  :-D

Jaa just det.. påvägen hem så hittade jag en gamal kartong från en docka. Och dockan hette Madeleine :P Komiskt!! (mitt namn)
Se bild!





Wooow..

Jag är stolt. Jag visste att gör jag inget idag så kommer jag ta livet av mig.. nästan.. Men att ha legat hemma i nästan en hel vecka för att jag varit sjuk. Jag har inte ens fått gymma. Och så idag fick jag flipp.. Började möblera om i sovrummet bytte sängkläder, gardiner och dukar och dammsugade och moppade hela lägenheten. Sen började jag i köket och byta gardiner storstäda spisen och byta dukar och sånt.. nu skiner det i hela lägenheten.. Sen tog jag mig en dusch och hittade en ledig tvätttid så nu har jag tvätt i maskinerna med :D... jag är fan cool! :D

Sen duschade jag och rakade mig och när jag kom upp smorde jag mig med en såndär superdyr celulitkräm jag haft ett tag men glömmt av... Det är typ mentol i den så det isar i hela kroppen :P tur att jag inte tog det i ansiktet.. det känns som jag har tigerbalsam på mig :D

Okej okej det här är saker som folk gör varje dag.. Men för att vara sjuk och sängliggandes men få flipp så är detta coolt.. Jag ska nog göra lite potatis och purjolökssoppa nu och se om det stannar kvar i magen
 Men först.. lite bilder ifrån städningen.





Frisk?

Eftersom jag var rätt lugn i magen igår på dagen så trodde jag att jag mådde bättre.. Och kanske kunde dra hem till Steph idag. Men jag tror jag åkt på någon bakterie istället för att ha ätit illa. För hela natten var jag igång på toaletten igen.. Blurgh...
Men jag vaknade lite piggare precis.. och jag kän ner att gör jag inget nu kommer jag snart flippa. Så jag ska så försiktigt och lugnt jag kan städa lite och möblera om här i sovrummet. Vill ha sängen vid elementet.

Så äre!
Och så hoppas jag att magen är lugn nu..

Fuck me, I'm famous!



















Vad tycks?
Just nu sitter jag och tittar på Sisterhood of the traveling pants.. Den är söt. Har fått i mig ett halvt paket nudlar.. ska göra en natchotalrik deluxe och se om jag får i mig något av det :)



Ajdå

Det är vel jobbigt när killa slåss om en ! :-P Tehehe.. Ja men detta spelet var helt okej. Men nu måste jag fortsätta!!


iihk

Nu har magen varit lugn i 20 minuter.. längsta hittills.. Kanske är över nu...
Håller på att instalera The sims Livets Historier.. Det ska bli mer spännande att spela The sims med Handling.
Jag spelade ju The sims livet på en öde ö. Men så ville jag köra vanligt så jag gjorde något fust och det gjorde att jag inte kunde spela historia grejen mer :(
Men nu ska jag pröva denna :).. Men jisses vad jag längtar till Februari.. inte bara för att jag fyller 20 utan för att THE SIMS 3 kommer ut då!!!! wooooow!..


Hehe när E. frågade igår om jag ville att han skulle fixa nått spel till mig så sa jag
"The sims 3"
hahahah han svarade
 "Då får du vänta några månader.gymman"

Nu har den snart instalerats klart.. tjoho!!


Dagens dilemma:

Jag är inte i form för att laga mat. Så om någon känner för de får dom gärna komma hit med någon mild middag för magen. För jag har inte råd att köpa "vi kör din mat hem-mat"  Eller rättaresagt jag inte inte råd att köpa mat överhuvudtaget..
Om någon kommer hem till mig och lagar mat?
Jag har ingridienser........ lite.. ialalfall... Nej jag ändrar mig. Någon kommer hit och ger mig en lott med en miljard i vinnst!!
Det låter vel bra?

Aooo

Jag somnade inte föräns fem på morgonen... en timma senare var jag tvungen att gå upp och SPRINGA på toaletten.. Jag åt två biffar ifrån frysen som jag inte trodde var så gamla.. men tydligen..
Jag har inte sovit på nästan hela natten.. Så jag har tyvärr ställt in Tapas med Steph idag. Det är nog bäst jag sitter hemma idag. Lite synd att E. åker ut på landet och festar denna helgen igen. För annars hade han kunnat ta hand om mig.. Men nä.. jag får själv sitta där i toaletten invirad i en filt och försöka tvinga ut det dåliga i min mage.. :(

Nu måste jag nog försöka sova igen... Eller så är det dags att gå på toa igen..


Fluff

Som alla kan se i min meny här till höger så har jag gjort en liten knapp om hur man går tillväga ifall man vill ha en design av mig :)

Annars sitter jag mest och spelar Chuzzle. Har även fått in Steph på dessa spår ser jag :) Kuligt värre.
Imorgon blir det somsagt Tapas och film hos Steph Vi ska titta på en film från när vi gick i femman och gjorde "Johannebergsstjärnorna" Där Steph var Anastasia och jag var bakdansare tillsammans med Johanna Rosvall som jag inte har kontakt med idag. Men minns henne så väl. Vi kom faktuskt på 4:e plats och Steph fick pris för bästa mimande. Och denna filmen har jag hört så mycket om men den har alltid varit försvunnen.
Nu äntligen har Steph luskat fram den och jag bara MÅSTE se den! :)
Så det ska bli superkul. Och sen blir det antaglige en skräckis då..
Steph har en bok med tapasrecept. Vi vet redan att vi ska ha kyckling. små ölkorvar. Guacamole,  En dipsås med turkisk yoghurt, Nachochips med ost på, Salsa och conichonger som ja ska ta med. Sen ska vi planera resten hos Steph och sedan gå och handla resterande ingridienser :) MUMS!

Nu ska jag spela några omgångar Chuzzle till och sedan försöka sova.

Men först ett litet brev till Miss Copycat.
Jag vet fortfarande hur en IP-adress fungerar så att lämna anonyma anklagelser är helt onödigt. Både för att jag vet att det är du och för det andra att du har fel. Och för det tredje för att jag helt enkelt inte bryr mig. Tadaaa You're out of my life.
Du kan ju försöka stjäla alla jag umgås med på krogen eller sprida ut falska rykten om mig. Som förra helgen "Du vill inte veta vad den tjejen just sa om dig"  WHO THE FUCK CARES!   Jag vet  att jag är så jädra mycket bättre OCH starkare än dig. Och det är ju självklart huvudsaken. Om det nu skulle vara så att mina vänner väljer fel sida/din sida Så vet jag att dom inte är tillräckligt bra.. Men.. WOW jag har bra vänner.. HAHA! Jag byter iallafall inte vänner lika ofta som jag byter strumpor. Som du.. Anyhow.. somsagt jag är soo over you! Fast frågan är .. When was I even under you... Hmph..

Bloggdesign.

Alla som är intresserade av att få en bloggdesign skapad av mig. Är välkommna att maila mig på [email protected].
Där jag vill ha era förslag och önskemål. Samt:

  • Färgtema
  • Eventuella bilder på er eller närstående
  • Vad ni vill att det ska stå på headern(Den övre bilden)
  • Övriga önskemål eller försöka
Så ska vi se ifall jag kan uppfylla det ni önskar.
Men vänta er att det kan ta ett par dagar högst 3 veckor. (om inte något speiellt är i vägen!)

Wow

Jag är imponerad.
Idag har jag trots min elakartade förkyldning lyckats:
  • Skaffa papper till socialen vilket innebär samla ihop samtliga lönespecar ifrån både Isri och G-P, CSN papper Kontoutdrag på alla mina bankkonton, hämtat ut mina kontrolluppgifter ifrån skatteverket, rotat fram hyreskontraktet samt ett exemplar av aktuell hyresavi.
  • Fyllt i hela blanketten om ansökan till Soc.
  • Fyllt i hela blanketten om ansökan till bostadsbidrag.
  • Varit på möte på Arbetsförmedlingen.
  • Handlat på Netto
  • Planerat filmkväll.
  • Skaffat fribiljetter till Kunskapsmässan åt mig och Steph.

Jag måste bara försöka lösa så jag kan kopiera alla Soc papprerna för jag vill inte lämna ifrån mig orginal av hyreskontraktet osv.  Samma sak med lönespecarna. Så imorgon blir det film med Steph samt Tapas :) MUMS!

Så nästa vecka har jag den 11:e till blodcentralen och lämna några deciliter blod. Sedan den 12:e till Soc för utredningsmöte. Och för att lämna alla papper. Sedan den 13:onde ska jag till kunskaps och framtidsmässan med Steph.
Den 11:e är det min och E's 16månaders dag också.. Vi firar inte det om det inte är helår eller så.. är det halvår kanske vi slänger ihop en middag tillsammans men helår är lite större :)

Söndag är det farsdag också. Har skrivit upp det i kalendern. Ska bara se till att komma ihåg det också.. På tal om kalender så vill jag om jag har jobb och pengar göra en såndär EGEN kalender till nästa år. Jag ska bara tipsa att är ni som mig och ÄLSKAR Egoinas blogg så ska ni alla gå in på mixmegapol och rösta på henne som årets kvinliga bloggare

Snart ska jag göra korv med mos.. Kännde för det idag :D

Phew!

Kan man lätt säga. Shit vad det är att fylla i för att söka soc.bidrag. Nu har jag allt förutom en deklarationssedel och ett kontoutdrag för de senaste 3 månaderna. Som jag ska skaffa idag efter mötet på Arbetsförmedlingen. Samt mina tre senaste lönespecar ifrån Isri. Som mamma har eftersom hon kollar upp grejs med Facket och sånt. men jag får dom nog imorgon.
Sen måste jag ta kopior på alla papper jag har rotat fram för jag vill inte lämna bort orginalet till mitt lägenhetskontrakt osv. Så det ska jag kolla om man kan på Arbetsförmedlingen. För våran skrivare/Scanner/Kopiator har slut på bläck.. Nåväl.. Nu ska jag faktiskt börja gå bort mot arbetsförmedlingen.

Hoppla!

Godmorgon.

Lite jobbigt att halsen fortfarande är lika illa.. jag undrar vad det är.
Men jag verkar dock vara lite piggare Fast det tror jag är mest för att jag måste. Eftersom jag ska till Arbetsförmedlingen på möte idag och borde EJ missa det Sen så jag idag i brevlådan att papprerna har kommit redan :D Tänka sig det var ju igår jag bokade tiden. Så :) Jag ska rota fram en jävla massa dokuent nu. Kontoutdrag. Lönespecar, Hyreravi samt hyreskontrakt, Elräkningar hemförsäkringsräkningar. Deklarationskopior. Inskrivningsintyg från Arbetsförmedlingen och MASSA mer. Pheeew.. Så det blir att rota i pärmar nu :)

Hoppas jag hittar allt :)

Outch

Nu har jag laddat med ett lager halstabletter. Skulle egentligen köpt lite isglass eller något.. Får springa ner och göra det imorgon. Då ska jag till arbetsförmedlingen också på ett möte. Idag har jag roat mig med att hosta upp ett flertal matskedsstora blodklumpar från halsen.. Ischa..

Vi åt faktiskt tacos idag. Det var mumsigt. Och ovanligtvis nog så fann jag mogna avokados på Willys (=O) Så det blev Guacamole också. Yummie. Har kvar lite i kylen att ha på smörgås med gurka imorgon :)

Nu ska jag nog hitta någon film att se på. Och försöka nana..

Chuzzle

Klicka HÄR för att få prova detta jättesöta och beroendeframkallande spel!


Både phew och inte.

Tydligen är det tyvärr så att jag HAR en löneskuld. Men min kära mor hjälpte mig kollla upp det (eftesom hon jobbar där) Och hon förklarade i vilken sits jag är så de verkar lösa så att jag kan börja en delbetalning på dessa 2600kr i slutet av januari.
Sen hade jag råkat skicka med E's lönespecar också haha (Han jobbar också där) Haha det verkade lite mycket. Men jag har ändå betalat för mycket till facket och eftersom mamma är skyddsombud i facket så ska hon hjälpa mig att kolla upp det med så har jag tur kan jag få någon tusing tillbaka på det.
Sen har jag då somsagt ringt och bokat en tid på socialen till nästa vecka. Samt fyllt i nästan alla papper för bostadsbidraget.

Sedan ringde jag älsklingen för att säga att jag ville att vi skulle handla sedan när han slutade jobbet. Och jag blev chockad över hur pratglad han var med tanke på att han faktiskt var på jobbet. Men då blev jag lite gladare faktiskt. Tänk vad lite social tid kan göra :)
Nu ska jag klä på mig något efter den senaste feberhettan och sedan ska jag plocka ihop alla utspridda colaburkar över lägenheten för idag ska det pantas :)  Och sedan skriva en inköpslista i huvudet. Viktigt är att köpa halstabletter iallafall.

oops

Oops. Jag råkade visst slummra till. Men det är inte så konstigt eftersom jag vaknade vid 6 och är samtidigt sjuk. Sitter och väntar på att mamma ska ringa om löneskulden.

Jag har fått papper från socialen hemskickade som jag ska fylla i och ta med på en bokad tid.  Och bostadsbidrags papperna är nästan helt ifyllda ska bara reda ut soc grejen först.

Nu ska jag se färdigt på Freaky Friday,

Morgonkul!

Denna videon hittade jag på www.videon.se En superrolig sida som samarbetar med tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se
Enyoj!



Usa-valet



Jag kan ju direkt säga att jag inte är eller var särskillt insatt. Men hade jag fått välja hade jag nog valt Obama. Han hade andra konstiga åsikter men jag tyckte att McCain verkade helt hjärtlös. Nej till Abort Nej till Homosexuella bröllop. Men båda hade gemensammt ja till dödsstraff. Jag är faktiskt kluven till dödsstraff. Allting beror ju på vad som har hänt.

Jag vaknade idag när E. gick upp för att gå till jobbet. Vart så täppt i näsan att jag inte orkade försöka somna om. Så nu ska jag plocka fram lite telefonnr jag ska ring och boka tid och socialen och sedan ska jag sätta mig och fylla i Bostadsbidrag blankett. Sen såklart gå in på Arbetsförmedlingens platsbank och söka fler jobb. Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen på något möte med min handläggare.Vi får vel se hur givande det egentligen kan vara. Hur mycket pengar och jobb jag får utav det. hm..


Vänner betyder



Jag har inte så många vänner. Inte alls. Men det innebär att jag har lärt mig konsten att uppskatta det jag får

Men tack Steph! Verkligen!!

Meningslöst

Idag känns allt så jävla meningslöst. Det känns som allt går käpprätt åt helvette.
Jag är skuldsatt på ca 5000kr.
Jag har nu gått över linjen med att skicka ut 100 cv:n sammanlagt.
Jag är snart helt pank vilket innebär att jag kommer svälta ihjäl
Jag får aldrig tag på min psykolog för hon är hela tiden uppbokad.
Jag har varit utan min psykolog i 1 år nu.
Jag verkar aldrig någonsin få något jobb.
Jag är dessutom sjuk, feber ont i halsen och bihåleirritation..
Jag känner mig som en jävla looser.
Mitt förhållande är helt jävla meningslöst.. INGEN JÄVLA SOCIAL TID ALLS. Det är bara den jävla förbannade datorn som är viktig
INGEN JÄVLEL SOM TRÖSTAR MIG.
Han har inte ens frågat mig hur jag mår på...... Länge!!

Och säg inte till mig att jag bara gnäller FÖR DET FÅR JAG GÖRA. Det är min egna rättighet.. i MIN blogg..

Gnäll gnäll gnäll!

Inte nog med det

Så vaknade jag med fruktandsvärt ont i halsen idag. Fick skippa gymmet idag. Aargh.. jag har en sjukt dålig dag!!!

Slut.

Nu är det slut. Nu ligger jag på minus. Jag kan inte låna mer pengar av någon. Och så får jag ett brev hem från Isri.
"Hej Tindralen! Som du ser så har du en skuld till oss på 2600:-" osv... Jag trodde inte det kunde bli värre. Men det kunde det tydligen.

Det var 5 månader sedan jag jobbade där. Och ändå har jag fått lönespecar de senaste månaderna där Eventuell bonus har dragits av på löneskulld. Vilket är helt jädra obcent och ologiskt. Jag FÖRSTÅR INTE.

VAD I HELA DENNA JÄVLA VÄRLDEN HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA DETTA?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!

Nu är det verkligen panik..

Tävla & Vinn!



KLICKA HÄR för att tävla du också!

Måfå.

Jag mindes precis när man var liten och kallade folk för måfå som ett skällsord eller öknamn. Varför vet jag inte. Det är ju som att kalla folk för slump eller shuffle "öööh, du din jävla slump". Hahaha. Jag vet inte varför jag kom att tänka på det. Det bara slog mig, aj!

Skämtåsido. Imorgon ska jag träna häcken av alla gamla tanter på gymmet, Mouhahaha.

Men nu ska jag borsta bort sandlådan som någon har hällt i min säng och sedan sova.
Nigty night!

Irritiation, Ilska och Ihärdighet.

Tre "I":n jag tvingas stå ut med varje jävla dag. Jag är så fruktandsvärt arg på att denna Lågkonjukturen skulle drabba oss just nu när jag söker jobb. Jag är irriterad varje dag på att trotts 100 cv:n utskickade blir jag inte kallad till något.
Och jag tvingas ändå fortsätta söka ihärdigt.

Vecka 13 börjar E. plugga antagligen. Tänk vad körd jag är om jag inte har hunnit få jobb då....
Jag lär bli dumpad pg.a ekonomi och vräkt från lägenheten.. Flytta ut till morsan på landet där jag inte kan ta mig ifrån utan timmar på buss. Hjärtekrossad och pank. (pank är jag redan)



Är det ingen som vill ge denna söta lilla katten jobb?

telefonkö

Sitter här i telefonkö till HPs kundservice. För jag ska lämna in min dator eftersom fläkten är mycket högjudd. Och det är VÄRDELÖS musik i bakgrunden i telefonen haha... nu ska jag leta jobb sålänge..

Tacka vet jag handsfree :D

Öhm..

Jag åkte till Kumvux vägledningscentrum och pratade med dom och allt gick bra. Jag ansökte om kockutbildning för det var den enda de hade som verkade rolig.
Sen gick jag till CSN och skulle ansöka om högre studiebidrag..Då fick jag veta att jag inte får mer än 1050kr i månaden eftersom jag är 1989:a.... Det var bara att ta tillbaka ansökan och börja leta jobb igen... suck..

Ny vecka, nya tag

Jepp då hade vi en ny vecka med oss nu då. Inatt drömde jag det konstigaste. hmm.  Många har hört talas om att hela min familj förutom mig är bjudna på en resa till egypten.
Men inatt drömde jag att jag åkte med mamma, Dennis och hans kompis. Vi åkte tåg till Egypten. Och när vi var framme bodde vi i ett husvagnsområde. På tåget hade jag råkat hälla ut hela min väskas innehåll. Så När tåget skulle åka vidare neråt i afrika så fick dom vänta för jag skulle hitta allt till min väska.. Sen Hade Dennis kompis (Obs min bror är 15 år) Hade hyrt en hyrbil.. som mamma då skulle köra. Så skulle vi titta på pyramiderna.
När vi väl skulle göra detta så hanmnade vi vilse. Och hamnade i Lillehammer i norge. Så vi tog fram "skidorna" Som tydligen var pulkor. Och åkte. Fast sedan var jag inte med mamma och dom mer utan jag var med massa andra tjejer från min gamla skola...
Jaa.. Sen ringde väckarklockan ^^.  Så om en timma är jag på gymmer med Steph. Ska bli gött att köra igång igen. Eller ja.. jag gymmade i onsdags. Men det känns som det var längesedan :)
Nu ska jag försöka leta reda på var jag ska gå för att få råd om mina pluggplaner...
Hoppla!!

Today

Idag var det inte på lata sidan. Inte jättemycket iallafall. Är utmattad i huvvet av nya idéer. Vi tar det från början :) Jag vaknade runt halv 10 och gick upp och pussade på min redan vakna pojke. Sedan var det dusch med honom och sen klädval och så gjode jag toast till oss.
Sedan vid 2 så åkte vi till Kungsmässan och gick på presentjakt. Vi hittade en bok "Vad djuren gör när vi inte ser på" Den var söt. Och en jättefn orkideliknande blomma med lite krimskrams på. Sen brummade vi iväg mot Väröbacka (Ligger vid ringhals) Och så vart det smörgåstårta och socialisering med svär föräldrar och farföräldrar :)  Trevligt värre. Min moster var ju där också (Hon som är tillsammans med E. pappa, ja jag vet det gör mig och E till kusiner. Men jag och E. var faktiskt tillsammans före dom!)

Och när grabbarna snackade Sport så satt jag och Jennie i våra Arbetlösa diskutioner. Och jag fick mig en fundering/idé. Varför tar jag inte och kör en KY-utbildning (kräver inte gymnasiebetyg) Och söker som Florist eller Frisör. (två F jag vill vara ^^) Jag menar.. Jag får ju ett studiebidrag på runt 8.000 kr och så kan jag och E. ta varsit litet studielån. (E. Ska plugga till elektriker nu till våren.) Så jag ska kolla upp detta. Boka ett möte med en studievägledare och se vad jag har för möjligheter. 
Nåväl. Nu ska jag kolla runt lite på spel jag vill ha hem. Är lite less på The sims helt ärligt. (Det släpper nog) Längtar som satan efter The Sims III som kommer PERFEKT till min födelsedag!!!.. (så nu vet ni allihopa vad jag vill ha!!) hehehe..  Sen ska jag börja klura på Michaels bloggdesign också...

Shit alltså.. tänk att man fyller 20 snart... och Sambon fyller 21 snart. Han gav mig en liten hint idag om vad han önskade sig..  Såå vi får ju se :) hehehe...

Nåja.. Hoppla!

Godmorgon

Natt drömde jag att jag gjorde väskor. Det var faktiskt rätt kul. Ska snart ta en dusch med Älsklingen sen ska vi in till Kungsbacka och köpa en present, för Eddies farfar fyller 70 år. Så ska vi sedan på kalajs också såklart :)

Den enda kommentaren jag fick var av Zazza och hon sa "Herregud Määd, det har precis blivit november"
Hahaha What can i say. I love christmas...
Måste bara lösa det där med den grumliga headern någon dag. Men snart ska jag börja jobba på Michaels blogg också..

Jaja.. Duschen kallar :)

Hoppla!

Ny bloggdesign

Sådär. Jag vet att jag är alldeles för tidig. Men jag kunde inte låta bli ^_^ Här har ni en mysig juldesign på min blogg!
Vad tycks?

Blogg.se segar så jag har egentligen tagit bort bilden på pumpan---->
Men det har inte hunnit ändras.. ^_^

En negativ sak med designen kan jag säga. Och jag lyckas inte få ordning på det (Tips?) Det är att headerbildern är sjukt grummlig.. Man ser knappt konturerna på granen som är på "T":et i Tindralen.  Suck...

Jag har varit surig idag. För jag har försökt spela spel. The sims var jag inte sugen på. Sen skull jag instalera "Spore" Och det tog massa tid och efter den tiden.. så fungerade det inte ens.. provade att instalera om och starta om. men nä... Och samma sak med ett annat spel som hette Thrillville. Tog tid att instalera och det fungerade inte ens.. Morra... Så jag surade och började bloggdesigna. Sitter och väntar på att en vän ska skicka bilder till mig så ska jag göra hans blogg också. Tema "Engelska mörka färger" Blir intressant :)

Nu snart. Sova..

Skriv ett ord eller två om designen om ni känner för det!

Halloween

 Ja.. då ska man försöka beskriva kvällen då.. Vi åkte hem till Steph runt halv 6 ungefär...och finslipade sminket och drack lite mousserande vin. Jummie.. Sen vandrade vi ner mot Valand och väntade på Vampyren, Sara. Vi trodde att vi skulle missa bussen. Men vi hann som tur var. Väl på bussen satt det många utklädda folk. Lite döda tomtar och nån joker och mer skrämmande folk. Fick ett samtal ifrån Johan och jag berättade att det var många utklädda på bussen påväg mot brottkärrr antagligen skulle de också till Johan. Han bad mig ropa på någon som hette Peter (den döda tomten) Men det vågade jag ju inte.

Väl framme i brottkärr så strålades vi samman eftersom allihopa insåg att vi var i samma sällskap. Påväg på fest till Johan. Det var en rätt bra bit att gå ifrån busshållplatsen till stugan vi skulle vara i.. Stugan saknade vatten och värme och hade mulltoa. Lite väl "bonnigt" för mig. Haha..
Partyt var kul. Det var inga grupperingar bland folket utan alla pratade med alla och då anser jag att en fest är lyckad.
Somsagt var vi ju tvugna att gå ifrån stugan halv 12 eftersom den sista bussen gick in till stan vid den tiden. Vägen tillbaka till bussen var ju minnst lika jobbig. Att vakndra ner från en brant stig när man är lite rund om fötterna och håller i en väska, en påse samt en  spritflaska utan kork. Plus att det typ 20 minusgrader ute och is på alla vattenpölar. Halkade nästan några gånger.

Sen var det en kille på festen som blev alldeles för kalasfull. Hela vägen till bussen var det lungt men så fort han gick på bussen och satte sig ner var det som om man hade satt på en kran. Jisses vad han spydde. Och vi försökte täcka för synen för att chauffören inte skulle se så han kastade av honom. Fast vem är så hjärtlös att han kastar av en alldeles för full kulle mitt ute i ingenstans där inga bussar kommer att gå mer på många timmar.

Jaja. Vi kom in till stan och "mitt gäng" ville käka på vasagrillen så vi tappade bort resten. Men visste att dom var påväg till RockBaren. Jag käkade inget. Om jag äter när jag dricker så kan jag inte dricka mer efteråt. Jag får en avsmak av spriten. Så jag höll mig till att snylta en pomfrites eller två... Efter ett tag bestämde sig Steph för att dra hem (hon bodde nära) Och Sara för att åka hem också. Så jag och Lisa gick och ställde oss i den långa kön på Rockbaren. Jag hade mitt VIPkort men hade bara kommit in själv med det. Så dum är jag inte. I kön träffade man några härliga snubbar. Till slut när vi nästan hade istappar på våra kläder så kom vi in. Nästan direkt blev man bjuden på en öl av en av snubbarna i kön. Snubben välte ut Lisas öl rätt snabbt eftersom dom hånglade. Haha.

Sen började jag tjata men en rätt trevlig snubbe. Och helt plötsligt kommer min ärkefiende fram och stjäl honom. Och fortsätter detta restan av kvällen. Försöker stjäla Lisa som jag är med och följer praktiskt taget efter mig hela kvällen för att försöka få mig att må dåligt. Haha misslyckat för tro mig jag hade fett kul. Snubben kom tillvaka till mig flera gånger ändå. Och blev stulen igen.. Och tillslut konstaterade snubben att han tyckte att jag var coolare och roligare. Och då frågade jag varför. Och han sa "Tjaa, men du verkar vara en cool tjej schysst och sånt" Och då sa jag för att inte förvirra vibbar eller något att jag faktiskt är förlovad och har sambo sen 1½ år tillbaka. Så sa snubben "Kommer AAAALLDELES strax tillbaka ska bara kissa"  10 sekuner senare hittade vi honom på övervårningen snackandes med nån ny tjej. Lisa gick fram och pratade med honom. Hahahaha vad han rodnande... Nåväl. Efter ett tag började dom lysa upp lokalen och det var stängningsdags. Så vi började ta oss hem.

På Valand var det en snubbe som ryckte i min svans och sa "What is this?" Och jag sa "It's a tail, fuck off" hahaha.. det tyckte jag var en bra replik haha.

Men allt som allt var kvällen jättelyckad. Trotts jobbiga stalker brudar på Rockbaren och mesiga killar. Haha..

RSS 2.0